- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
5. Exchange - Én ugyan G2-t használok, amire a HTC varázsolt egy működő Exchange klielnst, de ha arra gondoltál a külön hozzáférési ponttal, hogy a céges dedikált APN/VPN kapcsolat mellett megy-e az internet, akkor a válasz az, hogy 1.5 alatt sajnos nem. A WM-hez képest ez gyengébb, nem tudom, hogy 2.1 alatt változik-e. Most manuálisan kell az APN-t a céges hálózat és az internet között váltogatni.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Lehet, hogy olvastátok már, hogy máshol is megkérdezem, de jó lenne tudnom.
Tudom, hogy az avit viszi a gép, de az AC3 hanggal konvertáltat is?
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Lall
veterán
Soha ne add fel, soha ne add fel, soha ne add fel...
Szóval ami nagyon fontos (szerintem). Mielőtt elindítod az odint egy restart. Aztán a systray-ből kilőni a felesleges dolgokat többek között a PC Studiot is. Más program se legyen megnyitva (Böngésző, Outlook stb...). Ezután odin elindít, telefon csatlakoztat, a többit pedig tudod.
Nekem is jól fent voltak a driverek, de mindig megállt a connection setup-nál, mert valami program vagy a PC Studio meg volt nyitva. Ha ezeket betartod sikerülni kell. Biztatásként pedig: Hajrá Szabó néni!!!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
piny
tag
válasz ToM2oo4 #3788 üzenetére
Mármint a JBA-val?
Kb. 1 hete használom élesben, semmi gond nem volt vele eddig! Minden úgy megy mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ami gond eddig volt, azt mind vissza lehetett vezetni az adott alkalmazásra (pl. apndroid).Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
villig
csendes tag
T-mobilos készüléknél a mobiltv a 2.1 fw-n nem működik ! Webnwalk.hu illetve a t-zones.hu honlapoknak a forráskódja jelenik meg .Ezt wifin és 3g-n is próbáltam ugyan az a helyzet . Valószínű a browser a hibás mert az Opera mini foszlányokban megjeleníti a honlapot de a linkek ott sem lehet elérni. Ha valakinek fontos a mobiltv szolgáltatás, akkor még várjon a 2.1 el. /a mobiltv beállítást segítő ill a közvetlen link eléréshez használatos SMS -17123- nem küldi vissza a linket
-
Plumpy
aktív tag
Emberek, kinél hogy működik a 3G/Wifi váltás? Ugyebár ha van használható Wifi, akkor azt használja nem a 3G-t. Viszont ha elalszik a telefon, és kikapcsolja a wifit (Ez nekem így nagyon jó) akkor visszalép 3G-re. Rohadékság ám. Szóval a 3G mindig aktív, akkor is, ha a kijező lekapcsolt. Ezzel nem lehet kezdeni valamit? Mert nincs kedvem bekapcsolni, hogy Wifi maradjon, ha alsziok a teló, mert úgy elég sokat zabál... Meg ha 3G megy folyton az is sokat zabál...
Plumpy - A kultúrbölény
-
piny
tag
válasz ToM2oo4 #3781 üzenetére
Erre is azt hiszem más fog válaszolni
Nem használok semmilyen backup programot. Adatok syncelve vannak google fiókhoz, az alkalmazásokat újra szoktam telepíteni.Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
piny
tag
Szia!
Az első négyhez nem tudok hozzászólni, majd valaki úgyis válaszol rá Illetve csak annyit hogy én WinMo telefonokról váltottam Spicara, és az elején én a képernyő kezeléstől féltem a legjobban (ugyanugy mint neked, nekem se vékonyak az ujjaim), viszont hatalmas megdöbbenésemre teljesen jól kezelhető a stylus nélküli képernyő, pár nap (1-2 hét) alatt annyira hozzászoktam hogy most már kb. 25-30 karakterre jut el 'elgépelt' betű.
5. Exchange:
Na ez komoly kérdés. NEM támogatja az Exchange servert, mint ahogy egyik telefon se még (ezt ígérik hogy a Exchange 2007+mobil W7 párossal megoldják, hiszem ha látom...).
Viszont a leveleket/naptárakat tudod szinkronizálni a telefonnal. 2.1 alatt ezt tudja maga az Android, nem kell hozzá semmi.
1.5 alatt sajnos nem, ott külső program kell. Én pár hetet elszenvedtem vele, legjobb a gSync nevű program jött be. Ez pénzes, de nem drága, abs. vállalható. Egyébként is javaslom, lényegesen jobb mint a gyári sync, még 2.1 alatt is. Egyetlenegy hátulütője van: P-n fut, ergó a gépednek mennie kell...
(mükődése: igazából nem a telefonodat hanem a google fiókjaidat synceli az outlookodhoz, és majd a telefonod synceli magát a google fiókjaidhoz). Viszont cserébe NAGYON testre szabható, és stabil.Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
Plumpy
aktív tag
-
ToM2oo4
tag
-
piny
tag
válasz ToM2oo4 #3767 üzenetére
Jöjjön csak, hátha...
Ha meg nem lesz jó, le fogjuk szedni. A HTC is milyen jó kis frontendeket csinál mostanában (mondjuk én személy szerint azokat se kedvelem, nekem az SPB Mobile Shell a legkiválóbb. Remélem SPB portolja Android alá.)Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
piny
tag
Esetleg írd le lépésről lépésre hogy mit csinálsz, hátha tudunk segíteni, nem volt még olyan gép amire ne varázsoltuk volna fel Részletesen, configal, ugye egyéb más mobilkezelő cucc nem fut a háttérben?
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
piny
tag
válasz Teko001 #3757 üzenetére
Per pillanat NEM javasolom. Egyébként sem , igazából nincs nagy különbség az JBA és e között.
Ha nem megy a flashelés javaslom kipróbálni az eggyel (vagy kettővel) régebbi Odin-t (3.8x-et), megspékelve egy ss_dl.dll-el.Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
nagyúr
-
feri1014
senior tag
válasz honeker #3769 üzenetére
Hát én semmi jót nem hallottam róla, de szerintem biztos ír majd valaki, aki jobban képben van firmware ügyben.
Halkan megjegyezném, helyesírásra figyelni, remélem nem voltam bunkó és stb.
Szerk: ToM2oo4 én még nem raktam fel csak egy 1.5 frissítést, egyelőre várok, hátha lesz valami hivatalos 2.x
[ Szerkesztve ]
-
ToM2oo4
tag
válasz feri1014 #3768 üzenetére
Legalábbis reméljük. De ha nem, majd leleményes emberek csinálnak főzött ROM-ot. Ezért szeretem ezt a telefont.
Viszont ez az XXJB7 annyira bug-os mint az őrület. Az imént lejátszotta nekem a boot szignált, pedig csak az USB-t csatlakoztattam és felmount-oltam a kártyát.
A mobilnet csak újraindítás után megy, ha kikapcsolom a QuickSettings-szel.
Szóval van még mit hegeszteni rajta.@honi: lásd: hsz #3757
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
jó estét valaki halót már I570EXXJC3 http://www.megaupload.com/?d=3TBB382V ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
feri1014
senior tag
válasz ToM2oo4 #3767 üzenetére
Én egy Corbyt próbáltam, de már akkor elég volt mikor a főképernyők között akartam váltani és ehelyett egy widgetet húztam el. De vissza a Spicahoz, szerintem ha megcsinálják ezt a -ha lehet így fogalmazni- őrült ötletet lehet majd választani hogy mit akarsz használni.
-
-
petipetya
nagyúr
Mivel lehetne csoportosan betenni a mellékleteket az email-be? Most csak egyenként engedi csatolni. Pedig az SE G502 is tudta a több mellékletet kezelni..."nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
1. Lehet, akár emailben, akár sms-ben stb.
2. A telefon névjegyzékében nem találtam csoportok létrehozására lehetőséget.
De ezt amúgy megtalálod a gmail netes felületén, hisz ez a telefon és az oprendszer arra hivatott, hogy a meglévő google accountodat tudd használni telefonon is, beleértve a szinkronizálást.3. Az 1.5-ös fw-ben igen, samsung billentyűzet a neve. Ez a nem végleges 2.1-ben nekem nincs benne. Nem tudom, hogy a végleges tartalmazza-e, illetve azt sem hogy a marketen van-e fent ilyen billentyűzet.
5. Az 1.5-ben nem tudsz exchange accountot hozzáadni. Ám a nem végleges 2.1-ben szerepel ez a funkció, de mivel nincs ilyen mail címem (és nem is lesz), nem tudom tesztelni.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nincs jól telepítve a drivered. Nekem ezzel a leírással sikerült:
"Minden samsungos usb driver töröl->xp reboot->new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free telepít-> Swallowtail_v4440_WHQL_Certified telepít-> xp reboot-> ne fusson semmi felesleges program! teló normál módban rádug->megvárod,amíg mindent lezongorázik az xp driver telepíztője.Majd szabályosan leválasztod a telót.xp megint reboot(csak,hogy ne unatkozz ). megint ne fusson semmi felesleges progi! teló kikapcs,sim+sd kivesz,teló volume down+kamera+power gomb trióval bekapcs.Majd usb-re rádug.Vársz türelmesen,amíg xp gondolkodik. ha szerencséd van,ezután már fel is ismeri az odin."
"nincs rá lezsóidő"
-
Templ@r
tag
Lehet csoportot is létrehozni.
@heroic
Írd le részletesen, hogyan csinálod a telefon csatlakoztatását, mert lehet, hogy a folyamatban van a hiba.... Illetve, hogy előlapi usb csatlakozót használsz-e....Közben látom petipetya leírta a teljes menetet
[ Szerkesztve ]
[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2
-
heroic
tag
egyszerűen nem lehet igaz.....
nem tudom telepíteni ezt a nyamvadt 2.1-et, akár melyik drivert teszem fel (swallowtail se jó neki), azt írja, hogy 'please connect phones', nem tudom mi lehet a hiba... de már az összes hajszálamat kitéptem.self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
Teko001
őstag
Új firmware: I570EXXJC3 Android (2.1) (Build date 2010 - 3 - 02)
Viszont vannak gondok vele jelenleg - "Found some flash problems into the new I570EXXJC3 we hope we can fix it. but not sure yet " -
r.zozo
tag
Megprobalkozom a valasszokkal:
1: Az alap progival is lehet mar tobb embernek kuldeni
2: igy hirtelen nem talaltam meg, hogy hol lehet csoportokat letre hozni,de ha nem lehet, akkor marketen van hozza progi tutira
3:igen van
4incs radio, de ha van netkapcsolatod, akkor tudsz hallgatni softweressen radiolat (online) de azert nem a kanaan
5:Alapbol nem, lekell tolteni hozza. Ez egy kicsit maceres mert az alap magyar marketen ez nincs fenn esetleg valami warez oldalon
A naptarad es az emailjaid frissulnek, ha van hozza valamilyen netkapcsolatodRemelem nem vezettelek ferre semmiben, ha megis.akkor majd ugyis javitanak
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
bboss
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában lehetőség lesz a cégnél kérni telefont, ezért szeretnék kérdezni egy két dolgot a SPICA-val kapcsolatban, kerestem már ügyfélszolgálatot meg márkaboltot is de nem mindenre tudtak válaszolni.
1, Lehet e több embernek üzenetet írni egyszerre: tehát cimzettnek beirom, Kovács balászt, nagy bélát, horváth timeát. vagy csak csoportokat tudok létrehozni és azoknak küldeni üzenetet2, Ebből adódik a kérdés lehet e csoportokat létrehozni (munka, család , vip ) és ezeknek csengőhangot
3, Van e üzenetírásnál álló helyzetben alfanumerikus (sima 12 gombos telefon imitáció) billentyűzet vagy csak qwerty . Elefánt újjam van és a alfa jobb lenne
4, van e rádió vagy ha nincs lehet e rá letölteni, vagy ehhez hardveresen is tartalmaznia kellene
5, Exchange szervert támogatja e, frissül e a naptárad, mailek stb. illetve lehet e a MFE-hez külön hozzáférési pontot rendelni. Tudja e práhuzamosan kezelni, megy a mail szinkron és mellete egy másikon webet nézek.
Hát igy elsőre kb ennyi, légyszíves aki tudja , használ hasonlót írja le a tapasztalatait.
Köszönettel
bboss -
Plumpy
aktív tag
válasz Skynet258 #3747 üzenetére
De én próbáltam, és nekem nem volt hajlanó küldeni. Na akkor lehet, hoyg ott meg én voltam béna, bár nem szoktak gonot okozni az ilyen jellegű dolgok... Dehát emberből vagyunk...
Apropó, nem lehet valahoyg elérni 2.1 alatt, hogy Facebookal szinkronizálja a contactokat? Valahol mintha azt olvastam volna, hoyg már facebookról is le tudja kapni az afdatokat, és az is mehet a névjegyek közé, de egyenlőre nem találom....
Plumpy - A kultúrbölény
-
-
Tutu7030
veterán
No,három hónap intenzív használat után,megtörtént az első lefagyás.
Az már csak hab a torkán,hogy éppen ezt a topicot akartam megnézni a dolphin browserrel.:-)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
sirály69
őstag
Második napja vagyok tulaja 1 ilyen kézikészüléknek !
Nyomkodom, nézegetem...
Azt vettem észre, hogy ha telefonról küldök BT-n keresztül valamit másik eszközre királyul megy, viszont a telefonra semmit nem tudok küldeni!Én vagyok béna?
Vagy csak nem olvastam el a megfelelő instrukciókat?Szerver Hosting Debrecenben
-
_Balou_
csendes tag
Mindenesetre érdekes a szöveg, ami ott van a leírásban Választható android vagy Touchwiz, meg az AMOLED kijelző...
-
ToM2oo4
tag
Jó estét!
Osztom piny kolléga véleményét, hogy ez a topic nem alkalmas arra, hogy a magyar "leleményt" firtassuk. Maradjunk inkább szakmai talajon. Én azt mondom, hogy a vitának itt legyen vége, mert egy új Spica-s idetéved és elmegy a kedve az olvasgatástól, ha csak a "genyózásról" folyik a vita.
[ Szerkesztve ]
-
piny
tag
válasz Tutu7030 #3728 üzenetére
Srácok, legyetek kedvesek ezt befejezni,ha másért nem, a kedvemért. Folytassátok privátban, vagy esetleg menjetek át a megfelelő topicba.
Úgy nem kell semmire/senkire rámutatnom?
Maradjon ez a topic szakmai Spica, ok?[ Szerkesztve ]
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
Tonyo
őstag
válasz Joe bácsi #3724 üzenetére
Ezernyi kérdőjelet van időd írni?! Meg naphosszakat forumozni?! Itt elvi dolgokról van szó. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, olcsóbban adnám el és szolnék arról, h pl napi kétszer lefagy, de én kétlem, hogy te így képzelted el. Látsz a ph-n olyan apróhírdetést, h eladó xy de lefagy néha, vagy rejtett hibája van, és itt nem betört, külső sérüléses termékekre gondolok). Tőled biztos nem vennék semmit ezekután! Sajnos ez Magyarország!
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Nu szervízben a telefon,igaz csak a pannonhoz vittem be A hibajelenséget produkálta a heylszínen,direkt kiköttettem,hogy szoftvert ne merjenek rajta frissíteni,kellenek az adatok Kiváncsi vagyok mi lesz...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
villig
csendes tag
Én a helyedben még próbálgatnám , nyomkodnám egy kicsit a gyári fw-vel . Ismerkedjél telepítsél fel programokat és amikor már ezek mennek, akkor kellene a nem éppen veszélytelen műveleteknek nekiállni ! Ez még nem a gyári /hivatalos frissítés / olvass vissza egy kicsit pl. garancia vesztés stb.
-
DeadMeat
nagyúr
De,amikor ezt kiirta akkor kell rádugni,megadni az odinnak a fájlok helyét,és start.Jah előtte nem árt a drivert telepíteni.Vagy ha odin nem ismeri fel a rádugott készüléket,feladatkezelőben manuálisan add meg a helyit neki.Kb ennyi.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
tomika
aktív tag
Na végre megérkezett a Spica! Szép!
Pár kérdés:
Hogy tudom ellenőrizni, hogy működik az apndroid? Hogy sikeresen letiltotta a 3G-t? Ha wifin van, akkor nem is macerálja amúgy a 3G-t?
És hogy tudom a sim-en lévő számokat rápakolni?a Frissítést nem értem.
Letöltöttem a blogról a letöltenivalót, de nem találom benne a drivereket.
Az 5. 6. 7. pontot nem is értem. Ha megnyomom a volume down+kamera+power gombokat, akkor valami downloading feliratot ír ki, és innentől fogva se előre se hátra. És nem kéne valamikor az usb-t visszadugni? -
villig
csendes tag
legyen szíves valaki ! a t-zones.hu vagy a webnwalk.hu üsse be a böngészőjébe,/ nekem csak a forrás kód jelenik meg / remélem a t-mobilnál van a hiba sajnos csak ezen keresztül van mobilTv elérhetőség
-
petipetya
nagyúr
Van itt olyan, aki vodával használja a telót?
"nincs rá lezsóidő"
-
Templ@r
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a 2.1-esek táborába, hála Skynet blogjának
Viszont lenne egy kérdésem:
1,5 alatt volt egy olyan alkalmazásom feltelepítve, ami az asztalon, egy elem formájú ikonként az akku töltöttségét jelezte, ha pedig ráböktem, akkor felnyílt az alkalmazás, amin a wifit, gpst, bt-t, displayt ki-be lehetett kapcsolni. Mi volt ennek a neve?[VeNY]-=SoG=-Templar by BF2; [VeNY]Templar75 by BC2
-
BloodRay
veterán
Teljesen egyetértek veled.
Mellesleg szóltam Samsungos ismerősnek, hogy amint tudja kérdezze meg mikorra jön a hivatalos frissítés. Persze lehet addigra kiér...
Új Samu tv-khez lehet majd wii szerű kontrollernek használni a Spica-t(többek között)!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával