- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
piny
tag
-
piny
tag
válasz Dare2Live #2888 üzenetére
Turbosim előnye (már amikor működik) hogy semmilyen (se sotft, se hardver) változtatást nem csinálsz a telefonodon.
Függetlenítést hogy oldod meg ingyen?[ Szerkesztve ]
Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)
-
MartOOn
addikt
köszi a segítséget, akkor hagyom a cserét. egyenlőre. kösz mindenkinek!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
heroic
tag
Mitől van az, hogy a számítógép nem látja a készüléket ha rádugom?
Amikor először megvettem és összekapcsoltam, teljesen jól működött, most akármit csinálok semmi jele a kapcsolatnak (próbáltam újraindítani a telót, a pc-t, kiszedni a memórikártyát, de semmi eredménye..), és az a furcsa, hogy a töltés megy.
aki tud segítsen, fontos lenne.[ Szerkesztve ]
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
ZEN1TH
őstag
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Barátom most vett ilyen telót. Nem tudunk BT-on küldeni semmit. Utánna olvastunk itt de szomorúan vettük tudomásul hogy ez most még nem megy.
Nincs srácnak a telóban böngésző sem? Ez hogy tünhetett el? Tudja valaki hogy miként lehet visszahozni?
Hogy lehet megakadályozni hogy ne legyen adatforgalom? Nincs neki netcsomag előfizetése és igy nagyon gáz lenne ha komunikálna a telő 3G-én egész napiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bandrew
tag
Pár kérdésem lenne ezzel a firm-mel kapcsolatban. Pannon lockos spicára feltudom-e rakni, vagyis akadályozza-e a lock a firmware frissítést? Amennyiben pozitív a válasz, akkor simán annyi a dolog, hogy firmware módba rakom a telefont, az odinnak megadom a csomagban lévő tarokat és hajrá? nem kell semmi különöset beállítgatni etc? Nem igazán van kedvem levélnehezéket csinálni a telefonból. Nem mellékesen eredeti firmwarehez mi módon lehet hozzájutni? amik fent vannak a nevezett samsung firmwares oldalon, azok közül egyik sem az ami gyárilag a telefonon van. Köszi
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zooli67
csendes tag
Én soha..De van itt valaki akinek sikerrült felvennie bármilyen progival a telefonbeszélgetését? Köszi..
-
Zola007
veterán
Van aki használja turbo simmel?
Saját tapasztalatra lennék kíváncsi (nem haverom haverja hallotta nagynénjétől, hogy ). Melyikkel, kell-e vágni, ha igen, mennyit?
köszi[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Jabby
őstag
válasz _Dumber_ #2869 üzenetére
Az ébresztés beállítás után próbáltam a TASK-ot kilőni taskkillerrel, de meg sem találtam...
OSMonitorban látszik az ébresztő, és le is lehet vele állítani.
Skynet258
Eszköz nevének változtatása: beállítások-->vezeték nélküli vezérlés-->BT beállítások-->Eszköz név alatt meg beírod.Wi-Fi-s kapcsolatnál host nevet hol lehet beállítani?
Mert ez csak BT-nál működik. -
Teko001
őstag
Igen, úgy tudom vannak ilyen programok, de szerintem mivel Android másmilyen oprendszer, nem képes irányítani vele. De nem értek hozzá, reméljük jön valaki aki megmondja, hogy hogy működik ez, mert engem is érdekelne, és nem nagyon értek a bluetooth-hoz
Én pl. Azt nem értem hogy mi az az OPP a bluetooth programba, és mi az FTP, mire jó...
Meg úgytudom amikor a másik fél csatlakozik hozzánk, akkor megkell adnia egy jelszót, de azt hol lehet beállítani? Illetve az eszköz nevét pl. Androidba nem lehet átírni? -
Lall
veterán
válasz _Dumber_ #2869 üzenetére
Említetted a névkeresési problémát és hogy nehéz egy ritkán használt névhez hozzájutni. Mindenkinek ajánlom figyelmébe az aTAKEphONE nevű progit. Nagyon gyors névkkeresés ékezetekkel is. Akinek volt HTC-je tudja milyen. Csak egyszer kell a megfelelő számra kattintani és ő mind a három betűben kersi a nevet. Uhhh ez lehet nem érthető, de ki kell próbálni. SkyNet ha tetszik tedd fel a blogodra is. Nagyon hasznos program én az eredeti keresést és telefonkönyvet már nem is használom.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
_Dumber_
őstag
Pár gondolat az ébresztési funkcióról:
Az ébresztés beállítás után próbáltam a TASK-ot kilőni taskkillerrel, de meg sem találtam...
Az autó funkció is be van állítva, tehát, ha képernyőzárra megy a telefon a taskkiller lelő mindent ami fut, de az ébresztést így sem törölte... szerintem ez rendszerszinten fut.
Legalábbis az eredeti ébresztési funkció, ami gyárilag rajta van.VISZONT .. egy érdekes dolog amit érdemes azoknak ellenőrizni, akik arra panaszkodnak, hogy nem ébreszt fel...
Amikor megvettem a készüléket, akkor nyilván az idő és a dátum nem volt beállítva. Az első az volt, hogy megkeressem a beállítását, de láttam, hogy a "auto időszinkron a hálózattal" be van kapcsolva így úgy gondoltam, hogy majd akkor beáll, ha beteszem a SIM-et, így hagytam a fenébe.
Beraktam a SIM-et és ahogy vártam beszinkronizálta .. HURRÁ..
Este áttettem repülő módra és reggelig úgy volt. (azaz hálózat nélkül). Reggel visszakapcsolás előtt vettem észre, hogy az óra megint rossz időpontot mutat. Természetesen a repülő mód kilövése után megint a pontos időt mutatta (szinronizált).
Mi történhetett? : Szerintem a telefon 2 féle órát jegyez meg. Egy amit beállítassz neki, egy viszont a szinkron KÖZBENI-t, de ha magamtól nem állíton be a belső óráját, akkor a szinkronjel elvesztése után VISSZAÁLL a belső órájára. (és lehet, hogy rossz időpontra). Ne ezért viszont nem fog felébreszteni !!!
Megoldás: először állítsd be kézzel az időt, majd utánna mehet a szinkron. (modjuk én a szinkront kilőttem.. lehet, hogy néha nem leszek másodperc pontos, de nekem jó)Próbáljátok ki. Kiváncsi vagyok, hogy ez így van e, vagy más miatt futottam bele ebbe a hibába..
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
ráraktam a xxjb3-mat magyar maradt de 1.5 fw ...próbálom a jb2 de nem megy fel 30mp után hibát észlel és meg áll....http://itcafe.hu/dl/upc/2010-02/21/253852_fhjxvhxhqn7vwmfc_up.jpg
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Sword
őstag
Nekem a Battery Left okozta a 1.5-2 óránkénti rebootot.
Most is rebootolgat (elég sok progi van rajta ), de naponta, pár naponta egyszer.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
MartOOn
addikt
hello!
spica tulajokhoz egy kérdés: Érdemes G1-et Spicára cserélni?
a gyors válaszokat előre is köszönöm!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
heroic
tag
ezt nálam is elkezdte ma csuinálni.... legalább 5x újraindult. hogy lehetne kideríteni h melyik widget okozza?
[ Szerkesztve ]
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
#hpq
aktív tag
Heló!
Nálam 1-2 hetente előfordul egy olyan jelenség hogy újraindul csak úgy a telefon, ez másnál is van vagy csak nálam? Nem tudom ez mennyire normális vagy mi okozhatja.// -
-
_Dumber_
őstag
Tokot alább leítram.
Gombokat nem bántja.
Hangszór takarásáról csak hosszabb teszt után....Egyébként egy varrott bőrtok, jászberényi T-nél vettem, egy igényes dobozban volt, 3990 magyar pengőért.
http://www.krusell.se/labels/Labelid/2/?perPage=12&search=undefined&formatid=1
A Hector-t keresd
-
Jabby
őstag
válasz _Dumber_ #2842 üzenetére
Hívás:
Sok nyomkodnivaló itt sincs
Tárcsázógomb -- Kedvencek (ha itt léptél ki akkor már a fülre se kell nyomni) -- Itt gyorsan megtalálod vagy a kedvencekbe felvett névjegyzékeket, vagy a gyakran hívott számokat.
A ritkán hívottakhoz tényleg kicsit többet kell tapicskolni.Tok:
Ez engem is érdekelne, hogy hol, mennyiért, és biztosan többen örülnénk ha egy képet is tudnál feltenni róla.
Ja, és érdekelne a tapasztalat is az oldalsó gombokat mennyire gyötri meg, s a tokban meg lehet-e hallana ha hívnak, a hangszórót mennyire tompítja.
Köszi előre is! -
ZsilBi
csendes tag
Valaki légyszi irja ki nekem a készülékből a pannonos hozzáférési pontok adatait. Akármit próbálok nem megy fel nekem netre a 2.1-el mivel ugye elvesztek a beallitasok biztos rosszakkal probalkozom.
Köszi!
-
honeker
őstag
http://netload.in/dateiyKpCzon1Nu/I5700XXJB3.zip.htm letöltöttem de nincs be ne OPS FÁJL mi a teendö...........
-
_Dumber_
őstag
Tegnap megvettem én is.. Nekem eddig tetszik...
Leírom a 24 órás tapasztalatot.
Délelőtt 11 körül vettem meg, és egyből bekapcsoltam (azóta sem kapcsoltam ki) még SIM nélkül.
KB este 8 körül került bele a sim, és onnantól sokat maszíroztam állandó WIFI-n,
Éjszaka pihetn (csak repülő módban), de reggeltől kisebb nagyobb szünetekkel tapiztam, letöltöttem a kötelező progikat (Itt köszönném meg minden egyes fórumtársnak az előzetes okosságokat )
Most van az aksi 5%-on (lassan lemerül) és mindezt gyári töltöttségű aksival... szerintem nem rossz.Nekem az első érintős telefonom, (igazából 15 év alatt csak a 4. készülékem), úgyhogy a kezdeti bénázások a képernyővel megvannak, de gyorsan egymáshoz fogunk csiszolódni..
Most jöjjön pár dolog ami a 24 óra alatt előjött.
Pozitívum: most oldalakat írhatnák a jó dolgokról de maradjunk annyiban, hogy amit a negatívum alatt nem írok le az mind JÓ .(Úgyhogy van belőle elég)
Negatívum:
Hardware: Itt csak a hangját tudom megemlíteni. (Mind a telefonálásnál a másik félnek a hangja, mind a csengetési hang) Tudom ez szubjektív dolog, és - mint mások is írták - más mai készülékhez mérten átlagos hangja van, de az én 6600 ősrégi mobilomhoz képest visszafejlődés . (Igaz a Nokia6600 is az volt a Nokia6110-hez képest)
Sajnos ez tendencia, ahogy másban is, hogy ami régen jó volt azt a spórolás agyonvágja.
Nekem egy kicsit erőtlennek, szinezettlennek tűnik. Lehet, hogy softwares, (remélem, mert akkor a 2.x-el még lehet reménykedni.. ), de lehet hogy tényleg a hardware ilyen.
Software:
Szokni kell.. EZ NEM EGY TELEFON. Sajnos aki igazán telefonálni akar csak vele, az NE ILYET VEGYEN. Elég lassú és körülményes megtalálni valakit és felhívni, valamint utánna zsebretenni a telefont.
Értsétek ezen a következőt: Átlagos trelefonnal: Névjegyzék kinyit .. egy-két gombot benyom (ezzel szűkítem a névjegyzéket).... ráálok a megfelelőre... hívásgomb...--beszélget--.. hívásbontás gomb.....zsebretétel.
Ezzel szemben az androidon már a keresésig több nyomogatás (esetleg melléütés) .hívásbontás után pedig visszanavigálni a főképernyőre..... Igaz azt baromi gyorsan lehet csinálni, köszönhetően a kapacitív kijelzőnek, és a Android sebességének.Mielőtt mindenki a torkomnak ugrana, tudom, hogy ezt szokni kell, és később már csuklóból megy, de én ezt azoknak írtam akik kifejezetten telefonálni akarnak, és egy divatos telefont keresnek...
Ez előzőkben leírtak sem igazi negatívumok, csak a 24 óra alatt ilyen problémáim adóttak.
Később szerintem összecsiszolódunk mivel ez egy remek telefon. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Egyébként találtam hozzá teljesen passzoló övre FÜZHETŐ bőrtokot. Ha hazaérek leírom a márkáját..
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
http://netload.in/dateiyKpCzon1Nu/I5700XXJB3.zip.htm töltöm lefele ez elméletileg magyar nyelvet is tartalmaz majd meglátom.......
-
Vagany
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Skynet258 #2838 üzenetére
Nemtom,wifizek,de probaltam,megeztem vele ph-t,meg letoltottem vele vmit marketrol,addig mukodott.En mar marhara varom a vegleges romot,meg Leshak rootolt cuccat.Remelem lesznek fozott romok,van egy csomo faszsag,ami csak foglalja a helzet,a ramot,es az eletban nem fogom hasznalni.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz picur220 #2835 üzenetére
Mem,de azt is hasonloan kell elkovetni.
Gepisten: Nem talaltam eddig orbitalis hibat.Az alap today lassu kicsit,de te is mast hasznalsz,az meg faca.Ahome legalabbis gyors.Gyari csengohangok nincsenek.. de cserebe vam blutyuk.Ssebessege mar most eleri kb az 1.5-os csiszolt verzioet,jatekokban talan jobb is.Nincs az az idegesito be-be roccenes.Legalabbis amivel en jaccodom. Szvsz megeri feltenni,de csak sakat felelossegedre
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
picur220
veterán
Köszi az infót.
A #1821-es hszben leírt FW frissítéshez kell root jog? Ugyanis nem láttam odaírva erre utaló nyomot... -
Zola007
veterán
T-mobil ebbe a rendszerbe is belenyúlt jó szokásához híven?
Semmi kedvem b.zi rózsaszín/magenta ikonokat nézegetni.
Illetve ők is magyar menüs androiddal adják?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Skynet258
veterán
Srácok, meséljetek erről a 2.1-es romról, mik a tapasztalatok, megéri feldobni? Hibák, negatívumok (a telefonálásos incidenstől eltekintve)?
honeker: akkor ne nyújtogasd a nyelved
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Annak a widgetnek mi a neve, amin egy csíkban lehet kapcsolgatni a WLAN-t, BT-t, GPS-t, online kapcsolatot, fényerőt? Mint ami ezen a videón látszik 2:30 körül.
-
honeker
őstag
nem tudom hogy mit hova....segítséget kérnék ............http://itcafe.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=111663
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
I5700XXJB3.zip ezt próbálta már valaki ,,...üdv néktek
-
xewyor
csendes tag
Megvan!
Köszönöm a válaszokat!
Hátlap, pixelek oké, a többit meg majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Post it rulez. Nekem is az van benne és ha most nem beszéltek róla eszembe sem jutna hogy ott van.
-
Plumpy
aktív tag
válasz Skynet258 #2813 üzenetére
Majd rak bele papírt.
Komolyan nem értem egyesek mit hisztiznek, hogy nyekereg a hátlap. Egy kis darab papír kell bele, és jobb lesz, mint volt. 1 db nagy post-it félbe hajtva. Az a legjobb... Egyébként eddig egyetlen olyan telefonom volt, aminek nem nyekergett, az az SE W880i volt. Az összes többié alatt papír volt.
Plumpy - A kultúrbölény
-
Skynet258
veterán
Ez a folyamat nem azért van, mert a kamera szar, hanem mert a homogén háttéren könnyen ki lehet szűrni a pixelhibákat - tehát a kijelzőt tudod vele gyorsan tesztelni, nem a kamerát
A hátlap nyekergése szintén nem kiszűrhető dolog, mert volt akinek vásárláskor semmi baja nem volt, később sem egy pár hétig, aztán elkezdett nyekeregni.
-
Jabby
őstag
Én is a hátlap recsegését tudom csak mondani, azt, hogy a akkumulátor mennyit bír azt vásárláskor nem tudod kiszűrni (egyesek szerint 3-4 napot normál használat mellett, de többen vagyunk akiknek csak 8-10-12 órát).
Esetleg ha sok készülék van és tudsz válogatni, akkor az előlapi és hátlapi fólia felhelyezését is megnézheted, itt is van akiknek tökéletes, másoknak ferdén volt fent. -
r.zozo
tag
Hali! Szerintem arra hogy a hatlapod nyekereg-e mert az enyem nem de sokak panaszkodnak ra + valaki irta hogy a kameraja szar volt, azt irta hogy azt ugy tudod negnezni ha elinditod aztan letakarod a kamerat es ha nem lesznek a fekete kepben pixel hibak akkor zsir
En i gy hirtelen ennyit tudokSamsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
xewyor
csendes tag
Sziasztok!
A 2273. hozzászólásnál tartok a fórumban.
Még ma meg akarom venni, de a T-mobile üzlet csak 12-ig van nyitva.
Légyszíves, ha valaki olvassa az elkövetkező 20 percben a hozzászólásom, írja meg mire figyeljek a vásárlásnál!Remélem nincs a maradék 700 hozzászolásban valami olyan ami miatt nem venném meg!
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz _Balou_ #2792 üzenetére
Nem kell idegesnek lenni, tudom mi az a kereső, csak ha beírom hogy root, akkor az első 50 hszben semmit sem találok. És mit csinál ilyenkor az ember? Kérdez. Mire való a fórum? Arra, hogy ha valaki nem tud valamit, és egy másik valaki meg tud, akkor segítsen az első valakinek.
Shkiz0: Köszi az infót. Ha csak az SD-re akarok telepítgetni, és azért rootolok, akkor is bukom? Én nem akarok spéci ROMokat pakolászni, csak azért mégis jobb lenne, ha szabadabb lennék
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz DeadMeat #2802 üzenetére
Köszi, ez jó hír. Találtam is egy bemutatóvideót róla, amit annyira nem értek. A bluetooth kapcsolattal vacakol az ember, csak nem tudom miért.[link] Symbianon ez úgy működik hogy elindítom a programot és onnan kezdve tallózható a telefon mint wlan router. Felkapcsolódok és használom.
Szerk: Lehet hogy ez a video kicsit másról szól, mert másik oldalon meg azt látom a screenshotokban, amit én is szeretnék elérni. Szóval jó lesz ez.
Nem baj az ha alapból nincs profil, a lényeg hogy megoldható a profilozás.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
Nagyon filózom ezen a telefonon. Pulse-zal vetettem össze, de ez valahogy jobban tetszik külsőre. AMi nagyon fontos lenne - és még senki sem tudott rá válaszolni - hogy van-e olyan program rá, amivel wlan routert tudok kreálni belőle. ( hsdpa kapcsolatot wlanon szórni és laptoppal meg jól megtalálni és használni ) Symbian rendszerben a Joikuspot nevű program volt erre jó többek közt. No ez nekem fontos lenne, illetve még az is hogy vannak-e a rendszerben profilok. Köszi előre is a válaszokat!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest