- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sirály69 #5697 üzenetére
Úgy könnyű, nekem kb 1 óra beszéd, otthon állandó wifikapcsolat, napközben állandó mobilnet kapcsolat, 2-5 óra/nap könyvolvasás, 2 óra zenehallgatás, játék, nyomkodás. még nem merült le, melóhelyen mindig USB-n van, de szerintem kábé 1 napot bírna ezzel a megterheléssel.
-
törölt tag
Azt mondjuk nem értem, hogy miért pont vasárnap jön a 2.1. Hétfő? Péntek?
-
ZEN1TH
őstag
volt a kezemben mar az 5800 és a spica is, egyertelmuen a spica a jobb minden szempontbol, raadasul most esett az ara a pannonnal, mar csak 49k
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Tosee
őstag
Hali!
Hát őszintén szólva két hete mikor elmenetem telefont venni, úgy indultam el, hogy 5800! Mikor beértem az üzletbe körülnéztem, és megláttam a Spica-t, majd szóltam az eladónak, hogy mutassa meg az 5800-at is! Megnéztem a kettőt, majd rájöttem, hogy az 5800 nem az amit a interneten láttam, legalábbis élőben máshogy nézett ki... Szóval nem kérdés, hogy mit választottam: Spica. 5000-ft al volt drágább, ami tartalmazta az IGO-t! Kaptam hozzá 2db memóriakártyát (gyári 1gb + igo 2gb, de az igo nem sok helyet foglal szóval maradt még hely bőven)! Kezelését meg kellett szoknom, de ez 5800-nál sem lett volna másképp, mert ez az első érintős telefonom! Azóta sem bántam meg, hogy ezt vettem meg! Egyetlen pici bibi a bloototh-al van 1.5-alatt (csak névjegy küldhető rajt), de ezt 2.1-nél javították szóval egy szavam sem lehet! Addig míg kiadják a hivatalos 2.1-et kibírom bloototh nélkül, nem mintha olyan sokat használnám, de néha jól jön!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Derse
tag
Több ismerősöm is megkeresett, hogy milyen a Spica.
Sokan most gondolkodnak azon, hogy Nokia 5800-át vagy ezt a telót vegye.
Válaszom egyértelműen: Spica
Sokkal jobb felhasználói élményt nyújt.
Talán ami fájó pont az a TV kimenet hiánya, de ha nem használod akkor simán megéri azt a +10.000 Ft ot kiadni ezért a telóért.
Ezt azért írtam, mert tutti sokkal többen olvassák a fórumot, mint akik bővítik is.Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
ngabor2
nagyúr
van egy nem root-olt Spicám, amihez van egy 500 megás netcsomag is. ezt szeretném linux alatt is használni. meg lehet osztani valahogy? nem találtam eddig rá megoldást, gúglizni meg hirtelen nem sok időm (és netem) van.
természetesen kerestem egy kicsit, itt, a topikban is, de érdemi dolgot nem találtam. nem wifin, hanem usb-n keresztül szeretném megoldani a feladatot.
-
perszabi
csendes tag
Szia!
Nekem simán felment PC Studio Win7-re. Az USB drivert leszedi magától, ahhoz nem is kell NPS, de ha mindenképp fel kell rakni (csak a 2.1 update miatt) párszor szövegelni fog a win, hogy hahó ez nem egészen jó driver, de simán felmegy.Aksim most 23 fokos, és kb másfél napot megy. CalenderPad, Beautiful Widget, Battery Status, és 3GWatchDog. Folyamatos Edge, esténként WiFi, és kb másfél óra telefonálás. Ja és sok sok sok tapicskolás. Naponta töltöm, mert munka közben nem kellene lemerülnie. Amióta Skynet feltette a blogjára a papírgalacsin dobálós játékot, még több tapicskolás
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Nekem egy pure calendarral, egy beautiful widgettel és a battery indicatorral vannak csak ellátva a kezdőképernyők(az ikonok mellett) és így némi telefonálás, pár sms, kevéske játék, wifi-zés, jegyzetelés és naptározás mellett másfél naponta szoktam kb tölteni, de csak kb 50-30%-ra merül le addigra. Csak épp kellemetlen lenne ha idő előtt nyugovóra térne.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Tonyo
őstag
válasz BloodRay #5675 üzenetére
Hány napig bírja neked?És másnak?
Ha már itt tartunk. Sok kérdés merül fel a telefonnal kapcsolatban, programok telepítése, melyik fogyaszt melyik nem,(tudom van egy remek blog is) de ettől függetlenül beírhatná mindenki, hogy milyen progikat használ, és azzal mennyit bír a telefon. Ez segítség lenne az új tulajoknak. -
Tonyo
őstag
Ma reggel nekem is 26 fok volt.
-
ruskop
senior tag
Ma még nem tapiztam így 24C° de amikor zsebemben van meg tapizom akkor olyan 30C° szokott lenni
-
antalze
tag
Csak nagyon halkan merem megkérdezni, hogy a marketen kívűl, honnan lehet játékokat beszerezni? "Olyan" játékokat. (amiért nem feltétlenül akarok fizetni)
[ Szerkesztve ]
-
antalze
tag
Az akku hőfok szerintem függ attól, hogy meddig tartod a kezedben. Amikor írtam a 26-ot asztalon volt sokáig.
-
kiskacz
senior tag
Van valaki, a ki egy kicsit jobban belemászott a navigációs programok lelkivilágába?
Sokat használtam (használom) az IGO-t, Omniás koromban pl. az Amigót is... ebből próbáltam áttenni 2 egyszerű skin-t, amit eccccerűen nem lát a gép, bár' könyvtárszerkezetre, egyébre nagyon hasonló a 2 progi - oprendszertől függetlenül. Így - bár nem próbáltam, tartok tőle, hogy a poikat building-okat és egyebeket sem lehet áttenni...A kapott programon kívül - NORMÁL HASZNÁLATRA - melyiket ajánljátok? Van valakinek infója az IGO PRIMO megjelenési idejéről?
Huawei Mate 8
-
kabazsi
csendes tag
Szèp jò reggelt, nekem 30, miközben a fòrumra ìrom rajta: ) eztet
-
trobi28
addikt
válasz veszter007 #5651 üzenetére
Kõszönöm,kiprobálom
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
BloodRay
veterán
Hehe, nekem épp 23 fokos.
Teljesen használat és környezetfüggő egyébként. Nekem is felmegy néha 30 fok körülre."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
picur220
veterán
Szombaton megyek a Spicáért! Használtan veszem ugyan, de ha minden olyan, amilyennek az eladó leírja, akkor nem lesz gond! ("új állapot")
Szeretném majd felrakni az Android 2.1-et, de akkor már lehet, hogy a hivatalosat rakom fel.
A német hivatalos FW-t mivel lehet felrakni?[ Szerkesztve ]
-
antalze
tag
Nekem 26°C
-
mg105
senior tag
sziasztok!
az lenne a problémám, hogy nem tudom feltelepíteni az új PC Studiót. feltelepül, de insall közben kiírja hogy nem sikerül telepíteni az usb drivert (kb. 8-szor). a progi látja, hogy valami csatlakoztatva van, de nem tudja behatárolni, hogy mi az. windows 7-et használok
köszi mindenkinek és bocsi ha már volt róla szó
-
antalze
tag
Hali! ismertek esetleg olyan zenelejátszót aminek használhatóbb a playlist szerkesztője? Mondjuk ami hasonlít a winamp-ra.
-
Tonyo
őstag
Kiváncsi lennék, hogy nektek hány fokos az akksitok?
-
antalze
tag
HEHE, AntalZé használd a frissítés gombot.
-
antalze
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan egyszerű kérdésem, hogy ha a telefonomba beírok egy eseményt, akkor szinkronizálás után miért nem jelenik meg a webes naptáramban?
-
_Dumber_
őstag
A T csak rárakja a cuccait..
(vagy inkább a samsung rárakja a T cuccait a T kérése szerint)
Ha a hivatalos csatornán frissíted akkor csak úgy enged frissíteni, hogy a gari 100% megmarad.
Tök mindegy hogy mit teszel rá akkor, ha azt úgy teszed ahogy a samsung engedi akkor nem lesz baj. -
Hopsz
tag
Kicsit nézegettem a hsz-eket a 2.1 re való frissítéssel kapcsolatban, és azt nem vágom hogy most a T is csinál magának egy 2.1es fw-t? vagy csak a Samsung csinálja és kiadja a T-nek hogy pakold rá a cucaid és juttasd el a tulajokhoz? vagy hogy van ez?
ja és ha a Samsung eredetijét raknám majd fel ha kijött attól még a szolgáltatói gari marad? vagy érdemesebb bevinni nekik a telot?
(kicsit még új nekem ez a ROM, fw frissítéses dolog) -
-
bandrew
tag
válasz Skynet258 #5645 üzenetére
a widgetekkel csak az a bajom, hogy egyes nagyon ráérő programozók (nálam jobban ráérők) szép és hasznos widgeteket gyártanak. amikkel az ember ugye telipakolja az összes elérhető home-t, amitől meg a gép néha beáll mint a cövek
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HOZE1
tag
Ennek az időnek a töredéke alatt megtalálhattad volna a gugli segítségével.
Ha kishazánkból nehezen műxik a fizetős dolog akkor nem kell erőltetni.
Majd, ha nem tetszik nekik akkor tesznek róla, hogy egyszerűbb legyen.Az élet nagyon drága, de ennek ellenére még mindig elég népszerű, valamint benne van évente egy utazás a Nap körül
-
villig
csendes tag
Üdv mindenkinek!
esetleg tud valaki fizetős progi letöltési helyet, amelyik paypal -on keresztül fizethető ? -
trobi28
addikt
Tudtok ajánlani valami jó e-mail klienst ami kezeli a Hotmail-es fiókomat,mert a gyári nem hajlandó?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
Tosee
őstag
-
bandrew
tag
válasz veszter007 #5626 üzenetére
mindenki úgy hasra van esve ettől a live wallpaper dologtól. nekem csak egy problémám van vele, jelenleg 2 perc a spicámon a screen time out, de még gyakoribb, hogy én magam nyomom ki a képernyőt, merthogy megy zsebbe/tokba. Vagyis max 2 percig gyönyörködhetnék benne, ha menne a sima 2.1-en. Viszont néha mikor olyanja van alapból sokat tud gondolkodni a home screen legyártásán (ki volt az az állat aki kitalálta a widgeteket? ). vagyis valszeg beleőszülnék, mire live wallpaper mellett tenné meg ezt. lehet, hogy nexuson megy király módon, de lássuk be hardverileg nem ugyanaz a kategória. szal, ha a samu azon küzd az fw-vel hogy legyen benne live wp akkor tőlem nyugodtan kihagyhatja és végre kiadhatja a hivatalos frissítést
-
Piás
tag
Hali.
[link]
Valami hasonló névjegy alkalmazást keresek esetleg valaki talált ilyesmit a marketen vagy máshol....... -
Tosee
őstag
válasz veszter007 #5626 üzenetére
Szia!
Tudtommal a hivatalos 2.1-el nincs gond! Ha jól emlékszem, akkor azt írták a topikban, hogy a live wallaper terheli a procit! Gondolom ezért is nem lesz benne a hivatalos 2.1-be (ez nem biztos)! Tehát nem a 2.1-el van a gond! Akinek meg live wallaper kell azt megtalálja a jelenleg is elérhető valamelyik moddolt fw-ben!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok!
Lehet én értettem félre valamit, próbáltam kibogarászni, de sajna nem ment. Segítsetek légyszi!
Többen írtátok (pl.: Skynet is), hogy a hivatalos verzió valószínűleg lassú lesz, tekeri a procit... Most itt arra értettétek, hogy maga a 2.1 fw, ami terheli a hardvert, vagy a live wallpaper? Mert azt is olvastam az egyik hsz-ben, hogy a hivatalosban nem lesz live wallpaper.
Homályosítsatok légyszi fel, mi is a gond a 2.1-es fw-vel?
Nagyon köszi -
Mcfery
tag
Hi!
Tisztelt kérdezgető, olvasni nem szerető vagy csak időhiányos Fórumtárs!
Tudom,hogy sok az a több mint 5600 hozzászólás, amit el kellene olvasni, de hát istenem,
pörög a topik.
Apró javaslat NEKTEK:
Fogalmazd meg a kérdésed nagyon röviden, majd hagyd el belőle a kötőszavakat, így marad néhány úgynevezett"keresőszó"
Az oldal jobb felső sarkánál található egy "gyorskeresés itt" ablakocska, ahová beírhatod
ezt a szót v. szavakat.
És láss csodát! Máris csak a töredékét kell elolvasni.
Pl: "IGO":233hozzászólás, "2.1 frissít":61hsz., "2.1":350hsz., "apk":52hsz...stb
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
kiskacz
senior tag
válasz Skynet258 #5621 üzenetére
Skynet258 - Maximálisan igazad van! Szükségem is lett volna az első napokban rá... (tegnap -meg ma... ) de tényleg! Jó lenne egy mindíg naprakészen tartott - "mit és hogyan"
Más - olvastam (és regiztem) az oldaladon. Érdekelne a fólia, viszont nem találtam számlaszámot. (Nem tudok nagyon alapos lenni, mert munka mellett netezgetek...) mindenesetre, ha priviben elküldenéd megköszönném - jelzem szándékomat - utalnék.
Huawei Mate 8
-
bandrew
tag
válasz werszomjas #5616 üzenetére
Szerintem Plumpy kollegának azzal volt baja, hogy olyan kérdést tettél fel, amit a topik eddigi pályafutása során átlag 15-20 hozzászólásonként valaki előhozott. Azt hiszem a hozzászólásod előtti max 100 hszben is volt egy elég kimerítő mármár flame kategóriára hajazó thread
-
Goert
tag
kb. mibe kerül egy ilyen? enenk a bölcsője melyik szabvány szerint csatlakozik a tapadókorongos karhoz? tartókarom már van, nekem csak a bölcső része kellene, ebből is olyan, ami 4 kis pöcökkel pattintható a karhoz.
ha esetleg van ilyen univerzális tartó/bölcső elfekvőben valakinek, elboltolnám szívesen.
-
Mcfery
tag
Hi!
Amit én használok(mindenhol kapható)egy olyan univerzális tapadókorongos tartó, ami állva és fekve is használható,fekete félkemény szivacs gondoskodik a stabil rögzítésről.
A szivacsot egy éles szikével megműtöttem, a gombok helyén kivágtam.
Tökéletesen tart!
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Goert
tag
üdv, Spica tulajok!
szeretném autóban használni a leendő Spicámat, viszont tudtommal nincs hozzá gyári, kifejezetten ehhez gyártott tartó(bölcső), így valami univerzálisban gondolkodom.
visszaolvastam a témában, konkrét típust nem találtam. azóta esetleg van valakinek újabb tapasztalata valamelyik konkrét univerzális tartóval? jöhet akár ebay link, budapesti gsm bolt címe, ahol beszerezhető a tuti típus, ami fekvő helyzetben nem nyomkodja a gombokat, stabilan tartja a telefont, egyszóval bevált.
-
8nemesis8
veterán
válasz werszomjas #5599 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened.
Függetlenre általában valamivel hamarabb jönnek a frissítések, de most amitket hallani lehetett állítólag már a Tnél is készen van a frissítés. Egyébként meg tehetsz rá gyári frissítést is, legfeljebb a T nem foglalkozik vele garanciálisan ha esetleg szoftveres gond van. Vagy ha már lesz kint T-s frissítés visszarakod azt. -
petipetya
nagyúr
válasz Kakumix #5608 üzenetére
pdaghost súgta meg nekem a módját:
root-olt telefonon a rendszer mentése és visszaállítása
1. lépés:
Telón a terminal programba bepötyögni:
1, su
2, remount rw
3, fdump -t /dev/bml5 /sdcard/datafs.rfs
4, fdump -t /dev/bml6 /sdcard/factoryfs.rfs
5, remount ro
6, exit2. lépés:
Ha pc-re átmásolod az sd kártyáról ezt a két fájt, és ott egy tar fájlba egyesíted, akkor meg is van egy komplett mentés a jelenlegi állapotról - amit bármikor vissza tudsz tölteni "one package módban".
Személyes kiegészítésem:
A terminál valamiért nem kedveli az anysoftkeyboard-ot (a szóközöket nem fogadta el a kötőjel előtt), de az android billentyűzettel nem volt semmi baja.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
said85
csendes tag
az ipkamerák miatt nem feltétlen kell fix ipket használni a routernek, csak szerintem be van lőve, hogy melyik kamera melyik ip-t kapja, hogy ne cserélődjenek a kamok. de ez ugye egyértelmű. ha hozzáférsz a routerhez, akkor nézd meg a kiosztási tartományt, mert lehet, hogy nagyon le van szűkítve, az is lehet, hogy a wifinél nincs elég csatorna kiosztva, lehet, hogy nincs jelszavas védelem, de egy mac szűrés be van kapcsolva, és ezért nem oszt neked ip-t. próbálj statikusan megadni egy ipt, lehetőleg a tartomány vége felé. :S
csatlakoznia kell....dns szerintem egy hot spot-nál nem kell, a maszk ha c kategóriás hálózat, akkor 255.255.255.0, a c-s ip pedig többnyire 192.168.2.101- 199
de ez nem biztos, lehet szűkítve lett... sőt egészen valószínű, hogy nem osztanak közel száz ip-t a vendégeknek[ Szerkesztve ]
-
Plumpy
aktív tag
-
Kakumix
senior tag
válasz kiskacz #5607 üzenetére
A programból lehet visszaállítani, szóval a fájlkezelő kell hozzá, hogy feltelepíthesd a programot azt pedig tudomásom szerint csak a market-ről lehet telepíteni.
A mentést lehet netes tárhelyre, de lehet az sd kártyára is csinálni. Ha net nélkül akarsz mindent újratelepíteni érdemes lenne egy olyan firmware-t feltenned, amiben már legalább a fájlkezelő benne van. Illetve root-olt telefon esetében lehet teljes mentést készíteni a telefonról a dd parancs megfelelő paraméterezésével, gondolom ezt vissza is lehet állítani egy fordított paraméterezésselÉn az Aldiko-t használom e-könyv olvasónak, de sajnos előtte konvertálni kell epub formátumba a prc-ket. A Calibra nevű programmal lehet konvertálni, ha nem másolásvédett a prc.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
kiskacz
senior tag
Más: Van pár darab.. *.prc kiterjesztésű könyvem - sokat olvasok már Symbianos korom óta - erre a gépre még nem találtam megoldást. Van? Esetleg átkonvertálással?
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
Közben láttam egy "maybackup" nevű progit - úgy módosítom a fenti kérdésem: Használ - e valaki ilyet és mik a tapasztalatok?
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
Egy (rohangálós) nap után lassan belakjuk egymást...
Eeeeegy kicsit JÓVAL másabb, mint a winmo ... érdekes, az könnyebben ment Symbianról való váltáskor (volt alap filekezelő és legalább átláttam az egészet) de ez sem rossz... SŐŐŐŐŐTTTTT
-Nem láttam rajta ledet - miről veszem észre, ha teljesen feltöltődik? (USB-ről is tölt ugye? az ikon úgy van...)
(Körülnézni még nem volt idő, de) Winmo-n volt olyan "backup" program, amelyik pl. egy hard reset után egy - .exe- fájlból - helyreállított mindent- mehetett tovább a bicikli, ott voltak a nevek, programok, beállítások, stb-k.
Androidra van ilyen?
Huawei Mate 8
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával