Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz Kristof14 #36991 üzenetére
Kies fel sem ismeri a telefont. Ellenben ha kitörlöm a google fiókot akkor törli a névjegyeket is. Viszont nem csak a névjegyeket hanem gyári visszaállítást csinál. Találtam egy progit Rocketdial ami elméletileg tudja, bár nekem hiába csinálta végig a törlést nem történt semmi, ott maradt minden névjegy. Szóval maradt a manuális törlés kézzel, telefonból és gmailről aztán egy szinkronizáció és így már csak az jött vissza ami kellett. Azért köszi!
PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan tudom kitörölni az összes névjegyet egyszerre a telefonból?
Az lenne a probléma hogy van egy régi sim kártya több száz telefonszámmal. Ezt a telefonból csak egyesével tudom törölni, ami elég macerás lenne, viszont miután szinkronizáltam google accounttal, a gmail-es fiókomban rendbe raktam, de ha újra szinkronizálom akkor a telefonról visszatölt mindent a gmailre is és a telefonban is megmarad minden.
Köszi a segítséget!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz pilu01 #35509 üzenetére
Szerintem ez nem hibaüzenet.
-- This will ERASE your data! -->> Ez törölni fog minden adatot!
-- Press HOME to confirm, or -->> Nyomd meg a HOME gombot ha engedélyezed, vagy
-- any other key to abort.. -->> bármilyen más gombot ha nem engedélyezed.-- Installing new image! -->> Új Image installálása!
-- Press HOME to confirm, or -->> Nyomd meg a HOME gombot ha engedélyezed, vagy
-- any other key to abort.. -->> bármilyen más gombot ha nem engedélyezed.
Magyarul mindkét esetben csak megerősítést kér hogy végre akarod-e hajtani az adott műveletet. Ha a HOME gombot nyomod megcsinálja.
Vagy az a probléma hogy azt nyomod és így se csinálja meg?PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok! Nokia autóstöltővel szerintetek rendesen működik e telefon? Nem fogja tönkretenni az aksit?
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem magamnak fóliát a zagg.com-ról és ha jól értelmezem ezt a levelet:
"We are happy to offer you a pair of 25% off one-time-use discount codes to share with two very special people in your life.These discount codes expire in 7 days, so notify your friends today!"
akkor kaptam két kódot amivel 25% engedményt lehet kapni 1-1 vásárolt termékre. Szóval ha valaki venne tőlük valamit, akkor jelezze privátban és küldöm a kódot, csak legyen szíves tényleg felhasználni,ne csak elkérje és esetleg más elől vegye el. Az első 2 jelentkezőnek küldöm a kódot.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Skynet258 #19903 üzenetére
Helló!
Esetleg MartinFields fóliáról nincs tapasztalatod? Melyik lenne jobb, ez vagy az általad linkelt Invisible Shield? Kezd feljönni a gyári fólia széle (elég rosszul volt rátéve) és elgondolkoztam hogy kellene venni valamit.(#19918) legiaap
Angol sim kártyával vehet itt is.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz privatposta #17469 üzenetére
De úgy tudom ki is kell kapcsolni, nem elég kipipálni. Főképernyőn hosszan nyomvatartasz egy üres helyet, itt kiválasztod az "Android widgetek" opciót majd az APNdroidot. Kirakja a widgetet a főképrenyőre és ha piros akkor nem megy a mobilnet, ha zöld akkor megy. Értelemszerűen ha zöld akkor megérinted a widgetet és átvált pirosra.
-
Ghostface
senior tag
válasz katalin888 #17222 üzenetére
Ez se tökéletes, próbáld ki:
PC Suite for AndroidPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Valaki használ innen Sygic Mobile Maps 10-et? Esetleg írna egy privátot, mert a telepítés után elakadtam és nem jutok vele sehova. Vagy esetleg gyanez CoPilottal.
Előre is köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz duffbeer #16998 üzenetére
Igen ezt megtaláltam én is, és ahogy beleolvastam úgy értelmeztem hogy akkor indul a progi mikor wifi hálózatot keres vagy használ. Kipróbálom majd hogy letiltom itthon a wifit csak mobilnet használnok és akkor indul-e a progi és ha igen akkor le állítja-e magát.
Azért köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a futó folyamatok között mi az a ksoftirqd/0 process? Ma azt vettem észre hogy kb negyedórán keresztül majdnem 100%-on pörgette a procit, és eléggé belassult tőle a telefon. Már szerintem máskor is csinálhatta de tegnap raktam fel OSmonitort és most láttam hogy mi ez konkrétan.
Más téma:
Nem tudom más valaki észrevette-e hogyha Andoid System Infot elindítja majd kilép belőle, a procit conservativeról átállítja performancera és 800Mhz-en pörgeti amíg CoolS-szel vissza ne állítom. Ez miatt váltottam OSmonitorra.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Arra az sms problémára van valami megoldás, hogy ha hosszú ékezetes magánhangzót írok akkor a 160-ból elvesz kb 90 karaktert és csak 70 tudok írni egy smsbe? Ha 70 karakternél hosszabb lesz akkor 2 sms-ben küldi el, viszont akinek küldtem az egyben kapja meg. Az opció hogy ékezetes betűket használjon, be van kapcsolva.
-
Ghostface
senior tag
válasz legiaap #16206 üzenetére
Én nem toltam rá semmit, mert megmondom őszintén ez az első "okostelefonom" és nem értek ilyenekhez, nem is merném egyenlőre megpróbálni. Viszont 1 hét használat után stabilnak érzem, egyszer-kétszer találkoztam kisebb belassulásokkal 1-1 program megnyitásánál, de fagyás még nem volt.
-
Ghostface
senior tag
válasz legiaap #16180 üzenetére
Én múlthéten kaptam meg MobilX-től és már 2.1 volt rajta.
Köszi mindenkinek a beszámolókat a navigációs progikról.
Lookoutot vagy WaveSecuret használ valaki? Tapasztalatok, mennyire van létjogosultsága egy antivirusnak androidra, vannak már vírusok?PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Kakumix #16153 üzenetére
Vadászcsiga által javasolt 2.999-es verziót letöltöttem, most már tökéletesen működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jelenleg Spicára melyik a legjobb navigációs szoftver? Saját tapasztalaitok alapján mit javasolnátok? Befrissítettem a Goggle Maps-t az felrakott nekem egy Google Térkép Navigáció nevű szoftvert de az csak útvonalat tervez, azt se igazán jól.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz Skynet258 #16142 üzenetére
Én a Beautiful widgets menüjében ennyit találtam:
24 hours format, celsius temperature, geolocation, aHome compatibile layout, Force english fix, temperautre notification, forecast opening effect, rfreshing rate, Sunrise/sunset. Ezt is csak úgy tudom elővarázsolni ha home screenen rányomok az időjárásra, ekkor kirak egy 3 napos előrejelzést és a jobb alsó sarokban lévő kis fogaskereket megérintem. Van ezen kívűl még más menü amit elérhetnék?PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz vadászcsiga #16140 üzenetére
Közben megoldottam, most úgy tűnik működik. Csak a home screenen egy üres részt kellett hosszan nyomvatartani hogy előjöjjenek az android widgetek. Erre nem jöttem rá tegnap. Skineket hol találok hozzá, mert Android Marketen nem találtam semmit, és szeretném megváltoztatni rajta az óra kinézetét?!
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Biztos láma kérdés lesz, de hogyan kell feltelepíteni a Beautiful widgets-et hogy működjön is?
Letöltöttem ezt a verziót, felmásoltam a data könyvtárban lévő dolgokat az sd kártyára, az other files mappába beraktam beautifulwidget.apk fájlt, aztán innen telepítettem de nem történik semmi. Mi kell még hozzá, vagy mit rontottam el, hogy nem működik?
Előre is köszi a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Csorbi #15924 üzenetére
Helló!
Én kb 2 hétig rohangáltam, telefonálgattam körnékbeli Vodafone boltokban, mert sehol nem volt, de mindenhol ígérték, mire egy értékesítő hölgy kinyomozta hogy állítólag ez a telo Vodafonenál már kifutó modell és balószínűleg nem is fognak kapni sehol. Én ezután 2 független helyem néztem meg (Speedshop és MobilX) ahol végülis a Mobilx tudott hozni pár napon belül. (Speedshopnál 1-2 hetet kellett volna várni rá.)PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz adamfriday #15845 üzenetére
Köszi!!
Eszembe nem jutott volna hogy "menü gomb", én mindenhol kerestem a névjegyzékben a menü feliratot. Nagyon új még nekem ez a telefon, szokni kell, megyek be is regelek még ma Skynet blogjára hogy okosodjak.Kösz neked is petipetya!!
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem én is ezt kis készüléket és lenne két gyors kérdésem.
ApnDroid nélkül hol tudom letiltani a mobilnetet hogy csak wifit használjon, és hogyan tudom importálni a névjegyeket a sim kártyáról a telefonra? Jártam Beállítások/hívásbeálltások/fixlistás számok menüben, ahol ha a fixlistára nyomok azt írja ki hogy nincsenek névjegyzékek a simen (pedig oda van mentve minden). Igaz a fixlista nincs engedélyezve mert nem tudom a pin2 kódomat.
Előre is köszi a válaszokat, és bocs hogy nem olvastam vissza 15000 hsz-t.PSN: Nifty_Ghostface
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest