- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
Na, rootoltam, megvan a kis bekötött szemű android ikon. Rámásoltam a rootba a CM-7.0.0-Spica-a2_FIXED_update.zip-et. Viszont nem tudok belépni recovery módban. Nyomva tartom a Volume Down, a Felvesz meg a Lerak gombot, és feljön egy kép, amin van egy sárga felkiáltójel egy fehér háromszögben, és előtte fekszik egy telefon, de ennyi. Mit kell innen csinálni?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
2.3ra akarok frissíteni, ez alapján:
http://www.slatedroid.com/topic/15673-android-23-gingerbread-for-the-i5700-spica/
Nem adja fel azonban a "Apply Zip from SD card menu" részt. Rootolni kell előtte?Van valahol olyan guide, ami úgy kezdődik, hogy "végy egy módosítatlan Spicát, és"?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Olyan remek dolgot sikerült produkálnia, hogy csak a headsettel tudok telefonálni. Ha nincs bedugva, se én nem hallok semmit, se engem nem hallanak. Újraindítás nem segített, akku ki-be igen. De most újra kezdte, és nincs kedvem minden telefonáláshoz szerelni.
Volt valakinek hasonló?“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Helló!
Van valami ötlet, hogy lehet kesztyűben kezelni? Nem láttam itthon sem érintőképernyőhöz való kesztyűt, sem vezető fonalat.
Kösz
-
QG
tag
válasz konkolyz #23981 üzenetére
Ma egy cégnél voltam diplomaügyben, mikor meghalt. Nem néztem milyen wifijük van, de mégsem kérhetek meg mindenkit, hogy hozzám igazítsa az SSIDt.
Ezek szerint viszont ritka a probléma, 3 különböző verzójú OSsel is ugyanezt tudta (legalábbis volt két szoftverfrissítés), tehát hardverre gyanakszom. Másrészt viszont a munkalap szerint cserélték a főpanelt (mi az?) tehát a hardverhiba is egyre valószínűtlenebb.
Természetesen a szervizben nem tudtam megmutatni a hibát..
-
QG
tag
válasz r.zozoka #23977 üzenetére
Hát, úgy nézem az itteni hozzászólásokból, hogy a routert kell állítani a csatornához, nekem pedi képes az utca közepén/munkában/bárhol lefagyni, ha véleltlenül állítom a wifit. Szóval nem hiszem hogy ez lenne a gondja.
Valami más ötlet?“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Ha a wifit ki- vagy bekapcsolom, az esetek 10-20 százalékában lefagy. Visszavittem a szervizbe, csináltak szoftverfrissítést, ugyanaz. Leszedtem a programot, amit a wifi kezelésére használtam, de a probléma nem szűnt meg.
Egyszer csak nem kapcsolt be, visszavittem, teljes belső panel csere, de a wifis dolog még mindig megvan.
Előfordult veletek ilyen? Külföldi fórumokon találkoztam a hibával, de megfejtéssel nem.Kösz,
QG“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
A GPS Testet próbálgattam korábban is. Sosem volt még ilyen jó mint most, és így is csak 1 van 30 fölött (34). Az igaz, hogy gyorsan megtalálta.
Ismered persze Murphy törvényének kiterjesztését: ha valamiről meg akarod mutatni, hogy nem működik, elkezd működni...“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Húúú, mióta keresek ilyet, köszönöm!
Más 1: Mennyi idő alatt merül le? Én 2x1 órát játszok/filmet nézek rajta utazás közben, és alig több mint egy napig bírja.
Más 2: GPS hogy működik nektek? Nekem 5ből 1szer talál műholdat, akkor is csak nagy sokára. Van valami szabvány ingyenes alkalmazás, ami megméri nekem a jelerősséget? Visszavinném garanciába, csak attól félek, hogy pont ott és akkor működni fog.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Ja, és akku eltávolításon kívül van mód az újraindításra?
-
QG
tag
Hetente legalább 4x előfordul, hogy miután lezár, nem old fel. Mármint meg sem jelenik a kioldó képernyő, fekete marad, akármit nyomok. Ha hívom, semmi reakció, de a hívó szerint kicsöng.
Van valakinek ötlete? Az számít, hogy mi van telepítve, vagy hogy mi fut?Kösz,
QG“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
válasz orrlyuk #15823 üzenetére
meg tudja állítani/el tudja indítani a zenét?
mármint a tied, vagyis a feleségedé“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
-
QG
tag
válasz vadászcsiga #15817 üzenetére
Addig scannelte a wifit, hogy lefagyott
Majd azért még próbálkozom az ötletekkel, kösz.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
QG
tag
Kiválasztom az alkalmazások közül a Navigációt, és elindítom, erre kiírja:
A navigáció elérhetősőgének ellenőrzése
És tekeri 1 percig, de semmi.A Maps szintén nem talál meg (My Location), a letöltött GPS Test sem talál semmit.
A switcherben bekapcsoltam a GPS-t, az nem lehet gond. Próbáltam házban, buszon, és a puszta közepén.
Én rontok el valamit, vagy hibás a GPS vevő a 3 napos telefonomban?!?
Segítség, segítségJa, és normális, hogy 3 percig keresi a fasza erős wifi jelet, és néha el is dobja?
[ Szerkesztve ]
-
QG
tag
válasz ibenny #15500 üzenetére
Van egy LG KP500-asom, class4 SD kártyával, és mégis csak 400 kbyte/sec sebességgel másol. Gondoltam jobb rákérdezni.
-
QG
tag
Usb háttértárként milyen sebességgel lehet rá másolni?
-
QG
tag
Tudtok olyan fülest mondani, amin van elindítás/megállítás gomb, és van jack kimenete?
-
QG
tag
válasz littlerock #14738 üzenetére
Nincs kedvem egy Kindle-vel a farzsebemben rohangálni. Hogy néznék ki. Meg pénzem sincs rá.
A zenehallgatásos filmnézést nem úgy kell érteni, hogy megy a kettő egyszerre. Csak a LG KP500on ki kell lépni a zenelejátszóból mielőtt el tudom indítani a videolejátszót. Elég szánalmas.Ha a sok kívánnivaló a zenelejátszóval kapcsolatban a hangminőség, nem akkora baj, nem vagyok túl vájtfülű. A hangoskönyvnek meg aztán tényleg mindegy, amíg lehet érteni mit mond.
-
QG
tag
Ilyen telefont szeretnék venni az Android és az ára miatt.
Főleg hangoskönyvet hallgatnék, filmet néznék, könyvet olvasnék rajta, legalábbis most ezeket csinálom. Sajnos most két külön eszköz van a filmre és a többire, de egyre kényelmetlenebb.
Mielőtt megvenném, szeretném tudni, hogy képes-e a Spica az alábbiakra (sosem volt még Androidos telefonom, gondolom az is jó ha vannak applikációk, amik ezt tudják):
- Megjegyzi hol járt egy szám közben (a hangoskönyvekhez) akár kikapcsolás esetén is
- Automatikusan megállítja bejövő hívás esetén, és folytatja ha vége
- Ugyanezek filmhez
- Lehet olyat, hogy a film áll a háttérben, miközben zenét hallgatok? A mostani sajnos nem tud ilyet.Ezen kívül tudtok ajánlani fülhallgatót jack kimenettel és start-stop gombbal a zenéhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...