Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Bár rég jártam már erre, még mindig szívesen használom a régi jól bevált Spicám.
Írtam egy összefoglaló cikket akit érdekel itt elolvashatja
-
zoleee24
tag
Kérdés: itt [link] a dakran cuccal főztem egy romot CM 6.1.1 romra, viszont a kapott zip csak kb 4mb , a benne lévő filokkal kellene átírni a cm 6.1.1 filejait?
-
zoleee24
tag
Tudna valaki főzni nekem egy teljesen kibuherált 2.1-et és 2.2-t?
A lényeg, hogy gyors legyen.Semmi alap dolog nem kellene bele max egy normális Launcher
Aki tud segíteni annak előre is köszi!
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Ezt a Rom-ot szeretném felrakni: [link]
Eddig soha nem hoztam létre ext2-es filerendszert, és most sem szeretnék, viszont bizonyos romoknál (kerneleknél?) ez téglásítást okozhat.
A kérdésem az, hogy ennél a romnál megoldható-e hogy ext2 nélkül pakoljam fel? -
zoleee24
tag
válasz Jaki2000 #34829 üzenetére
(#34829) Jaki2000 köszi
Nem szoktam telepakolni, custom 2.1-eket használok régóta, rájöttem
nem érdemes agyig pakolni a memóriát mert hamar belassul.
A 2.2-t nem láttam még spicán, mi a különbség az SGM és CM
romoknál? Mit érdemes felpakolni?
PowerAmp-om van régóta, ez vált be a legjobban.
Videolejátszás nem létkérdés, csak legalább a hardware-s támogatás
legyen meg, néha megnézek egy forma1-et rajta, ha lemaradok róla utólag,
de azt tudom konvertálni.[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz kovacszk #34818 üzenetére
ezt találtam azóta
SamdroidMod 2.2.1 a9 - Froyo
Status (hardware)
+ GSM
+ GPRS/EDGE/3G
+ audio (DE_NISkA/vflashbirdv)
+ wifi (criminal, golecpch)
+ bluetooth (criminal)
+ sensors (DE-NISkA, cadavre)
+ GPS
+ multitouch (2.4, thanks Gabriel-LG)
+ SD/USB
+ Camera (vflashbirdv/criminal)
+ ext2/4 support
+ Hardware accelerated movie playing/recording (mp4/h264) [vflashbirdv]
+ Native WiFi tetheringebben van elvileg
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Tudna linkelni nekem valaki 2.2-es magyar Rom-ot?
(Olyan kellene aminél nem kell az ext2-re figyelni, nem szeretnék téglát csinálni belőle, meg amúgysem használom)
Ezek lennének az "elvárások":
+stabil
+magyar
+Divx
+normális MP3 lejátszás -
zoleee24
tag
Sziasztok!
Aki stabil ROM-ot szeretne annak ajánlom a Rutyika féle
HoneycombMod (Eclair 2.1.3)-t.Nálam 777 órája és 48 perce megy újraindulás nélkül!
Szerény számításom szerint ez több mint 32 nap folyamatos üzemidőt jelent.
Nálam eddig ez az etalon.Köszi Rutyika!
-
zoleee24
tag
Nekem volt fenn 4 hónapig a Spicaclair V1.1 , a haveromnak meg V1.5-öt telepítettünk, azóta van V2.0, egyikkel sem volt semmi gond, azon kívül hogy ritkán de újraindult, nálam stabilitásra jó volt. Most a Rutyika féle zoleee24 Rom van fenn, ez is stabil,talán még gyorsabbnak is érzem ráadásul jól is néz ki, eddig 1x fagyott ki. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz rutyika68 #34197 üzenetére
A problémám igazából az, hogy nem oldódott meg a zene pattogás recovery állítással sem.
Most a Ddani féle widgettel hallgatok zenét, viszont így 1066-on megy a CPU, és eszegeti az akksit
Ezért kérdeztem van-e valami progi az Antutun kívül amivel tudok mondjuk egy Fix CPU-t állítani, úgy, hogy suspend módban is fusson. -
zoleee24
tag
válasz rutyika68 #34190 üzenetére
Off:
Kifagyott a telefon, és gyorsan merülgetett, restart megoldotta elvileg...
Felraktam az Antutu cpu skálázó programot, (néha jól jönne egy fix cpu beállítás) sikeresen elszúrta a cpu beállítást, 88 Mhzn maradt, majd leszedtem,most elvileg 1066-on is megy. A kérdés az, hogy belepiszkált vajon a romba, vagy sem, illetve van-e valami normális skálázóprogi?
Hogyan oldható meg, hogy recoveryben újraflashelés nélkül a beállításokat,telepítéseket megtartva friss rendszerem legyen?
bocs mindenkitől a kérdésekért, de a recovery egyelőre még nem tiszta nekem, mi mit csinál -
zoleee24
tag
Én nagyon elégedett vagyok a Spica-val!
A gyári független rom amivell vettem egy fillért nem ér.
Aztán lecseréltem Ultimate Spicaclair-re azzal ment egy jó 4 hónapot, majd elkezdett lassulni.
Most a Rutyika féle nekem gyártott rom van fenn, és maximálisan elégedett vagyok, gyors, nem indulgat újra, eddig stabil.
Nézegettem más telefont de ár/érték arányban még mindig nagyon ott van. -
zoleee24
tag
Hello Rutyika!
Ezer hála a zoleee24 romért
Nagyon gyors, eddig stabil, jól néz ki.
Egy dolog van amit be kellene még állítani, ez pedig a zene pattogása, viszont recoveryben nem vagyok jártas mit hová írjak.
-
zoleee24
tag
Szia Rutyika
Welcome Home!Az lenne a kérdésem, hogy tudnál-e főzni kérésre egy, az Ultimate Spicaclairhez hasonló romot nekem néhány extra kéréssel?
Magam is nekiállnék, de annyira azért még nem vagyok otthon a kernelek/rendszer cuccok dolgában.Persze ha lesz időd
-
zoleee24
tag
Feldobtam én is a Frozen Spicaclairt (V1.1-et) + JD1-et roottal. (V1.5-öt nem akartam a CPU túlhajtás miatt).
Eddig egyszer fagyott ki. Egyébként sokkal használhatóbb lett a telefon mint volt.
működik:
-Divx
-Zene normálisan
-böngésző gyorsabb
-gallery szebb , gyorsabb
-market gyorsabbRemélem nem kezd el ismét szórakozni, az újraindulgatás miatt kellett ROM-ot cserélnem.
Ráadásul az is random jött elő. Ezzel hiába viszem még szervízbe is, nem fognak vele semmit kezdeni.Az Ultimate Spicaclair, és a Frozen Spicaclair nem ugyan az?
Rutyika sokat segített + a kereső
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
tudja valaki, hogy a frozen spicaclair az most egy komplett rom (tehát odinból csak simán felteszem) , vagy előtte kell egy gyári rom (JH6) ,root, és aztán tegyem fel?
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem megválok még garos , karcmentes Spicám-tól, ha valakit érdekel, privátban szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
OFF: Nem tudja valaki , hogy lyrics-et, hogyan lehet mp3-hoz csatolni?
PowerAmp 1.0 - hoz szeretném használni, elvileg szám közben menne a szöveg is. -
zoleee24
tag
Sziasztok!
Mostanában megint elkezdett szórakozni a telefonom , gyakorlatilag random újraindulgat.
Volt már fenn másik rom is.
Most arra gondoltam ezt raknám fel: [link] Frozen Spicaclair , próbálta már valaki, illetve mit kell ehhez még felrakni. Ha jól gondolom akkor kell egy alap ROM (JD1, JH6) rootolni kell ahogy Rutyika mutatta nekem múltkor , aztán wipe, és factory reset?
Ami nagyon lényeges az a videó , és zenelejátszás, bár ebben jól működik elvileg.[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Kezdem már unni ezt a spicát. Állandóan van valami hülyeség szoftveresen vele.
Most például azt játssza, hogy 1-2 naponta újraindul, és kéri a kártya pin kódját.
Erősen gondolkodom azon hogy lecserélem ZTE Blade-re vagy valami hasonlóra.
Még úgyis van rá több mint egy év garancia asszem.[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok
Tudná valaki nekem a legutolsó, legmegbízhatóbb firmware-t ami a spicára kijött, és nem pattog vele a zene, meg nics megbuherálva?
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
cm 8.3-ban videolejátszás sem megy, marketes progival sem. meg lehet oldani hogy működjön az eq, és a videoplayer?
-
zoleee24
tag
Tudna valaki egy olyan konfigot mondani ami tuti működik?
a lényeg 2.2 legyen CM8.3-mal
nem nagyon akar összejönni sokadjára sem
egy kicsit javitgatnék az alap 2.1 gyen.
a leírásokon már túl vagyok
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz RepeatSector #30848 üzenetére
ezt toltam rá: i570EXXJD1
ezzel a pda.tarral: i5700_LK2-08_PDAmindkétszer kiirta, hogy pass
lk2 után még a linuxos betöltést is áttam.
bekapcsolás után végigfut a samsung logó alatt a csík és itt vége is a dolognak
ez az első flashemmi a teendő?
-
zoleee24
tag
sziasztok épp most flashelek spicat odinnal nem one package-val, eltelt már 5 perc , meddig kell ezzel várni?
csak számol jelenleg
eérontottam , tégla lesz? -
zoleee24
tag
Sziasztok!
Gyári 2.1-em van szervízben felpakolva, lehet frissítenék csak úgy próbaképp.
Elolvasom az első hszt.
Szerintetek mit érdemes felrakni? mindent használok sok zene +gps+netElőre is köszi
-
zoleee24
tag
Launcher Pro hiba megoldás akinél ki van kapcsolva a wifi:
Droid explorer letöltése , installálása
SD kártyára másolt Launcher Pro.apk telepítése a Batch Installer ikon segítségével.[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
sziasztok!
segítség kellene Launcher Pro ügyben
ki van kapcsolva a wifi, és azóta csak a skyfire fut, semmi mást nem tudok elérni mindig visszaugrik a halott launcher prohoz
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy spicán keresztül hogyan tudnám a mobilinternetet laptopon használni?
-
zoleee24
tag
válasz duffbeer #19871 üzenetére
Én egyetértek feri1014-gyel
Mielőtt megvettem a Spicát, elolvastam végig! a fórumot itt kb (10000) hsz volt akkor, elolvastam Skynet blogját, és elmentem egy T-be nyomkodni a telefont.
Tökéletesen azt kaptam amit vártam. , annak ellenére is hogy pont most megy szervízbe sajnosJa és zenehallgatás fotózás? Why not?
Nagyon jól szól zenei téren a Spica, jó nem erre találták ki, de ennek ellenére korrekt egy normális fülessel (Pl. Senn#heiser) mondom ezt úgy, hogy pici közöm van a zenéléshez.
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre.
Van valakinek infoja arról mennyi időbe telik egy garanciáztatás a samsungnál?
Hivatalos gyári garanciámvan, sajna megment a microfon a telefonomban, nem szoftver mert eddig semmi baja sem volt. -
zoleee24
tag
Sziasztok!
egy kis megfigyelés:
Nálam Launcher Pro volt fenn 2 hétig, többször újraindult napközben is, belassult stb,
ez valamelyik frissítés után jöhetett elő szerintem. Haverom Spicajaval ugyan ez, széthullott a launcher pro.Most egy ideje Zeam van , mióta bekapcsoltam eltelt: 199:16:40 (vagyis majd' 200 óra, ez kb 8,3 nap) egyszer sem indult újra, nem fagyott szét, nem lassult be.
Annyit hozzátennék , hogy egyetértve sokakkal NEM kell rá taskkiller, felesleges, mert Linux.
-
zoleee24
tag
válasz littlerock #14738 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét mondanám :
Egy jó fülessel (nem a gyári agybadugóssal) , pl. Sennheiser-rel igenis elég komolyan meg tud szólani, nálam veri a Sonyericsson K750-emet hangzásban.
(ehhez hozzá kell tenni hogy 1.5 alatt használhatatlan volt szinte a zenei rész a 2.1 megoldotta)
Videólejátszásról meg azt mondanám, hogy sikeresen végignéztem vonaton divx koncertvideót, és élvezhető volt a minősége, bár nem egy laptop... -
zoleee24
tag
válasz Yoshida #14258 üzenetére
Szerintem is teljesen jól használható a telefon.
Kb 2 hete van meg mindkettő, 4 napig 1.5-tel használtuk, utána szervíz 2.1 független sw fel, és azóta is az van.
Amit észrevettem: ha raktam fel taskkillert néha megőrült, meg képes volt olyan cuccokat kilőni ami a kernel szempontjából mindenképp kell. Most 1 hete megy taskkiller nélkül, 1x sem indult újra, nem fagyott, még eddig fel is keltett...
Nem mondom, hogy rossz a taskiller de sokan abba a hibába esnek, hogy észnélkül mindent kilövöldöznek Ignor nélkül. Azért mégiscsak Linux ez...2 Spica van a családban ugyanolyan 2.1 független gyári softtal, és eddig mindkettő stabil, kezelhető.
Egyetlenegy negatív dolgot tudok rá mondani az pedig az MP3 pattogás. Mivel sok zenét hallgatok, és szeretem ha normálisan megszólal (Sennheiser ) ez nagyon idegesített.
Eddig még nem lett fw frissítés odinnal, mert a ddani féle CPU widget ezt megoldotta.Összegezve egy jó okostelefon jó videó, web, és zene kezeléssel...
-
zoleee24
tag
válasz ..Gaben.. #14109 üzenetére
Szia!
MP3 Pattogás ellen szoftfrissítés nélkül:
Kettő spica van a családban, minkettő 2.1 szofttal samsung szervízben frissítve, és mindkettő pattog.
szoftverfrissítés helyett ajánlanám első körben a ddani által irt cpu widgetet kipróbálni (annyit csinál , hogy performance módban hajtja a cpu-t 800 MHz-en), de legalább nem szaggat, pattog. E nélkül nálunk használhatatlan mindkét mobil zenei téren, pedig a Sennheiser MX 160-nal igen szépen szól (SonyE K750-et váltotta )Link a widgethez:
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
segítsetek kicsit
samu szervíz frissítette a telefonomat 2.1-re de idegesít az mp3 pattogás, így elszántam magam fw frissítésre, ami most van fenn:
Alapsáv:I570EXXJC1
Kernel:2.6.29
Buils:ECLAIR.XXJD2ez most a legújabb stabil fw?
mit rakjak fel? -
zoleee24
tag
Sziasztok!
Van valami olyan alkalmazas ami besegit az mp3 lejatszasba? Kicsit kevesnek erzem a basszust lejatszasnal pedig sennheiser fulesem van igaz 1.5 sw van meg rajta.
-
zoleee24
tag
Debrecen, független frissítésre várók figyelmébe ajánlom, hogy a darabos utcán (Plaza mellett) frissítenek 2.1-re
Ma felhívtam őket, hogy megcsinálják-e, azt mondták, hogy max 1 óra, mire bementem már nem tudták elvállalni mert megállt a központi szerver pffffffff.
Max kedden délelőtt vigyétek, azt mondta nekem a srác addigra biztos jó lesz. NPS-sel nem megy szerinte.
Amúgy valami "bootmenüs" (így mondta ) programmal frissül.
Röhej ez a szerviztéma a Samsungnál. -
zoleee24
tag
válasz Fireman67 #13199 üzenetére
nem, a Plazához tartozik a frissítés egyérteműen, többször beszéltem a bp-i nagyszervízzel, de plazaban SEMMIT! sem frissítenek, ráadásul 2-4 hetet mondott rá a srác
Nohab:
az a baj, hogy még 1 napos sincs, nem értek hozzá, és tartok tőle hogy elcseszem, 55K-ért elég drága tégla lenne.
Lövésem nincs az Odinnal kapcsolatban sem[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Ma megvettem a Spica-t , független 1.5 FW.
Próbáltátok mostanában NPS-sel frissíteni?
Jó lenne, ha tudnám frissíteni NPS-sel , mert vidéki vagyok apesti fw frissítés meg húzós
időben , és pénzben is -
zoleee24
tag
válasz werszomjas #13095 üzenetére
igen +2000, jól látod , és pont ez (GSMline) amit google-ben kinéztem, ez jónak tűnik, hátha szerencsém lesz és van 2.1-gyel.
Egyébként most raktam fel a kiest (1.5) és egyből szólt, hogy van frissítés amire rá is nyomtam, mi ez a 80mb amit elkezdett szedni?
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz werszomjas #13087 üzenetére
ööö azért , mert telenornál 85000.- (és függő a telefon), webáruházban meg megkapom 53000-tól
mfaka:
egyébként meg nincs se kedvem se időm kinlódni a frissítéssel, és debrecenben nincs samsung szerviznél frissítés, csak 2-4 hétre vállalják budapesti felküldéssel
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
HELP PLEASE!
Tud valaki olyan webáruházat, ahonnan eleve 2.1-gyal tudok Spicát venni, és futárral
péntek estig meg is érkezik? -
zoleee24
tag
Sziasztok!
HELP PLEASE!
Tud valaki olyan webáruházat, ahonnan eleve 2.1-gyal tudok Spicát venni, és futárral
péntek estig meg is érkezik? -
zoleee24
tag
Sziasztok!
50 megás vodás mobilnet mire elég, van valakinek tapasztalat vele?
(van itthon wifi, csak jó lenne , ha jövés-menés közben frissülnének a widgetek,
meg rá tudnék nézni egy-egy oldalra, email-re) -
zoleee24
tag
A teljesség igénye nélkül ki milyen Launchert használ?
(Helix és társaira gondolok)
Előnyök hátrányok, sebesség , természetesen 2.1 alatt[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Valaki bőrtok vásárlásban tud segíteni ,ilyesmit szeretnék, létezik itthon valamelyik boltban ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Működik Skynet blogja
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek Spicához való övre csiptethető tokja?
Vagy ha van bolt akkor dobjatok linket. -
zoleee24
tag
Sziasztok!
Debrecen 2.1 frissítés:
Ma reggel hívtam 2.1 frissítéssel kapcsolatban a debreceni plaza gsm-et (Samsung szervíz adta a számot) semmit nem tudnak frissíteni ellenben felküldenék Bp-i szervízbe, és 2-4!!!! hét alatt meg is csinálják.
hát ez gáz
valami info valakinek arról hogy független Spicat debrecenben frissítenek-e máshol?
Nem szeretnék szolgáltatósat venni +10K-ért[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz Skynet258 #8405 üzenetére
Teljesen egyetértek!
Én elég régóta olvasom ezt a topikot, és Skynet blogját , mivel nem tudtam eldönteni hogy
Iphone-t, vagy Spicát vegyek. (Új Spica 1-2 év garral, IGO+Flash,Divx , vagy egy agyonhasznált Iphone 0 garral, hát szerintem nem kérdés)Még nem vettem meg a Spicát (várok vele míg kijön 2.1-gyel, vagy a frissítés), de nagyjából tudom mire számítsak. Annak akinek egy jó minőségű telefon kell navigációval, egészen kiváló multimédiával, és egy használható fényképező, ez egy jó választás.
Annak aki szerint gáz, ajánlom olvasgassa az Acer Liquid topikot is kicsit (az is egy kiváló telefon 100K! - ért de sokkal több nyűgje van mint ennek , wifi, kijelző stb.
-
zoleee24
tag
válasz werszomjas #8314 üzenetére
"ha van 1 csepp esze", igen van egy csepp esze és a google-t is tudja használni ,
a hangsúly a van-e valakinek "maradék"-on volt (mondjuk többet rendelt és nem vitték el...)[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok ,
keresek Spicához:
- szilikon tokot
- bőr övtokot
- képernyővédő fóliáttudtok jó helyet, vagy van valakinek "maradék" ?
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Szeretnék netet a meglévő vitamaxos kártyámra, van valaki aki használ ilyet:
Vodafone Internet 100
100 MB 1 600 FtMennyire hamar fogy ez el szerintetek? ( csak útközben használnám buszon , vonaton stb., azt is Opera 5-tel, mert abban van adattömörítés, ha jól tudom)
vagy tud valaki jobb alternatívát?
-
-
zoleee24
tag
Ki milyen MicroSD-t használ a Spicában?
Szeretnék venni egy 8 Gb-os MicroSDHC kártyát, viszont nem tudom , hogy Class 2, 4, 6 legyen-e.
Valahol azt olvastam, hogy mobilba bőven elég a Class 2, vagy 4. Mik a tapasztalataitok? -
zoleee24
tag
válasz marloksolt #7578 üzenetére
Köszi a választ!
Pont ilyenre lesz szükségem
Tehát a helyzet: ASUS K50 AB laptop Wireless 802.11b/g/n szabvánnyal, UTP kábellel csatlakozik a routerhez, én pedig úgy szertném majd használni a Spicát, hogy wlanon a laptopon keresztül. Ha jól értettem akkor ez így lehetséges (mivel úgyis kábelen van csatlakoztatva a routerhez a laptop, nem gáz hogy nem lesz rajta wifi csak a spica számára)Más: ma voltam egy T-Mobilban és megtapperoltam a Spicát
Előzmény: világ életemben kerültem a Samsungot mindenféle eszközben (nem nemazért mert rossz, csak a márkanév mint olyan nekem nem annyira adta ) DE
A konklúzió: dobtam egy hátast a Spicától , gyönyörű éles kép, gyors reakció, nem akad , bár eleinte szokni kellett a nyomkodását, gyors net, csak pozitív volt ami lejött nekem 10-15 perc nyomkodás után, pedig csak 1.5 szoft volt rajta
ha jól értelek benneteket a 2.1 - gyal magasan jobb lesz.
asszem befektetek egy ilyenbe[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Valaki erre:
Van-e olyan progi amivel telefonnal (wifivel) a laptophoz csatlakozva tudok netezni? (adott egy wifis laptop, meg a telefon, viszont kábeles routerem van, első körben nem cserélném ki a routert ha van más alternatíva )
-
zoleee24
tag
válasz petipetya #7538 üzenetére
Köszi
Úgyérted ha marketről wifin szedek le egy Astro, vagy Linda File Managert és ezt telepítem a telefonra, akkor az SD kártyára áttolt .apk-kat tudom egyből telepíteni?
(mindegy egyébként hogy hová másolom az SD-re?)Mégegy dolog, van-e olyan progi amivel telefonnal (wifivel) a laptophoz csatlakozva tudok netezni? (adott egy wifis laptop, meg a telefon, viszont kábeles routerem van, első körben nem cserélném ki ha van más alternatíva )
-
zoleee24
tag
válasz macilaci23 #7534 üzenetére
Sziasztok a számítógépre letöltött .apk -kat fel tudom rakni valahogy wifi nélkül a telefonra,
(rámásolni a memóriakártyára és onnan installálni?) -
zoleee24
tag
Van valaki akinek volt Iphone-ja (sima 3G) , és most Spicát használ?
Ez a kettő maradt a kosárban.
Tudom nem egy kategória, viszont használtan árban kb ugyan annyi a 8Gb-os Iphone.
A Spica az android miatt tetszene, meg a "millió" ingyenes app miatt.
Bár amire én használnám zene , film lehet , GPs lehet jobb az Iphone?
Nehéz kérdés... -
zoleee24
tag
válasz vendingo #7303 üzenetére
Köszi az infot.
Háát nem tudom, az a gáz , hogy az acer nem kicsit drágább, persze jóval többet is tud, de 90 rugó környékén van, ami kicsit húzós nekem.
Lehet szét kéne nézni külföldön mi az ára?
Ettől a wifis témától eltekintve egyébként elégedett voltál vele?
A 2.1-es szofttal fog tudni egyébként multi touch-ot?[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz vendingo #7264 üzenetére
igen viszont azt olvastam a fórumban róla, hogy gyenge a garanciája, mindent pénzért cserélnek benne, meg a kijelző előfordul, hogy gyárihibás.
gar gondolom külföldön is érvényes amúgy kinn használnám akármelyiket is venném
csak támágatása miatt aggódom, a 2.1 kitudja mikor jön
multitouch gondolom a 2.1 -gyel lesz benne?[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz Depression #7258 üzenetére
Nem hifi minőséget várok , most is egy sonyericsson k750-em van, de egy jó fülessel azért
manapság alap hogy normálisan szóljon nem? gondolom a szabványos a jack nem? -
zoleee24
tag
válasz kiskacz #7256 üzenetére
Köszi , ezért szimpatikus nekem is.
Meg árban ennyiért nagyon jó szerintem 800MHz-s CPU-val 2.1-gyel nem nagyon
van ellátva ennyiért a piac.
Tudnál írni tapasztalatokat a spicával? Olvasgattam a fórumot , de nem találtam néhány kérdésemre választ:Offline GPS (IGO) működik-e, vagy kell-e hozzá net kapcsolat?
Zene, Videó lejátszás milyen, van-e már normális equalizerrel ellátott lejátszó?
A játékok mennyire játszhatóak mondjuk egy Iphone-hoz képest?
köszi[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérdezni
Szeretnék venni valami okostelefont, eddig Iphone 3G és Android között örlődtem, de mindenhol lebeszélnek a szifonról , hogy az már elavult tech, a sima 3G-re gondolok.
(meg az az igazság hogy új telefont akarok , nem egy agyonhasznált kitudja hányszor leesettet majdnem annyi pénzért )Eddig ezeket nézegettem:
Samsung Galaxy Spica
Acer Liquid S100Tudnátok mondani esetleg még olyan telefont ami jó sebességre, normális updatje van, és kb 70-75- ből kijön?
Eddig nem volt még Samsung telefonom , valahogy nem tetszett eddig ez a márka,
de a tudása alapján kezd változni a véleményem, meg árban is megfizethető kategória.
Amire használnám: Zene mindenek előtt, video nézés, (Játék?), offline GPS?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest