Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Nem értem a nyafogókat! Szerintem qrva jó! Becsukva kisebb mint a mai nagy palacsintasütők, így egykezes gépelés is ultra kényelmes és legtöbbször megoldom a feladatokat becsukva de amikor kell, akkor meg kinyitom és minitabletezek. Amikor megvettem 3 napig làttam a hajlítàsi ívet nyitva. Akit ez zavar hosszútàvon, az nem hasznàlta a telót egy hétnél tovàbb szerintem. A töltés meg teljesen rendben van a 25W-al! A gyàri töltők pikkpakk feltöltik! Mondjuk én csak 85%-ig töltöm így az autóban is, otthon is wireless töltőn van amikor nem hasznàlom, lassan 2 hónapos de még sosem merült le, de az is igaz, hogy nem ezt viszem síelni, motorozni, túràzni stb. Jahhhh hàt dràga, ez tény! Ha 1millàs autód van akkor ne vegyél 700ért telót! 😃 Én kimondottan örültem, hogy nem jött vele egy huszonharmadik gyorstöltő meg egy hanyag füles! Cerkàt vettem hozzà, de ha 3x hasznàltam eddig akkor sokat mondok, pedig a note-on mindent S-pennel írtam fel. Valahogy itt nem igénylem! Sosem gondoltam volna, de màr azt nézegetem mi lesz a 4-ben. Tuti maradok ennél!
Ha megteheted, próbàld ki!Ja igen a belső kamera! Szinte indennap hasznàlom melóba. Ezzel logolok be a céges meetingekbe! Még senki sem panaszkodott! Ilyesmire tökéletes!!!!
Szerintem azok szidjàk a legjobban akiknek nincs! 😃
**** Peace ****
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest