Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zh1972

tag

Nem értem a nyafogókat! Szerintem qrva jó! Becsukva kisebb mint a mai nagy palacsintasütők, így egykezes gépelés is ultra kényelmes és legtöbbször megoldom a feladatokat becsukva de amikor kell, akkor meg kinyitom és minitabletezek. Amikor megvettem 3 napig làttam a hajlítàsi ívet nyitva. Akit ez zavar hosszútàvon, az nem hasznàlta a telót egy hétnél tovàbb szerintem. A töltés meg teljesen rendben van a 25W-al! A gyàri töltők pikkpakk feltöltik! Mondjuk én csak 85%-ig töltöm így az autóban is, otthon is wireless töltőn van amikor nem hasznàlom, lassan 2 hónapos de még sosem merült le, de az is igaz, hogy nem ezt viszem síelni, motorozni, túràzni stb. Jahhhh hàt dràga, ez tény! Ha 1millàs autód van akkor ne vegyél 700ért telót! 😃 Én kimondottan örültem, hogy nem jött vele egy huszonharmadik gyorstöltő meg egy hanyag füles! Cerkàt vettem hozzà, de ha 3x hasznàltam eddig akkor sokat mondok, pedig a note-on mindent S-pennel írtam fel. Valahogy itt nem igénylem! Sosem gondoltam volna, de màr azt nézegetem mi lesz a 4-ben. Tuti maradok ennél!
    Ha megteheted, próbàld ki!

Ja igen a belső kamera! Szinte indennap hasznàlom melóba. Ezzel logolok be a céges meetingekbe! Még senki sem panaszkodott! Ilyesmire tökéletes!!!!

Szerintem azok szidjàk a legjobban akiknek nincs! 😃

**** Peace ****

Új hozzászólás Aktív témák