Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Nem akarok én lenni a kötekedő ember a fórumon, és tisztelettel kérdezem, hogy mekkoràban nézegetsz képeket!? Most csak ezért kiraktam egy főkameràval készült képet egy 75 ös (190cm) 8k tv-re. H.I.B.À.T.L.A.N. Komolyan mondom hibàtlan! Ha ez nem megfelelő, akkor azt a minőséget màr nem telefonban kell keresni. ...szerintem! Persze jó lenne ha a telónk is olyan képeket lőne mint egy full frame dslr, meg ezer évig bírnà egy feltöltéssel stb. stb. stb. de szerintem nem sok kompromisszumot kell kötni (azért kell, fõleg az akksinàl) hogy többkijelzős, összecsukható , sok mindenre hasznàlható mobil legyen a zsebedben.
És félreértés ne essék, el tudom fogadni a kritikàt, messze nem tökéletes ez még, csak azért kampànyolok (még mindig), hogy tapasztalati visszajelzést adjatok, ne a fórumon, youtubon stb fellelhető review-k utàn! Bosszantó, hogy fele "szakmai" hozzàszóló kezébe 10 percet sem volt a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő