Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest