- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged