- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz bodorjanos #14421 üzenetére
Még most futok vele 1-2 kanyart, van amihez ilyen developer mode-t kell bekapcsolni a telón, szal nem átlag usernek való a mutatvány.
st3v3np3t3r: én mondtam neki, de igazából jó áron jutott hozzá, ha nagyon nem jön be, akkor megy eladásra. Másik, hogy nőknek mondhatod, az apple watch nem tetszik neki, a samsung design meg bejövős, én sejtettem valahol, hogy ezzel nem lesz egyszerű összevodoo-zni..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
gjoco1
addikt
válasz bodorjanos #14408 üzenetére
Felpakoltam most a Galaxy Waerabe és a hozzá tartozó beépülőt , de nem megy így sem . Gondolom a Samsungos Account miatt .
Vagy kitudja . Samu Note on szerencsére kezdetek óza , már két éve tökéletesen végzi a vekker a dolgát .
A Xiaomi csak vésztartalék vas ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
addikt
válasz bodorjanos #14405 üzenetére
Nagyon szépen köszi a választ, megnéze, hogy iphone-ról lehet e installni a kártyát, ha nem akkor megy majd androidos telóról (:
Praktikusan iphone mellé apple watch-ot vettem volna, azok jó párost alkotnak. Ott sose volt gondom a fizetéssel
Én azt használok, teljes megelégedettséggel, de asszonynak nem tetszik az apple watch formája, így ez a vonal bukta"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
patex1983
őstag
válasz bodorjanos #14187 üzenetére
Az emag egyre jobban süllyed a posványba....
Én 5 napja (!) adtam le egy sz@ros usb adapterre a rendelést, máig nem történt semmi, holott ennyi idő alatt már ki is kellett volna szállítaniuk... Erre ma jött egy email, hogy törölték a rendelést és majd visszaküldik a vételárat.... Hát mondom ez mi a f....Kerülni kell őket, ahogy az alzát is....
X
-
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #14183 üzenetére
Mennyi ideig volt "javítás" alatt az órád? Szintén eMAG-os vásárlásom van, és harmadszorra küldtem vissza ugyanazzal a problémával , és reménykedem, hogy jóváírják az összeget.
Amennyiben igen, pontosan ugyanazért az összegért leváltom egy 5-ösre.
[ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
válasz bodorjanos #14143 üzenetére
Leadtam gariba végül az EMAG-nál. 2-4 hetet mondtak és ha nem javítható, akkor visszaadják az árát, ami nagy szopás lenne, mert 42-ért vettem és újat annyiért nem kapnék manapság. Most drukkolok, hogy meg tudják javítani és visszakapjam. Maglátjuk majd mi lesz...
-
vilmose33
őstag
válasz bodorjanos #14139 üzenetére
Próbáld meg a hivatalos Samsung szervízt első körben ha ajánlhatóm, úgy emlékszem hivatalos viszont eladó. Gondolom ők is oda küldik,megsporolsz egy kis időt.
A jövő most van
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #13963 üzenetére
E-bay-en vannak ilyenek, kb. 1500 Ft-ért utángyártott, de jól működik.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz bodorjanos #13963 üzenetére
Hardveraprón nézz szét, múltkor láttam asszem egyet
Samsung Galaxy A35
-
kanyol
csendes tag
válasz bodorjanos #13924 üzenetére
A hétvégén voltunk túrázni, péntek-szombati túrákon ment a gps, vasárnap óta semmi. villog a gps jel, majd kiírja, hogy "A gps nem tud kapcsolódni". Semmit nem mér, amihez kell...
Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
zee36th
csendes tag
válasz bodorjanos #13924 üzenetére
Nekem alaplapcsere volt, amikor eldobta a GPS-t. Nem javult meg sajnos magától.
-
dnelb
veterán
válasz bodorjanos #13872 üzenetére
restart mindig megoldja nálam
-
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #13444 üzenetére
Megjött 44mm BT-re is. Még jó, hogy a napokban küldöm vissza gariztatni ...
-
PedroPascal
őstag
válasz bodorjanos #13442 üzenetére
Nekem is így volt. 2-3 nap után már látszott.
-
vilmose33
őstag
-
cintula187
addikt
válasz bodorjanos #13386 üzenetére
Román OTP oldalon van infó ilyesmiről
Amúgy órán wallett reinstall után ment. Viszont jól látom ,hogy csakis képernyőzárral együtt nyitható meg a wallet? (mástól is kérdemPeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
válasz bodorjanos #13386 üzenetére
nekem már hibakódot dob az otp-s kártya hozzáadásnál,már egyik telefonon sem engedi hozzáadni
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
PedroPascal
őstag
válasz bodorjanos #13371 üzenetére
Órán és telefonon is működik rendesen.
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #13200 üzenetére
De, így lejött. Köszönöm
Tegnap volt, hogy eddig el se jutottam, mert azt írta, nem lehet letölteni. Éjszaka már igen, de akkor meg hiába nyomtam rá, hogy letöltés mindenképp, nem csinált semmit
De most megvan, köszi
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #13191 üzenetére
Viszont ha valakinek megvan, feldobhatná az apk-kat valahova, mert onnan nem birom letölteni
Új telefon, reset volt, és szeretném épp visszatenni
Everybody lies.
-
válasz bodorjanos #13191 üzenetére
köszi, ez nekem túl bonyolult
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bodorjanos
aktív tag
válasz bodorjanos #13190 üzenetére
https://www.xda-developers.com/how-to-enable-ecg-blood-pressure-monitoring-samsung-galaxy-watch-4/
Most rohannom kell, de így hirtelen ez jó lehet kiinduló pontnak.
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #12867 üzenetére
Ezzel a PayPal/Wallet issue-val lett valami, hogy a "Pay bevezetéséré még nem került sor ezen a helyen"?
Az újraindítgatások nem hoztak eredményt.
Köszi
-
tibi970307
tag
válasz bodorjanos #12929 üzenetére
Eddig viszonylag szorosan volt a kezemen, de most lazitottam rajta. Kikapcsoltam a folyamatos stressz mérést is, hátha jobb lesz.
-
tibi970307
tag
válasz bodorjanos #12926 üzenetére
Az óra most van nálam egy hete, így az alváselemzást is használtam. Ezt hanyagolni fogom, hátha a napi pár óra használattal még nem lesz probléma. Nagy melegben nem használom, maximum 25 fok (Hollandia), irodában klíma van, sportolásra csak setára használtam még.
Más órával nem volt bajom, de csak hagyományos órákat használtam, illetve Xiaomi Mi band 1 és 2 szériát.
-
axlfsi
veterán
válasz bodorjanos #12917 üzenetére
Igy van, semmi újdonság, csak security patch (ettől függetlenül, nem értem miért nem jön az összesre egy időben).
Ez az enyém: link
Ez pedig egy másik GW4 classic (fogalmam sincs, mitől más) linkAz egyém még áprilisi frissítés, a másik tegnapi
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
PedroPascal
őstag
válasz bodorjanos #12915 üzenetére
Egy napja van fent de semmi változást nem tapasztalok. Mit írnak erről mi változott?
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #12900 üzenetére
Nekem is előjött. Csippan, mintha sikerülne, mutatja a pipát a kiejzőn, aztán fut utánam a boltos, hogy nem sikerült a fizetés.
Revoot után 1-2 alkalomig jó volt...
Alkalmazás újra húzása már megvolt... -
hedgehog
senior tag
válasz bodorjanos #12900 üzenetére
Szerintem a Google konfigurált el valamit, mert a hétvégén nekem sem működött a GPay az órán, pedig az nem is Samsung, hanem egy Ticwatch Pro 3 Ultra
Ma már újra működik.-- aka p3d3str1an
-
Ateszpapa
addikt
válasz bodorjanos #12895 üzenetére
Már nekem megjavult magától.
Tegnap is és ma is használtam fizetésre.
Remélem nem jön többet elő. Strandon eléggé kellemetlen lenne. -
patex1983
őstag
-
Shummo
senior tag
Tegnap még nekem is jó volt. Ma már ez a szöveg fogad. Nem csináltam semmit, csak ujraindítottam egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Szia, váltottál régiót az órán?
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Ateszpapa
addikt
Nekem tegnap óta csinálja. Eddig jól ment CIB-es kártyával.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz bodorjanos #12117 üzenetére
Van, csak nem éltem vele, mert mondom azzal sem vagyok előrébb, ha mindig hibásan a telefonon indít hívást az óra. Azért megpróbálom, köszi a tippet!
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz bodorjanos #12115 üzenetére
Jó az ötleted, mert a telefon mellett felkínálja a Viber-t és a Skype-ot is, azonban, ha megnézem a beállításokban az alapértelmezett tárcsázót, akkor ott a telefon van kiválasztva, így továbbra sem teljesen értem, hogy mi lehet a gondja...
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
gdsantos87
csendes tag
válasz bodorjanos #11905 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Fontosak az egészségügyi funkciók -
gdsantos87
csendes tag
válasz bodorjanos #11901 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a garancia ugrik is? -
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #10631 üzenetére
Hát nem értem, pedig a vásárlás óta használom.
Jön Messengeren az üzenet, csak az utolsó látszik, aminél van válaszadásra lehetőség.
Vannak előre beállított rövid válaszok, vagy választhatom a gBoardot, és írhatom.
Akkor is tudok válaszolni, ha nem az üzenet küldése pillanatában akarok, ilyenkor a nem olvasott üzenetek között kiválasztom, és ugyanúgy előjön a válasz lehetőség, előredefiniált válaszok, vagy gBoard.Így néz ki nálam (sorrendben):
-
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #10626 üzenetére
"Én az elsőt raktam fel, ez egy wear os plugin. Arra jó, hogy ha jön üzenet tudsz rá válaszolni rendesen. A korábbi üzeneteket megnézni nem tudod, de válaszolni az értesítésekben látható üzenetekre igen."
Nálam mindenféle mókolás, apkmirroros külsős alkalmazás nélkül működik ez a módszer alapból . -
s4hu|SyD^
addikt
válasz bodorjanos #10626 üzenetére
Én próbáltam anno mindkettőt, de egyiket sem tudtam értelmesen működtetni. A Lite körülményes volt, mert kb. 5x kellett nyomni mire eltaláltam a küldés gombot.
A Wear OS-es viszont simán nem ment.
Úgyhogy inkább hagytam.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
DrDoktor
senior tag
válasz bodorjanos #10477 üzenetére
Iránytű app ha megynyílt felsuhintasz
Helyadat megadás.Ha ez megvan okés vagy
Ha így is fof .Factory resetA szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz bodorjanos #10475 üzenetére
én havonta nyomok az órán egy iránytű kalibrációt nagy pontosságút azután jó szokott lenni.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz bodorjanos #10425 üzenetére
Ideig oraig megoldja. Touch sensitivity (kesztyus mod?) is megoldja egy idore.
-
Firedaddy
tag
válasz bodorjanos #10413 üzenetére
Csatlakozom. nekem sem megy a vissza gomb. Bevállaljak egy újraindítást ?
-
bodorjanos
aktív tag
válasz bodorjanos #10255 üzenetére
Bár most nézem, mintha nem találnám a hivatalos viber appot... Lehet akkor csak okoskodtam végül?
-
Levente07
tag
válasz bodorjanos #9113 üzenetére
Köszi az infót
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #9006 üzenetére
Wallet-et be kell állítani felső gomb kétszeri megnyomásra, aztán megnyitod, érinted és akkor nem kell 2x.
Everybody lies.
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #8820 üzenetére
Időjárás lokáció frissítése is müködik? Xiaomival nekem nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bodorjanos #8505 üzenetére
Tényleg, azt lehet tudni, hogy a samu milyen hosszan támogatja az óráit frissítésekkel? A apple watch 3-asnak azt hiszem már főverzió frissítése nem lesz. Samsungék ebben mennyire korrektek?
Még nem nagyon tudjuk, mert a Watch 4 az első WearOS-os (Android) órájuk. Bár a korábbiakat pár évig támogatták, de a főverzió váltásokkal nem vagyok képben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Oldman2
nagyúr
válasz bodorjanos #8507 üzenetére
Mivel az órás fizetés megvalósítása volt elsődleges és éppen ezzel vannak látszólag problémák, minden más mellékes.
De, ha indokokat kell megfogalmaznom, akkor:
Bár fizikailag nagyobb az óra, üzemidőben nem vagyok előrébb,
Többször jártam úgy, hogy reggelre lemerült az óra a kezemen, AW esetében ilyesmi nem történt soha (igazából nem tudom mi történik másként, mintha nem jelezné a merülés tényét rendesen),
A WearOS-nek eddig nem sok előnyét tapasztalom a „működő” fizetésen felül.
Az Apple Watch + iPhone párost sokkal összeszedettebb / összerakottabb duo-nak vélem saját tapasztalataim alapján. -
deka10
senior tag
válasz bodorjanos #8497 üzenetére
Én kb. 20 kg fogyásnál tartok, van Huawei mérleg ott is van testösszetétel, követi rendesen és az órával összehasonlítva is hasonlóak az értékek. Ami szerintem rosszul működik és nem az óra miatt, az a BMI számítás, mert itt magasság és testsúly alapján számolnak és ha nagyobb az izomzatod és alig van rajtad test és hasi zsír akkor is túlsúlyosnak titulál.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Kami11
őstag
Nekem sokat segített a fogyásban, 116-ról sikerült lemenni 88kg.-ra, a testzsír% is 30-ról 19-re csökkent, legalábbis az óra szerint.
Igez, ez egy évembe került és k*^va sok mozgásba, diétába és súlyzós edzésbe, de motiváló volt az óra mutatta értékek javuló tendenciája. Úgyhogy hajrá!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Oldman2
nagyúr
válasz bodorjanos #8433 üzenetére
Volt Apple Watch 3-asom, most GW4 van.
1., Aki apple watch-ról tért át, nem bánta meg?
De, én visszasírom...
7., Amit nagyon hiányolnék, az a fizetés az órával. Ez az apple pay-el álom volt eddig.
Ez így igaz, az Apple Pay-el (nekem) soha nem volt semmi gondom.
Az SGW4-el viszont jó pár „érdekes esetem” volt eddig (OTP+Curve). Az utóbbi napokban pl. ez a vicces üzenet, az eladó is csak lesett: „Ne tegyen több kártyát az olvasóhoz...”
Mivel még garis a GW4-em, épp azon agyalgok, hogy megyek vissza...
-
krisz12071
aktív tag
válasz bodorjanos #8501 üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve,bár csak az alap 40mm BT van nekem.
Én az eü része miatt vettem meg és abban csak a vérnyomásmérés volt az igaz csalódás,bár sok reményt azért nem fűztem hozzá.Nagyon ajánlották az apple termékeit is,de nekem azoknak az ára már tényleg túlságosan magasan van.
Másokkal ellentétben nekem az ekg és véroxigénszint mérése is teljesen korrekt a nyugalmi pulzusméréssel is.Az edzés részét csak annyira használom,hogy nézegetem az eredményeket munkába biciklizés után. Szóval szerintem teljesen jó a 4-es széria és árban is korrekt.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
krisz12071
aktív tag
Én nézegettem a testösszetételt,de hogy amiket mér az jó-e,azt nem tudom.Elvileg testzsír is csökkent (19 kilót fogytam),de nekem mintha össze-vissza jelezte volna,így nem is erőltettem. (Mondjuk én nem szándékosan fogytam,talán ezért sem érdekelt annyira)
Az esés esetén értesítést még nem tudtam kicsikarni belőle,pedig dobáltam magam rendesen,de a manuális vészjelzés tökéletesen működik.Hívja a megadott számot és egyben küld egy üzenetet pontos gps koordinátákkal és google helyképpel együtt.Persze ehhez a telefonnak ott kell lennie.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
S e t h
nagyúr
Sajnos erre nem tudok neked válaszolni, mert én ki vagyok tesizve , csak a pulzust szoktam nézegetni.
Viszont azt gondolom, hogy aki célokat tűz ki maga elé ( pl fogyás) annak segíthet az óra.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
krisz12071
aktív tag
válasz bodorjanos #8466 üzenetére
A vérnyomásmérés egyenlő a nullával sajnos.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
S e t h
nagyúr
Olvasva a webes tapasztalatokat, plusz saját kalibrálás alapján parasztvakítás.
Amit kalibrálás során betáplálsz az lesz az az adat ami körül fog szórni a többi mérés, én nem is használom egy ideje.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
Valamelyik kép átjön, valamelyik nem.
Messenger pl csak írja, hogy képet kaptál, viber képet mutatja is. De viber van órára is, feltételezem azért.Everybody lies.
-
Nem tudom, hogy a képek átjönnek-e. Nálam soha nincsenek képes értesítések a telefonon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
synar
őstag
Keress rá itt a vérnyomásmérésre, találsz róla pro és kontra is. Döntsd el ez alapján, hogy te megbízhatónak tartod-e, ha tudod.
-
válasz bodorjanos #8433 üzenetére
Nem mindenre tudok válaszolni:
2. igen, sőt állítható, hogy mi jöjjön át, és mi nem
3. google segéd is használható (vagy a bixby, amelyiket akarod), de nem tudom, hogy megy e magyarul
5. távvezérlőként biztos állítható bármelyik zenelejátszó apphoz, de azt hiszem van hozzá spotify app is (ezt majd mások megerősítik)
7. google pay megy rajta (meg samsung pay, de ez nem megy Mo-n), amivel Wise / Revolut / Curve is tökéletesen működik (ill. jó pár magyar bank kártyája is)Üzemidő miatt csak a nagyobbik verziókat ajánlom (44 vagy 46 mm).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...