Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norbinator

    csendes tag

    válasz delig #8996 üzenetére

    Szia!

    Fel tudtam tenni a simple alkalmazást az órára. (adb-vel is lehet, de én egy Bugjaeger nevű alkalmazást használtam hozzá, amit a telefonra kell telepíteni (google play)).
    Az órán engedélyezni kell a developer opciókat és azon belül engedélyezni kell a wifi-n keresztüli debug-ot (erre rengeteg manual van a neten)
    Illetve az órán be kell állítani képernyőzárat.
    Utána tudsz csatlakozni a programmal az órához. Van rajta olyan funkció is, hogy a telefonra telepített alkalmazások közül lehet kiválasztani amit szeretnél és azt telepíti az órára, így nem kell kétes helyekről apk-t vadászni. (biztos erről is van youtube video, ha valami nem egyértelmű)(elég sokat szöttyögött a telepítéssel, ki kell várni)
    Utána az órán el lehet indítani a simple-t, kell egy login, ami kicsit macerás, mert elég kicsi a képernyő, de meg lehet oldani. Utána olyan mintha egy telefonra telepített simple lenne. Fel is ajánlja hogy használd alapértelmezett fizetésként a google pay helyett. Mást nem kell beállítani, mert minden más a simple accountodban be van állítva.
    Fizetésnél, ha nincs feloldva az óra, akkor kétszer kell a terminálhoz érinteni, elsőre feldobja a képernyő feloldót és feloldás után újra oda kell tartani a fiztetéshez. (gondolom ez a google pay-nél is így van)

Új hozzászólás Aktív témák