- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz Impair1980 #15131 üzenetére
Nekem nyáron beázott és vége is lett. Pedig még uszni sem úsztam, csak a kislányommal voltam a pancsiban.
A szervezes srác azt mondta, hogy ne lepődjek meg. És ha jót akarok magamnak, nem viszem vízbe az okosórákat.l, mindegy hogy mit írnak a vízállóságról. -
helixP
nagyúr
válasz helixP #14903 üzenetére
Poénból bevizsgáltattam, hátha menthető: nem.
A szaki közölte, hogy hülye vagyok, hogy vízbe viszem. Akármilyenbe, sós, édes, medence. Hiába van ráírva, hogy úszásra is alkalmas. Ahogy megy előre az idő, a ragasztó annál kevésbé bírja a vizet. De ő 0 naposan sem vinné vízbe.
Hát ennyi, mérlegeljen mindenki
-
helixP
nagyúr
válasz thboxx #14907 üzenetére
Nem gondolnám. Töltöttem én mindennel. Fejlett a töltés elektronika már mostanában, nem hagyja a károsodást okozó melegedést.
Ennél egyszerűbb a dolog szerintem. 2 éves elmúlt,l az óra, eddig garantált a vízállóság. Nem mondom, hogy programozott elavulás, de valszeg 2 évre gyártják a tömítéseket, addig garantálják a vízállóságot. Nem az első órám, amivel így járok.
-
helixP
nagyúr
Két hónappal a gari idő lejárta után valószínűleg beázás következtében elhalálozott a 4esem.
Már rendeltem egy hatostl 40mm-eset, 68E-ért. Ha csak egy 20%-kal jobb lesz az akksija, azonos tudás mellett, nekem tökéletes. -
helixP
nagyúr
válasz G-Bali #14738 üzenetére
Rossz topicban vagy.
Itt tudnak segíteni:
Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #14206 üzenetére
Épp ez az. Nem a jogról bbeszéltem.
vodrosjozsi: Milyen óráról...?
-
helixP
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #14203 üzenetére
Neked is a közepén megy félre a dolog, szerintem. Ha a társasház neve Mackó társasház és a társasház logójával ellátott Mackó pékségben penészes a kenyér a vásárló össze fogja kötni a két entitást. Pont mint patex esetén. Ha beégett neki hogy az "emagon" vette, akkor amit csinál az alvállalkozó, az olyan, mintha az emag cisnálná. A brand sérül. Persze, ezt leszarhatja az emag, mint ahogy gondolom le is szarja, de attól még patex 2x is meg fogja gondolni legközelebb, hogy onnan rendel-e. ÁSZF ide, vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz gippazoid #14199 üzenetére
Költői túlzás, hogy semmi közük hozzá. A Usert k.vára nem érdekli, hogy kivel van szerződéseben a cég.
Ha a Mercedesedben elromlik a ZF váltó, nem a ZF-et fogod szidni. Az Emag felelősséget vállalt a delivery-ért (persze 1000 disclaimer, apró betű és ÁSZF-kitélellel együtt.) -
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #14167 üzenetére
Én jól alszom.
-
helixP
nagyúr
válasz Technoman #14012 üzenetére
Szia,
Az utolsó pontod kivételével nem lesz gond.
Az EKG és vérnyomás funkciókout of the box felejtősek, de persze mindenre van megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #13968 üzenetére
Ne legyünk azért ennyire fosogányok. Egy 5W-os wireless töltőről van szó. Nyilván megnéztem, hogy nem melegedik-e, és nem szakad-e meg a töltés.
Töltőn, kábelen alapból én sem spórolok, de ez nem az a kategória.
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #13963 üzenetére
E-bay-en vannak ilyenek, kb. 1500 Ft-ért utángyártott, de jól működik.
-
helixP
nagyúr
válasz forintuser #13267 üzenetére
Napkommentye nálam
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Visszajönnék a korábbi problémámmal, hogy ja Alvás módot állítok be, némítja az ébresztőmet. Szerintem ennek semmi értelme...
Kéne még valami vaéahil beállítani? -
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #12867 üzenetére
Ezzel a PayPal/Wallet issue-val lett valami, hogy a "Pay bevezetéséré még nem került sor ezen a helyen"?
Az újraindítgatások nem hoztak eredményt.
Köszi
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #12900 üzenetére
Nekem is előjött. Csippan, mintha sikerülne, mutatja a pipát a kiejzőn, aztán fut utánam a boltos, hogy nem sikerült a fizetés.
Revoot után 1-2 alkalomig jó volt...
Alkalmazás újra húzása már megvolt... -
helixP
nagyúr
Az mennyire normális, hogy ha a WiFi bekapcsolva marad az órán (WiFi only Watch4 40mm), akkor reggel 6-tól idáig teljesen leszívja az akksit? de szó szerint. Reggel 6.30 - 95%, most 5%.
Továbbra is idegesítő az auto WiFi-ON bug / feature.
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12787 üzenetére
Igen.
Tavaly egész nyáron.
Klóros víz után lemosni csapvíz alatt. És NO vízi csúszda/élménypark. -
helixP
nagyúr
válasz TomPack #12754 üzenetére
Technikailag az.
A MA! teszt sem fogalmaz máshogy:
"A Zepp OS, ha úgy nézem, teljes értékű operációs rendszer."
Az AppStore-ja elérhető a Zepp-nek? komolyan nem találom. Hány app elérhető rá?
Nyilván jó lenne, ha évente 1x kéne tölteni az órát, de nekem 1 nap alatt 50-60%-ot esik a töltöttség, amit reggel öltözködés/készülődés közben vissza is töltök. Semmi kényelmetlenség, azért annyira nem gáz ez. -
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12363 üzenetére
Nehogy már két azonos kategóriába tartozó, ugyan azzal a funkcionalitással rendelkező dolgot ne lehessen összehasonlítani azért, mert részleteiben eltérnek.
Hibrid autót össze lehet hasonlítani benzinessel és a plazma TV-t is össze lehetett a LED-essel.Zöldkuka... Hogy még valaki mindig itt tart...? Utoljára kb 10 éve hallottam ezt.
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12358 üzenetére
Igen, hallottam már az iOS-ről.
Mivel van okosórás hardvert és szoftvert gyárt, egy olyan témában ami ezt érinti, igen is lehet rá példaként hivatkozni.
Aztán, hogy pont épp a zárt platform okozza az inkompatibilitását és a használhatóságának korlátozását is, más kérdés. -
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12347 üzenetére
Mért, nem telekommunikációval foglalkozik a cég?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12057 üzenetére
Persze. Csak ezt könnyebb elmagyarázni.
-
helixP
nagyúr
válasz PedroPascal #11934 üzenetére
Nem vékonyabb. Ugyan olyan széles, csak az első 5 mm-en más a kialakítása.
-
helixP
nagyúr
válasz PedroPascal #11932 üzenetére
Vegyél olyan szíjat, ami nem gyári, nincs meg az a kicsi perem, kiszélesedés az óra testéhez kapcsolódó rész után. Úgy csak minimálisan áll el.
-
helixP
nagyúr
Az újraindítás utáni automatikus Wi-Fi bekapcsolásra továbbra sincs valami gyógymód?
Ma újraindítottam az órát, direkt megnéztem utána nem sokkal, hogy be van-e kapcsolva a Wi-Fi. NINCS. Oké. Majd most jelez, hogy 5% maradt az órában. Valamikor mégis bekapcsolt a szemétje...Tapasztalt valaki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bbsofficial #11524 üzenetére
Akkor viszont nem értlek bocsi. Mit szeretnél pontosan?
-
helixP
nagyúr
válasz bbsofficial #11522 üzenetére
Beállítások / Értesítések / Értesítések némitása a telefonon?
-
helixP
nagyúr
válasz bbsofficial #11511 üzenetére
1. Persze, testre lehet szabni a beállításoknál, hogy mely alkalmazások jelezzenek az órán, és milyen módon.
2. Engedélyezni kell a Gboard-ot a beviteli módoknál a beállításokban.
-
helixP
nagyúr
válasz krisz12071 #11131 üzenetére
Szerintem egymásra épülnek a release-ek, szóval végig kell pakolgatni mindegyiket (ha csak van közte vissza vont frissítés).
-
helixP
nagyúr
válasz vodrosjozsi #11092 üzenetére
Nekem csak nyitott appal csinálja. Ezért is van dublafelső gombon.
De biztonsági szempontból is van értelme nem?