Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
ghiottone #8888 üzenetére
Watch 4-nél is volt egyszer valami ilyen probléma, mikor az óra szoftverfrissítése után lett használhatatlan a Pay! Benne lévő kártyákat vitte, de nem tudtál újjat felvenni! Akkor valami olyan hiba volt, hogy az új szoftververziónál a Pay esetében nem lett valami leegyeztetve a Googleval így az tiltotta az új kártya felvételt biztonsági okokból! Akkor gyakorlatilag egy, másfél hét alatt javítva lett! Hát lehet itt is valami ilyesmi van megint! Bár kétlem, hogy kétszer ugyanabba belefutna a gyártó!
-
PeteePeti
őstag
válasz
norbinator #8863 üzenetére
Szerintem nem arról van szó, hogy lemerült, hisz kikapcsolt állapotban erre nem sok esély van, hisz nincs ami az akksit terhelné! Meg hát mindenkinek lemerült akkor ezekszerint? Én úgy gondolom, hogy gyárilag vannak így fogalmazva!
-
PeteePeti
őstag
válasz
norbinator #8860 üzenetére
Szinte mindenkinek így jött! Enyém is nulla akksival érkezett anno!
-
PeteePeti
őstag
válasz
krisz12071 #8754 üzenetére
Emailban akkor is kellene kapnod számlát!
-
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #8625 üzenetére
Az általad vélt realitás viszont a te álomvilágod! Ne erőltesd rá másokra, mert ezt a műsor tolod már itt napok óta! Pont te vagy az, aki mindenkit cáfolni akár és meggyőződése, hogy az a valóság, mindenki más meg hülye!
Részemről a téma lezárva, de gondolom ezt is cáfolod majd valamivel!
Na megyek álmodni még egy kicsit, de csak azért, hogy ebben is igazad legyen! -
PeteePeti
őstag
-
PeteePeti
őstag
És ez miért baj???
Mármint az átlag vásárlót ez mennyire érdekli szerinted?
Leadja a régit, pénzt kap érte, az jónapot!
Ha felteszem apróra is addig érdekel a sorsa, amíg ki nem fizetik nekem a vételárat!
Az meg, hogy a Samsung mit csinál vele nálam a pont lesz.rom kategória! -
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #8558 üzenetére
Most se kell 200-ért venni! Samsung.hu-ról csak a kuponokkal és a 25 ezres beszámítási kuponnal (amit ugye akkor is megkapsz, ha nem adsz le semmit) 136-ra levihető a bluetooth Pro! És ehhez még jár a Buds Live és a hibrid bőr szíj is! A kettő értéke kb 50 ezer! Szal így nem annyira rossz az összkép! Nyilván eredeti áron nem éri meg venni sehol, ha most ilyen akciókkal sokkal olcsóbban vihető már most is!
-
PeteePeti
őstag
válasz
undercover #8535 üzenetére
Köszi, hogy ezt leírtad!
Már kellett egy ilyen is a sok - hogyan győzködjük magunkat arról - nem érdemes váltani 4-ről hsz után! -
PeteePeti
őstag
válasz
Szpisti #8517 üzenetére
Ezt most úgy linkelted ide, mintha itt bárkinek is újat mondtál volna ezzel!
Amúgy meg annyira nem drága most! Én nekem a bluetooth pro nagyjából 65-be fog fájni! Kuponokkal és készülékbeszámítással 136 ezerre le tudtam vinni árat! Beszámítandó Watch 4 44mm bluetooth ajánlat 53 ezer, ami annyi is lesz, mert makulátlan (használt piacon se menne el többért, főleg, hogy nagyjából 65-ért vettem azt is hónapokkal ezelőtt)! Buds Live is talán elmegy 20 körül! Szal 136-53-20=63 a vége! Így azért már nem is annyira rossz ár érte! -
PeteePeti
őstag
válasz
undercover #8436 üzenetére
Ne törődj vele! Alul manuálisan is ki lehet választani a beadandó készüléket típus szerint! Írj be valami kamu imeit és akkor dobja be ezt a lehetőséget!
-
PeteePeti
őstag
Ha kell valakinek 10% kupon az hajrá!
-
PeteePeti
őstag
válasz
undercover #8409 üzenetére
Én is regisztráltam két email címmel is, egyenlőre nem jött extra kupon egyikre sem!
-
PeteePeti
őstag
Mivel ott van netkapcsolat, így elkepzelhető, hogy ott nincs ilyen korlát! Mivel így folyamatosan rendelkezésére áll korlátlan számú token vásárláshoz! A probléma akkor kezdődik, amikor elveszti a netet, vagy nincs térerő esim esetében, vagy elveszti a bluetooth kapcsolatot a netes telefonnal! Ilyenkor az utolsó netkapcsolatkor letöltött tokenek élnek, amíg el nem fogy (5,10,nem tudom pontosan)! De ezek számát szerintem bankja válogatja, vagy maga a Goggle Pay, ezt már én sem tudom!
-
PeteePeti
őstag
válasz
gippazoid #8220 üzenetére
Már ne is haragudj, de pl. a #8217-nek aztán semmi köze sincs az órához, de még az okosórás fizetéshez sem!
Az meg a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy ki hol bankol, és melyik bank miben jobb a másiknál!
Sem a számlavezetés díja, sem az utalások díja, sem a banki aplikációban lévő anomáliák nem tartoznak ide!
Egyedül az okosórás fizetés az, ami a topikhoz kötődik! -
PeteePeti
őstag
Ez nem a Samsung Galaxy Watch 4 topik???
-
PeteePeti
őstag
válasz
gyuri2008 #7954 üzenetére
Jól van, nyugodjál már le, mert az idegeskedés árt a szépségednek!
Örülök neki, hogy az Emag végre tud normális Samsung garanciapapírt kiállítani! Eddigi tapasztalataim szerint ez nem így volt, mert valahogy én mindig max egy kitöltetlen fecnit kaptam, ha egyáltalán kaptam gyári papírt! -
PeteePeti
őstag
válasz
Totemgroup #7949 üzenetére
És az kitöltött gyári Samsung garancia?
-
PeteePeti
őstag
Ugyanazt árulom amit belinkeltél!
(cikkszám: GG010-02582-01)
Arany nem létezik belőle!
Tény, hogy a képek sötét környezetben készültek, emiatt van az a hatás, de pont emiatt írtam oda is a termék cikkszámát, hogy az alapján bárki be tudja azonosítani, ha venné a fáradságot és rá keres! De, mint a példa is mutatja, az már túl macera úgy néz ki! -
PeteePeti
őstag
válasz
Totemgroup #7748 üzenetére
Eddig én is rendszeresen fizettem órával, mindenhol ahol csak lehet! Soha ilyen probléma nem volt! De a furcsa az, hogy a telefonnal viszont tudtam fizetni ugyanúgy Goggle Pay-el és ugyanazzal a K&H kártyával! Na mindegy, majd kiderül mennyire okoz majd ez problémát hosszú távon! Max vissza megyek Garminra!
-
PeteePeti
őstag
Na ma bele futottam egy fizetés problémába! Tescoba sem és a gyógyszertárba sem tudtam az órával fizetni, azt írta ki, hogy elutasítva (természetesen nincs fedezethiány)! Mindeközben a telefonon viszont sikerült! Mindkét eszközre ugyanaz a K&H kártyám van beállítva, ami ugye hivatalos Goggle Pay Magyarországon!
Más járt már így? Elég fura ez szerintem! -
PeteePeti
őstag
Remélem sikerült elcsöppenni attól, hogy beszólhattál!
Bármennyire is furcsa, de vannak emberek akik nem a klaviatúra előtt élik az életüket!
Örülök, hogy neked ez jelenti a világot, hogy kuponokat próbálgatsz szűntelen, de én inkább értelmes dolgokkal töltöm az életem!
-
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #7448 üzenetére
Egyértelmű, hogy a pipa nélküliekkel próbálkoztam! Van akinek ez nem világos?
Sőt próbálkoztam tovább, de amikor a tízedikkel is lukra futok, akkor hagyom inkább a francba! Értem én, hogy kupon, meg értékelem is, de azért nem fogom az egész délutánt azzal tölteni, hogy kupont vadászok, főleg úgy, hogy nincs garancia arra, hogy az ötvenedik próbálkozás már nem beváltott lesz, ha az előtte lévő 49 meg az volt!
Természetesen ettől függetlenül köszönet a kuponokért mindenkinek! -
PeteePeti
őstag
Aplikációban a fényerő szabályzó csúszka másnál is inaktív??? Bekapcsol és kikapcsolt automatikus fényerőállításnál egyaránt! Órán tökéletes ez az opció, csak appban nem!
-
PeteePeti
őstag
.
-
PeteePeti
őstag
válasz
anonymus89 #4942 üzenetére
Esetleg Revolut, Curve vagy Wise még jó lehet!
-
PeteePeti
őstag
válasz
anonymus89 #4938 üzenetére
P20 Pro GMS rendszeres, szal Goggle Pay elvileg működik majd rendesen órán is! Arra kell figyelni, hogy olyan bank kártyáját kell megadni, ami támogatott az országban!
-
PeteePeti
őstag
NFC fizetések között nekem sem volt soha ott a Goggle Pay, mégis működik rendesen! Szerintem senkinek sincs ott semmi! Legelőször volt talán ott a Samsung Pay, de ahogy a Goggle Pay telepítve lett órára és aktiválva a kártya még az is eltűnt! Jelenleg is üres az a menüpont nálam, de a fizetés működik!
-
PeteePeti
őstag
válasz
hitman77 #4194 üzenetére
Érdekes, mert amikor megkotlott a Google Pay az órán, elég sokat próbáltam kártyát átvinni órára és egyszer csak jött ez a hibaüzenet! Majd kb 24 óra múlva eltűnt! Aztán közben helyre állt a Pay és hozzá is tudtam adno órához a kártyát! Szal nálam csak időleges volt ez a hiba és megjavult magától! Nem tudom nálad mi lehet, lehet megérne egy telefont, hogy legalább tájékozódj mi a probléma!
-
PeteePeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest