Új hozzászólás Aktív témák

• bodorjanos

aktív tag

válasz gdsantos87 #11902 üzenetére

Nem, garit nem veszted el, mert a telefonon kell állítgatni dolgokat és oda kell felrakni mod-olt appot. Tehát az órát nem kell piszkálni. De azért várj meg más véleményét is a készülékről. Az utóbbi időben nem olyan jó a vélemény az óráról. Pontosabban a samsungnak vannak hülyeségei. Furán frissítgetnek, stb. Használtam 1 hónapig kb., de után már csak tarcsi óra lett. Visszatértam az apple watch 3-hoz és az iphone-hoz. Bár a apple watch 3 sokkal régebbi, gyengébb hardver, de összességében jobban együtt tudok élni vele, mint a android+galaxy watch 4 kombóval. Valahogy minden természetesebben működik. Talán a legfontosabb, ami vissza rántott, az az apple pay volt, ami szerintem sokkal stabilabb (főleg, hogy OTP esetében trükközni is kell) mint ezen az eszközön a google pay. A többi csak hab a tortán. Ha nem lenne apple watch-om is, akkor viszont nagy megelégedéssel használnám az órát ahogy tettem is eleinte. Lényegében nekem az értesítések, gps tracking és a fizetés az elsődleges szempont. Itt csak a fizetésnél akadt néha problémám (Revolutot használtam, mert OTP nem támogatja natívan). De nem lebeszélni akarlak róla, nekem bejött, csak mint ökoszisztéma, az apple nekem jobban fekszik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák