Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
gdsantos87 #11902 üzenetére
Nem, garit nem veszted el, mert a telefonon kell állítgatni dolgokat és oda kell felrakni mod-olt appot. Tehát az órát nem kell piszkálni. De azért várj meg más véleményét is a készülékről. Az utóbbi időben nem olyan jó a vélemény az óráról. Pontosabban a samsungnak vannak hülyeségei. Furán frissítgetnek, stb. Használtam 1 hónapig kb., de után már csak tarcsi óra lett. Visszatértam az apple watch 3-hoz és az iphone-hoz. Bár a apple watch 3 sokkal régebbi, gyengébb hardver, de összességében jobban együtt tudok élni vele, mint a android+galaxy watch 4 kombóval. Valahogy minden természetesebben működik. Talán a legfontosabb, ami vissza rántott, az az apple pay volt, ami szerintem sokkal stabilabb (főleg, hogy OTP esetében trükközni is kell) mint ezen az eszközön a google pay. A többi csak hab a tortán. Ha nem lenne apple watch-om is, akkor viszont nagy megelégedéssel használnám az órát ahogy tettem is eleinte. Lényegében nekem az értesítések, gps tracking és a fizetés az elsődleges szempont. Itt csak a fizetésnél akadt néha problémám (Revolutot használtam, mert OTP nem támogatja natívan). De nem lebeszélni akarlak róla, nekem bejött, csak mint ökoszisztéma, az apple nekem jobban fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest