-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Frissítés óta asszony 40mm-ese 1,5 nap helyett 0,5 napot bír... Ez így nagyon nem gyere be... Kap egy FR-et aztán majd meglátjuk...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
cintula187
addikt
A legutóbbi frissítés után vettem észre GPS el bekapcsolt gyaloglásnál az üzit az órán hogy "nem sikerült meghatározni a pozíciót". 1-2 perc és megtalálja. A térképen is látszódik ez. Ilyen régen is volt csak nem jelezte az óra?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Kollégám felesége leejtette kb .30cm-ről és a hátlap betört, jó szervíz ajánlatA jövő most van
-
crane75
senior tag
Frissítés óta az órán nem tudok bejövő hívást bonyolítani. Ha az órán felveszem, elő kell szednem a telefont, és ott tudok beszélni. Mit állítsak át szerintetek? Az órán a zöld ikon is más, egy telefon logó van a zöld jel mellett. Előre is köszönöm a segítséget!
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
novoszath
senior tag
-
novoszath
senior tag
válasz hunluigi #13549 üzenetére
nagyon jo az ora lap gratulalok hozza csak a szelen a kartya ikon eleg zavaro mert nem hasznalhato semmire meg nem is lehet masra modositani de amugy gratulalok hozza meg csak hogy 3 helyre lehet beallitani mas alkalmazast
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13591 üzenetére
Manual frissitek egy darabig, aztán persze hogy mehet, csak most van büntiben. GPay műxik rendesen, Play Service érinthetetlen így, bár nem is bántanám. Viszont így egyre kevesebb a fogyasztás, lassan beáll. és mehet minden amit használtam .
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
novoszath
senior tag
a Samsung Pay-t mikent lehet eltavolitani? az orarol mert szamomra felesleges mert nem hasznalom
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
cintula187
addikt
Most látom hogy az órán az alkalmazások -on belül van "Samsung alkalmazások frissítései" és 4 app tudott is frissülni
Ezt mindig kézzel kell intézni?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
válasz Black_Raven #13575 üzenetére
felesleges volt gyalulni a google-os appokat, így nem fog frissülni semmilyen app az órán(Gpay sem) sőt, Play Service nélkül a GPS sem fog működni rendesen... Csodálkoznék, ha a Gpay egyáltalán majd működni fog rendesen
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Hauptmann
addikt
Létezik már olyan app, ami naponta teljesen véletlenszerűen cserélgeti a feltelepített számlapokat?
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ha most veszek watch 4 classic lte - t, meddig kap frissítést? Érdemes még?
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
meszipeti
aktív tag
És csak simán tiltottad a Google play-t az Alkalmazásoknál?
Nem zavart be más appoknál, hogy kilőtted?"A játék az nem játék"
-
Szpisti
addikt
Nekem minden rendben van a frissítés után is, megmaradt minden, a fogyasztás is ugyanolyannnak tűnik, bár a legfőbb fogyasztó nekem is a Google Play Áruház, de csak 1-2%-kal...
-
gyuri2008
veterán
Mi a legfrissebb sw?
-
gippazoid
senior tag
Nekem is frissült, eltűnt minden számlap! Digitális óraként boot-olt be utána. Adatok, beállítások megvannak.
Marha gyorsan merül.
Most töröltem cache partíciót. Hátha. Erre látom, hogy pont az lehet a megoldás...Gippazoid Novelties Inc.
-
Black_Raven
veterán
válasz Barthezz2 #13574 üzenetére
Ez kérlek a One UI 5, a Watch6-ra adtak ki rá bugfixet, hogy a Play Service ne zabáljon fel mindent. Nekem nincs fennt már csak a GPay, minden mást letiltottam(google) még a Play Áruházat is. Így járok 2 napnál.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vodrosjozsi
addikt
Na végre az enyém is lefrissült, eddig jó, majd ma megnézem, hogy mennyire merül.
De hogy lehetnek ilyen életképtelenek, hogy a 2 év után végre élhető az akkuidő, most meg megint 1 nap?
Nem hiszem el... eskü jobb volt a gear s3..Samsung Galaxy A35
-
pasztoha
tag
válasz cintula187 #13554 üzenetére
Elindult a frissítés, de botor módon elmentem a telefon mellől és megszakadt. Azóta nem hajlandó frissíteni.
-
novoszath
senior tag
válasz novoszath #13569 üzenetére
a biztonsagi mentest hol talalom az orarol mert a samu cloudba nincs benne pedig ott van mellete a felho ikon vagy azt mashova menti esetleg? be van pipalva hogy oda mentse le
-
DefJamHUN
aktív tag
W4 44mm LTE ma megkaptam a frissítést.
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
novoszath
senior tag
sikerult v.kinek kulso alkalmazasokat telepiteni az uj rendszer ala? mert az easy fire elhasal milyen mas megoldas van ra?
-
kengyel
nagyúr
válasz Black_Raven #13561 üzenetére
Nekem is szépen merül. Tegnap este 100%- volt az óra, teljesen leválasztva a telefonról. Reggel 06- kor keltem, és 13%- merült lazán.
kengyel
-
tuffi
csendes tag
Sziasztok! Megszünt az androidos messenger lite a telefonra. A sima Facebook Messenger értesítéseire viszont nem küldi el az óra a válaszokat. A legegyszerűbb megoldást keresem a problémára, ha megoldható. Megoldható?
-
Szpisti
addikt
Szerintem majd be fog állni újra, nem gondolnám, hogy hirtelen a felére esik az üzemidő...
Amúgymeg honnan is tudná előre, hogy mennyi ideig fogja bírni? Ezt mindig az elmúlt időszak alapján kalkulálja ki... -
ghiottone
nagyúr
Én estére mindig kikapcsolom, de most 1 hetet végig tolok. 36 órát ír és nekem kb annyi is egyhuzamban. Este nálam is annyit merül.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
válasz Black_Raven #13552 üzenetére
én nyugodt vagyok
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Piotor
tag
Felment az új vanjúí, az SHM eltűnt a csempék közül, bár az app fent volt az órán, de nem tudtam kitenni gyorsmenube. Huaweijel használom. Bugjaeger kicsit máshogy kapcsolódik, a szokásos, csak nem connect, hanem pair, kód megadása és megy. Feltettem újra az SHM modot, ráadásul a legújabbat és így már van csempe is meg valami szívritmus figyelés is. A legjobb, hogy az apple a hülye csippentest úgy vezette fel, mintha a melegvizet találta volna fel. Na, ez itt is van, meg még más is...
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz ghiottone #13560 üzenetére
Én három nap után letöröltem, nekem ne bohóckodjon mindennap hajnali 2-kor 304mb-ot töltöget. Szépen leszivja az akksit 13% merülés /éjszaka.
Nekem a nagy szuperfrissités csak ennyi bukót hozott. [kép] előtte [kép][ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Black_Raven #13559 üzenetére
Az volt az első, amit felraktam az óra frissítése után - még figyelmeztetett is rá a Wearable.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
novoszath
senior tag
válasz gombasm #13555 üzenetére
en is erre lennek kivancsi mert azt irja hogy az oran is rajta kellene hogy legyen az appnak de azt semmilyen modon nem birom ratenni van v.kinek otlete hogymikent tudom ra tenni az orara is? az easy fire elhasal nem ismeri fel az orat wifi ipt oszt de nem csatlakozik teljesen at alakult a fejlesztoi opcio az oran a regi rendszerrel gond nelkul mukodott de az ujon semmit nem csinal
-
gombasm
aktív tag
A biztonsági mentésről van valakinek infója ill. tapasztalata az új rendszer alatt? Ez a Smart Switch számomra érthetetlen...
Kézzel indított mentésre lehetőség nincs, azt írja, hogy majd csinál mentést, de hogy mikor, azt tudni nem lehet. Ráadásul a mentés nem felhőbe, hanem a telefonra kerül.
Ez így elég vacak ám tűnik... pedig az volt az előnyök között, hogy majd minden (pl. óralapok is) benne lesz a mentésben.
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1
-
Jappán
tag
válasz st3v3np3t3r #13551 üzenetére
Nem olvastam végig. Igazából csak imádkoztam, ,hogy a frissítés után működjön a készülék Otthon majd megy a tesztelés.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13551 üzenetére
Nyugi, a fele sem igaz.
-
Jappán
tag
Classic 46mm LTE megjött a frissítés
Bocs,ha vótmáS22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
hunluigi
senior tag
A legutóbbi frissítés össze borogatta a számlapomat, így újra fel kellett csapni. Ha már benne voltam pár apró módosítást eszközöltem.
Többen jelezték, hogy a wfs formátummal meggyült a baja, így most rakok apk-t is
Apk felrakáshoz Easy Fire Tools ajánlott.
ps: csak akkor állj neki, ha tudod mit csinálsz, nincs sem időm sem türelmem tömegesen végig vezetni távsegítséggel a felrakást!
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
gippazoid
senior tag
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #13541 üzenetére
Kikapcsolt mobil adat funkcióval ismét a régi, 20-25%-os merülést produkálta egy munkanap alatt. De ma reggel levettem a töltőről és munkába induláskor megint 98% volt csak 100% helyett, 1,5 óra múlva meg már csak 93%.
Pedig nem nyúltam hozzá, mobil adat kikapcsolva, telefon nem volt BT hatótávon kívül.
Ez így meglehetősen kiszámíthatatlan.Gippazoid Novelties Inc.
-
rattan
tag
Sziasztok Sestoreban most 97e a w4 classic 46-os LTE, elgondolkodtam hogy lecserélem a mostani sima W4 44-et erre. Esetleg van valakinek sestore kuponja, amivel lehetne ezen olcsóbbítani?
Köszi -
gippazoid
senior tag
46mm LTE W4 Classic
Érdekes, ismét van kijelző eltakarásra (pl. 3 ujjal rásimítok) kijelző lekapcsolás. Pedig semmit nem csináltam az órával azóta, hogy nem ment.
Viszont nem tudom, mennyire az akku öregedése (1 év 3 hónapos), vagy a bekapcsolt mobil adatforgalom az oka, hogy 24 órát működik összesen. Azaz, 2x12-13 órát. Éjszakára kikapcsolom, csak reggel kapcsolom be a második napon (a töltőről is reggel veszem le az elsőn).
Eddig 20-30% volt egy munkanap, most majdnem 50. Nemrég kapcsoltam be a mobil adatot is rajta, hogy akkor is megkapjam az értesítéseket, ha nem vagyok a telefon közelében.
Ráadásul a második napon sokkal gyorsabban merül mint az elsőn.
Próbáltam a számlapon kikapcsolni a pulzusfigyelést, hátha az is jobban meríti. Tegnap külső hőmérséklet volt meg csapadék esély %-os értéke a kijelzőn.Tegnapelőtt reggel 7-kor vettem le a töltőről, nem sokkal később már 98%-on volt, mikor felcsatoltam az órát induláskor. 1,5 óra múlva meg már közelebb a 90%-hoz mint a 100-hoz. 20:00 körül már 55%-on volt csak. Ekkor kikapcsoltam. Tegnap reggel 7-kor bekapcsoltam, már 50%-on indult eleve.
Tegnap délután kikapcsoltam a mobil adatforgalmat is. Ennek ellenére is zuhant rendesen a töltöttség. Aztán este 19:00 körül, a 12. óra használatnál szólt, hogy most már annyira alacsony a töltöttség, hogy átkapcsol digitális óra módra.
1 perc múlva meg éreztem hogy rezeg, amivel jelzi, hogy teljesen lemerült és kikapcsol.Ma reggel levettem 7-kor a töltőről, beértem a mukahelyre és még mindig 100%-on volt.
Erre azt mondanám, hogy ilyen sokat jelent a mobil adatforgalom kikapcsolása.
Csak tegnap délután is ki volt kapcsolva mégse bírta ki azt az időt, amit előző nap, amikor 100%-ról indult. Erre meg azt mondanám, hogy a végén gyorsabban merül az akku.2. évben már van észrevehető akku degradálódás? Kinek hogy alakul az akku állapota? Vagy senki se tartja meg 2 évig?
Gippazoid Novelties Inc.
-
qltsar
veterán
válasz bexinho23 #13536 üzenetére
Mehet fel az órára, telefonra. [link] Azt nem tudom, hogy telefonon (szinte biztos) be lehet e állítani, [hogy maga a telefon is jelezzen, ha az óra 30%-on van] de nálam úgy működött, hogy 50%-nál rezgett az óra, ha addig merült. Elvileg testre szabható, hogy hány százaléknál jelezzen.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz TomPack #13346 üzenetére
Végül nem igazán jött be a zepp appja így nem amazfit gtr4 lett belőle, hanem huawei watch gt3 amit már kb 1 hete használok, és az üzemideje brutális.
Valamint a felületein a gui is sokkal többet mutat nem csak 1-1 dolgot hanem lehet értelmesen áttekinteni pulzus stb. Így nem bántam meg a cserét. -
bexinho23
őstag
-
qltsar
veterán
válasz redingitell #13528 üzenetére
1 hónap volt nekem anno eMAG-os vásárlás, így a romániai Samsung szervizből fordult meg.
A héten újra le kellett adnom, hasonlóan kijelző hiba, keress rá a hsz-eimre, linkeltem videót is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Az új frissítés óta nem zárolódik a kijelző. Ezelőtt hónapokig használtam ugyanazokkal a beállításokkal, mint most. A képernyőzár amúgy csak az órás fizetés miatt szükséges számomra. Próbáltam gyári, és nem gyári WF-szel is, újra is indítottam, de semmi. Nálatok rendben megy ez a része?
-
redingitell
senior tag
Garanciális javítással mi a tapasztalat? Mennyi ideig tart a javítás? (tudom, hogy függ a hibától, arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek volt, akkor milyen hibával és mennyi ideig tartott.)
Az akksi nem műklödött nálam megfelelően, 2 hete érkezett a szervízbe, azóta semmi hír.... -
vodrosjozsi
addikt
Hozzátenném, hogy kicsit irónikus volt a kommentem, de sebaj
Samsung Galaxy A35
-
IG55
senior tag
válasz vodrosjozsi #13521 üzenetére
Minél később, annál jobb. Nagyobb erőforrásigény, több bug. A frissítések erről szólnak. A bugokat idővel talán javítják, a növekedett erőforrásigény marad.
-
-
-
qltsar
veterán
Meg ennel is rosszabb a helyzet, mimt amit leirtal :). Ujabban szinte 1 honap kesessel jonnek a frissitesek S23-ra, mint S22-re .
-
PedroPascal
őstag
Mindig is így volt hogy a bt és lte verzió nem egy időben kap frissítést. Hol ez hol az kapja meg hamarabb.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
pasztoha
tag
válasz st3v3np3t3r #13517 üzenetére
Akkor az lte új jelentése: later...
-
atosan
veterán
Frissítés óta ma vagy háromszor levált az óra a telefonról, úgy, hogy teló zsebben, óra csuklón. Igaz, csak max egy percre. Eddig ilyet nem csinált.
[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
-
azka79
aktív tag
Sziasztok, Van egy ilyen órám beállítottam az értesítéseket, az óra minden értesítést mutatt csak a vibert nem. Az előlapon megjelenik baloldalt egy piros pötty ebböl látom, hogy kerestek.Mit állitsak be hogy kapjak rezgő értesítést?
[ Szerkesztve ]
-
pasztoha
tag
40 mm lte nincs frissítés. Vagy csak én vagyok béna.
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok megy rendesen a fizetés? Megy a Wallet, fizetnék, erre hibát dob a terminál. Már 2 helyen is megszívatott. Nfc be van kapcsolva.
-
MODERÁTOR
-
Luna73
tag
Az alvás monitorozás egy kalap sz.. lett. Az elalvás mutatás kb jó, de az ébredés mutatása egy nagy nulla. Amig a Health progit meg nem nyitom addig jelzi az alvást. Remélem reszelnek még rajta Samsungék.A kerékpáros automata észlelés kb 60-70%-os.
-
DefJamHUN
aktív tag
Valakinek infó arról, hogy mikor jön lte modellre?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
ghiottone
nagyúr
Mintha reszponzívabb lenne a felület is, eddig aksi is jobbnak tűnik, de majd elválik.
Nekem az fura, hogy az edzés közben - amikor 30 percenként mondja az eltelt időt + kalóriát - eddig magyarul beszélt, de most átváltott angolra, és nem talalálom hol lehet visszaállítani."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ace05
senior tag
Nem olvastam el a changelogot, hogy mit tud a frissítés, de a vizuális dolgokon kívül, 1 napi használat után mondhatom, hogy az aktivitás felismerése jobb lett. Pl már felismeri ha kerékpározok. Gyorsabban is ismeri fel ha gyalogolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku