-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a tabletet közös használatra beállítani a gyerkőcöknek úgy, hogy mindenkinek külön profilja van. Az sem baj, ha telepíteni tudnak playből, de mindenkinek külön accountja lenne. Ezzel együtt meg tudom oldani, hogy én határozhassam meg, mennyi időt töltenek a gépen (pl napi 30 perc per user account), és utólag megnézhessem, hogy milyen appokat használtak, milyen oldalakat néznek, mennyit és ha szükséges, tilthassak dolgokat? Tudom, kicsit talán off, de hátha valaki hasonló módon használja már a Tab S-et...
Más: ha nincs root és custom rom, akkor mivel lehet eredményesen tiltani a bloatware-eket? A cél a játék és a videónézés lenne (youtube és nas), minden ami ehhez nem kell, az mehetne a levesbe. Valakinek ötlete/listája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest