- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Na közben lejárt a szerkesztési időm... (németbe??? jó neked én épp mostanában vagyok nagy külföldi munkakeresésben, osztrák/német esetleg anglia...)
Sűrű, mostanában a program. Egybe nem akarom feltenni, mert rengeteg mindent módosít, ha belekukkantasz, akkor láthatod, hogy millió programot módosít.
Nekem, így alaphelyzetben tetszik az új overcome kinézete, csak 1-2 ikont/menüt módosítgatok (settings, system, framework, ilyesmi...) a többit meg a go launcherrel oldom meg, az nekem nagyon bejövős, és rengeteg téma van hozzá.
Úgy hogy elkezdtem a jégkrémes témát szétszedegetni, aztán nézegetem az ikonokat, egyben felrakva nagyon sok mindent változtat, ahhoz most nincs kedvem, mert ha nem jön be, akkor telepíthetem újra a romot....
PaFec lentre, más launcherrel (a gyáritól eltérővel), lehet több ikot oly módon, hogy lapozható lesz.
-
sbalu1
senior tag
Valóban csaknem minden elmegy rajta, de ez rom függő is.Nálam pl. a Gingerbreadnél 2 játék nem megy, ami a Froyónál még ment.A Let's Golf 2 és a Dead Space.A Froyo viszont a legtöbb esetben jóval gyengébb rom mint a GB, nem beszélve a GB-re épülő Kratosról, vagy a legutóbbi Overcome 7 v.4.0.0-ről.
-
mycso
veterán
No vagyok, hát a kratos-os témát nem néztem meg (valószínűleg nem működne). Viszont neki álltam erre is csinágatni ezt-azt, viszont ezen annyi mindent még nem módosítottam....majd mindjárt feltöltöm valahova a fájlokat, aztán megnézhetitek.
No meg is van: [link] viszont ez még folyamatban van...(meg ebben meghagytam az oc akku kijelzését, valahogy megtetszett...). Ezek még nem cwm.esek, hanem csak be kell őket másolni a helyükre, természetesen előtte az eredeti fájlokat mentsétek le!
-
mycso
veterán
Jajj, ugyan semmi öri-hari
Mint írtam, én tartom hülyeségnek, tehát saját vélemény....igazából a managernak azért nem látom én értelmét, mert amik feleslegesek, azokat TBP-vel jegelem esetleg törlöm, a többi cucc, meg azt csinál amit akar, még soha nem láttam olyat, hogy elfogyott volna a ram...
A kikapcsolással ugyan így vagyok, ez már nem is tudom hanyadik androidos cucc a kezeim között (valahol 10 környékén tartok ilyen téren), nem indítgattam újra egyiket sem (kivéve az lg o2x-et, de azt hagyjuk, az nem mérvadó).
Valahol valaki kérdezte, hogy rammal hogy bír a tab, közben megtaláltam: [link] nekem ilyen volt.
Most a 4-es Overcome, nyugalmi állapotban 200MB körüli a szabad ram van, ja és most semmi nincsen még jegelve, mert amióta tegnap felraktam nem foglalkoztam vele.
Én a kratosra toltam rá a nowipe-os 4-es overcome-ot....pont a napokba raktam újra az egész tabot, így nem volt még teleszemetelve, tehát jó volt a nowipe-os. Tehát simán rámegy cwm-ből.
Tehát ha nagyon nincsen teleszemetelve mindennel, akkor éppen mehet rá... -
mycso
veterán
Napi 1x??? Nálam heteket megy folyamatosan...kikapcsolva akkor van, ha simet cserélek vagy annyira lemerül, hogy kikapcsol...(vagy romolásból fakadó újraindítás).
Task managert sem használok, mégis tökéletesen működik...2 hét használat után is olyan gyors, mint bekapcsolás után 5 perccel...
Ezeket hülyeségnek tartom....
-
sbalu1
senior tag
Igazából nem, eddig csak belekukkantottam, csak nem szeretem, ha a tudtom nélkül történnek dolgok.Nem értem, hogy mitől tüntek el.Azonkívűl a Rom Managerrel felrakott CWM állítólag nem kompatibilis evvel az elveszettel.Egyszer próbáltam vele rendszer visszaállítást, de valamilyen indokkal elutasított.Gondoltam ez verziójú CWM hátha jobb lesz.Ha újrarootolnám vajon visszakerülnének-e, illetve célszerű-e rárootolni ismét?
-
sbalu1
senior tag
Az RTL és a TV2 kereskedelmi volta miatt (jogi okok) nem megy.Nálam az online tv adások mobilon nem mennek, csak PC-én.Egyedül az Spb Tv-t találtam ahol fogható egy pár magyar csatorna, azok se teljes képernyős módba, de itt meg a Hír Tv-nek csak hangja van, képe nincs.A WinMo-on van a Diamond TV, ahol ezek a csatornák szintén elérhetőek és itt minden jól megy és kézzel beírva az url címét te is megadhatsz neki új csatornákat.Sajnos ezt a programot Droidra nem találtam meg és a WinMo-ón is hamar leálltak a fejlesztésével.
-
akva
tag
Nem tudom előhozni a cwm-et sehogy.
És most látom, hogy a samfirmware.com-os rom-ok végülis ugyanazok, mint amik mycso leírásában is vannak... [link]
Tehát ezt a folyamatot már párszor végigjátszottam, és nem segít. Nem tudom felrakni rá a gyári romot.
Egészen a 6. pontig eljutok, a dbdata.tar file-t is felrakja, az egyetlen különbség eddig, hogy nincs download screen-em (de odin látja, tudok flash-elni).
Ezután nem boot-ol be a tab, csak világítanak a gombok, a screen-en nincs semmi. Odin most is látja (ha reboot-olok download mode-ban), cwm nem működik, tehát most se előre, se hátra...
-
-
mycso
veterán
Egyik kollégámnak van, csak picit problémás a dolog.
A 10.1 = p7500, na ehez van mindenféle rom és pofonegyszerű a romcsere, van is hozzá rengeteg alternatíva (3.1 is) hasonlóan ehhez a tabhoz, tehát semmi extra.
Ami viszint neki van 10.1v = p7100 (ez valami vodafone által kiadott cucc), na ez angol nyelvű, és csak 3.0.1-es romok vannak hozzá, természetesen olyanok, amikben nincsen magyar nyelv.
Közben egy szösszenetet olvasgattam xda-n, találtam egy p7500-ra való (xxkg5) módosított romot, amit elméletileg erre a p7100-ra ajánlottak/csináltak.
Csak itt valami bootloader unlock művelettel kellene kezdődni a dolognak, ami elsőre átolvasva körülményesnek tűnik.....illetve gyári romot kellene rátenni nem módosítottat.
Hát nagyjából meg is válaszoltam magamnak a kérdésemet, azért még kutatgatok utána, hogy milyen lehetőségek vannak.Egyébként eszméletlen ez a 10.1-es tab, gyors, gyönyörű a kijelzője, a kamerája is elég jó (8MP), sajnos telefonálásra/sms-re nem használható. Ja és súlya sincsen, jól is néz ki, nagy jó kis cucc.
-
Drachoo
senior tag
Szia!
Tud valaki valami jó kis bluetooth-os billentyűzetet ajánlani tab-hoz? Nézegetem a gyárit csak picit húzós az ára.
-
Alukard
senior tag
Úgysem hagyod
Érdekes program... Igaz ezt is a WP7 ihlette, de kifejezetten hasznos darab
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17413293És annak aki meg szereti a minimalista widgeteket http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=860075
-
Drachoo
senior tag
Köszönöm!
Jó az a rom amit leszedtem a samfirmware-ről vagy szedjem le innen valamelyiket amit fent belinkeltek? Ha le kell töltenem melyiket érdemes, bootloaderes vagy nélküli verziót? Bocsi a sok kérdésért ilyen romolással még nem találkoztam.Köszönöm a leírást!
Még egy gyors kérdés, mikor állítsam le az első restart után? Nekem akkor belépett recoverybe és utána meg ment tovább. Hol lőjem le?
-
Drachoo
senior tag
Igen de gondban vagyok. Az egy fájlos 2.3.3 nem megy fel. Feltolja az odin hiba nélkül és utána a villogó samsung feliratnál áll. Nem töltődik be. Most visszaraktam egy 3 fájlos 2.2-t azzal semmi gond. Az odinba az egy fájlt betallóztam a pda-ba repartnál nincs pipa előírás szerint. Mi lehet a baja?
JMQ ment volna fel.
-
danih
veterán
XDA-n van ugyanúgy topikja, és innen tölthető.
-
mycso
veterán
-
Ck.
addikt
Igen, nekem nagyon bejött. Szuper gyors, messze az eddigi leggyorsabb rom. A kinézet ég és föld a többihez képest, egy problémával találkoztam csak, a gyári kamera app az nem tökéletes benne, egy darabig működik, utána meghal. 3rd party kamera alkalmazással vígan boldogul, ha ezt tudod nélkülözni (és egyelőre a magyar nyelvet), akkor messze ez a legjobb ROM.
Quadrant húzott procival 3900 volt.
-
Ck.
addikt
Miben szebb? Lehet én vagyok vak, de az ikonok, menükinézet, stb. esetében semmi különbséget nem vettem észre a gyárihoz képest.
Most egyelőre egyébként letöröltem, mert bő 1 hónap boldog használat után a képnézegető elkezdett lapozás közben beszaggatni, lehet hogy csak vmi programmal akadt össze, de a wipe reset sem segített. Így aztán letöröltem, most épp a MIUI-t tesztelem.
-
mycso
veterán
Nem kell, a rom tartalmazza a kernelt is. Egyébként ha fent van, akkor majd látod te is a Beállítás/eszköz névjegy/ menün belül.
Amit észrevettem a Kratossal kapcsolatban, hogy a boot idő hosszabb a gyári roménál, illetve utána ia a média keresés/stb. is tovább tart. Viszont utána sokkal gördülékenyebb, gyorsabb, mint a gyári.
mod.: markethez van valami patch az overcome oldalán, bár nemtom mit javít...egyébként úgytom visszarakható a régi market.
Bár én ezt használom már az S2-n is egy ideje, úgyhogy én már hozzászoktam, elvagyok vele. -
mycso
veterán
Írtam is a hozzászólásom elején, hogy ez a téma Kratos-hoz van!
(sima rom, persze, hogy megfekszik vele...)Egyébként én most a no wipe-os verziót raktam fel, mert nem volt kedvem mindent lementegetni a tabról, egyébként működik rajta minden.
mod.: akkor mostmár 2 fórumon is leírtam, szinte ugyan azt neked
-
Alukard
senior tag
A task manager az 1 vicc... az android esetén csak 1 alkalmazás van ami ténylegesen fut, a többi felfüggesztve (max csak memóriát eszik) vagy hibernálva van, kivéve a zene lejátszókat, vagy a szolgáltatásokat.
@mycso: sajnos nincs jó minimum, a samu valamiért nem tudta homogénre gyártani a procikat így nincs 2 ugyan olyan, mindenkinél változik, hogy mennyit képes OC/UV-ban elviselni. Ha instabil lesz akkor Recovery->Wipe->Wipe voltage settings és kezdheted előről
moderator: gnick666 [at] teamovercome.net
-
-
mycso
veterán
Nyúzva nekem is elvan, majd 1 napot, viszont mondom, ha nem nyúltam hozzá akkor is iszonyat merül, na ezt nem vágtam...
Megnéztem az ikonokat, hasonlóak a poppuri romok ikonjaihoz (talán némelyik onnan is van), egyelőre nem bántottam, mert elvagyok a poppuri alapú módosításokkal.
-
rakal
senior tag
Így van,és más típusú készülékre is telepítheted.
Én SGT-re vettem meg az SPB Shell 3D-t,a ZTE Blade-re a Marketre belépve simán ingyen letöltötte,installálta.
Olyan,mint az Apple-nél az Appstore,ha megvetted a progit,az accounthoz tartozó iPhone-ra,iPad-ra,iPodra is letölteheted és vica versa,csak 1x kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest