- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sbalu1
senior tag
Én nem veszek észre jelentős különbséget nálam az akksinál az OC óta.Amit sokan írnak, hogy 1 napot is kibír folyamatos nyúzással, nálam olyan sosem volt.Ha pl. este úgy fekszem le, hogy 100-ra volt töltve és utána délelőtt folyamatosan használom, akkor kb. 11 óráig bírja úgy, hogy ekkorra már csak 10% körűl marad benne és ekkor már töltőre rakom.Így jön össze nekem kb. 16 órai töltő nélküli használat.
-
gyurma111
aktív tag
szivesen,
csak a neve becsapós :-)
minden dlna képes eszközzel kapcsolódik
akinek Win7 fut az asztali PC-jén az biztos tudja,hogy a benne lévő MediaPlayer is tudja a dlna-t
Médiatárban lévő fileokat szépen lejátsza a tab,akár film,akár zene legyen az
nameg a tabról is át lehet küldeni képet,zenét,filmet -
aggleány
addikt
Az első egész jó, de kissé drágának találom, ennyiért már valami különlegesebbet várnék. A billentyűzetes nagyon klassz, azon erősen el fogok gondolkodni, az nagyon hasznos lenne néha. Csak azt nem tudom, hogy ha már billentyűzetet akarok, akkor miért nem veszem elő a netbookot.
PaFec
Ez ugye az a kívül műanyag, belül puha plüss-szerű gyári tok? Ha igen, akkor ez nekem nagyon nem tetszik. Praktikus, de szerintem szégyen a Samutól, hogy egy ilyen szép kis géphez egy ilyen műanyag tokot csináltak. Biztos klassz, mert merev, és védi a gépet, de nekem nagyon nem tetszik.
mycso
-
sbalu1
senior tag
Köszönöm a válaszodat!Az bosszant, hogy csak úgy eltüntek, lehet, hogy valamilyen Update a ludas.Abból nem lehet baj, ha újrarootolom az Odinnal?Más, nektek mennyi idő alatt bootol be a masina?Nálam elég súlyos percek telnek el mire a masina feláll.Főleg evvel a média szkenneléssel tököl el egy csomó időt.Még jó, hogy sokkal ritkábban fagy le, illetve kell újraindítani, mint a Froyónál volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest