Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz bogyoobogy #38358 üzenetére
Egyszer is elég
Better Battery Stat-szal ki kéne nyomozni, mi meríti. Normál hasznlattal ki ell bírni reggeltől estig. Bőven.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz bogyoobogy #38361 üzenetére
És ha mégsem bírja ki,akkor valóban létezik olyan megoldás,amit írtál: Előre feltölthető akku,amit usb kábellel a telefonhoz tudsz csatlakoztatni,és feltölti neked,bárhol is vagy. ilye
n 8-10 ezer körül vannak azt hiszem.szerk: itt van egy teszt szerűség róluk: [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
mondomén
őstag
Amúgy egy pótakku nem rossz ötlet, ha szoftveresen nem tudsz többet segíteni rajta. Kis helyen elfér, hordozhatóbb mint ezek a külső akksik. A háznak max annyi baja lehet szerintem, hogy letörik egy-egy olyan kis pöcök a hátlapról. Hátlapot cserélni nem nagy kaland...
-
Koczó93
őstag
Először ki kell deríteni hogy mi eszi annyira az aksid. Erre van megfelelő program. Ha pedig tölteni szeretnéd egy Power bank kell neked. Google segít, most nem tudok linkelni mert telefonról vagyok.
-
törölt tag
Szerintem
-vagy van fenn vmi app ami eszi (pl. viber a mediaserver hülyeség miatt),
-vagy vmi nincs jòl beàllìtva (pl. nekem egyes programok, mondjuk flipboard widget, iszonyat merìtik, ha gyakran frissülnek)
-vagy beragad vmi, bàr ez inkàbb akkor, ha csak néha-néha jelentkezik a probléma.
Nekem minden gyàri rajta, kivéve a launchert (kezdöképernyö progi), és bàr pàr gyàri appot letiltottam, egész nap megy 3-4 òra zenével, 2-3 òra netezéssel, kb 5 perc telefonàlàssal, de néha még a fél òra skype is belefér. Folyamatos szinkron wifi-n/3G-n/H+-on, attòl függöen, mit talàl. Szòval ilyesmit ki kellene tudni bìrnia... -
Varszegig
veterán
Az semmi. Ha egész nap csak készenlétben van, meg némi nyomkodás, nekem este 10-re marad 40-50%.
-
nordican
tag
válasz bogyoobogy #38358 üzenetére
Segíteni nem tudok, csak együtt bosszankodni veled. Néhány nappal ezelőtt én is kifakadtam, amiért vezetékes telefont vettem, azóta ezen már túl vagyok, és én is töltővel járok. Döbbenet, hogy ez az akku dolog miért nem kap nagyobb visszhangot, a k....a teszteken is elég gyorsan le tudják, pedig hiába vannak jó alkalmazások, meg jó mobilod, ha előre meg kell tervezned a napodat, hogy hol leszel majd áram közelében. Használhatom távirányítóként a mobilomat? Anyátokat... Örülök, ha a legalapvetőbb használat mellett kibírja estig. Csúcstámadás? Az, persze, ha beülsz a konnektor mellé.
-
rjg
őstag
Ahogy Varszegig is írta, ez nem normális. Nálam napi 2-2,5 óra beszélgetést és ugyanennyi kijelzőhasználatot bír, folyamatos szinkron mellett, igaz, energiatakarékos módban. Meg kellene találni, mi fogyasztja nálad az akkumulátort. Tedd fel a GSam Battery Monitor-t, egy-két nap alatt kiderül, mivel van a gond.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
spawn21
veterán
válasz bogyoobogy #38528 üzenetére
én eleve nem használok ki-be bújós tokot. Mindegy milyen háza van a telefonnak koptatni fogja.
Vagy rápattintós vagy semmilyen
s24U+15p
-
apaszka
veterán
válasz bogyoobogy #38528 üzenetére
Én is rápattintós használok most! Flippes van,de van vagy 4 féle már! Becsúsztatós??? Az is van,de nem a legjobb!
Van szilikon ami puha,és mint egy téli gumi,aztán átlátszó... de nem szeretem őket! Vagy tapad,és zsebre nem lehet rakni,vagy a gombokat nem lehet benyomni!Közben full fólia is védi!
Igaz most a gyári hátlap nincs rajta,mert a flippes helyettesíti az is!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peti N95
aktív tag
válasz bogyoobogy #38540 üzenetére
A rápattintóstól engem is kiráz a hideg!
A megoldás: Slim Cover! A legjobb!!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
apaszka
veterán
Persze a gyári még jobb,mint munkatársamnál láttam,de az 8000 ért vette!
Szerkesztettem,hogy ne érje szó a ház-elejét,mert nagyok a képek,és szemetelek!
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
B-A-B
tag
Kellemes, de egykezes használatnál kényelmetlen sajna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szólánc.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest