Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
dancsuri #50001 üzenetére
ez így nem teljesen igaz
a szabványban foglalt jelölésekhez, adott hatóság van előírva, zárt és nyílt terepennálam a router tetején is 35 mega és helység melletti (kb 8m) másik szobában is szintén 33-35mega
802.11g 2.4Ghz szabványú eszköznek illene azért tudnia a 54megát -
zoreg86
csendes tag
-
zoreg86
csendes tag
válasz
dancsuri #49673 üzenetére
tehát akkor ez lehet a rom valoszinü: JZO54K.I9300XXELLA. most akkor ha jól értem valahonnan ezt a romot le kell töltenem, és odinnal felrakni?! és akkor elvesznek e az adataim, vagy meghagy mindent, csak a hiányzó kitörölt fájlokat pótolja? Szivesen venném ugy nagyjából lépésről lépésre mit kellene tennem
köszi
-
zoreg86
csendes tag
válasz
dancsuri #49654 üzenetére
Nos, sikerült egy lelkes s3 tulaj backupjából letölteni az apk fájlokat a system/app mappába, de bizony nem müködnek. Olyan install fjáloknak néznek ki. mintha fel kéne telepiteni őket. mikor meg rákattintok akkor meg azt irja ki, hogy a csomag elemzése során hiba történt. Kell valamilyen progi hogy fel lehessen installálni?
-
válasz
dancsuri #49349 üzenetére
valami nem 100% a viberrel 4.2.2 jelenlegi leaked kiadása alatt, 3 telefonnál sem (S2,S3,noteII)
"békahang", szétbont (wfifin és 3Gn is),plussz konkrétan visszhangos a contact
skypeal nincs ilyen probléma a fenti 3 készülékkel
4.1.2 alatt nincs probléma Viberrel a fenti 3 készülékkel -
Caaabi
senior tag
válasz
dancsuri #49171 üzenetére
Mert átvált magától ALB -re és utána meg nem tudok telepítővarázslónál magyar nyelvet választani csak angol us meg angol uk-t valamint halabandzsát
De már kijátszottam a rendszert
Már csak az zavar hogy automatikusan nem kezdte el a google mentésemből visszatölteni playről az alkalmazásaimat :S ott vannak az összesbe, de most egyesével feltelepítgetni őket baromi sok idő így estére, valahogy nem tudom rávenni hogy rakja fel őket magától ami az összesben van ?
Köszi a progit, ez számomra hasznos program, a ma estéből kiindulva mindenképp... !
-
válasz
dancsuri #48960 üzenetére
sűrűn nyomkodok egyszerre s3 és s3 lte telefonokat, másmilyeneket is, és bizony látványos a különbség, nem kell hozzá extra használat!
elfogulatlanul mondom, és általában a sima s3 tulajok is elismerik, ha látják a különbséget - de itt is leírták azok, akiknek volt/van része benne.
nem baj, ha nyugtatni akarja magát a sima s3 tulaj, valahol érthető a dolog, hogy elfogult picit a saját telefonja irányában, de ami tény - és még látványos is -, az tény!
ezzel nem megbántani akarom a sima s3 tulajdonosokat, nehogy valaki rossz néven vegye, akinek elég az 1 gigabyte ram, azzal sincs semmi gond, de butaság azt állítani, hogy egyáltalán nem mutatkozik meg a különbség, mert ez nem igaz! -
dbius
veterán
válasz
dancsuri #48828 üzenetére
Persze, hogy felismeri, kéri a pin kódot, megadom és nem tud regisztrálni arra a hálózatra, amire a frissítés előtt tudott.
Most keresgélve olyasmiket találtam, hogy a firmware modem része, ill. sérült efs okozhat ilyet.
xda-n végül találtam egy patchet, működik.
- sóhaj -
szerk: a telefon sn/id-je sem változott meg a frissítéskor, fingom nincs, mi - volt - a kínja.
Kérdésre válaszolva röviden: Kolléganőmnek volt egy s3, amiről váltott s4-re. Végül jó áron, részletekbe megvettem tőle az s3-mat. Itthon kiderült, hogy mókolt volt (imei), ezért visszavittük a shopba. Egy másik - a most nálam lévő - lett végül ma elhozva, eredeti vodás garipapírokkal együtt - a boltban leellenőriztem amit csak tudtam -, amin a legújabb firmware volt, viszont a product code-nál a kies xxx-et hozott.
Erre priviben kaptam azt a javaslatot, hogy rakjam rá az egyik vodás debrick romot, majd utána a csc-t állítsam be kézzel vdh-ra, utána mehet vissza a legújabb - single csc - rom.
Na, a debrick rom felrakása után nem jelentkezett fel többet a hálózatra, de holnap bemegyek a vodához és utánaérdeklődök a készüléknek, mert ha ezzel is probléma lenne, akkor asztalt borítok, mert mókolt telefon nem kell.
Az eddig fel nem tett miértekre a válaszom, hogy egyszerűen nem tudtam volna most egy összegben egy biztosan leinformálható telefont vásárolni.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
dancsuri #48679 üzenetére
2 hete kb rootoltam a telot, romolgattam sokat de egyik sem nyerte el a tettszesemet. Egyedul a cm 10.1 ami smooth volt de szivta az aksit. Meguntam... es vissza allitottam mindent a gyari allapotra. A kerdes nem az volt h ez miert jo nekem,hanem az,hogy sikeres volt e a teljesen szuz allapotra valo visszaallitasom ?
-
-
-
boroskola
csendes tag
válasz
dancsuri #48560 üzenetére
Ilyen, mint itt keken, ill. ez a logja:
<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CODE_I9305XXBLL3_633241_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid.
<OSM> MODEM_I9305XXBLL3_REV05_CL1213990.tar.md5 is valid.
<OSM> CSC_TMH_I9305TMHBLL3_689696_REV05_user_low_ship.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Set PIT file..
<ID:0/006> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/006>
<ID:0/006> Re-Partition operation failed.
<ID:0/006> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz
dancsuri #48544 üzenetére
Nekem mondták is, hogy én komolytalan készüléket kapok
(#48545) w333 Kibírom , kibírom csak miért pont ezekbe rakták, tegyék a "gagyikba "
(#48547) w333 Lehet pont fordítva lesz ,a 4.2.2 ben eltűnik
Van egy gyanúm, hogy az LTE később fogja megkapni mint a sima. ( ez csak megérzés )
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
dancsuri #48327 üzenetére
Ez nem baxogatja a rendszert feleslegesen, csak a recovery (recovery partícióra) és a su bináris (system/xbin/) kerül a helyére, igaz ez két lépéses, szemben azzal amit említettél.
Látom a PIN bekérő ablaknál is el vannak csúszva a dolgok, első ránézésre pár perc alatt javítható ez is, hamarosan ránézek.
-
-
válasz
dancsuri #48319 üzenetére
Múltkor sem akartalak "kijavítani" ,mikor pont a rom verzióról beszélgettél egy kollégával (talán 1-2 napja) mikor béta verziót mondtál valamire....de a mai 4.2.2 rom szerintem nem próba.
Tény hogy nem RC, és nem is finale ,de akkor sem béta
Véleményem szerint inkább RC2, ha júniusra igérik a véglegest. (illetve tekintettel a jelenlegi állapotára)Nem ?
-
primera1
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest