- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Fent van 2 ROM az omega és CR9. Hogyan tudom a már meglévő valamelyik (gondolom a 2-ik at érdemes piszkálni vagy mindegy?) romot cserélni? Milyen műveleteket kell végrehajtani ? Gondolok a CR9-ről 9.1 -re váltás (most megváltoztattam az SWteak-ból ez lett az elsődleges rom ), illetve lehet második romként feltennék egy MIUI-t az omega helyett.
valaki leírná hogy mit, hogyan csináljak? -
Köszi. egyenlőre CR 9 van fent,de megkeresem a beírást.
Felment rögtön elsőre simán egyébként omegáról. Valami eszméletlen jó ez a dualboot, mintha két különböző telefon lenne.
Elsődleges romom Omega V35 másodlagos CR Droid V9-es.
Ha valakit érdekel leírom holnap mit hogyan csináltam -
-
HUTCHDB
nagyúr
ha kell valakinek:
-
Yeffy
veterán
köszönöm, Mester, örök hálám!
Paloczi95: örülök, h nem csak én látom így. nekem is Voodo + MBB van fent, tökéletes párosítás
penell1234: jogos a felvetésed, de azért nem Nótázok, mert az nekem már orbitálisan nagy, az 1 is, hát még a 2... ez a teló is csak határeset, néha igen csak nehezen kezelem, pedig nincs kicsi kezem.
meg, mivel részleten van a telóm, nehezebb lenne továbbadnom.
amit viszont bánok, h nem vártam a telóvásárlással, mondjuk mostanáig, mert az LTE-s verziót szó nélkül vinném. nem az LTE miatt, a memória miatt.
azt hittem, h már ebből nem fog kijönni az LTE-s, mert akkor arra csaptam volna le...most már mindegy... ezzel a 4.1.2-vl már nagyon jó a telefon, szóval így se panaszkodok...
-
Yeffy
veterán
jaaaa.. ok, hülye vagyok ma, még mindig nem pihentem ki az edzéseket, úgy látszik... -.-"
a statbarról akarsz CWM telepítőt csinálniháát, az 50-es és a 75-ös, ami érdekelne, nem tudom, melyik milyen.
köszönöm szépen, nagyon rendes vagyGratulálok nekik!
Paloczi95: na, ennek örülök. akkor nincs probléma, ha majd menteni akarok, akkor működni fog oda is.
kúúl -
Yeffy
veterán
akkor szerinted hagyjam? jó a teló, nicns vele semmi baj, egyáltalán. se a gyári kernellel nem volt, se sziával
nagyon nem akarok romolgatni már, mondom, még max annyit, h az MS Team-félét feltolom, wipe nélkül elsőkörben.ja, most esett le, h a kérdések nekem szólnak. de rendes vagy
háát, nem tudom. igazándiból az érintetlen, gyári 4.1.2-ről akartam, mivel a 4.0.4 ugye 1. hszben ott van, és ha az kell, akkor már oly tökmindegy, h mim van meg, meg mim nem
mivel tudsz róla amúgy ilyen mentést csinálni? mert gondolom neked nem az van fent?Paloczi95: semmi gáz
na ugye? én is imádom... -
Yeffy
veterán
így van. ha ezért takarítás jön, akkor már én is elköszönök. semmi olyat nem írtunk, szerintem sem, amit takarítnai kéne.sajnos azóta sem tudom működésre bírni az általad korában nekem készített statbart, nem ad neki SU jogokat a teló, hiába írja ki, h abban indult...
Gizmo: igen? lehet csak gyári kernelt feltenni? van magában is? azt hittem, h csak a ROM-ba "beépítve" létezik...
ehhez a nandroid-hoz szólnék még: mentés előtt tegyem én is vissza a gyári kernelt?Paloczi95: nincs mit
amúgy Yeffy, csak megjegyzésképp
szerintem igen, még nem próbáltam...ugye, h jobb? én is csípem ezt a Voodoo témát
-
Yeffy
veterán
teljesen tökmindegy, nyilván, meg ragozhatjuk órákig is, de engem ez zavar. és kész.
ha mondjuk egy Gio, vagy valami kis szar teló lenne, ok, belefér.
de egy elvileg csúcsmodell, amiért szép pénzeket gombolnak le rólam + előfizu (tudom, nem kötelező ilyet venni), ne akadozgasson már, meg fossa magát össze mittudomén, 4-5, nem flash alapú weblaptól...
nem CAD-ezni akarok rajta, v új játékot írni.
szerintem ez elvárható.
és, mint látható, jó pár custom romban ez megoldható. akkor gyáriban miért nem?mondjuk ellenpéldának tudom hozni a Nexusokat. fogtam egy régebbit, tán, mikor kijött rájuk a JB, na az úgy, ahogy volt, tökéletes volt. számomra. szép, letisztult, jól is bírta a tesztelgetésemet.
már picit bánom, h nem azt vettem. na de majd legközelebb, ha még droid user leszek...
nem hiszem el, h egy ekkora cég, mint a Samu, nem tud rendesen optimalizálni, hogy gyári rom alatt, 4 maggal, meg minden kutyaf_szával, akadozgat. és mondom, nem a játék rész érdekel, meg nem tömörítek, torrentezek, v egyéb ökörségeket csinálok rajta...
szerintem ez nem egy lehetetlen kérés.OFF: kocsim sajna még nincs, de sztem nem kéne ezt idekeverni...
szerk.: ne érts félre, nem ágálni akarok ellened, vagy ilyesmi, mivel segítettél már párszor, csak leírtam, ahogy én látom...
-
Gizmo94
veterán
Félre ne értsd, nem szeretnék ebből vitát kirobbantani, nem kell megint modker, meg egyebek. Ugyan nem a telefonról vezérlem a halálcsillagot, hanem a mosógépről, de a fentiekben csak a saját véleményemet írtam le, semmi több nem történt, ezt is csak a szabad véleménynyilvánítás jegyében tettem. Még tanácsokat sem adtam, tehát ez nem számít semmit, ettől mindenki azt és úgy használ ahogy neki megfelel és jólesik...
-
Gizmo94
veterán
Ehhez már nem volt türelmem, ez tény, miután már rámjött a harci baj a sok "szép" foszöld ikontól.. De ez volt a legkevesebb baja ennek a romnak.. Mindenesetre örüljünk az user errornak, mert ez az volt, legyen úgy...
Custom romoknál viszont ez alap, nem kell állítgatni.
-
Sógi
addikt
Köszönöm, több szem többet lát. Jó lenne azért egy menekülő út :-) bár gyorsan újra szoktam rakni a romot..
Ez az új 3000es akku mennyivel nagyobb?
Ez a media scanner service újra indítás után baromi sokáig fut.. A 32-es memkari miatt lehet? Órákig tudja szívni az akkut, de ki szoktam lőni..
-
Sógi
addikt
Feltoltam és jól működik, bár a háttér fix, azt gondolom ki lehet cserélni..
[Theme] Touchwiz Glass -
Piwi
veterán
miui nekem anno azért nem jött be mert merült mint a titanik és volt velük elég sok gebasz
HUTCHDB:
ezeket nézd még meg. Criskelot használok már évek óta,de a többi is elég népszerű
[ROM][XXELKC][06Dec] Omega v34 ●►Final JB 4.1.2◄●Omega Files Kitchen●►12 Themes◄●
[ROM]Dec 04|JB 4.1.2|☆☆☆ MS Team HD 6.5 ☆☆☆|Stable|Eye Cacthing|AROMA|Online kitchen
[ROM][LKC][08DEC] FoxHound 1.6|JB|Ota|Allin1|Stable|Ram Free|Essential/Normal
[ROM] Android Revolution HD 17.0 | High Quality & Performance | AROMA | Android 4.1.2
[ROM][XXELKC]CriskeloRomV20►4.1.2►AROMA►23 Toggles►Super Fast
-
Yeffy
veterán
óóó, téényleg, már el is felejtkeztem róla...
köszönöm szépen
este a 75-öset fel is tolom, de lementem mind3-at.már csak egy kérdés: mivel tudok a rendszermappákban turkálni? mert, ha jól emlékszem - nem vagyok most otthon - a normál gépre dugásnál a system mappák nem látszanak...
örök hála
-
Sógi
addikt
Azt megköszönnénk! Nekem deodexed rom van fent, ha esetleg ez érdekes lehet jelen helyzetben.
Az egy punto a képen?
(#23758) amuba: Utána lesek ennek is, de megvárom Zozykot is, kösz!
(#23761) Leonardo91: Valami derengett, hogy már valaki kérdezte, de nincs időm most munka közben keresgélni
Így meg már nem is kell
-
Yeffy
veterán
gyohhhhhhhhh...
az komolyjólvan, nem szóltam.
hogy is mondták régen? "Jó estét, jó szurkolást"
hát gondolom...Varszegig: ez viszont nekem lemaradt, igazad van. hiába RGB, ha kisebb felbontású. ezt Te így pláne tudod, ha van S2 meg S3 is a családban.
engem max a sávosodás az, ami zavar. kibírható, de attól még számomra bosszantó. ugyanúgy sávosodik, ahogy a Wave-em anno.mivel ez a kijelző is "kb ugyanaz", nagyobb felbontással. azt a bizonyos "szőrösödést", ilyesmiket nem veszek észre, csak ez a randa sávosodás... -.-"na mindegy. ennyi volt a mai PenTile sírás
-
zozyk
addikt
Ha valaki kíváncsi a belgrádi Kombank Arenára : [panoráma]
Megtekintéséhez a 4.2 galériát ajánlom,ami tudja kezelni a "gömb" képet...
-
RaveForce
veterán
ez müködik a gyári recoveryvel is? vagy csak azzal a kalapossal?
mert nekem gyári T-s készülékem van amire odinnal feltoltam elöször a leak 4.1.2-t, aztán a lengyelt, igy hogy most utobbi fent van, meg a gyári recovery, a leirásod alapján ha felteszem odinnal a CF-Root-SGS3-v6.4.tar-t, ugy mint elötte a 4.1.2-t akkor minden fasza lesz, és megmarad mindenem csak rootolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest