- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
dancsuri #35877 üzenetére
Jelenleg a kelzsoca féle 4.2.1 van a telón, a gyorsaságával még mindig nagyon elégedett vagyok, de nagyon merül, esténként lezárt billentyűzettel minden progi leállitva, wifi kikapcsolva, 30% okat esik ami szerintem rettentesen sok, deep sleepbe alig vana telefon, az android os sokat fogyaszt, játék közbe hajlamos a fullra feltöltött telefon 1-1.5 ora alatt lemerülni és baromira felmelegedni.. ( Where's my water ) szeretnék egy olyan romot feltenni ami tényleg sokat bír, gyors és nincs tele felesleges alkalmazásokkal, gonodom akkor érdemes 4.1.2 es romra visszaváltani ami nem gond, de kíváncsi lennék mi az amit bátran mertek ajánlani és esetleg OTA frissitést is támogat ! Elöre is köszönöm..
-
bencze
senior tag
válasz
dancsuri #35753 üzenetére
Garanciaidő vége messze van, kétlem, hogy addig ez maradjon. Minimum a gyári 4.2-est várom, de konkrét terv nincs. Egyelőre megy.
Más, nekem ma 9 óra alatt 100-ról 15%-ra esett a töltés. azért ez rossz lehet ha az ember utazik vagy valami és nincs drótközelben... érdekes, nem tudom mitől esett annyit, volt hogy majd 1 napot kibírt.
-
Brain75
senior tag
válasz
dancsuri #35854 üzenetére
dancsuri: : Köszönöm
Varszegig: Neked is köszönöm a választ.
Aki Telenoros, esetleg van valaki aki már felrakta a frissítést ami ma jött ?
Van benne valami fontos dolog ? Vagy csak esetleg a Telenor most adta ki azt a ROM-ot amiben már benne van a 200 napos védelem ?! Ha jól tudom akkor a XEELA ROM-ban még nem volt benne. -
Brain75
senior tag
válasz
dancsuri #35849 üzenetére
Nem volt rajta előtte semmilyen másik rom, csak a gyári. A PC: PAN tehát telenoros.
Akkor ezek szerint ha nullázva van a számláló és a PC is stimmel, akkor sem működik az OTA.
HA pedig most fogom az és factory reset nélkül rátolom a root-olt XEELA ROM-ra ODIN-al az új ROM-ot akkor minden redndben lesz a telefonnal csak a root tűnik el ?! -
Brain75
senior tag
válasz
dancsuri #35847 üzenetére
Hát ez rövid volt és tömör. Akkor ezek szerint feltehetem ODIN-al az új ROM-ot, de a root eltűnik. Ha akarok megint root-ot akkor CF-autoroot ismét és megint van root-om.
Jól mondom ?
"PC is rendben van" ? Ez a Product kódot jelenti ? Miért ne lenne rendben ? Gyári telenoros ROM volt CF-autoroot-al rootolva és ennyi. Semmi más változtatás nem volt. Még CWM sincs a telefonon.
Arra még tudnál válaszolni hogy miért írtad azt hogy ha a "PC is rendben van" ?
Ha nem csináltam vele semmit csak cf-auroot-al kapott egy root-ot akkor megváltozik a PC ? -
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #35758 üzenetére
Igen, ennyire egyszerű lenne és nem kellene félni.... Én csak custom romokat használtam és többször gariztattam az S2-est. Gond nélkül, pedig egyszer a falhozvágtam, úgy halt meg..
tapaizo: Kihagytad az opcionálisan választható usb hub-ot és az aroma installert
spawn21 Ezen besírtam... Ha én meg tudtam...
-
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #35753 üzenetére
Ezt nem akarják sokan elhinni,hogy a szerviz nemigen kapálózik a nem direkt szemkiverő dolgok kiderítése után. Samsung biztosítja az alkatrészt, igyekeznek minél egyszerűbben letudni a dolgokat, fődarabcserék, pikk-pakk, kész.. Minimál létszámmal nyomják, cserébe rengeteg ügyfél van, örülnek, ha mindenhová odaérnek.
-
Arween
senior tag
válasz
dancsuri #35728 üzenetére
köszi ezt láttam,olvastam is,igazából az érdekelt hogy jó helyről legyen a telefon,megbízható 2 év samsung garanciával,ne sufnituningos akármivel.Pénteken ha minden jól megy csatlakozom hozzátok
Az 1hsz-ban nem találtam:van-e valami bill.kombináció amivel tesztelni lehet a telefont? -
bencze
senior tag
válasz
dancsuri #35734 üzenetére
Látom eltántoríthatatlan vagy valamiért, de hidd el, én pár hete használtam az általad említett autorootot majd még 2 napot szívtam, hogy visszaállítsam a számlálót meg albánról magyarra tegyem ismét a régiókódot mert az is elmászott valamiért... ahhoz képest, hogy "csak" annyi volt a szándékom, hogy elmentsem az EFS-t (amit a leírások lehelején szoktak említeni) gyakorlatilag végig kellett mindent csinálnom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #35714 üzenetére
Kreatív.
Amúgy én is jártam már így, hogy nem volt semmi fotocucc hirtelen.. Jól néz ki BW-on..
Ja, tudom, hogy nem a hirdetés helye itt,de úgy néz ki,hogy a héten családban marad az LTE, csak már nem nálam, így Keresek -Vennék! " óccsó" Síma S3-ast. 80k körül gondoltam. barna többért is jöhet, fehér csak végszükség esetben..
-
premete
veterán
válasz
dancsuri #35688 üzenetére
Nem jobb, mint a többi 4.2.1 leak, sőt, az idióta sétáló robot bootanimáción kívül semmi új nem került bele; az okosságok, amit linkeltem, adnak pár pluszt hozzá. Több leak rom végigpróbálása után a wanam-féle tűnt a legstabilabbnak, bár mindegyikben visszaköszön a rém lassú secgallery megnyitás. Szóval, hiába a nagy "fejlesztői csapat" engem nem győzött meg az omega-rom (sem az ultima, ott a 9.x óta nem sikerült egy alapból működőt összehozniuk: a lightforce, illetve chaostheory sokkal meggyőzőbbek, bár sok különbség nincs, gyakorlatilag bárki össze tud hozni ilyen romot, dsixda kitchen-nel, beletéve a fejlesztői cuccokat, illetve kerneleket (bár a gyári a legstabilabb, azt se felejtsük el.)
-
-
spence225
aktív tag
válasz
dancsuri #35462 üzenetére
ÉS esetleg tudnál nekem egy flasheltő custom recovery-t amit odinnal fel tudok tolni ?
Az a helyzet hogy azt írja most hogy system status custom a binary meg yes count 2. Tehát nem sikerült rendesen resetelni. És lehetséges hogy azért nem bírom felrakni a gyárit ?Csak most az a baj hogy semmilyen rendszer nincs rajta de még recovery-m sem, azért kelene egy.
-
Varszegig
veterán
-
premete
veterán
válasz
dancsuri #35341 üzenetére
A látszat néha csal: én például kaptam ajándékba a navngotól (de tovább nem adhatom, ha nem is a legfrissebb, de "szuvenyir nyihaha, nye kukucs protkova").
Itt vannak a 4.2.1-hez a cuccok: weather, systemUI apk-k a /systembe, a .jar a /frameworkbe másolandó (overwrite all). Nem én csináltam, csak összeszedtem; az xda-dev fejlesztőinek jár a köszönet.
A háttérkép ez. -
válasz
dancsuri #35218 üzenetére
Vannak fix méretű ablakok, amiknek csak két állapotuk van: minimalizált és maximalizált. Na, az Odin nálam ilyen.
És így használhatatlan, mivel a gombok nem maradnak a kijelzőn. Fel tudom húzni az ablakot annyira, hogy meglássam a gombok tetejét, így ki tudom következtetni a feliratukat, de amint elengedem az egérrel, visszaesik az ablak és a kijelző alsó széle alá esnek a gombok.
Üdv: MaCS
-
válasz
dancsuri #35128 üzenetére
Az alkalmazáskezelővel tiltottam le -- ezek szerint lehet újratelepíteni az egész mindenséget?
Az 1. hsz. és a kereső jó dolog, csakhogy
- az 1. hsz. nagyjából annak segít, aki azért képben van. A saját és még elég sok hozzám hasonló felhasználó tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy hiába részletes, ha valakinek nincsenek meg a kellő alapismeretei, nagyon sok bizonytalanságot kelt az átolvasása. Én többször is elolvastam, mégsem merek belekezdeni semmibe a telefonnal kapcsolatban, ezért inkább rákérdezek -- amire viszont mások esetén is az a válasz, hogy tessék elolvasni az 1. hsz.-t.
- a keresés sokszor segít, sokszor nem. Rengetegszer keresek és találok (nem csak itt), olyankor kérdezek, ha mégsem leltem meg a megoldást. Aztán sokszor jön a kioktatás, hogy tessék használni a keresőt.
A tudás a profi fórumozók fejében van, a hozzászólások nem alkotnak koherens, használható, indexelt, enciklopédikus tudástárat. Ezért a leghatékonyabb módszer a kérdezés. Még akkor is, ha a dologhoz kicsit kérdező ember sejti a választ, csak éppen nem biztos benne. Még akkor is, ha sokaknak triviális a válasz.
Tucatnyi olyan esetre emlékszem, amikor valaki az általános tudnivalók vagy korábbi válaszok alapján járt el, csak éppen kicsit más volt a helyzet vagy számára másnak triviális részletek nem voltak ismertek.
Én másfél éves aktív felhasználói androidos múlttal, az 1. hsz. és több ezer itteni hozzászólás elolvasása után is kénytelen vagyok kérdezni. Máshol én értek jobban valamihez, ott én válaszolok és igyekszem nem kioktatni azokat, akik azért kérdeznek, mert nem tiszta valami számukra.
Üdv: MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
dancsuri #35052 üzenetére
És BUG mentes? Mert az alap az nem még sajna !
Szerk:
sanyikk!!!Ezért kérdeztem ! Mert az alap is még szinte alfa,és vannak hibák benne! Fogyogat pár dolognál! Ezért is lett a fiamnál is vissza rakva a 4.1 re épülő legfrisebb Omega! Még 3 hetet várni kell a 4.2 re szerintem! Majd ha a S4 be lesz jelentve,utána adják ki erre a 4.2 tőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest