- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
-
törölt tag
válasz
trigorin #65105 üzenetére
Én is aláfutottam ennek az IMEI elvesztésnek és nggabi tökéletesen megoldotta a dolgot!
Keresd meg és ne sajnáld a pénzt amit elkér, mert a himi-humi gsm boltos IMEI visszaállítás (ami olcsóbb!!!) megint el fog szállni ha felteszel egy másik romot.
Szóval NGGABI az embered!
-
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #65094 üzenetére
Viszont van még egy csavar a dologban. Amikor feltettem a Revolutiont, utána telepítettema Vibert. És simán aktiválta magát, Márpedig ezt SMS-sel teszi, igaz, hogy a háttérben elintézi, de akkor is SMS-t küld. Most hiába próbálom, nem tudja aktiválni magát, és kérdezi, hogy megérkezett-e az SMS, és ha igen, írjam be a kódot.
Szóval úgy tűnik, a romolás után közvetlenül még kellett legyen IMEI számom. Utána tűnt el vhogy. -
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65090 üzenetére
Én nem is blamáltalak, mert tudom, hogy milyen az, amikor az ember szeretne sietni valamivel és nem készül fel rá rendesen. Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem lesz horror drága a megfelelő emberrel visszarakatni sem. Nem romlott az el, csak az imei-je repült, az meg visszaállítható.
-
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65080 üzenetére
Jól látod, az nem baj. Jelen esetben az a legkisebb baj, hogy root és cwm van a telefonon.. Jóval nagyobb gáz, hogy imei nincs... Nyugodtan tolhatod az odint, ha nem találsz a béka ötletétől vezérelve a belső sd-n efs automentést kernel által. Mivel leginkább siyah csinálja, így tartok tőle, hogy nem fogsz.... iGAZA VAN hUTCHNAK, nehogy recovery módba menj, az csak zip fájlokhoz jó.. Azért írtam az első hsz-t, hogy olvasd is el. Download mód kell, biztonság kedvéért hangerő le, home és on-off gombot nyomd. Utána zöld feliratnál hangerő fel, hogy continue legyen. Zöld robot jön, akkor ok. FIGYELJ ODA, OLVASS FIGYELMESEN ELSŐ HSZ-T,
-
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65075 üzenetére
Hiába írtuk ott, hogy legyen, ha nincs, ettől már nem lesz.
Mondjuk, az ott azoknak készült, akik előbb olvasnak, utána romolnak..
Persze, hogy nekiállhatsz, ezen rontani már nem tudsz, még a bootloadert tudod ellőni esetleg, de azt nehéz.
Tehát igen, telepítsd az Odint, töltsd le a linkelt oldalról a romot, az ott képen láthatóak szerint tallózd be a fájljait, óvatosan, figyelj oda, utána flasheld fel a romot, reboot és valószínűleg lesz imei-d. Ha nem, akkor marad az, hogy a béka szolgáltatásait kell igénybevenned. -
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65068 üzenetére
Jókor kezded bánni... Tehát akkor első hozzászólásban le van írva az Odin használata. Azt letöltöd, valamint ide beregisztrálsz és letöltöd a négyfájlos pites gyári romot. A képeken látható módon betallózod Odinba a fájlokat, start, és ennyi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65063 üzenetére
Jó meglátás, szopsz. Hogy mekkorát, az attól függ. Ha nem az ami a címkén van, helyben is vagyunk, amint mondtam, elszállt.
Ha van efs mentésed, másold vissza , mondjuk root explorerrel,ha nincs akkor csinálj egy data/factory resetet, majd rakj fel egy négyfájlos repartos romot a kékbéka műhelyéből. Ha szerencséd van, visszaáll, ellenkező esetben keresd a békát itt, nggabi usernév alatt, ő visszavarázsolja neked. -
kovicska
aktív tag
válasz
trigorin #65009 üzenetére
Hali !
Én igazán nem tudom mi a különbség, de amit hallottam az hogy ha nem az auto root-ot használod, nem minden esetben lehet a számlálót nullázni, persze ez nem biztos hogy így van.
Én az autóroot-ot használom, nem mindig, csak ha kell, akkor teszem föl. Eddig nekem ez bevált, ha esetleg kell itt a link, innét letöltheted : [link]
Csak simán odinnal velteszed, és ennyi. -
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #64965 üzenetére
Kell root és kell cwm, első hsz szerint. A cwm-nak viszont nem kell külső sd kártya, jó a belső is, sőt, biztosabb és jobb. Felrakhatod a romot amit szeretnél arra ami rajta van, és változtatni fog valószínűleg több mindenen is. CSC-n mindenképp és ugrani fog a countered is egyet. Mindez nem lényeges, ha nincs baja a telefonodnak és nem akarod szervizeltetni. Ha meg ilyenre kerülne sor, unrootolsz, visszarakod a gyári romot, nullázod a countert és ennyi.
-
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #64944 üzenetére
Ha mégis arra adom a fejem, hogy felteszem a Revolution romot, akkor ahhoz kell root meg CWM, ugye? Ahhoz, hogy ez utóbbit használni tudjam, mindenképp kell external sd kártya vagy lehet a belső tárhelyet használni?
Továbbá, ha most 4.1.* gyári rom van rajta, simán felnyomhatom a 4.2-re épülő Revolutiont? És ez változtat-e bármit is a telefon régió-kódján vagy más egyéb fontos attribútumon?
Megjegyzem, sem rootolást, sem recovery-zést sem backup-restore-t nem csináltam még, azért is vagyok iylen izgatott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest