Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Egy kis youtube videó gyári samsung és a gcam kamera közötti különbség, ha van[link]
-
Robbie85
tag
Térerő problémátok szokott lenni? Ma már 3x is volt, hogy beszélgetés közben nem hallott a másik fél, mert szakadozott vagy robot hang volt.
-
Chamoro
tag
Ezt kicsit tényleg szégyennek tartom, hogy még mindig nem kapta meg M.o. a frissítést :/
Gondoltam dec. 26,27,28.. hátha de nempedig valójában ugyanaz a rendszer mint a német.
-
beci
őstag
Erre valaki?
[link] -
Petike1987
újonc
válasz
csorbajeno #18437 üzenetére
Hello! Ez elmúlt pár percben én kértem letöltési hozzáférést a Google Drive-on lévő Android Pie feltöltésedhez.
És nagyon köszönöm ha engedélyezed. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
csorbajeno #18760 üzenetére
Elég, ha megnyitsz egy nagyobb felbontású weboldalt, egyértelműen látszik ránagyítás nélkül a különbség, a betűkön például. Nyilván nem egy eget rengető eltérés, de azért észrevehető.
-
phobos86
csendes tag
Sziasztok. Elméletei kérdés. Ha egy sd kártyán lévő file-t áthelyezek a biztonságos mappába, akkor átkerül a teló belső tárhelyére?
-
.Szaki.
addikt
Valaki esetleg egy jó képszerkesztő programot tud ajánlani?
-
Tiger.
nagyúr
Jelenleg ingyenes, lehet valakit érdekel.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csorbajeno #18757 üzenetére
Nem tudom, hogy ez attól van e, vagy sem, mert eddig ez a második amióta csinálta a telefon, és május óta megvan. Bár az is fura, hogy hiába van beállítva, személyeknél más csengőhang, mindig az alapot használja egy ideje.
-
-
zaurac
tag
XEH-ra nem jött még Pie? A Sammobile-on kívül nincs más, naprakészebb forrás? (Enyém tmh,ezért nem látom )
-
csorbajeno
veterán
válasz
Donki Hóte #18756 üzenetére
Szerintem kipróbálta az S9-et mindkét felbontáson. Én sem látok köztük különbséget, de fogyasztásban sem tapasztaltam változást, így 1440p-n hagytam.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Donki Hóte #18756 üzenetére
S9-en
-
mSchumi87
senior tag
Samsung bill a masodik legjobban aku zabalo appom ez mitol lehet?
-
válasz
Linkin1994 #18753 üzenetére
Ebben a telefonban nem látsz különbséget a kijelző beállítások között, vagy az S9 (mint wqhd+) és mondjuk a Xiaomi Mi8 (mint fhd+) kijelzőjének a felbontása között nem látsz különbséget?
-
Linkin1994
senior tag
Lehet én vagyok vak de én semmi különbséget nem látok a Fhd+ és a Wqhd+ között
-
válasz
Reverting #18622 üzenetére
Nekem is ilyen vezeték nélküli tőltőpadom van, mint a (#18615)-ben. Éjszakára szoktam rátenni normál, nem gyorstöltés módban, van rá idő. A töltő hátlápja, amiben a tekercsek vannak, ami a telefonnal érintkezik, nem melegszik szinte semmit, az aljában van az elektronika, na az forró, de nem azzal érintkezik a telefon. Én egy Spigen Rugged Armor tokban használom. Megnéztem neked a töltés közbeni hőfokot a Phone Info appal, a legnagyobb értéke 35,2 celsius fok volt S8+ telefonnal.
-
HUTCHDB
nagyúr
A viberrel van meg mindig gondom.
Hiaba van beallitva az ertesites (2. pont) nem jelennek meg az uzenetek, raadasul kulon felhivja a figyelmemet, hogy kapcsoljam be ezt a funkciot. (1. pont)Nalatok hogy van beallitva, illetve van olyan problematok, hogy nem jelenik meg akkor az uzenet, ha megy a kijelzo?
Allandoan huzgalnom kell a redonyt, ha meg akarom nezni a bejovo uzenetet. -
Tiger.
nagyúr
Járt már igy valaki, hogy jött egy hívás, és mikor felvettem még mindig szólt a csengőhang, gyakorlatilag nem tudtam beszélni, mert nem hallottam, semmit sem. Igaz van fent egy app, ami emeli a hangot, de ez facebook miatt van, mert néha értesítési hang helyett a csengőhangerőt használta, ami fent volt, mert a telefon csak monoban szólt, igy mivel emelkedőn van, nem zavar, a csengőhang meg erősödik annyira, hogy ha olyan helyen vagyok jól halljam.
-
nrb263
tag
Hali, 9.0 ban kivették a navigációs sáv elrejtése funkciót? 😑 csak ez a felfele huzogatós opciót találtam ami abszolút nem tetszik..
-
Parallaxis
addikt
válasz
S e t h #18731 üzenetére
Ez régen valóban így volt, de aztán kivették ezt a funkciót, amit sokan nehezményeztek is.
Ez már régóta része és soha nem vették ki, de ezt még én sem használtam, mert ahogy fentebb írták, ha ismeretlen szót beírsz és a felső ajánlásnál rákattintasz, akkor 2-3 beírás után megtanulja és legközelebb már magától ajánlja (szerintem azért kell többször mert nem rögtön szinkronizálja le).
-
dkovizoli
addikt
válasz
Indiant #18733 üzenetére
Kb úgy tudnám elmondani, hogy amikor odinnal felraksz egy nem az eredeti származásának és ennek megfelelő sim kártyának való régiós szofvert, akkor első bekepcsoláskor érzékeli ezt ést megkérdezi, hogy beállítsa-e magát a simnek megfelelő régióra? Ha ezt jóváhagyod, csinál egy gyári visszaállítást és megváltozik az aktív csc is.
-
dkovizoli
addikt
Az eredeti terv az volt, hogy Januárban kezdik a frissítést. Ezt előrébb hozták, karácsonyra, bizonyos régiókban. A Samsung azt közölte, hogy mikor indul a szolgáltató független frissítés. Ettől a különböző mobilszolgáltatók bizony eltérhetnek. El is szoktak. Módosíthatnak benne, stb.
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a samsung a flagship telefonjait meddig frissíti?
-
JanR
addikt
Ugye most azt lehet olvasni, hogy a Pie ebben a honapban jon az S9/S9+ parosra. Nekem vodafonos keszulekem van (VDH/VDH/VDH), ez lassitja a frissitest nalam, vagy ugyanugy en is megkapom, hogy jon a frissitesi hullam? Netan a voda ezt meg atdolgozza, vagy korlatozza? Mert ha igen, odinnal mar rakom is majd fel a xeh verziot. Csak 2 napos a telefon es nem ezzel szeretnem kezdeni
Amugy ezt az akkus problemat en nem ertem. Dec 31-en vettem a telefont delelott, akkor feltoltottem (olyan 12:30 magassagaban vettem le toltorol), azota nem latott aramforrast es meg mindig 28%, pedig nyomkodom es probalgatom. Ha meg ezen is javit a Pie, akkor egy arva szavam sem lesz, pedig ettol tartottam csak igazan
-
beci
őstag
Sziasztok.
Az alábbi 4 vezeték nélküli töltőn gondolkodom.
Tudja mindhárom a gyorstöltést S9+nál?
Esetleg van aktív használója is valamelyiknek?
[Blitzwolf]
[Rock]
[Ugreen]
[Baseus]
Esetleg olyan töltő,amivel tudom tölteni a telefont es a Samsung s3 okosórát is? Gyári töltőt sokallom árban,mast nem találtam. -
davidkm2
tag
válasz
csorbajeno #18711 üzenetére
Áh, szóval kikapcsoláskor meg kell érintenem...
Így már működik, köszönöm szépen!
Szerk.: ez a hsz után egyből megtaláltam bezzeg, hogy mindig látható legyen...
Szerintem aludnom kéne még. -
kungzi
veterán
Igen nekem teljesen rendben működik minden. Telepítés után egyből magyar nyelvvel indult a telefon.
-
Sungoo
addikt
Srácok, a DBT melyik régió kódja?
-
Reverting
őstag
válasz
csorbajeno #18713 üzenetére
Gesztus alatt nem megy...
-
csorbajeno
veterán
válasz
csorbajeno #18710 üzenetére
Ez a gyors váltás nekem nem akar menni. Kell valamit állítani hozzá?
-
dkovizoli
addikt
válasz
laci laci #18708 üzenetére
Nézd, 2017 májusban vettem s8+-t. Kb az év júliusától odinnal pakolgattam fel a frissítéseket, egész a tavalyi év elejéig, amikor jöttek a zip-es oreo béták, majd a véglegest ismét odinnal. Azután DBT romon maradtam, mert az OTA frissítéseket az kapta elöször a legtöbb esetben, ráadásul nincs buherálva, mint a szolgáltatós romok. Közben asszonynak is vettem még az évben egy s8-at, amit szintén odinoztam nem kevés alkalommal, mivel az XEU kódra áll, nem DBT-re, ezért más a frissitési időpont. Az s9 pont ugyanez, legalábbis a telenoros plusz. Mi nem volt valós? Nem jól értelmezted, amit írtam. Egy szóval sem írtam, hogy nem kell a csc- vel foglalkozni. Azt sem írtam hogy romcsere után a sim csc-jére áll. Csak sim reset után.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Linkin1994 #18702 üzenetére
Mert nem vagyunk egyformák?
-
dkovizoli
addikt
válasz
nrb263 #18667 üzenetére
Sima csc-vel felrakod. Alapból DBT lesz. Benne hagyhatod a simet is. Első indításnál kérdezni fogja németül, hogy csinálsz-e resetet? Ha nem, akkor így fog kinézni: DBT/DBT/PAN. Az első ujraindításig. Utána DBT/XEH/PAN lesz. Minden ujraindításnál kiírja,hogy preconfig valami, értesítési sávban, azt törölheted nyugodtan. Akkor marad DBT a csc. Ha arra rámész és megcsinálod - ez a sim reset - akkor XEH/XEH/PAN lesz. Akkor is ez lesz, ha simet utána rakod bele. Ha sima és nem home csc-vel rakod nem kell semmilyen fr, mert a csc változtatásnál megcsinálja és alapból töröl minden adatot. Utána ne mentésből állíts vissza semmit. Max névjegyek, fotók, sms.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
S e t h #18697 üzenetére
Szakmai szöveggel ritkábban gyötröm, de persze lehetséges, hogy arra nem fogékony, tanulás terén. Viszont van lehetőséged a Gboard felhasználói szótárát bővíteni a saját szavaiddal a beállításain belül, ez talán megoldás lehet számodra is, ha még eddig nem próbáltad volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest