- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Van egykezes használathoz beállítás, ha nagyon szükséges, útközben én is szoktam használni S9+-n.
-
Chrys_
addikt
Nem, vagyis igen, de csak a kihangosítón keresztül a mikrofont használva.
Amit Kékes írt, hogy rootolva megy, nem tudom. Egyelőre nem rootoltam ezt a telefont, mert ki akarom próbálni a telefonos fizetést, ahhoz meg ha jól tudom, Samsung esetén nem lehet ugrasztani a Knox-számlálót.Én ezért tartottam meg az Android 8-t.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
2019.03.01-től kezdve az ACR hívásfelvevő (31.1) nem menti le a hívó (vagy hívott) nevét és/vagy a telefonszámát Google policy-re hivatkozva. Az utolsó, még jól működő verzió a 30.1.
Innen lehet letölteni. Az ACR licence-szel együtt továbbra is Pro-ként működik.
-
Chrys_
addikt
válasz csorbajeno #17873 üzenetére
Nem. Az az infó (az ACR-től), hogy Android 6-tól kezdve kellett a root, de rájöttek egy megoldásra, hogyan tehető működővé a recording root nélkül is Android 8-ig. Viszont az Android 9-cel megszűnik minden lehetőség (root-tal sem fog menni elvileg).
-
Chrys_
addikt
válasz speedyboy #17833 üzenetére
Nekem DBT-s a telefonom, OTA-n jönne is le az 1,7GB Pie, de megszakítottam a letöltést, mert kell az ACR és én is olvastam az infót, hogy Android 9-n már nem fognak működni a 3rd party app-k, mert a Google msot már végleg keresztbe tett ennek.
Letöltöttem a SamMobile-ról az utolsó DBT-s Android 8-t, ha lesz infó arról, hogy visszaállítható rá 9-ről, akkor ki fogom próbálni az újat is. Knox ugrás nélkül kell. -
Chrys_
addikt
Az S9+ DUOS, ha 2 SIM benne van, tud még egy SD kártyát is fogadni, vagy a 2. SIM az éppen az SD helyére kerül?
-
Chrys_
addikt
1ARD1 DBT-re is kijött, de a telefon nem csekkolta, manual kereséssel egyből leszedte.
-
Chrys_
addikt
válasz manokaki #1916 üzenetére
teló off, power+volume up vagy down (most nem tudom melyik), és Bixby key egyszerre. Amikor megjelenik a Samsung logo, akkor elengeded a powert. Bejutsz a recovery menübe, ott csinálsz egy full wipe-t és egy cahce törlést, majd reboot.
Elindul a telefon, ne állíts vissza mentésből semmit. Majd írja, hogy nem lett törölve róla előzőleg a samsung vagy a google account. Ezt állítsd be neki megint (ami előzőleg is be volt állítva).
Ennyi. -
Chrys_
addikt
Ha jobban elolvasod a leírást (nálam "Datenschutzerklärung", mert német, kb. adatvédelmi nyilatkozat lehet), nem csak a telefonszámot gyűjtik be. 4 kategória is fel van sorolva. És persze tovább is adják az adataid. Ezek az alap bekapcsolásnál már átmennek, csak "finomíthatod" a beállítást, de az már akkor régen rossz
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Ha már gondolkozol rajta és lehetőséged is van a cserére, akkor csináld. Aztán majd eldöntöd magad, hogy maradsz-e IOS-n vagy mégiscsak Android kell neked. Én is megtettem ezt SGS8+ --> iPhone 8 Plus-szal, de nekem nem jött be, 1 hét után visszacseréltem. Most meg szereztem egy S9+-t.
A barátnőm meg SGS6-ról váltott iPhone S8 Plus-ra (az övé volt a cseretelefon, addig az S8+ volt nála), fél évig használta az iphone-t, aztán inkább most dobta az IOS vonalat és visszatért Androidra (megkapta az S8+ telefonom, mert nekem adta a zsír új S9+-t (én szedtem le a gyári fóliát róla), amit 1:1-ben cserélt az iPhone 8 Plus telefonjáért, mondván neki mindegy melyik van ).[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz csorbajeno #1638 üzenetére
Az még nem biztos, de oltás az IOS irányába
Az Iphone 8 Plus hangja szuper volt, de fülhallgatóval nekem nem volt különbség SGS8+ és iPhone 8 Plus között.
Az S9+ sztereó hangszórója egész jó. Biztos van a piacon jobb megoldás, de én ezzel is teljesen elégedett vagyok. -
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
Az asszony tegnap elcserélte a fél éves iPhone 8 Plus telefonját egy teljesen új, még fóliázott Samsung Galaxy S9+-ra Már nagyon szabadulni akart az iPhone-tól, folyamatosan csak szidta az IOS hülyeségei miatt.
Valahogy nem kapott el az instant get érzés az S8+ birtokában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest