- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Ez nem AOD beállítás, csak a menü nevét írta úgy.
Beállítások -> Képernyő lezárása -> Értesítések (itt a szövegre bökj), majd a Nézet stílust állítsd rövidre, vagy részletesre, az mindegy, a Tartalom elrejtése opciót pedig kapcsold ki!
Ezután a Beállítások -> Értesítések menüben egyesével tudod állítani az egyes alkalmazások egyes értesítéseinél, hogy melyik hol jelenjen meg, milyen formában, és hogy megjelenítse-e a tartalmat a záróképernyőn, vagy sem. -
droidforever
tag
Az s9+hoz hasonlo tudasu keszulek is van olcsobban,miert fizettel tobbet?En csak azt akartam ezzel mondani hogy a keszulekre nem sajnaltad a lovet 8-10 ezer felaron amennyivel dragabb a gyari toltopad azon meg ragod a kormodet.Nem vagyunk egyformak nekem meger +8-10 ezret a nyugalom.
-
droidforever
tag
En a helyedben,nem sajnalnam a gyari vezetek nelkuli toltore a penzt,mivel ez mar extra igeny akkor ne is sajnald ra a lovet.Ha tonkre megy amiz linkeltel akkor visszakuldod amerikaba?A gyarihoz van garancia en is azt hasznalom,en nem gondolkoztam egy masodpercet sem az aran ez az en plusz igenyem volt es ennek ennyi az ara.Pedig nem a tehetos retegbol szarmazom,es ha mar egy valag lovet kiperkaltam a telora,nem ez fog foldhoz vagni.Bocsanat de ez olyan,mintha odaallnal a benzinkutra egy ferrarival es mondanad a kutasnak hogy 2ezerert tankoljon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest