- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
válasz
Robbie85 #19124 üzenetére
köszi!
"TréMobilban egymás mellé volt kirakva a két telefon."
én is így próbáltam ki, azért kérdeztem, és nekem is pont így volt mellbevágó a 8 és 9 fotóminősége közötti különbség...
de mivel sokan nem érzik / nem írják ezt az egetrengető különbséget, azért volt gyanús, hogy nem a retail módban van e elállítva valami a 8-asnál, direkt, h már a 9-est vegyék inkább... -
DeFence
tag
válasz
Robbie85 #18887 üzenetére
Szerintem maga ez a hajlított kijelző vagy lehet maga az S széria üvegei nem annyira erősek.
Egy példát én is mondok, huawei p9, barátom jött velem kamionnal, és valahogy ki esett a kezéből az ajtóban, még a "magasban", nyilván pofával lefelé a betonra. Volt rajta TG és csak az tört szét, a kijelző üvege hibátlan maradt. Pedig azért vagy 2 méterről biztosan zuhant.Csak azért írom, hogy biztos van benne valami hogy a edge megoldás miatt szerintem a szélek sokkal törékenyebbek mint a sima változatok.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Robbie85 #18887 üzenetére
Ha úgy esik, hogy törjön, akkor az üveg sem fogja megvédeni a töréstől. Nagyon sokáig TG párti voltam, igaz most sem feltétlenül vagyok ellene, de amióta a környezetemben egy TG-vel védett telefon kijelzője úgy tört össze, hogy a védőüveg ép maradt, a kijelző viszont bepókhálósodott, azóta kicsit megrendült a bizalmam, mert nem mindig óv meg.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Robbie85 #18534 üzenetére
Jól van, nem akartam én elvenni a kedved, legyen neked igazad és ne legyen gond soha egyik ott vásárolt telefonnal sem, de azért jobb, ha tudod, hogy nincsenek benne a Samsung által elérhetővé tett hivatalos viszonteladói listán.
Szerk.: Hiába linkelem, nem mutatja a konkrét leszűkített keresést Nyíregyházára, a link megnyitójának magának kell külön rákeresni a városra.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Robbie85 #18530 üzenetére
Mert ez tuti nem hivatalos viszonteladó, bármit is állítanak magukról, átverve a vásárlót. Ezek sima GSM boltok, amik maguk intézik ilyen-olyan módon a javítást és a szervizeltetést.
Itthon a tényleges hivatalos üzletek XEH szoftverrel adják a Samsung S9 szériát, kivéve, ha a szintén hivatalos szolgáltatói üzletekben (Vodafone, Telekom, Telenor) vásárolsz.
Nagyon csodálkoznék, ha a te esetedben ez máshogy lenne.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Robbie85 #18523 üzenetére
Nem akarlak elkedvetleníteni, de ezzel azért óvatosan, mert nem egy kolléga járt pórul az S8 topikban is emiatt. AUT szoftververziónál maximum bolti garid lehet, kivéve, ha nincs esetleg valami kiskapu, amivel az üzlet kiküldi Svájcba a telefonod hiba esetén, hogy ott garanciáztassák. Magyarországon nem fogja a hivatalos szerviz ingyen javítani a nem EU-s származású készüléket, ez az eddigi tapasztalat, nem egy és nem kettő fórumozó beszámolója alapján.
Melyik viszonteladónál vásároltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest