Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Gergőkee #43423 üzenetére

Hát, nem tudom megér-e nekem ennyit. Tény, hogy sokkal előnyösebb lehet mint a vpn, a lentebb írtnál sem tudom ugye, kiken keresztül mennének az adataim, mert ezt nem köti az orromra. Mellesleg a weboldaluknak megadott link sem működik...
    Az nem lenne egy rossz dolog ha szimplán tiltani lehetne, mi mehet netre és mi nem, de mivel általában megvannak a már évek óta megszokott és használt programjaim (amiknek meg legtöbbször eleve kell is a net), így túl sok variálás nincs a telefonon :) max néha egy-két játék kipróbálásához kellene, ami nem túl gyakori, és ezért sokallom a 7e-et. De 1-2e-ért már megvettem volna. De akkor marad a 'manuális' mód, kikapcsolom a netet arra az időre.
    Ami jobban zavar, az az, mikor pl. (játékot tudok hirtelen mondani megint) anélkül nem indul el, hogy ne kapna hozzáférést olyan dologhoz amihez semmi joga nem lenne, például a telefonkönyv. Vagy a csekkbefizetős postaapp volt olyan, hogy pl. gps nélkül nem volt hajlandó működni. Én meg nem vagyok hajlandó megadni neki, mert semmi szüksége rá...

Új hozzászólás Aktív témák