- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
racerx #11152 üzenetére
Azzal a töltővel úgy tudom nem is volt ilyen.Amit S8-cal adtak ki annál fordult elő,hogy megállt a töltés.Meg ugye ott csak állítva tudod tölteni,úgy meg jobb a szellőzés is.Én mindig állítva töltöm,mostanában nem is állt meg.De tegnap megpróbáltam fektetve és leállt a töltés.Vártam 5 percet majd vissza tettem állítva és úgy feltöltött 100%-ra.Gondolom csak az újabb töltőben van benne ez a védelem.
-
janosibaja
őstag
válasz
racerx #11079 üzenetére
@zseko: Meghatározott programok ébrentartására használom ezt. 95%-os.
-
-
SharpSA
veterán
válasz
racerx #10377 üzenetére
Nekem nem ér annyit az AOD. A legelső alkalommal kikapcsoltam. Na meg ott van az óra, azon sincs állandóan bekapcsolva a képernyő. Egy fordítás vagy gomb nyomás és bekapcsol a képernyő. Szerintem teljesen felesleges az AOD, nem bámulom egész nap a képernyőt... Helyezze a Gravity Screen-t tudom ajánlani jól beállítva, aminek segítségével a képernyő egy legyintésre bekapcsol.
-
-
Peddy789
őstag
válasz
racerx #10114 üzenetére
Énis az aliról rendeltem 2dbot kíváncsi leszek. Ha roszabb mint amit dekker vett (neki elvileg jó volt) akkor vészek az eredeti oldalról egye fene... bár elég drága..
Amúgy dekker is vett az aliról pót üveget. Ő megtudna mondani ha azóta megérkezett hogy kinézetre van e különbség.
-
Peddy789
őstag
De amugy a masik uvegek azok "ragadtak"? Nem vagyok nagyon tapasztalt, de szerintem siman csak olyan volt a felulet hogy mivel sik feluletre raktad ra, utana nem tudott elmozdulni a feluleti feszultseg ( fizikai erohatas ) miatt. Viszont ha elkezdted felszedni az oldalat akkor feltudott jonni.
Szoval valojaban azok se voltak ragasztva nem? Vagy talan valami nagyon min imalis szinten? Csak mivel most nem sik a felulet, igy ez a feluleti tapadas a kiszorult levego miatt, ez most nem jatszik mert a hajlasoknal olyan mintha alapbol felakarnad szedni. Ezert valami erosebb ragasztoval kell a helyen tartani. De mivel ilyen meg kevesbe volt, kevesebb ra a megoldas.
En a paraszti eszemmel igy gondolok ra, lehet nagy hulyeseg?
Amugy abban eggyet ertek hogy regen minden sokkal jobb volt. A kifli is televolt. A csajom is fiatalabb volt. (Belga)
-
sgeza
veterán
Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem felhasználói hiba.
Ilyen akkor fordulhat elő, ha recoveryből törölsz, illetve ha valamilyen egyéb védelem volt esetleg a telefonon. De a recoveryből törlésnél mindenképp előfordulhat!
De természetesen nem zárom ki, hogy lehetnek bugok, ezért valóban elővigyázatossági szempontból érdemes a védelmeket kikapcsolni, de túlzásba nem vinném!
-
sgeza
veterán
Ez hülyeség! Nem neked célzom természetesen, hanem annak az információnak, amit kaptál valahonnan!
Simán elég menüből a minden törlés! Ekkor kéri az azonosítót, így az újraaktiválás tiltása is törlésre kerül.
Nem regisztrál semmit úgy a fiókhoz, hogy más ne tudja használni!Egyébként marha egyszerű, próbáld ki! Ha utána simán tudod használni, akkor jó!
Más fiókkal meg nem kell bejelentkezni, majd törölni azért, hogy működjön! Ez teljesen értelmetlenség! -
dantej
tag
Elméletileg most fog változni a Telekomnál a Galaxy S8 / S8+ csomagajánlata és a vezeték nélküli töltő ajándékba fog járni hozzá! Az ára természetesen marad amennyit volt.
Tehát ezek lesznek:
Samsung Galaxy S8 + ajándék vezeték nélküli töltő -> 215.380 Ft
Samsung Galaxy S8+ + ajándék vezeték nélküli töltő -> 263.780 FtSamsung Galaxy S8 + okos óra (Samsung Gear S3 Frontier) -> 345.180 Ft
Samsung Galaxy S8+ + okos óra (Samsung Gear S3 Frontier) -> 391.380 Ft -
AllTheBest
őstag
Hát igen, az én note 3 prommal is teljesen megegyezik magasságban, csak a note 3 pro szélesebb sokkal. Majd még meglátom, ha aktuális lesz a dolog, akkor úgyis megfogdosom előtte mindkét telefont, mert azért engem eléggé csábít az s8+, csak ott attól félek, hogy nem lesz kényelmes használni az ujjlenyomatolvasót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest