Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam. Azt szeretném kideríteni, hogy valaki esetleg használta e a készüléket mielőtt megvettem. Kicsit gyanús nekem.
Ezt, hogy is tudnám kideríteni?[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Tudtok egy programot írni ,amivel meg lehet nézni hány töltési cikklus van az akkumulátorban?
-
kbadam83
senior tag
Nem vagyok az a fajta aki lesi, hogy milyen kamera szenzor, stb. van az általam vásárolt telefonban. De most csak megnéztem az xda-n lévő Sony vs. Samsung kamera szenzor részletes összehasonlítását, és számomra jobban tetszik a Samsung féle szenzor által készített képek. Persze az enyémben végül is megnéztem Sony van :-( Hozzá teszem teljesen megvagyok vele elégedve! A link az S7 edge topikjában talállható.
-
kbadam83
senior tag
Ha valaki fóliát szeretne rá rakni, akkor nagyon nagyon nem ajánlom az Xprotector Ultra Clear-t. Én is csak azért rendeltem a készülékkel együtt, hogy még nem lesz normális védje valami ( munkámból adódóan fontos ).
Viszont amivel teljesen megvagyok elégedve, az a Spiegen Thin Fit tok. Fekete telefonon valami eszméletlen elegáns ez a tok, és a fogása is puha gumis hatású.
Visszatérve a fóliára:
zsírosodik, a lehajló szélekre az első perctől nem volt hajlandó tapadni...[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
válasz Quasi_modo #260 üzenetére
Legalább akkor nem csak én látom így a dolgokat ;-)
-
kbadam83
senior tag
S7 tulajként annyit fűznék hozzá, hogy szánalmas és gyerekes ami a fórumban folyik!
Ezért nincs még csak eszembe sem bármi érdemleges, tapasztalati dolgot írni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik