- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Mcrazy #28875 üzenetére
Ha kettő együtt volt 500 euró pénz akkor az nagy buli volt!
Miért nem szóltál előbb?
Most óra nélkül annyi. -
válasz
Mcrazy #25241 üzenetére
Kb. tavaly június óta tervben volt a telefon csere, és azóta tájékozódom a témában, ill. vártam, hogy normális ára legyen, de megérte várni. Alapvetően nem szeretem a Samsungot (ez egy nagy fekete pont volt az S7 mellett), de eddigi tapasztalataim alapján nagyon tetszik. Ami miatt inkább ezt választottam, mint Huawei/Honor, HTC vagy Oneplus: az átlagnál jobb zenei képességek (DAC), videózásra is alkalmas kamera, 240fps lassított felvételle, nagyon jó kamera (nappali fényviszonyok között szerintem van legalább ilyen (pl. P9), ill. aki nagyon háklis az látja, hogy a nagy látószögű lencsénél bizony van egy kis torzítás, de még így is zseniális egy telefonnak, ill. gyengébb fényviszonyok között eddig verhetetlen, csúcs), nagyon szép kijelző (valamennyire kalibrálható, ha a túl sok lenne a szaturáció, vagy túl meleg a színkép). Ezek fontos szempontok volak. És van egy rahedli szenzor meg feature, ami az s7 sajátja. Bugok közül eddig nem találkoztam semmi komollyal (igaz csak egy hónapos a készülék).
-
scream
veterán
válasz
Mcrazy #25241 üzenetére
Szerintem ez rossz nézőpont, mivel nyilván, akinek valami gondja van a készülékkel, de valamennyire tud/érdekli, hogy foglalkozzon vele, az felkeresi a topicját és leírja a gondját, hátha tudnak neki segíteni.
Ha megnézed, az összes (nem lokál meg hasonló) topic így van ezzel, szóval ezt én nem venném készpénznek.
Ettől függetlenül, most én is arra jutottam, hogy maradok az SE-nél, mert tényleg nem kecsegtet túl sok jóval, hogy valakinek ennyiszer volt problémája vele, illetve, hogy ennyiféle gondja van.
-
-
-
jeni
félisten
válasz
Mcrazy #22650 üzenetére
A bootloader az ami alapból a 3 gombos megoldással előhozod a gépedben.
Innen leszeded a megfelelőt és ODIN-nal meg felrakod. De ha már ugrott akkor tök mindegy már. -
jeni
félisten
válasz
Mcrazy #22647 üzenetére
Az biztos,hogy a Lollipop és a KiT-KaT váltás közt volt más is,hogy ugrott a Knox.
Nem megfelelő és nem tiszta forrásból beszerzett szoftver esetében jöhetett ez elő.
Alpha esetén legalább 20x tettem ide oda a rendszert. Az S7 esetében meg vagy 3x cseréltem rendszert. Ez eddig még 1x sem ugrott a Knox. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest