-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zombinyul #6933 üzenetére
Itt még a nap is más.
Amúgy, lehet, hogy a bringa váza ütötte meg, vagy lehet, hogy kapott a betonon, és onnan pattant át a fűre, ezt sajna nem tudom.
De mivel nagyjából 20-30 centire volt a betontól, én úgy gondolom, hogy a bringa vázán pattant meg..
Egy 25-30-as tempóval tekertem, és úgy esett ki a táskámból.. *vállonveregetem saját magam
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zombinyul #6928 üzenetére
Mindenképp!
Szerencsére Nálam nem volt annyira vész ez a dolog, bár közel sem ment annyit mint kéne, de elégedett voltam az üzemidővel.
Ma megvolt az első esése a telónak, kipottyant az övtáskámból bringázás közben, mert elfelejtettem behúzni a táskám..
Szerencsére semmi gond, fűre esett, plusz a clean cover-en kívül benne van még egy "kihúzós" tokban a teló..
-
-
Jakesz
addikt
válasz
zombinyul #2998 üzenetére
Hiába veszik észre, ezzel sem garanciáztatni, se semmit nem fognak csinálni. Egyszerűen azért, mert jelentéktelen a dolog általános felhasználás során. Csak annak tűnik fel egyértelműen a dolog, aki kifejezetten a hibákat figyeli. Okostelefon továbbra sem a hibátlan fényképek készítésére jó. Arra jó, hogy mindig nálad van, és bármikor lőhetsz vele nagyon jó képeket, most már sötétben is. A garanciáztatásra visszatérve meg, ennyi erővel azért is lehetne reklamálni a Samsungnál már évek óta, hogy a Touchwiz képes belassulni, csak hogy egyetlen példát említsek. De kiröhögnének érte, aztán ez még komolyabb probléma, mint egy kis torzítás a fotóknál, amiket az átlag felhasználó észre sem vesz. Az meg már hab a tortán, hogy aki megjelenéskor rohan egy készülékért a boltba, az ne csodálkozzon, ha nem teljesíti azt a szintet, amit elvár tőle, mivel semmi információja nincs arról, hogy hogyan teljesít a készülék, szóval lutri az egész.
-
MartOOn
addikt
válasz
zombinyul #2998 üzenetére
Ezt mondtam én is de le lettem hurrogva hogy ne hisztizzek... Meg ne reagaljam tul... De most el tudod kepzelni es is g4-rol jottem tehat TUDOM milyen egy jó mobilos kamera. Győzködnek itt hogy ez jobb csak nem kell belenagyitani meg a torzitast el kell fogadni cserebe ejszaka vagy sötétebb helyeken sokkal jobb kepeket csinal. Hát köszönöm vazze de igy inkabb lemonadanek a sotetben valo fotozasrol hogy cserébe meg nappal csinal kaka képeket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
zombinyul #626 üzenetére
Az LG kenytelen volt bejelenteni az MWC-n, mert kulonben a Samsungrol szolt volna minden. Valamint egyertelmusiteni akartak mindenkiben, hogy nem kisebb sikerre torekednek, mint a Samsunge.
A gyartast valoszinunek a Samsung eseten elobb elkezdtek, mint a G5-nel. De legalabbis konnyebben gyarthatonak velem az S7-et (a tavalyi modellek miatt), mint G5-nel.
Az, hogy miert pont a G szeriaval kezdenek el ujitani, es a V szeriat helyezik a "biztos" pontra, nem tudom. Szvsz. a G jobb lett volna biztos befutonak es a V es tsi. a kiserletezesre,..
-
kano
nagyúr
válasz
zombinyul #599 üzenetére
Én azért gondolkodtam egyáltalán el az s7-en mert állítólag nagyon jó lett a fényképezője, erre kipróbálom a Mom T-ben és egy nagy szőke maszlag ami a kisfiam hajából látszik (vaku nélkül beltérben). Ez sajnos nem jobb mint a Oneplus One-om, de 3x annyiért. Áhhhhh......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged