-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
Sziszifeca #53502 üzenetére
Nekem szinkronizáláskor csinálta régebben , de azóta nem frissítés óta sem .
-
vohanyi
senior tag
válasz
Sziszifeca #53506 üzenetére
Előző frissítés után jött ez a 'jelenség', egyelőre nálam nincs rá magyarázat.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Edge Lighting talán?
-
vohanyi
senior tag
válasz
Nálam is kb. 2 hónapja van, elv ua, okos tok, de kijelző életre kel, mint amikor pl. hivnak, kialszik,és semmi.... okos tokot le vettam, de jelenség ugyanaz. Nem jöttem még rá okára, viszont kilövöm a netet,wifit, tehát nincs net kapcs., akkor nincs. Fixre vettem 3G-re..stb.. akkor is, csak wifi, akkor is. Érteítéseket kikapcsoltam teljesen - akkor is felvillan.... Ha meglesz jelenség oka, jelzem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #51914 üzenetére
Amennyiben valóban függő, akkor csak 1 kódot ütnek be. Minden marad a helyén.
-
glacious
addikt
válasz
Sziszifeca #51909 üzenetére
Bemész telenorba számlával és függetlenítik, de én a helyedben megnézném, hogy tényleg függő-e.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Rootolás, bármilyen rom felrakásának nincs köze a szolgáltató függéshez !
Tehát pl. telekom,telenor,voda - függő telon is mehet xeh független... -
mateus
senior tag
válasz
Extreme Digitalban szerintem kizárt, hogy Telenor függőként adták el. Én csak függetlent láttam náluk mindig is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #51887 üzenetére
A függést, a legegyszerűbben úgy lehet kideríteni, hogy beleraksz 1 másik szolgáltatótól származó SiM kártyát. Korábban létezett egy működő, tárcsázóba írható kódsor, de az ezen a készüléken sem működik már.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #51883 üzenetére
Az Összefoglalóban találsz segédletet, amellyel kideríthető (Phone INFO app), hogy egyrészt mi a jelenlegi aktív-CSC -je a készüléknek, és az is, hogy eredetileg mivel szállította a Samsung (amennyiben esetleg közben, valahol, valaki, valamilyen okból megváltoztatta volna...).
-
laszlolczka
őstag
válasz
Talán ez segit.Beállitások-kapcsolatok- mobilhálózatok.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
A CSC verzió: G935FXEH
Ez nem függetlent jelent? -
kkdesign
senior tag
válasz
Sziszifeca #51881 üzenetére
Nekem amióta függetlenítve lett ha iveszem a kártyát és visszateszem, akkor is első bekapcsolásnál a visszahelyezés után felajánl másabb mobilszolgáltatókat is. Aztán lehet egybe volt kötve rom cserével is, erre már nem emlékszem, de nem valószínű. Biztos lesz nálamnál okosabb aki tud erre neked választ, de ez pl megoldás lehet
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #51713 üzenetére
Nem jött segítség
Csináltam egy Gyári visszaállítást és most eddig jó.
-
viewdetails
addikt
válasz
Sziszifeca #50000 üzenetére
Próbáld meg, hogy bekapcsoláskor miután rezzen a telefon és megjelenik a felirat, elengeded a bekapcsoló gombot és lenyomva tartod a hangerő csökkentő gombot amíg el nem indul biztonsági üzemmódban. Ha valami app kavart be, akkor így le tudod menteni a képeket meg ami fontos, vagy esetleg magát az alkalmazást is eltávolíthatod.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Lehetőségek:
- Telepített valamit, amely miatt restart után bootloop lett a jutalom (ilyen például volt nálam is korábban, az egyik "*"disabler miatt).
- Letérdelelt az OS, vagy az alaplap.Esetleges megoldási lehetőségek:
- FR Recovery Mode alól. Ez magában hordozza az FRP-lock veszélyét.
- Esetleg meglehet próbálni ODIN -nal "újrahúzni" a firmware -t, az alap CSC file -t betallózva. De ez is FRP-Lock veszélyt rejt...
- Szervizbe kell adni. Amennyiben még garanciális, akkor ez díjmentes.Amennyiben ezek nagyrésze "kínai", akkor én az utolsó lehetőséget javaslom (szerviz).
-
Keem1
veterán
válasz
Nyomhatsz neki egy resetet, bár kérdés, nem akad-e be az FRP lock-ba, mert akkor még nagyobb gond áll elő.
De ha úgysincs vesztenivaló, megpróbálható. Ha az se vezet eredményre, egy független XEH többfájlos romot fel lehet rá küldeni, NEM home.css-vel, így resetel is egyúttal.Szóval vannak még lehetőségek az életre keltésére. Ha esetleg az odin többször is leáll, pedig mennie kellene (pl. usb csati, kábel, driver, odin verzió, letöltött rom mind klappol), akkor még elképzelhető memóriachip, alaplap hiba is, de ennyire ne siessünk előre.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
Sziszifeca #37362 üzenetére
Sztem jó választás!
Amúgy aki esetleg olvasgat és dilemmázik még, vegyen é S7 Edge-t, csak ajánlani tudom. 3 hete nyüstölöm. Hosszas, körültekintő válogatás előzte meg a vásárlást, végül ez és az S8 közül a hosszabb üzemidő miatt ennél maradtam. (Note 2-t váltotta)
Nagyon korrekt, jól használható a mérete az 5.5-ös képátló ellenére, üzemidő parádés. Gyors, a karbantartási és edge fícsörök is nagyon jók. Navi is gyors, pontos sűrű erdőben, egyéb lehetetlen helyeken is. Rég volt olyan masinám amit állandóan kézbe akarnék venni (anno a HTC HD2 volt az utolsó ilyen) -
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #37362 üzenetére
Nahh. Grat ! 😃
-
-Maci-
addikt
válasz
Sziszifeca #36860 üzenetére
Ha mégis a Mobile Outfitters-nél kötnél ki:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a teljesen átlátszó fólia sokkal jobban ragaszkodik a helyéhez, mint a matt. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Sziszifeca #36836 üzenetére
Nekem egy sima, belebújtatós tokom van 1 éve. Kutya baja a telónak. Ami minimalis karc van a kijelzőn, az abból származik, hogy egyszer lendületből kicsúszott a kezemből a masina oszt rotty.
Nem kell túlmisztifikálni ezeket a drága csidecsuda tokokat
-
no more
veterán
válasz
Samsung Clear Cover.
Választék van bőven.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Osszefoglaloban minden le van irva.
En Mobile Outfitters foliat hasznalok es tokeletes. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Én samu leather covert használok,nagyon jó minőség,ára borsos😁
-
noxon
őstag
válasz
Sziszifeca #36634 üzenetére
Arra számíts, hogy frissítéseket nem fogsz kapni rá, mert a telenor szarik rá. Én is telenoros vagyok és semmit nem kapok csak a 7es jött meg.
Anulu79: hogy mivan?
a szolgáltatósok nem kapnak frissítéseket vagy talán fél év késéssel. -
Anulu79
addikt
válasz
Sziszifeca #36636 üzenetére
Most nem tudom, hogy hogyan megy de erre emlékszem, hogy akkor hamarabb jött meg a szolgáltatósra.
-
Anulu79
addikt
válasz
Sziszifeca #36634 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy melyik telefonomnál volt de az a lényeg, hogy a szolgáltatós telefon hamarabb megkapta a frissítést mint az én függetlenem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #36450 üzenetére
Nem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Sziszifeca #36446 üzenetére
Szerintem ilyen infót, talán a hivatalos szervízben tudnak kinyerni a készülékből, a gyári szervíz box -szal. Legutolsó restart óta, hány órája van bekapcsolva (?) ["Üzemidő"].... - azt mutatja a beállításokban.
Ezek szerint, használtan vennéd (?) ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest