-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #11614 üzenetére
Én Here-t ajanlom par eve kisbuszoztam EU ban heti 5 napot azt hasznaltam.A koztes pont hianya annyira nem zavaro( beutod elore a cimeket elozo nap, majd raboksz, vagy siman beirni is kb 10mp.. ahhoz kepest hogy ingyenes egesz jo nem sok hibaval szembesultem pedig heti 4-5eKm et mentem.
-
Joe.36
addikt
válasz
t72killer #11418 üzenetére
Én azért vettem pont vezeték nélküli töltőt hogy kíméljem az usb portot, gyakorlatilag nem is használom. Ez is egy olyan dolog ami nagyon tetszik ebben a telefonban. + este fáradtan nem karcolgatom össze az usb port körüli részt idővel.
Egyébként én 2-3 naponta töltőm éjszaka kikapcsolt állapotban. -
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11369 üzenetére
Más se tud ha probléma van ezért is cserélik a modult egyben,ezeket ipari robotok forrasztják nem beszélve a forrasztóanyagokról ami még komolyabb kézi pákával is lehetetlen feladat.
Műszerész szakmát végeztem a filművészeti egyetem előtt és többek közt jelenleg több ezer euros pro kamerák szervízelésével foglalkozom.
De legyen igazad☺ -
chryss82
csendes tag
válasz
t72killer #11386 üzenetére
Nekem a tökéletes páros egy edzett üveg és egy szilikon tok lenne.
Szilikon van mindenhol, de üveg nincs. A Speed a messzemenőkig a legkorrektebb volt, amikor elmondta még a feltétel előtt, hogy van üveg, de nem a legfrankóbb minőség, hiába kerül sokba. Amikor visszavittem, hogy állásában megrepedt 2 nap után, szó nélkül visszaadták a pénzt. Pedig én is eltörhettem volna... szóval korrektek.
Most rajtahagytam ezt, mert ez még mindig jobb, mintha semmi sem lenne. De valami nagyon kellene. :/
Az ilyen kijelzővédő csodafolyadékokban meg nem hiszek... majd ha adnak egy marék homokot, hogy azzal próbáljam meg összekarcolni, akkor elhiszem, de amíg tapétavágót adnak, hogy kapirgáljam meg...A telefonok élete nálam úgy kezdődik, hogy megveszem, és vagy üveg megy rá, vagy fólia. Amíg ez nincs meg, addig nem is állok neki még bekapcsolni sem.
Tudom, én vagyok a flúgos
De az ördög nem alszik...
-
chryss82
csendes tag
válasz
t72killer #11383 üzenetére
Engem kevésbé érdekel az ára... elvégre egy normális "drága" üveg aprópénz a telefonhoz képest... ezen már nem fogok spórolni, csak nem tudom, hogy mi az amit meg merhetnék venni. Azért kérdeztem, hogy van-e valaki aki tud tapasztalattal, márkával szolgálni? Vagy épp a fiókban fekszik 2-3 felesleges doboz, mert épp előre bevásárolt sokat.
Ciki, nem tudtam, hogy ez ennyire hiánycikk, és ennyire sok a drága, de még így is silány minőség. Legközelebb veszek üveget/fóliát, és csak utána telefont.
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11362 üzenetére
Ahogy ezt a chipet megpiszkálod használhatatlan alaplapot fogsz kapni,birtam régen a bios chipeknél is tele volt ilyen kamu videókkal a you tube.
A telefon alaplapon forrasztópákával és kézzel esélytelen forrasztani ez 1000% mert ezt nem emberi kéz forrasztja.
Bárki azt írja lehet az kamu ez tapasztalat még az usb modult sem lehet. -
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11359 üzenetére
Senki sem tudja ez kamu az s6 nál se lehet.
Hiába irogatnak róla.
Az s5 nél megállt a dolog.
Az új biztonsági chipet nem lehet resetelni ez a nagy helyzet estleg lesz olyan szoftver ami elrejti ha ugrik de a szervíz elől semmi..Az alaplapcsere a megoldás ez így marad.Az s2 óta sok minden változott ebben az irányban.
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
válasz
t72killer #11309 üzenetére
Ez a szerviz nem Európában van. Én nem azért Rootoltam a telefonom hogy más un. főzött romot tegyek fel, ha nem azért mer egy jó pár megszokott és play-rol letöltött app-ot feltegyek. Ezt sem értem, hogy ha tilos rootolni akkor miért van a Google playen sok olyan app amit csak így lehet használni. Ilyen pl. az Exporer,a Battery Calib., Titanium Backup, Reboot recovery Stb.
Azt se értem, hogy ez miért baj a Samsungnak ha rootolva van a telefon hiszen azt bármikor törölni lehet, és a telefonnak semmi baja se lesz tőle. Én csak gyári romot teszek fel mindig a telefonomra és ha frissítek és esetleg ha elromlik a telefon miért kell visszatenni az eredeti romot ha jól értettem, mondjuk ha közben eltelt fél év és minden hónapban kijön egy új frissítés.
Na mindegy ez van. Mindenhol mások a szokások ezek szerint. -
600700
senior tag
válasz
t72killer #11288 üzenetére
Nem persze , de azert egy kinti még akár minimum 1280eur fizetesből 40-50 eur nem tetel uj felso kategorias telefonra es flat csomagra.Koltenek ennyit mobil kommunikaciora minimum.Aki meg a 10euros aldis medionos prepaiddal **arakszik annak mindegy hogy milyen telefon van a kezeben ugyis valami nyugger vagy hartz4 es bajnok.
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #11276 üzenetére
Most nem igazán értelek.Van már telefonod 1- 2 napja. Gondolom elméleti síkon vetetted fel az előző kommented.Németben egy ott élőnek miért nem érné meg? Egy évig kb 12eft- ot fizet utána 15eft kb , 300ft ért van egy s7 -e.Korlatlan beszel smsezik , 2 gb net.plusz 128gb mem kartya. Ha kint veszel egy telefont fuggetlen es szeretnel bele egy kartyat akkor 20-25eur havonta egy prepaid flat is hasonlo feltetelekkel.Magyarban egy flat csomagot kapsz ennyiert talán S7 nelkul, vagy sim nelkul mit er...Ha meg csak siman a fuggetlen árakat nezzuk, lengyelbe , hollanba olcsobb megbizhato boltbol mint az emlitett 600euros emlitett arad. Aztan azt teszel bele amit akarsz.En csak azt mondtam kint egy normalis csomaghoz amit a kintiek amugy is fizetnek kapsz ingyen egy telefont.
-
600700
senior tag
-
Galahed
senior tag
válasz
t72killer #11210 üzenetére
Ez teljesen igy van, irtam is néhányszor miért nem szeretem a gyorstöltőt, le is lettem hurrogva, hogy ha a "samsung" ezt kitalálta az edge-hez (is), akkor biztos nem káros.
Dehogynem. Az.
A magasabb töltőáram és a 4.2Volt körüli akkufesznél már olyan kémiai folyamatok zajlanak le az akksiban amik visszafordithatatlanok és jeéentősen befolyásoljál az akksi élettartamát.
De mint irtam, nagyjából tökmindegy, (nekem) hogy 1,5 év alatt megy tönkre, vagy 3 alatt, mert úgyis eladom addigra.
Ettől függetlenül nem használom a gyorstöltést, vezeték nélküliből is a lassabbat vettem meg. -
vandorbab
csendes tag
válasz
t72killer #11202 üzenetére
Egy vírusirtó bizony kötelező darab egy ilyen fontos és kényes HASZNÁLHATÓSÁGÚ készüléknél. Egy komolyabb vírusirtó nem csak a böngészés közben vigyáz ránk, hanem figyeli az adathalászatot, az applikációk adatforgalmát, a hálózatot, a kapukat, figyelmeztet, karbantart és NEM TERHELI agyon a telefont használat közben.
A háttérben dolgozik, és vígan elbírja ezt egy ilyen hardver.
Elképzelhetetlen számomra, hogy valaki csupán a fóliára és a tokra összpontosítson, de a kényes adataira nem.
Számtalan jó kombináció létezik. A tudatosság a lényeg! -
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11200 üzenetére
Ott van alatta.
Alkalmazáson belüli vásárlások.☺
Én néha letöltöm ha teló átelenőriz azt törlöm ne menjen feleslegessen a háttérben.
Ha nem rootolt a telefonod és a legfrisebb rendszer van rajta mindig nehéz virust beszedni.
A máshonann leszedett appok a veszélyesek de az engedélyek esetében ezt ki lehet szűrni. -
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #11196 üzenetére
A kaspersky a legjobb 30 nap ingyenes de szerintem telefonra nincs sok értelme a virusírtónak csak meríti az aksit.
Böngészőben a saját is elég jó főként a teljes kijelzős mód támogatása miatt és reklámblokkoló is be tud épülni pld Adblock Fast.
A samsung my knox alkalmazása sok mindenre jó amúgy ha nagyon számít a biztonság.
Ez nem s2. -
válasz
t72killer #11195 üzenetére
Amúgy inkább ingyenes megoldást választanék, nem a fillérb@szás miatt, hanem szimplán mert egy ingyenesnél sose kell odafigyelni, hogy meg van-e újítva a licensz, stb. Jelszóvédelem ahogy nézem az alap OS-ben is nagyon megy, még egy jó böngészőt keresek, az elődön opera volt, ők erősen esélyesek + van még pár érdekes, biztonságosnak kikiáltott firefox iteráció.
-
james008bond
őstag
válasz
t72killer #11166 üzenetére
AVG Antivírus Pro. Bármelyik, személyes adatra érzékeny progit csak külön jelszóval lehet indítani. Lopásgátló, energiatakarékos automata üzemmód,feladat leállítás, apk biztonsági mentése SD-re, hívásblokkoló, adatok törlése, eszköz törlése, stb módok. Nem vettem észre, hogy merítené különösebben.
(#11184) Keem1
Nyugi, el fognak tűnni, de a bankkártyás simítgatást szerintem mellőzzed, mert lehet, meg fog sérülni a felülete... -
-
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
t72killer #11135 üzenetére
Szia!
Én ezeket a bőr tokokat találtam szerintem nagyon szép és elegáns:
1. Bőr tok2. Bőr tok
Nézz körül az oldalakon, van többféle. -
válasz
t72killer #11127 üzenetére
Pancsolásra Ez megfelelőnek tűnik, van vkinek hasonló?
-
RaveForce
veterán
válasz
t72killer #11099 üzenetére
annyi a probléma, hogy a note4 kicsit, nagyobb mint a szifon
de egyébként ebben áll a kompatibilitás, h nem passzirozni kell, hanem fogod és bepattintod
amúgy a gear vr-ban van micro usb csati is amit felismer a telefon, valszeg szifonnál, ezt azért csak nem passzirozták be
de egyébként note4et is bele lehet műteni, kis átalakítással
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #10961 üzenetére
A note5-öt itthon még pénzért se tudod szervizeltetni.
Eredeti alkatrészeket se szállítanak az eu-ba.......
Sőt az ára már most is alacsony pont ez miatt.
Az s7 többet ér újabb de szerintem mint minden technikai eszköznek 1.5 év után már nagyon sokat fog esni az ára a használtpiacon.
Más egyre kevesebb ember vesz telefont használtan tehát árban jelenleg s7,hogy mi lesz később.
s2 után a note5 az s6,s7 mindegyik más kategória kb semmibe nem lehet összehasonlítani tudás és gyosaság szinten az s2 még a léc alját se éri el. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
t72killer #10961 üzenetére
Szerintem a Note 5 jobban megtartja az árát! nézd meg a régebbi Note tipusokat! mindig is jobban tartották az árukat! A Note 5 ráadásul nem egy tömeg telefon ( nálunk meg sem jelent) így még tutibb hogy pár hónap múlva nem a felét fogja érni! Az S szériáról ez annyira nem mondható el sajnos!
-
Gery0505
aktív tag
válasz
t72killer #10804 üzenetére
Amikor Unokaöcsém tabján cseréltem az érintőüveget, akkor maga az üveg került 50kHuf-ba. A szerviz munkadíja csak 4000.- lett volna. Szóval ha te veszed meg a kijelzőt és magad cseréled ki, kb. Te is itt fogsz tartani anyagilag. Maga a kijelző baromi drága, a szerviz nem tud sokat rátenni emiatt, mert akkor nem kéred a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest