- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #47 üzenetére
Persze, ez gyakorlatilag ez történt az S4 óta.
Az edge kijelzőre még azt mondom, hogy oké (maga a kijelző engem nem hoz lázba, mert semmit pluszt nem azon felül, hogy marha jól néz ki).
-
w333
félisten
Majd lassan kiderül ... de én speciel az IP68 és bővíthetőségen kívül nem érzem azt a húúú de nagy előrelépést, kamerában minimálisan jobb (főleg este) multitasking picivel jobb (de nem tökéletes) az a jóval erősebb hardver is inkább a tesztprogramoknál jön elő (pontszámok formájában) itt egy S7 vs S6 speedtest, talán az ujjlenyomat olvasó ami még gyorsabb és pontosabb lett ... na de mindegy is, várom az őszinte tapasztalatokat (amik csak napok kérdése és jönnek)
-
-
Gyula84
veterán
szép meg minden, de az FM-rádió engem zavar, hogy nincs. S4-et is megvettem majd kerestem, mert hallgatni akartam erre nincs
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #41 üzenetére
Nem látunk bele a boszorkánykonyhába. Az ekkora cégeknél, mint a Samu (meg az Apple) már évekre előre megvannak a technikai vívmányok és terveik, legfeljebb a megvalósításaik azok amik váratnak magukra.
Szóval valami majd csak lesz. -
-
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #38 üzenetére
szintén szólva nem tudom elképzelni, h mi újat tudnak majd jövőre mutatni az S8-al a szokásos erősebb proci, több RAM, nagyobb felbontású kijelzőn kívül.
Emlékszem, tavaly nyáron is ilyesmiről beszéltél az S6 topikban, erre tessék.
-
JoeYi
őstag
no majd 2 év múlva 110ért
Kamera nagyon ott van
-
Köszi a tesztet!
Közel tökéletes lett ez a telefon, pont amire számítottam. Az üzemidő meg külön dicséretet érdemel, nálam tuti, h három napos lesz..Őszintén szólva nem tudom elképzelni, h mi újat tudnak majd jövőre mutatni az S8-al a szokásos erősebb proci/több RAM,/nagyobb felbontású kijelzőn kívül.
Fél év múlva sanszos, h ez a telefon "best buy" lesz. -
Blyan
félisten
Ha ráncfelvarrás az, hogy nem sokkal nagyobb házban, jóval nagyobb kijelző kerül, jócskán nagyobb aksi, gyorsabb kamera fókusz, bővíthető (ez mondjuk nem pont nem hiányzott), víz- és porálló, na meg a szokásosan jóval erősebb hardver, akkor lehet a többi gyártónak kellene megerőltetnie magát a hasonló "ráncfelvarrás"esetén.
Lásd i6 vs i6S
(#34) Nite
Z5 compact.
-
Laca7601
tag
"Ehelyett a képátlót igazította az 5,1 hüvelykes S6 edge és az 5,7-es S6 edge+ közé. Az előbbit keskeny mivolta miatt célszerű volt erősebben szorítani a biztos fogásért, ilyenkor viszont élesnek hatott az oldalkeret, az utóbbi pedig nagyobbra nőtt az egykezes használat kényelménél."
De mekkora a kijelző?
Később kiderül, de egész máshol... -
SlayR
senior tag
Nájsz! Most már még jobban várom, hogy megérkezzen az enyém
-
Angel78
aktív tag
Köszi a gyors tesztet Bone
sajna a nappali tesztképek láttán nem ugrottam fel a karosszékből, sőt az S6-om nappali képeit jobbnak vélem.
Azonban ahogy borítékolható volt f/1,7 fényszegény körülmények közt brillirozik
A +1000mAh is örvendetes.
Már csak birtoklási vágy és a józan ész harcát kell fejben megvívnom -
w333
félisten
Nem rossz kis telefon, de ez inkább az S6 ráncfelvárása
Viszont az nagyon sajnálom hogy 4GB/RAM -al sem tökéletes a multitasking, a képek minősége elég jó, főleg az esti képek szuperek ... a nappali képek viszont túlszaturáltak és olyanok mint valami olajfestmény (nem tetszik)
-
Maxentius
addikt
Ezt a szintet vártam - habár a független kezdőár valóban extrém borsos lett.
-
szupermacs
veterán
Ha lenne ennyi pénzem, akkor tuti bevállalnám. Kegyetlenül szép telefon.
Szinte majdnem szebb (számomra) mint az első Galaxy S. Nagyon elfogadnám! -
Mindig iOS-on toltam, annyira nem vészes ez az S7 szvsz így a teszt végigolvasása után, mondjuk jól is néz ki de b*szott nagy.
-
Nite
őstag
270k-ert is azonnal vennem 4.7"-on es nyilvan aranyosan kisebb hazzal!
ez igy vallalhatatlan
-
gerii
addikt
A képek minősége nekem annyira nem tetszik, az élesség nem túl jó, és egy kicsit olajfestményes is.
Az akkuidő viszont jó. Az ára szokásosan elmebeteg. -
Warpig
aktív tag
Az infra hiánya miért gond? Mire lehet manapság használni?
-
nuke7
veterán
5,1" és egykezes használat..?
nekem néha 4" se megy egy kézzel (iphone 5s)...
-
Kasya
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #15 üzenetére
A HTC megoldasara gondolsz? Az anno nem volt egy nagy siker, sajnos.
(#7) leslien: ezt a kepet kernem fejlecbe
-
Laca7601
tag
Már alig várom a "tiszta ájfóón" típusú hozzászólásokat...
Popcorn. -
alkatraz3000
senior tag
szép szép telefon. de ez a focuspixels nem egy másik gyártó elnevezése és hasonló megoldása?
Minden esetre elgondolkoztam rajta, hogy lecseréljem. annyira azért nem bánom a dolgot. szép, vízálló oszt ennyi.
-
ghiottone
nagyúr
Expansys-on 248-al előrendelhető.
A cikkbe a méretek nem stimmelnek - 142,4 x 69,6 x 7,9 -et írtok, a specinél pedig más van. -
enginev3.0
félisten
Le a samsunggal
Brutál lett, az biztos, pedig nem szeretem, de most a samsung elhozta azt a szintet ahol a többi gyártó sem hibázhat, elismerés
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ezen törtük a fejünket. Az S6 edge pl. nem kapott ajánlott plecsnit, mert ott volt a microSD foglalat hiánya, az előre nem lépett üzemidő és a tény, hogy az ugyanakkora S6 olcsóbb. Egyfelől viszont az S7 edge az üzemidő, a microSD, a RAM-menedzsment és a kamera viszonylatában tetemeset lépett előre, másfelől pedig 5,5 hüvelyken más méretkategória, mint az S7, így a kisebbik nem alternatíva azoknak, akik ekkora telefont szeretnének, az S6 edge+-nál pedig szintén jobb lett, kényelmesebb fogással és egykezes használattal. A Samsung egyszerűen jól belőtte a méreteket és a tulajdonságokat, hogy 5,5 hüvelyken kiérdemelje ezt a minősítést, ám továbbra sem a plecsni teszi a tesztet, a konklúziót mindenki maga levonhatja az előző oldalak információi és képei alapján.
-
atike
nagyúr
Nem semmi mit összehoztak Samuék.
Elismervén a hardveres előnyöket is nekem nem jön be a külalak. Az Edge nagyon nem, de a sima sem. A kameráért viszont irigylem a leendő tulajokat...
"Ekvalizer" - ezen elmosolyodtam...
-
Csapoati
nagyúr
A méretek a tesztben nem az S7-éi? A speciknél már más van és nem hiszem, hogy 5,5" mellé csak 142,4 mm magas lenne.
-
leslien
nagyúr
gyors volt, köszi...
-
Kasya
nagyúr
Durva a kulonbseg a GFXbench mate 8 kozott
Lesz kulon S7 teszt is, vagy konyvelheto egy lap alatt?
-
Blyan
félisten
Elég jó lett. Bár hangoztatom, hogy S6-ról nem feltétlenül éri meg a váltást, de ez csak pénztárca kérdése igazából.
Mert hogy erősen jobb lett a korábbinál, pedig az is jó volt.(#2) hroberto
Nem tűnik annak. Ajánlott, ha van rá pénzed. Ennyi lehetne max a kiegészítés.
-
Flashback
addikt
Hát a Samsung most nagyot durrantott. Ha egy kicsit esik az ára még vonzóbb lesz!
A konkurencia meg felköthetik a gatyát. -
mjani1172
addikt
A kamera jónak tűnik.Jót meg kell fizetni,hát még a rosszat.
-
hroberto
veterán
270 ezerért ajánlott?! Nem erős ez ez kicsit?
-
Ádám16
addikt
Ez a teszt gyorsan megérkezett, ügyesek vagytok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest