Hirdetés
- "Mert Korea jelentőségteljes és fontos."
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Macrodroid
- Mit csinálsz, Nokia?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Ez a teszt gyorsan megérkezett, ügyesek vagytok!
-
hroberto
addikt
270 ezerért ajánlott?! Nem erős ez ez kicsit?
Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R
-
mjani1172
addikt
A kamera jónak tűnik.Jót meg kell fizetni,hát még a rosszat.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Hát a Samsung most nagyot durrantott. Ha egy kicsit esik az ára még vonzóbb lesz!
A konkurencia meg felköthetik a gatyát.[ Szerkesztve ]
"tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból"
-
Blyan
félisten
Elég jó lett. Bár hangoztatom, hogy S6-ról nem feltétlenül éri meg a váltást, de ez csak pénztárca kérdése igazából.
Mert hogy erősen jobb lett a korábbinál, pedig az is jó volt.(#2) hroberto
Nem tűnik annak. Ajánlott, ha van rá pénzed. Ennyi lehetne max a kiegészítés.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kasya
nagyúr
Durva a kulonbseg a GFXbench mate 8 kozott
Lesz kulon S7 teszt is, vagy konyvelheto egy lap alatt?
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
gyors volt, köszi...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
munnergep
senior tag
Ha olcsóbb lenne, akkor lenne különösen ajánlott.
Távolról sem vagyok samu párti, de ez az s7 sorozat, nagyon pöpecre sikeredett, egy Tetszett plecsni kevés lenne.[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Csapoati
nagyúr
A méretek a tesztben nem az S7-éi? A speciknél már más van és nem hiszem, hogy 5,5" mellé csak 142,4 mm magas lenne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
atike
nagyúr
Nem semmi mit összehoztak Samuék.
Elismervén a hardveres előnyöket is nekem nem jön be a külalak. Az Edge nagyon nem, de a sima sem. A kameráért viszont irigylem a leendő tulajokat...
"Ekvalizer" - ezen elmosolyodtam...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ezen törtük a fejünket. Az S6 edge pl. nem kapott ajánlott plecsnit, mert ott volt a microSD foglalat hiánya, az előre nem lépett üzemidő és a tény, hogy az ugyanakkora S6 olcsóbb. Egyfelől viszont az S7 edge az üzemidő, a microSD, a RAM-menedzsment és a kamera viszonylatában tetemeset lépett előre, másfelől pedig 5,5 hüvelyken más méretkategória, mint az S7, így a kisebbik nem alternatíva azoknak, akik ekkora telefont szeretnének, az S6 edge+-nál pedig szintén jobb lett, kényelmesebb fogással és egykezes használattal. A Samsung egyszerűen jól belőtte a méreteket és a tulajdonságokat, hogy 5,5 hüvelyken kiérdemelje ezt a minősítést, ám továbbra sem a plecsni teszi a tesztet, a konklúziót mindenki maga levonhatja az előző oldalak információi és képei alapján.
-
enginev3.0
félisten
Le a samsunggal
Brutál lett, az biztos, pedig nem szeretem, de most a samsung elhozta azt a szintet ahol a többi gyártó sem hibázhat, elismerés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ghiottone
nagyúr
Expansys-on 248-al előrendelhető.
A cikkbe a méretek nem stimmelnek - 142,4 x 69,6 x 7,9 -et írtok, a specinél pedig más van."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
alkatraz3000
senior tag
szép szép telefon. de ez a focuspixels nem egy másik gyártó elnevezése és hasonló megoldása?
Minden esetre elgondolkoztam rajta, hogy lecseréljem. annyira azért nem bánom a dolgot. szép, vízálló oszt ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Laca7601
tag
Már alig várom a "tiszta ájfóón" típusú hozzászólásokat...
Popcorn.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #15 üzenetére
A HTC megoldasara gondolsz? Az anno nem volt egy nagy siker, sajnos.
(#7) leslien: ezt a kepet kernem fejlecbe
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
5,1" és egykezes használat..?
nekem néha 4" se megy egy kézzel (iphone 5s)...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Warpig
aktív tag
Az infra hiánya miért gond? Mire lehet manapság használni?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
gerii
addikt
A képek minősége nekem annyira nem tetszik, az élesség nem túl jó, és egy kicsit olajfestményes is.
Az akkuidő viszont jó. Az ára szokásosan elmebeteg. -
Nite
őstag
270k-ert is azonnal vennem 4.7"-on es nyilvan aranyosan kisebb hazzal!
ez igy vallalhatatlan
Paid my dues!
-
Mindig iOS-on toltam, annyira nem vészes ez az S7 szvsz így a teszt végigolvasása után, mondjuk jól is néz ki de b*szott nagy.
-
szupermacs
veterán
Ha lenne ennyi pénzem, akkor tuti bevállalnám. Kegyetlenül szép telefon.
Szinte majdnem szebb (számomra) mint az első Galaxy S. Nagyon elfogadnám! -
Maxentius
addikt
Ezt a szintet vártam - habár a független kezdőár valóban extrém borsos lett.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
w333
félisten
Nem rossz kis telefon, de ez inkább az S6 ráncfelvárása
Viszont az nagyon sajnálom hogy 4GB/RAM -al sem tökéletes a multitasking, a képek minősége elég jó, főleg az esti képek szuperek ... a nappali képek viszont túlszaturáltak és olyanok mint valami olajfestmény (nem tetszik)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Angel78
aktív tag
Köszi a gyors tesztet Bone
sajna a nappali tesztképek láttán nem ugrottam fel a karosszékből, sőt az S6-om nappali képeit jobbnak vélem.
Azonban ahogy borítékolható volt f/1,7 fényszegény körülmények közt brillirozik
A +1000mAh is örvendetes.
Már csak birtoklási vágy és a józan ész harcát kell fejben megvívnom„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
SlayR
senior tag
Nájsz! Most már még jobban várom, hogy megérkezzen az enyém
-
Laca7601
tag
"Ehelyett a képátlót igazította az 5,1 hüvelykes S6 edge és az 5,7-es S6 edge+ közé. Az előbbit keskeny mivolta miatt célszerű volt erősebben szorítani a biztos fogásért, ilyenkor viszont élesnek hatott az oldalkeret, az utóbbi pedig nagyobbra nőtt az egykezes használat kényelménél."
De mekkora a kijelző?
Később kiderül, de egész máshol... -
Blyan
félisten
Ha ráncfelvarrás az, hogy nem sokkal nagyobb házban, jóval nagyobb kijelző kerül, jócskán nagyobb aksi, gyorsabb kamera fókusz, bővíthető (ez mondjuk nem pont nem hiányzott), víz- és porálló, na meg a szokásosan jóval erősebb hardver, akkor lehet a többi gyártónak kellene megerőltetnie magát a hasonló "ráncfelvarrás"esetén.
Lásd i6 vs i6S
(#34) Nite
Z5 compact.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Köszi a tesztet!
Közel tökéletes lett ez a telefon, pont amire számítottam. Az üzemidő meg külön dicséretet érdemel, nálam tuti, h három napos lesz..Őszintén szólva nem tudom elképzelni, h mi újat tudnak majd jövőre mutatni az S8-al a szokásos erősebb proci/több RAM,/nagyobb felbontású kijelzőn kívül.
Fél év múlva sanszos, h ez a telefon "best buy" lesz.[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
no majd 2 év múlva 110ért
Kamera nagyon ott van
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #38 üzenetére
szintén szólva nem tudom elképzelni, h mi újat tudnak majd jövőre mutatni az S8-al a szokásos erősebb proci, több RAM, nagyobb felbontású kijelzőn kívül.
Emlékszem, tavaly nyáron is ilyesmiről beszéltél az S6 topikban, erre tessék.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #41 üzenetére
Nem látunk bele a boszorkánykonyhába. Az ekkora cégeknél, mint a Samu (meg az Apple) már évekre előre megvannak a technikai vívmányok és terveik, legfeljebb a megvalósításaik azok amik váratnak magukra.
Szóval valami majd csak lesz.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
szép meg minden, de az FM-rádió engem zavar, hogy nincs. S4-et is megvettem majd kerestem, mert hallgatni akartam erre nincs
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
w333
félisten
Majd lassan kiderül ... de én speciel az IP68 és bővíthetőségen kívül nem érzem azt a húúú de nagy előrelépést, kamerában minimálisan jobb (főleg este) multitasking picivel jobb (de nem tökéletes) az a jóval erősebb hardver is inkább a tesztprogramoknál jön elő (pontszámok formájában) itt egy S7 vs S6 speedtest, talán az ujjlenyomat olvasó ami még gyorsabb és pontosabb lett ... na de mindegy is, várom az őszinte tapasztalatokat (amik csak napok kérdése és jönnek)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #47 üzenetére
Persze, ez gyakorlatilag ez történt az S4 óta.
Az edge kijelzőre még azt mondom, hogy oké (maga a kijelző engem nem hoz lázba, mert semmit pluszt nem azon felül, hogy marha jól néz ki).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Már embereken is kísérletezhet Elon Musk agyi implantátumos cége
- PlayStation 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple notebookok
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Series 5 Gold 40MM K472
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Watch Series 7 Fekete 45MM K465
- Új Samsung Galaxy Watch5 Eladó okosóra dobozzal eredeti csomagolásban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Watch Series 7 45mm LTE K352
- Garmin Fenix 7S Solar Rose Gold Világos Homok színű szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest