- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wood77
tag
Sziasztok!
A frissítés óta szinte használhatatlanul legyengült a GPS teljesítménye.
Előtte hónapokig napi 10 órán át használtam a városban a WAZE-t és gond nélkül működött.
A WAZE-t lefrissítettem és kipróbáltam más navival is.
Most amikor bemegyek a belvárosba a házak közé és már dobja is a GPS jelet...
Másnál is romlott a GPS esetleg?Köszi
-
wood77
tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Lehet a rajta lévő gorilla glasst polírozni? Ha igen akkor tud valaki Budapesten címet?
Minimális , szinte láthatatlan mikrokarcok lettek rajta és baromira idegesít.
Hónapok óta vigyázok rá mint valami hímestojásra és ennek megfelelően 100% makulátlan volt egészen tegnapig. Minőségi flip tokban hordom és eddig semmi gáz nem volt. Tegnap elmentem egy olyan lakásba ahol festettek és persze falat csiszoltak. Szinte láthatatlanul szállt a levegőben a liszt finomságú csiszolatpor. A telefon kb 2 percet volt egy asztalon kinyitva. Én barom nem fujtam le róla a port ami egyébként nem is látszott... viszont ahhoz pont elég volt a csiszolatpor hogy az összecsokott tokban csinos kis mikrokarcok köszöntek ma rám a napfénynél....
Köszi a segítséget -
wood77
tag
-
wood77
tag
Technikai kérdés: Tegnap csináltam egy klassz UHD videófelvételt 4:30 perc/1,5 GB
Ezt mindenféle konvertálás, vagy kódolás nélkül fel lehet rakni a youtube-ra?
-
wood77
tag
Ilyen USAMS tokot használ valaki? Van tapasztalat esetleg karcolódás ügyben?
[link]köszi
-
wood77
tag
Ma beszereztem az S6 összefoglalóban ajánlott S4 WIRELESS TÖLTÖPADOT!! A T-pontokban megvehető vagy rendelhető 3ezer!! forintért.(mégsem 15 ezer)
Hibátlanul teszi a dolgát, totál méretpontos és beleillik az S6, így azonnal elindul a töltés! Csak ajánlani tudom!
Kifutó készlet tehát vadászni kell rá.
S6 kompatibilis Galaxy S4 töltőpad -
wood77
tag
válasz
Santantica #2760 üzenetére
Nekem a legujabb frissítést követően , miután az edge képernyőt is lefrissítettem , akkor jött a 2 új opció, hogy alkalmazást is lehet kipakolni és a forgáspontot módosítani, de az nem így néz ki...
Csak akkor látom az appokat ha behúzom oldalról -
wood77
tag
Üdv!
Van egy problémám.
Eddig az összes előző androidos készülékemet probléma nélkül tudtam az autóhifihez csatlakoztatni USB-n keresztül, amit külső meghajtóként látva szépen kezelt.
Most nem látja az autórádió az Edge-et csak simán tölti USB-ről. Ez a Lollipop sajátossága vagy a telefonon kell valamit bekapcsolni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest