- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Marquess #6683 üzenetére
Hol be van kapcsolva hol nincs. Munkahelyen altalaban nem, itthon altalaban igen. En az s4 utan mar ennek is orulok... Ott a 2 ora alig jott ossze, igazi szar felnapos telefon volt. Ebben most spec toronymagasan vezet az iPhone 6-om. Akarmit csinaltam vele, eleg nehez kinyirni nap vegere. Amugy nekem a facebook es a messenger sincs fent, vibert szoktam hasznalni. Ezer vonz az emlitett s6 activd meg ugy is hogy nincs ra gari...3500 mAh csak eleg. Az s7 activeban meg 4000 mAh
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6636 üzenetére
Szia, én ilyen cuccokkal is foglalkozom...szállítok is Holland partner által 2féle VR cuccot..telefonokhoz..
A lent említett Auchan áruházi is az én kezemen megy át ez több mint 100%...ha a műanyag amit legutóbb hoztunk, talán még nem tették ki akcióba NE vedd meg!
Beletettem a telefonomat, müanyag ultragagyi a külseje...az S6 edge-m képernyőjére a közepénél ráilleszkedik "elvileg" egy müanyag elválasztó, namost itt a baj.. a hátlapja a Vr nek annyira kivan "párnázva" kb 2centi vastag szivaccsal, hogy a telót ha beleteszem annyira feszíti az egészet hogy rossz nézni.
Elöbb utöbb baja lesz, van az olcsóbb verzió..félek leírni is..na az fekete kartonpapírból van, az meg mi?
Úgyancsak saját kezemen megy át
Ha kell holnap fotózom a bentlévőből...a müanyag verziót, hogy milyen is. -
guriga1234
addikt
válasz
Marquess #6636 üzenetére
Ha csak filmet akarsz nézni, arra jó egy 2000 Ft-os VR szemüveg is (Auchan). Van a play-en egy csomó ingyenes app, amivel tudod is használni.
A samu szemüvegét annak idején próbáltam, egy tragédia. Egyrészt rossz a képminőség, másrészt nyúlhatsz be a zsebbe, ha valamit akarsz is vele csinálni. Nem éri meg! Még egy sima filmet is a saját oculusos förmedvényén keresztül tudsz csak megnézni. Nagyon felejtős. -
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6605 üzenetére
Én a cirka 1,5évében most 3hónapja dobtam el véletlen, ügyetlenül kb 5perc alatt vagy 2x
De kutya baja....tehát ez a betörik dolog eléggé szubjektív......nekem egy 4sarkon plexikarmos tokom van mely rácsukódik a telóra, asszem ez a gyári szöveg valet tok vagyminek hívják...a 4sarokplexi a tokon elrepedt, a telónak 1 hajszála se görbült meg -
nyenyeC
csendes tag
válasz
Marquess #6582 üzenetére
Én is filóztam ezen, de aztán könnyen meggyőztem magam melyik a jobb választás. Vettem egy használt s6 edge-t az ebayes limtropic webshopból. 104 ért kaptam egy 64gb gold verziót, teszteléssel, bolti garanciával, makulátlan kozmetikai állapotban. Ennél ár érték arányban aligha találsz jobbat. Most ha ezt hozzáveted egy s7 edge hez, ami 170k, nem tudnám ész érvekkel alátámasztani miért ér az 70-el többet mint ez. Lehet jobb vmivel az akksija, de batár nagy és 4:3 as a kamerája... Szerintem ha ugyanannyiba kerülne sem választanám azt.
Pl itt egy 32gb-os:
[link] -
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6560 üzenetére
Az élet nehéz
Novemberben jelenik meg az S7 Edge-ből egy korall kék szín, az szerintem szép (ugyan az az árnyalat mint a ami a Note5/7-nek van, ez ilyen titán-kékes-szürke szín), és már nem "kommersz", nézz utána...
A jobb hardveres tulajdonságok, vízállóság és microSD bővíthetőség miatt az S7 mellett tenném le a voksom, bár azért a méret sem mindegy, ez pedig egyén függő. -
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6499 üzenetére
Az 5,7-es szerintem még bőven használható, az éles szélek szerintem foghatóak, de minimális megszokást igényel. Tegyél azéert egy próbát valahol ahol meg tudod fogni a telefont.
Az emerald green gyönyörű, de nem tudom be lehet e még szerezni, amikor kijött akkor sem volt könnyű... -
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6491 üzenetére
1napnál többet aktív wifi-vel és 3-4óra net vagy játékkal ne várj tőle.
Nekem kb 16-18órás cikklust húz ki, de állandóan rajta lógok a wifi-n, illetve elég hw igényes játékokkal tolom. hacsak fél-1órákra akkor is képesek szívni 20-30%ot.
Nemtudom mennyire megváltás ezzel szemben a kicsit nagyobb akku de nemhiszem hogy nagyon kitolná.
Kérdés hogy mit és mennyire használnál vele... -
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6491 üzenetére
Szia!
Akinél annyit bír, ott vagy valamilyen probléma van (app beragadás) vagy olyan a felhasználás. Aksinál nálam 3-4 napot kibír kb 3-3,5 óra kijelzőidővel, aktívabb használatnál 1-2 nap, 4-6 óra kijelzőidővel. De ez is nyílván feljasználás kérdése.
Az hogy a sima edge vagy edge plusz, ott pedig nézd meg hogy mennyire szükséges számodra a kompakt méret, egyébként hardver szempontjából teljesen ugyan az a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest