- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyenyeC
csendes tag
válasz
Marquess #6582 üzenetére
Én is filóztam ezen, de aztán könnyen meggyőztem magam melyik a jobb választás. Vettem egy használt s6 edge-t az ebayes limtropic webshopból. 104 ért kaptam egy 64gb gold verziót, teszteléssel, bolti garanciával, makulátlan kozmetikai állapotban. Ennél ár érték arányban aligha találsz jobbat. Most ha ezt hozzáveted egy s7 edge hez, ami 170k, nem tudnám ész érvekkel alátámasztani miért ér az 70-el többet mint ez. Lehet jobb vmivel az akksija, de batár nagy és 4:3 as a kamerája... Szerintem ha ugyanannyiba kerülne sem választanám azt.
Pl itt egy 32gb-os:
[link] -
nyenyeC
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni nekem, hogy ér e bármilyen hátrány, ha G925 verziót veszek a G925F (global) helyett?
Olyasmire gondolok, hogy van e gyári magyar nyelv, minden szolgáltató hátrány nélkül használható e, illetve jönnek e a frissítések rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest