- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barmar
aktív tag
válasz
guriga1234 #6670 üzenetére
Nem kötekedni akartam. Én csak azt tudom, hogy van egy ilyen jelenség és nem vagyok vele egyedül. És azért írok ide kérdést, mert az alap dolgokat már én is végig zongoraztam. Fr, wipe, odinnal nulláról rom reinstall... gondoltam hátha valaki már rajött a megoldásra. 🙂
-
barmar
aktív tag
30%-ot merül az akksim éjszaka. Nem megy deep sleepbe az android oprendszer a fő fogyasztó. Ez nem írható a s6 gyenge akksi számlára. Szoftveresen húzza valami. Itt a forumban is sokan írtak erről de megoldást nem láttam sehol. Külföldi fórumokon is rengeteget irnak róla de ott se láttam egyelőre hasznos választ. Erre akkor ezek szerint nincs megoldás? Mert akkor lehet h rövid lesz a téló pályafutása nálam..
Köszi -
barmar
aktív tag
Sziasztok
S6-rol váltottam s6 edge-re és az ott lévő problémám itt is fenn áll. A készülék készenlétben való merülése. S6 fórumban többen jelezték ugyan ezt a problémát, nálatok mi a helyzet?
Bp-n vagyok, 4g+ van, de WiFin is ezt csinálja éjszaka csak akkor az android operációs rendszer van elől. Repülő uzemmodban nem merül úgyhogy biztos a net miatt van de az appjaim le vannak csekkolva és nem azok szívják. Van ötletetek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest