- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
ferrari1 #3199 üzenetére
Ok hát reméljük, az ikonok méretét lehet állítani? Csak mert ebben a videóban mint ha kisebbek lennének....valamint, hogy miként lehet megoldani, hogy számmal jelzi hogy mennyi üzenet van pl? Nova alatt a Tesla -val lehetett ezt megoldani.
-
-
Criton
veterán
Na, úgy fest, hogy az érzékenységi problémám oka a Nova Launcher Beta volt, letöröltem és most már nincs.... érdekes....Na mind1, megpróbálom megszokni a TW-t, az alkalmazásokat hogyan tudom betű szerint rendezni?
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudjátok, hogy a készüléketeket hol gyártották? Úgy tudom az Eu-s készülékeket VietNam-ban, de nem Koreában az biztos. -
ferrari1
őstag
válasz
#07400704 #3190 üzenetére
Látom, ott 195e az ára a 32-es sima 6-nak. Például a médiában 229e jelenleg. Egy 200e fölötti telefonnál nem sajnálnék kiadni 35 ezerrel többet egy rendes, 2 éves garanciáért. Biztos lehetsz a régió kódban és abban, hogy nem valamelyik külföldi szolgáltató telefonját fogod megkapni. Persze mindenkinek magának kell eldönteni mi a fontos!
"A javítandó készülékeket a laptopeszressz-hez kell eljuttatni (1042 Bp. Szent Istvén tér 11.)"
Ezek biztosan nem gyártói garanciás készülékek.
-
törölt tag
válasz
ferrari1 #3188 üzenetére
Mindenképpen újan veszem majd, ahogy ráakadok egy megbízható forrásra, a Laptopexpress üzlettel pl. jó tapasztalataim vannak, de 2 év Samsung garanciát csak a magyar földre szánt készülékek kaphatnak tudtommal, ugyanakkor nincs bajom a Német, Osztrák, Francia készülékekkel sem, mindegy csak Eus legyen.
-
Criton
veterán
Előtte egy OnePlus One volt.... és komolyan itt az S6nál a kijelző felett van a kezem és sms vagy messengeren írás közben már lenyom valami betűt, mikor még hozzá sem értem.... szóval akkor ennyire érzékeny lenne? De ugyan ez van ha alkalmazások között vagyok, egy picit elviszem felette az ujjam és már nyitja is meg az alkalmazást....
-
ferrari1
őstag
válasz
#07400704 #3179 üzenetére
Újként vagy használtként vennéd? Ha használtként, akkor ennyit megenged az eladó. Ha nem, felejtős. Újként meg kifizeted és ott a boltban megnézed. Ha nem olyan mint amit mondtak már bizonyítani is tudod és ki sem kell menned a boltból a pénzed nélkül. Ha hivatalos forrásból vennéd valószínű XEH lesz, ha GSM boltból akkor ki tudja, de akkor az előbbiek alapján kiszűrheted.
Most átnéztem a dobozát. Semmi utalás nincs a régiókódról, csak ennyi: [link]
-
ferrari1
őstag
válasz
#07400704 #3174 üzenetére
Töltsd le Ezt a play-ről és mindent megmond a telefonról
-
Criton
veterán
A kijelzo nalam miert olyan erzekeny? Meg hozza sem erek a kijelzohoz es mar is ugy veszi mint ha igen... Csinaltam hard resetet is de nem oldotta meg, apro lagokat is tapasztaltam, pld az alkalmazasok kozott. Edigitalos es neten vasarolt... Vigyem esetleg vissza? Pedig maga a keszulek nagyon tetszik!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Kékes525 #3170 üzenetére
GSam alkalmazással látni, hogy nem minden alkalmazást indít el. Csak azt, ami valamilyen úton csatlakozik a használt programhoz. Ezeket a közvetett programokat is ha egy másodpercre tartja ma meg.
Persze van értelme, de ezzel arra akarok én is rámutatni, hogy ne érezze mindenki azt hogy a tiltás szükséges, és a szabad ram kell. -
törölt tag
Az S6-nál hogy lehet megnézni, hogy melyik országba szánta a gyártó?
A dobozon van jelölve, vagy valahol máshol? al LG-nél a dobozon volt egy betűkód, abból kiderült, hogy Német, Osztrák, stb.
De azt hiszem anno az S3-nál is a dobozon volt. -
Kékes525
félisten
Én biztos, hogy sokat fogok törölni, tiltani. Az S2nél is a NeatROM-ot extraliteként telepítem, sőt még abból is töröltem néhány (13) rendszeralkalmazást. Szerintem nemcsak az aksi idő és a RAM miatt lehet jó a rendszerre, hanem azért is, mert ha túl sok folyamat fut, akkor nagyobb az összeakadás veszélye a későbbi telepített appk-okkal, nagyobb a lehet a rejtett, nehezen felderíthető hiba kialakulása is. Persze ha nem vigyázol arra, hogy mit törölsz, tiltasz, akkor pont az ellenkezőt válthatod ki! Ezért csak biztosra kell menni, nagyon oda kell figyelni. Ezért szoktam elsőként csak azokat az appk, folyamatokat törölni tiltani, amiről biztosan tudom a googe-lizás után hogy nem okozhat problémát. Amiben nem vagyok biztos, azokat egyesével tiltom (nem törlöm!), hagyva időt, hogy kiderüljön, hogy okoz e vagy sem valamilyen gondot. Másrészt a tiltásokkal törlésekkel várni kell legalább néhány hónapot, hogy legyen elég tapasztalat, infó a neten. Szerintem.
-
-
ferrari1
őstag
válasz
Szellem. #3163 üzenetére
Nézd csak mit találtam! Ráadásul angliában van, hamar megjön. Én rácsapnék ha edgém lenne
mpv: Telenoros a számom.
-
ferrari1
őstag
Igen, átvált. Eddig egyetlen egyszer sem volt nem fogadott hívásról értesítőm! Tökéletesen működik.
Plag: Erre a spigenre rápillantok. Kíváncsi vagyok a hajlított üvegre
Édesanyám még dolgozna, csináltatnék vele
Üvegtechnikus volt
Erre gondolsz? Végül is egyszer kell csak megvenni...
-
-
ferrari1
őstag
válasz
Szellem. #3160 üzenetére
Igen, az edgén bugyután néz ki az üvegfólia ( is ). Még nincs rá hajlított üveg. De ha gondolod kereshetek olyat, ami lekerekített szélű, de az sem lesz esztétikus.
Szerk: Általában Hong Kong-ból szoktam rendelni. Hamarabb megjön mint csájnából. Általában 2 hét alatt megjönnek. Ezért van egy csomó dolgom itthon, amit nem tudok használni mert már nincs meg a telefon
-
-
-
mpv
aktív tag
Mèg csak ismerkedek. Ezèrt kèrdezem,LTE módba tudtok hìvàst fogadni? Illetve olvastam,hogy vèlhetőleg a Lolli miatt nagy RAM igènyű a telo. Ami zavaró lehet.
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, ha van esetleg valaki aki S3-ról váltott S6-ra be tudna számolni, hogy aksi idő terén mennyivel bírja tovább a 6-os? Már ha tovább bírja...Előre is köszi!
-
-
szecska24
tag
Lehet te még aktívabban használod.
Engem amúgy ez sem zavarna. Sokat vezetek, ott tudom használni a 2A-s autós töltőt. Ha esetleg meg máshol ütne be a krach, van nálam egy 10e mAh-s power bank.
Összességében nem igazán értem az akkuval kapcsolatos problémákat. Annyi féle képpen lehet tölteni a telefont. Amíg alapjaiban nem változik az akkutechnológia és bír ki mondjuk 1 hetet a teló, nekem aztán teljesen mindegy hogy mekkora van benne (már úgy értve, hogy azért nagyjából 1 napot hozzon, nehogy nekem valaki akkor 10p-es üzemidőt kívánjon)
-
homerb
csendes tag
válasz
szecska24 #3147 üzenetére
Én i6-ról váltottam, az minden esetben kibirt egy napot, de a edge sajnos közel se
Ha nekem is kibirna egy napot semmi gondom nem lenne...durván reggel 8-tól éjfélig, de a közelébe sincs, pedig wireless töltővel töltöm lassan
Remélem lesz valami optimalizálás még az akku terén mert ez sokszor kellemetlen, hogy késő délután töltenem kell valamennyit.... -
törölt tag
Ma elkelt a Sony Z3, úgyhogy jöhet az S6, az S3 óta visszavágyom a Samsungra, remélem mihamarabb betudom szerezni valami megbízható helyről, bár őszintén szólva a 64gigásra pályáznék, de azok nagyon drágák
-
szecska24
tag
-
ferrari1
őstag
Nekem egy munkanap úgy néz ki, hogy elindulok 100%-on. Állandó 4G, beszéd közben ami napi 3-4 óra természetesen 3G. Állandó BT kapcsolat, szinkron 3 email cím, viber, facebook, stb... kb. 1 óra zenehallgatás és kb. 1.5-2 óra kijelző mindemellett. Nap végén olyan 45-50% körül megyek haza. Ja, és mindezt állandó helyváltoztatás mellett. Folyamatosan úton vagyok.
-
legiaap
félisten
Nem kell csodálkoznod. Te használod legalább a telefont. Amiket eddig láttam screenshot-okat azoknál a kijelző használat volt legelől és az általad felsoroltak nem is voltak ott. Szóval ha az ember szerintem használja akkor ennyit bír. Minden tesztben lehúzták az akkut.
-
homerb
csendes tag
Én csodálkozva olvasom ezeket a 2-3 napos üzemidőket...
Nálam nulla játék, kicsi max 1-1,5óra net.
Email, Viber, álltálába WiFi, ha kocsiba vagyok 3G, és BT kihangositó.
Legjobb esetbe is du. 4 órára 20% körül van...
Helyelőzmények kikapcsolva, kijelző automatán csúszka 30-50% körül.
Háttér proggik kilőve majdnem mindig mert akkor még kevesebb ideig megy.
Wipe volt, gyári független.
A melegedni nem melegszik...
Mai adatok, nem munkanap! 19órára nullán van az akku, úgy hogy ma talán 20 percet beszéltem...
3óra kijelző idő.Mondjuk ezt kicsit sokallom...
Google szolgáltatások a lista elején 14%, majd Viber 13%, Android OP System 13%, kijelző 12%... -
ferrari1
őstag
válasz
leslien #3140 üzenetére
Ez a Nillkin is tökéletesen védi a kamerát. Nem ér a felülethez amire ráteszed. Nagyon minőségi darab
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3138 üzenetére
nekem most ez van rajta.. sajnos a kiálló kamerát semmi nem védi csak ha becsomagolom hungarocellbe...
-
válasz
leslien #3135 üzenetére
Én az utóbbi két készülékemet kemény tokba tettem (0,3 mm vékony tok vagy Nillkin tok), A Hongmit szinte nulla kopással adtam el egy év után, a ZTE V5 is szuperül bírja a Nillkinnel.
Szerintem mindenképp' ajánlott egy valamilyen tok, ha már a kamera "kiáll" a készülékházból.
-
Locuste
tag
http://www.redmondpie.com/galaxy-s6-has-a-new-problem-scratched-camera-lens-cover-chipping-paint/
pedig most venném ...
-
leslien
nagyúr
kezdődik, a kettő nagyágyú harca... mennyi vita lesz még itt, te jó ég
-
L.L.
senior tag
Kisebb erővel is "lapjával" rázásnál nektek is zörög a kamera lencse? Olvastam hogy ez normális, de azért kíváncsi lennék.
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #3122 üzenetére
+1 tényleg brutálisan szép mikor megcsillan rajta a napfény !
Én nem is tudom hogy milyen "kék" szín ? de eszméletlen gyönyörű !
-
Kékes525
félisten
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
Feltudnál dobni egy listát a 139 blokkolt app/folyamatról? Kíváncsi vagyok, hogy az aksi időt ez mennyire javítja.
-
w333
félisten
válasz
bandi0000 #3115 üzenetére
A hang az brutálisan erős és tisztán szól !
(#3117) legiaap
Kevés fényviszonyoknál fekete, napsütésben pedig sötét kékes
Mindenesetre nagyon egyedi és trükkös a festése Link és Link !
Ha nagyon közelebbről megnézi az ember akkor látszik hogy ilyen nagyon vékony (hajszáltól is 10X vékonyabb) csíkok vannak ez töri meg a fényt
-
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom megnézni,hogy független a telefon?
Köszönöm. -
legiaap
félisten
Most a fekete S6 az fekete vagy inkább kékes beütésű?
-
válasz
bandi0000 #3112 üzenetére
2,5-3 napot nem fog kibírni, mert az már 6 óra kijelzőidő lenne a harmadik nap végére. Viszont a 2 nap simán meglehet, ha nem használsz GPS-t, illetve nem játszol vele. Pont ma írtam, hogy három órás kijelzőidővel, illetve ugyanannyi hanghívással simán megvan a két nap, és még marad is az akkuban 20-30%. Ja, ha jól sejtem az se mindegy, hogy wifit vagy 4G használsz, én nagyobb részben wifin vagyok.
A méreteiről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert S2-től S5-ig voltak telóim ez előtt, így soha nem volt gond a méretnövekedés. Zsebben soha nem volt vele problémám, illetve egy kézzel is simán tudom használni, bár elég nagy kezeim vannak, mivel 195 magas vagyok..
Melegedést még nem tapasztaltam, leszámítva az első bekapcsolást követő telepítéseket.
#3117 legiaap: Este fekete, nappal sötétkék. -
Bossi
őstag
...
-
w333
félisten
válasz
bandi0000 #3112 üzenetére
1. igen megéri az árát ... nagyon nagyon csúcs minden !
2. Egyáltalán nem melegszik semmi, ilyen hűvös telefonom még nem volt !
3. Méret egyáltalán nem vészes egy kézzel kezelhető, zsebben is elfér !
4. Akku elég jó szerintem ilyen felhasználás mellett a 2 nap simán megvan !
-
bandi0000
nagyúr
Na látom sok ismerős tag van itt is...
Szóval 1-2 kérdés, kár megkérdeznem ér e 200k-t mert aki megvette gondolom rávágja hogy igen
Inkább az érdekelne, hogy a proci melegszik é?
Mennyire nagy a teló, oké hogy most már egész jól kihasználják a teret, de egy Z1C-hez képest gondolom hatalmas és félek hogy zsebbe betörik a kijelző vagy könnyen elejteném stb
Legfontosabb: Napi 2 óra zenehallgatás sac/kb 2 óra net-el mennyit bírhat ki a teló? Nálam a sony ezzel kb 2,5-3 napot bír átlagba, és erről nem szeretnék lemondani
-
hóember74
csendes tag
Én is telefon vásárlás előtt állok és szinte biztos, hogy S6 lesz belőle, az Lg G4 még kicsit sem tud elbizonytalanítani. Jelenlegi feltételek mellett (kb ingyenbe lesz az S6) eszembe se jut, hogy snapi 808-al vegyek telefont. De ez az én esetem.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3108 üzenetére
nagyon kíváncsi leszek mert sztem szurokba lépett Lg ebben az évben
-
Blyan
félisten
válasz
Perlantonio #3098 üzenetére
Én is RED-ben vagyok, de ingyen nincs készülék. Te hogy kapod?
-
leslien
nagyúr
-
ferrari1
őstag
válasz
bulikavagyok #3103 üzenetére
-
-
ferrari1
őstag
válasz
#07400704 #3100 üzenetére
Ezek a képek teljesen automata módban készültek. Semmit nem állítottam rajtuk. Véleményem szerint eléggé meggyőzőek és igen, van benne ois
Szerk: Azt elfelejtettem leírni, hogy teljesen módosítatlan képek. Úgy vannak, ahogy kijöttek a telefonból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest