- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #8098 üzenetére
A vodánál is előírás a tok?
Mi van ha beejtem a vízbe? -
-
-cobra-
aktív tag
válasz
#67656192 #8096 üzenetére
Azért érdemes elolvasni az apró betűs részt is. Én a múltkor a MM-ban érdeklődtem a Gold Gari felől, és bizony a biztosító sem hülye. A sok visszaélés miatt (pont az ilyen földhöz vágom a telót és kapok egy újat esetek) kikötés, hogy védve legyen a telefon, tokban kell tárolni (ha nem abban volt, nyilván látszik ha a földhöz vágás után teszel rá), illetve havonta X százalékot amortizálódik az egész és bizony van önrész is.
-
gaborx07
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn jeleztem emailben a Samsung Magyarországnak az S6 memóriamenedzselési gondjait, és nagy meglepetésemre ma fel is hívtak. Nagyon pontosan kikérdeztek a dologról, és utána jelezték, hogy továbbították a technikus kollégáknak az infót. Nem igazán bízom abban, hogy majd pont az én emailem miatt fogja éppen a Samsung Magyarország megoldani a problémát, de ha kapok valami választ, akkor jelzem itt mindenképpen. Arra a kérdésre, hogy tudnak-e egyáltalán a problémáról, kikerülő választ adtak, de nem úgy tűnt az ügyfélszolgálatos szavaiból, hogy ismert probléma lenne számukra. Külön említettem, hogy a konkurens gyártók Android 5.1-es készülékeinél ez nem áll fent ilyen mértékben. Már az is előrelépés lenne, ha egyáltalán beismernék a dolgot, és dolgoznának a javításán, mert bármennyire is el van túlozva ez a probléma, 3 giga DDR4-es RAM-mal nem így kellene viselkednie egy csúcsmobilnak.
Üdv.
Gábor -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Black Phone #8087 üzenetére
Teljesen bizonytalan, kisebb javításokat bármikor kiadhatnak, főverzióváltás meg úgy se lesz most egy darabig.
-
bigkokas
tag
Tudnátok segíteni hol lehet hátlapra foliát kapni? És valami jó aktiv tokot ??
-
Angel78
aktív tag
sziasztok,
mobilom elhagyta a szervízt, holnap kilenckor nyit a samsung szervíz ahol átvehetem, és kiderül minden.
leírás szerint cserélték a giro ic-t az alaplap csavarokat, kapott előlapi fóliát,
holnap írok hogy milyen lett a szét és össze szerelés minősége és maga a telefon esztétikai állapota.
Amúgy a samu központból hívtak, hogy kiemelten kezelik az ügyemet miután csúnya levelet írtam nekik.
Közölték, ha nem ok bármi küldjem nekik vissza ahol kivizsgálják a reklaméciómat... ennek olyan soha vége szaga vanJó lenne ha bizakodó tudnék lenni...
-
Kasya
nagyúr
válasz
pixelblondie #8075 üzenetére
Wow...egy hete nem toltam vele es most nezem,. hogy 5.1 alatt fent sincs. Egy hettel ezelottig gond nelkul ment...kontrollerrel is. Ma felrakom este ujra.
(#8082) Blyan: az elso bekapcsolasnal, a nyelvvaltason kivul nem vettem eszre kulonbseget egy masik romhoz kepest. Az 5.0.x nem ilyen volt, ott voltak limitaciok ha jol emlekszem.
A programok betoltese gyorsult (egyeseke fele idore csokkent), gond nelkul megy. Stabilabb minden szempontbol.
Multitaskingot ugye mondtam korabban. Jobb lett, de latnek meg fantaziat benne hogy javulhatna...En ajanlom, ha a root nem fontos.
-
Kékes525
félisten
Samsung Galaxy S6 Active Battery Life Beats The Galaxy S6 To Shame
Újabb részletek derültek ki a Samsung Galaxy S6 Plusról
(#8078) Littlecar: Gyorsan jöttek ki, szerintem lényegében ugyanazok.
-
Kékes525
félisten
válasz
#67656192 #8063 üzenetére
Akkor még nem volt, viszont már sokkal több van! Samsungnál 5, Sammobile-on 4
Úgy látszik megindult a lavina. Remélem a miénk is ott lesz minnél hamarabb!
Mire megnézitek lehet hogy már több is lesz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
pixelblondie #8073 üzenetére
Alkalmankent, igen.
-
pixelblondie
senior tag
Valaki közületek szokott játszani telefonon az Asphalt 8 Airborne játékkal? Volna pár kérdésem.
-
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #8068 üzenetére
Van Arab is azon van magyar fr után is.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #8067 üzenetére
Persze vannak olyan napok amikor összejött már rekord idő.
Az egyik alphám pl 5-dik napja megy és még 74%-on van 23 perc kijelző... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
woolwich #8066 üzenetére
Érdemes megbarátkozni valami jó tokkal!
Nekem S6 edge van, ma reggel vállmagasságból elejtettem betonra. ! 4X kellett újraéleszteni, a szemem azóta is tikkel, de a Spigen ultra hibrid toknak hála egyetlen karcolás sem lett a telón!
Csak az én idegrendszerem omlott össze!
Szóval mindenképp érdemes a tok! Ráadásul a Spigen szép is szerintem! -
Most látom csak, hogy kijött pár új 5.1.1-es ROM az S6-ra. Van közte egy izraeli, illetve egy orosz is, ha valakinek arra fáj a foga..
Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezekben van-e magyar nyelv?
-
woolwich
tag
-
-
hóember74
csendes tag
válasz
spawn21 #8055 üzenetére
Egyetértek, a teló van értem, de ha éppen nem kell az óriás, vagy az egyik karja akkor "kikapcsolom" így tovább áll a rendelkezésemre. Ami nem kell, minek fogyasszon? Persze, ha sok mindennek mennie kell, akkor nincs 6 óra kijelző idő, de ezt le is írtam. Nekem az a fontos, hogy erős használat mellett is (nem játékra gondolok) kibírja estig, ezt pedig bőven hozta eddig.
Blyan: Nekem is alapvetően a Google dolgok tiltása(ami nem kell) hozta az áttörést akkuban. -
spawn21
veterán
Milyenek ezek a gyári átlátszó tokok? Vagy inkább vegyek egy Carbon fóliát meg egy edzett üveget?
-
spawn21
veterán
válasz
hóember74 #8051 üzenetére
Ne érts félre , mert nem vonom kétségbe mások szavát.
De....
Majd meglátjuk mit bír , igaz már nem használom. Ha nem megy el, akkor belerakom valamilyen simet, hogy utána járjak ennek a dolognak. Mert a 4-5-6 óra kijelző idő az aku bajnok telefonok képességei köze tartozik. Mint a Iphone 6+ (kb 6-8 óra ) z3c (5 óra minimum) . Nem azt nézem hogy milyen kijelző van benn , vagy processzor, csak a felhasználói élmény érdekel. Nem tiltok minden fele dolgot, mert olyan mintha levágnám az óriás karjait. -
woolwich
tag
válasz
woolwich #7932 üzenetére
Elmentem tegnap a Speedshopba megfogdosni a 2 tokot.
Végül a Nillkin mellett döntöttem.
A pozitívumokat már összefoglaltátok előttem is. Tényleg nagyon vékony, tényleg tök jó a fogása és a jack és az usb védője is hasznos cucc.
Ami zavar kicsit, hogy oldalt elég könnyen elválik a tok a telefontól. Ezt más is tapasztalta?
Ilyen szempontból lehet, hogy a Spigen jobban fogná. -
hóember74
csendes tag
válasz
spawn21 #8042 üzenetére
Lehetne vele játszani, hogy mindig rátöltögetni, és rohanni ide, hogy milyen jó az akkuidő, amivel elsősorban magamat verném át. Nem vagyok típusfüggő, és nem csorog a nyálam egész nap a telóra, hogy aztán kifényesítsem és megmutassam itt, hogy milyen szépen csillog. Mindenki próbálja kihozni a legtöbbet az akkuból, ezt azt letilt, vagy akkukímélőt használ, én most kipróbáltam, ha tudom hogy órákig nem fogom használni a telót kikapcsolom a netet. Vagy ugyanígy a Bluetooth-t. Van, hogy nem tehetem meg, mert kellenek, akkor nincs meg a hat óra. Szvsz sok más telefonnal is működne ez hasonló feltételekkel. A másik, hogy azért kell 1-2 hét mire beáll az akkuidő.
-
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #8045 üzenetére
Giro szenzor beszart mint pár napja a kollégának itt a fórumon.
Szervizmenüben teszteld le. -
ForRedGlory
félisten
Van tippje valakinek, hogy miért nem fordul el a kijelző? (Be van kapcsolva a képernyő elforgatás
)
Barátnőm S6-ja tegnap óta nemigen akar elfordulni semmilyen alkalmazásban (youtube, stb). Újraindítás sem oldja meg. Wtf...
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Telefont cseréltem. Note 4 --> S6.
Telepíteném a Ratebeer alkalmazást, de mindig "ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor -505" üzenetet adja. Volt már újraindítás, cache törlés.
Mi a manó lehet? (Mind két telefonon Android 5.0.2 fut).Köszi, üdv.:
Balázs -
spawn21
veterán
válasz
bulikavagyok #8036 üzenetére
Vagy csak kicsit volt töltögetve és nem nullázódott. Ez a telefon soha nem fog annyit menni , soha
-
hóember74
csendes tag
válasz
bulikavagyok #8036 üzenetére
Igen, azért ha többet beszélek és a Bluetooth is be van kapcsolva nálam is valószínűbb az 5 óra kijelző idő.
Kasya-rolcsibacsi: én is kínlódtam már tab-bal, inkább merült töltés közben is ha használtam. Min 1.5 de inkább 2 A, akkor navigálhatok is, tölti rendesen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8020 üzenetére
Es milyen autos toltod van? Lead legalabb 1A-t?
-
Bilux
veterán
Új Lolli 5.1.1 esetleg?
-
-
spawn85
csendes tag
"Navigáltam google mapssel". Ez probléma. Valamiért a Galaxy S6 nem szereti a google maps-et. Egy alkalmazásnál sem tapasztaltam azt, hogy melegedne tőle a teló, és zabálná az akksit. Még 3d-s játékoknál sem. De a google maps-en amint bekapcsolom a navigációt, odabasz a telónak. Beparáztam, hogy a GPS vevő melegszik, de nem, mert más navi programokkal nem tapasztaltam a problémát. Ergo google navigáció kuka.
-
hóember74
csendes tag
Helló. Csak egy példa akksi fogyasztásra, én meg vagyok vele elégedve, bár azt hozzátenném, hogy ebben semmi extra nem volt, kicsi telefonálás, kicsi navigáció, no játék, viszont erős közepes fotózás-videózás, és böngészés. Internet főleg WiFi, de nem folyamatosan. Kikapcsolva nem volt, éjszaka repülőn. Készenléti idő csúcs, nagyon tetszik.
(L:/dl/upc/2015-06/29/546127_jtlneachy4fnjvrj_screenshot_2015-06-29-20-39-17.jpg) -
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Ezt a töltési animációt, hogyan lehet amúgy látni?
Nálam sehogy sem akar megjelenni.
:[link] -
Kékes525
félisten
Vigyázzatok, mert így jártok
: Két kézzel nyomogasd az okostelefont
Amúgy ez egy komoly orvosi lap, a cikk sem vicc...
-
Kékes525
félisten
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #8024 üzenetére
En ezt ertem csak azthittem samsungnal nincs ilyen, htc-knek szokott ilyen baja lenni.. Na mindegy, tulelem
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
rolcsibácsi #8023 üzenetére
Biztos ment bele, csak több energiát használt fel mint amennyit kapott.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #8021 üzenetére
Nade annyira h nem megy bele semmi??
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
rolcsibácsi #8020 üzenetére
Meg is adtad a választ magadnak, a magasabb fényerő lehetett a hunyó.
-
rolcsibácsi
őstag
Vezettem most vagy 3orat, kozben toltottem a szokasos toltovel, szivargyujto 2.1A kimenetes, maskor tok gyorsan feltolti a telot, most meg nem hogy toltott volna ennyi ido alatt hanem merult, navigaltam a google maps-al, es spotifyrol zenet hallgattam kozben, mint altalaban, megneztem mi lehet a bibi az akkuhasznalatnal de igazabol semmi extra, kijelzo a toppon utana google services- nemtom miert eszik ennyit az a szar - aztan messenger, ez is fura.. De maskor is ezek vannak a lista elejen, nem ertem most miert nem toltott rendesen.. Annyi a kulonbseg hogy most gondolom az auto fenyero fullon ment mert rohadtul sut a nap (igen, lomdonban is) tobbszor is megneztem hogy be van e dugva rendesen a kabel a kocsiba es a teloba is, egybol kiirja h toltes szoval kap aramot... Rejtely..
-
válasz
bulikavagyok #8017 üzenetére
Szerk.: Tehát ilyenről még nem hallottam, de ez nem jelent semmit. Az előbb telefonról írtam.
-
tpmportal
tag
-
-
mindfreak
őstag
válasz
bulikavagyok #8004 üzenetére
Ha jól értem az Edge nem érintett ebben?
-
inflator
tag
Köszönöm, akkor még várakozó állás addig.
-
inflator
tag
Olvasva ezt a "házhoz- jövős" garanciát, tudnátok kis felvilágosítást adni, hogyan működik ez?
A telefonom regisztráltam a my samsung oldalon. Ott viszont ennél a résznél azt írja hogy ezt a szolgáltatást nem aktiváltam még, de nem is látok lehetőséget rá, ahogy nézem a szolgáltatással kompatibilis készülékek között nincs is az s6 felsorolva. Ez lehetséges?
Köszi előre is
-
spawn21
veterán
válasz
legiaap #8006 üzenetére
Hehe
Rolcsibácsi: olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy több telefon van mellette. Amire rájöttem miután kivettem a dobozból és bekapcsoltam. Hogy 5 Ft-al nem ér többet mint bármelyik másik normal márkájú telefon. Nem ad többet . Nem dobok hátast sem a kijelzőtöl, sem a kamerától.
6+/m8/z3c-vél szemben alkottak ezt a véleményt
-
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
bulikavagyok #8004 üzenetére
Az enyém is lötyög picit de ez szőrszálhasogatás
-
Hivatalos: lötyöghet a SAMSUNG Galaxy S6 nyomógombja
Kb egy hete az enyém is elkezdett "lötyögni"Sunfleur: 15 perc alatt 15%-ot az enyém nem tud merülni, bármit is csinálok vele. Nagyjából hozza az S5 szintjét, nálam 2 napos az átlag üzemidő kb 4 óra kijelzőidővel, és kb ugyanennyi hanghívással.
-
pixelblondie
senior tag
-
spider80
őstag
válasz
pixelblondie #7999 üzenetére
akksinak kell 8-10 teljes töltés,mire beáll. Gyengébb az S5-nél,de nem számottevően. Egyesek hasnoló akksiidőről számoltak be.
-
Kasya
nagyúr
válasz
pixelblondie #7999 üzenetére
Saccra ugy a szazotvenedik telefonom ez de gyerekek, mintha a vizes szappant akarnam megfogni. Embert reggel konkretan fejbevertem a telefonnal mert kicsuszott a kezembol :-D omg.
Ezzel egyetertekMai napig felve veszem ki a telefont a zsebembol, ha nincs rajta tok.
Az aksis dologban mas lesz a hunyo. Ketlem hogy a twitter meritene ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest