Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Srácok akit érdekel nagyon olcsón minőségi vezeték nélküli töltő

Én meg is rendeltem (már csak piros van de lesz*rom ennyiért ingyen van) főleg úgy hogy 1200 pontot váltottam be, szóval 1800 Ft -ért szvsz nagyon megérte

-
mackoman
tag
Lenne egy kérdésem ha tudtok esetleg segíteni,A Google play,meg a google zene,újságos stb alkalmazásokat ki lőhetem,letilthatom ezeket az alkalmazásokat ? Egyáltalán nem használom ezeket az alkalmazásokat.Valaszokat előre köszönöm.

-
leslien
nagyúr
most már a Chrome - ból...
ide írok mert mett többen is figyeljük a G4
topikot. azt hozzá teszem sokkal jobb netezni nekem a S6 - tal mint az Lg - vel ( G3 van itthon és nem látom a betűket..) nagyon bitang kijelzőt kapott az S6.. -
-
leslien
nagyúr
a Chrome miert dob ki állandóan fórumból ha írni szeretnék.. mit kell állítani?
-
Gáben81
senior tag
5.1.1-el lesz releváns az összehasonlítás a G4-el.Amúgy tényleg fasza lett a G4 sztem is.
G4 topicban megy fröcsögés rendesen pár samu fóbiás miatt...😂😂😂 de sajnos az S6 jobb teló,ez tény,az meg makacs dolog xD 😆😆😆
-
törölt tag
Egy valami biztos, a G4 is veszett gyors.

-
Kékes525
félisten
Szerintem kíváncsiságból érdemes csak. Például: Mi a különbség közöttük? Olyan eget verő biztosan nincs. Például lehet, hogy az első sorozatokba még amíg volt Sony kamerákat tettek, a későbbiekbe ISOCELL-t. Jöhet egy újabb vita. Melyik REV a jobb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#5560) csabám: Most látom, hogy már megválaszoltad a Samsung boltot...
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Tábor utca 3, a volt és most is az Elszo 57 Kft. A pontos neve: Smart Prémium Megoldások Központ Szerviz Szeged lett a Samsung régiós központja
-
sid87
senior tag
Meg szeretném kérdezni hogy pl akkor is újra tölti a böngészőt, ha lekicsinyítve lebegő "gomb"ként van a képernyőn, és közben csomó appot megnyitunk?
Másik, akinek van ilyen telója, mindenki vett a hátlapra is matricát?

-
törölt tag
-
Vikooo
addikt
Szóval ez a kijelző csíkozódás direkt napfénynél, továbbra sem normális:
"However while the S6 edge seems to be without any issues, the S6 does have some odd display issues that can be seen in direct sunlight as seen in the photo above. To be clear about this the photo above is a simple white screen, which should make the image completely homogeneous but instead there are two visible vertical lines and another jagged horizontal line that appear across the display. Inspection under a light microscope doesn’t really reveal what’s causing this, but the defect is quite visible in practice as seen in the photo above. I suspect that defects are rare, and in any condition other than direct sunlight I can’t see this visual problem."
Továbbá az elszíneződés az AMOLED sajátossága:
"While trying to see what this kind of defect looked like under a microscope, I also went ahead and took some photos of the subpixel pattern. As far as I can tell, it looks like the green subpixels have a bit more variance than what we’re used to as they tend towards oblong shapes rather than circles, which is likely due to the much tighter pixel density. It seems that this variance may cause some color shifting in certain units, which seems to remain a potential problem with Samsung's AMOLED displays. The pixel fill factor still remains surprisingly low when compared to LCDs, which usually have much higher active area. Due to the subpixel arrangement and some other differences in the display design, color shifting also remains higher than one would expect from LCD displays that are found in phones like the iPhone 6."
Szóval vigyétek vissza a boltba, cseréljék szépen!
-
w333
félisten
Neeee ... sírok !!! Na akkor most ki kicsodát majmol ?

-
proly01
őstag
Még esetleg a rejtett kódokba beletehetnéd az LCD test kódját ha már "mindenkinek" rózsaszín,hogy a vásárláskor tudják ellenőrizni azt is....
(csak egy javaslat)Bocsánat!

Én lettem az első hülye aki nem olvasta el rendesen az első HSZ-t !!!!
Pedig nagyon akartam,hogy odakerüljön a nevem

Egyébként nagy tisztelet és köszönjük szépen az összefoglalót!Én ez alapján veszem majd

-
Kasya
nagyúr
Az Avangers video masodik resze.
Ne vegyetek Androideot, mert az eletetekre tor
-
Kasya
nagyúr
Ezennel
vegelegesnekbeilleszthetonek titulalom a tema osszefoglalot.
Keresek egy moderatort, aki tudna segiteni behelyezni...vagy ha esetleg ezt latja egy modi
Koszonom mindenkinek a kozremukodest, segitseget!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Remekelek28
üzenetére
Szerintem nincs még rá, mert új a készülék
-
Kékes525
félisten
REV 0.2 Vietnam
Szeged, Samsung szaküzlet.Vajon milyen különbségek lehetnek az egyes revíziók között?

(#5531) stnstn: Nem nagy egy kicsit a REV-ed?
-
Kasya
nagyúr
Avangers videot lattatok mar?
Mikor 9 eves eloveszi Note4-et es beszerez masodtelefonnak egy limitalt kiadasu S6-ot
-
caky
csendes tag
Ma cserélték az s6-om kijelzőjét a Telemaxban, ugyanúgy rózsaszínes, állítólag 5-öt belepróbáltak és mind ilyen....

-
Kasya
nagyúr
válasz
Gold_fish
üzenetére
Elso hsz-ben reszletesen van targyalva (ja, hogy nincs elso hsz?)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Speedshop volt gondolom. Nekik mar tudniuk kellett korabbrol is a problemarol.
Ugy nez ki, hogy egyes keszulekek kijelzoje kicsit homorubb, igy nem megy fel ra az edzett uveg. Mas marka se fog felmenni. Tapasztalat. 3 fele markat probaltam mar feltenni...Vegul maradtam a gyari Samsung folianal. Az tokeletes.
-
Gold_fish
tag
Kijelzővédőre edzett üveg felrakása mennyire problémás? GSM boltban próbálták felrakni, de a két oldalon volt egy-egy sáv végig függőlegesen, ahol nem tapadt oda. Szép szabályos sávok voltak. Meg a home gomb felett is egy szép félkör alakú rész nem akarta az igazságot. Levették, nem került semmibe. Xprotector volt.
Néztem YouTube, láttam olyanokat, hogy simán tapad, láttam olyat is, hogy ugyanígy sávok voltak, de nyugodjon le mindenki, egy nap alatt letapad.
Hogy van ez? Rajta kellett volna hagyni, és várni? Néztem, hogy esetleg púpos a kijelző, de nem. Nem hiszem, hogy valami defekt lenne, mert nagyon szabályos volt, és oldalanként is egyforma a fel nem fekvő részek rajzolata.
-
resu8823
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
valahogy a beats studio jobban adja -
ferrari1
őstag
REV 1.1 Hortobágy
-
Leonardo91
őstag
REV 0.4 Vietnam
04.11 gyártás
Westend samsung bolt -
manokaki
addikt
Rev 0.9 Madagaskar
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor cumi

Szerintem csak megfogják oldani valahogy, ha arra kerül a sor. -
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szoftveresen megnézik

-
bulikavagyok
nagyúr
A hátlapról nagyon nehezen olvasható az IMEI, és a Serial is, mert szinte nem is látszik. Szerintem azért teszik rá a matricát, hogy eladásnál, illetve a gyárban gyorsabban végezzenek vele..

Egyébként pont erről jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha elől-hátul összetörik a teló, és cseréltetni akarom a biztosítóval, vajon hogy azonosítják be a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nálam ilyen 

És ha be sem lehet kapcsolni?