- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
unreg1
tag
-
-
-
Nekem S6-hoz nem volt,de jóbarátom az S6E-hez vett.
1-ez a csak sarkakon felfekvő dizájn szerintem nagyon ronda,s6E-nél még szódával elmegy,de S6-nál szvsz ronda.S7/S7E tokjai már átgondoltabbak,pofásak.
2-Nagyon gyorsan le lehet gyalázni,jóbarátom tokja 2 hónap után valami okádék módon karcos volt,pedig vigyázott rá.Ha átlátszó tok S6-ra,akkor:
-Spigen Liquid Crystal
-Spigen Ultra Hybrid
-Spigen Neo Hybrid CC -
-
Garsza
veterán
Akkor mégis mivel növeljem az üzem időt? Mert úgy gondolom hogy 2,5-3ó kijelző használat 12-14 óra alatt nagyon kevés. Főleg annak tükrében milyen üzemidőkről látok itt hozzászólásokat. Gyári visszaállítást próbáltam már nem segített. És nem használom semmi extra dolgokra a telót. Netezek, Facebookozo, Messenger, Viber meg egy időjárás widgetet használok semmi más.
-
Garsza
veterán
Helló! Valaki magyarázza már el nekem hogyan csináljátok ezt az üzemidőket. Nekem Egy fél napot sem bír ki ha intenzívebben használom. Most is 37% -nál tartok 12ó alatt 1ó30' kijelző idő mellett. Volna valaki olyan rendes hogy részletesseben leírja hogyan használja a telót? Milyen programokat használ, mikor van bekapcsol
va a net sinchronizálás meg ilyenek. -
Angel78
aktív tag
-
-
HUNgabus
senior tag
-
-
Kékes525
félisten
Igen, tudom hogy egyéni, csak nem tudom, hogy hogyan javítsam meg. Töröljem a fiókot, majd lépjek be újra? Azt hiszem valami ilyesmit csinálok.
Beléptem biztonsági módban. Jelenleg csak a kezdőképernyőt látom, ott is alul vannak a telefonhoz tartozó ikonok, beállítás és alkalmazás ikon, de egyik sem működik hiába bököm. A Gyorsindító sávban a helyzet változatlan.
A toucwiz lefagyás okozta a hibát, ismételten elindítva a touchwizet, most már a bökésekre reagál.Most várok a leírás szerint 1 órát (de mi történhet közben azt nem tudom, nem értem).
(#6430) Kasya: Köszi a magyarázatot!
-
Vikooo
addikt
Masik telo vakujaval vagy elemlampaval vilagits a fenyerzekelore ezzel elered azt a lux szamot ahol max fole kapcsol a kijelzo (ilyenkor amugy gusztustalanul tulszaturalja a szineket de legalabb lathato marad a tartalom).
De ahogy elottem irjak ez normalis, a rozsaszin, zold foltokra figyelj! -
Volt visszhangja, bár elvileg csak "véletlenül" szivárgott ki korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Microsoft Excel topic
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest