- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
leslien #22297 üzenetére
Legnagyobb változás az az, hogy pl most reggel kicsit need for speedeztem, egy kis dungeon hunter 5 és ezek után a facebook és a chrome úgy indult, hogy nem töltödött újra a ramba, hanem ahogy ráböktem már fel is ugrott. Vagyis van multitasking. Aksiba nem érzek változást. Fénykép funkciók bővültek. 4fájlos angol független romot használok.
-
-
Blyan
félisten
válasz
leslien #14662 üzenetére
Ha 925F akkor működik itthon is, mert ez a Global változat, ez ilyen egyszerű.
Available versions: SM-G9250 (China, HK), SM-G925A (AT&T), SM-G925F (Global), SM-G925FQ (Turkey), SM-G925I (LATAM, Singapore, India, Australia), SM-G925K (Korea), SM-G925L, SM-G925S (Korea), SM-G925T (T-Mobile)
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
leslien #6708 üzenetére
Ezt majd az XDA-rol tudakolom inkabb meg. De ennel meg az LG is jobban dolgozott a G3 javitasaival... en szegyellnem magam a Samsung helyeben. Valamint az meg mindig bant, hogy nem lehet minden programot kitenni PIP/MultiWindow-ba...
Az elso Samu telefon az eletemben, amiert penzt adtam...tudom en hogy kispeciztek maguknak es ezert tokolnek
-
Blyan
félisten
válasz
leslien #6595 üzenetére
Muhaha, pont ugyanaz, mint az állítólagos early version. Kamera update nuku, guest mode nuku, ahogy néztem a memory leak se sokat változott, a csávó nem mert a nyitott 10+ alkalmazás közül az utolsó 4 előtt megnyitott appra menni - bár a negyedik is reload-olt.
Szóval.. nesze semmi fogd meg jól ápdét! -
pohár
félisten
válasz
leslien #6549 üzenetére
ne légy telhetetlen, no
(az is féláron volt az Edigitalnál valamelyik nap)
Littlecar... jaja, hát szokás kérdése, aki sokat zenél magának BT-on keresztül, annak jó ez, akit meg a vezeték nélküli töltés izgat, az jobb, ha onnan választ (vagy megveszi a T-től, eladja a hangszórót, és vesz belőle töltőt
)
-
-
Gyula88
tag
válasz
leslien #6402 üzenetére
Elso naptol kezdve(most 10 napos) nem voltak tul elesek a kepek de nem is nagyon hasznaltam...
Ma akartam tobbet fotozni es dobbentem ra hogy valami kurvara nincs rendben ezzel a kameraval...
Ugyhogy hetfon kuldom visszamert ez tuti nem softwares problema...mar mindent kiprobaltam!
Kozben talatam youtube-on is hasonlo kamerakat -
-
Kékes525
félisten
válasz
leslien #5744 üzenetére
SuperSu-ból a teljes unroot, persze csak ha pinpongozol...
-
w333
félisten
válasz
leslien #5608 üzenetére
A gyári Samu vezeték nélküli töltő gagyi ... (csak 500mAh) itt a teszt róla, míg a Nokia Dt-900 az ajánlott illetve ez már (750mAh)
Szóval én pont emiatt nem vettem a Samsung vezeték nélkülit ...
-
L.L.
senior tag
válasz
leslien #5608 üzenetére
Itt vannak képek, de sok info nincs rajta, főleg a dobozon.
Samsung S Pad -
lela
aktív tag
válasz
leslien #5591 üzenetére
Úgy látom meg kell várnom a Note 5-öt.Ez a kül. a kijelzők között botrány. Márpedig az ember ezt bámulja . Egyébként egy ekkora kijelzőhöz(G4) már illik adni a ceruzát ezért és a sok + funkcióért piros pont jár a Samsungnak. Csak ezt a fránya memória kezelést oldanák már meg.+++G4 Mert engem pont ez zavarit meg a SGS3-ban, hogy egyszerűen nem bírom kivárni mikor az appok között lépegetek mire bezárja és megnyitja súlyos 10mp percek telnek el.
Ja és azt a kur*a FM rádiót sem értem minek kell kispórolni, simán megvettem volna már az s6-ot vagy a Note4-et ha bennük lenne. -
L.L.
senior tag
válasz
leslien #5602 üzenetére
Nekem van mindkettő, a nokia tegnap jött meg, még sikerült fehéret kapnom. A töltés erőssége ugyanaz mindkettőnek. A samsung nagyobb, viszont kényelmesebb, és gyorsabb ráhelyezni a telefont, stabilan fekszik rajta. A nokiához jár hálózati adapter, és kábel, a samsunghoz csak a töltőpad, de akár a telefon gyári töltővel is használható.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest