- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Én biztos, hogy sokat fogok törölni, tiltani. Az S2nél is a NeatROM-ot extraliteként telepítem, sőt még abból is töröltem néhány (13) rendszeralkalmazást. Szerintem nemcsak az aksi idő és a RAM miatt lehet jó a rendszerre, hanem azért is, mert ha túl sok folyamat fut, akkor nagyobb az összeakadás veszélye a későbbi telepített appk-okkal, nagyobb a lehet a rejtett, nehezen felderíthető hiba kialakulása is. Persze ha nem vigyázol arra, hogy mit törölsz, tiltasz, akkor pont az ellenkezőt válthatod ki! Ezért csak biztosra kell menni, nagyon oda kell figyelni. Ezért szoktam elsőként csak azokat az appk, folyamatokat törölni tiltani, amiről biztosan tudom a googe-lizás után hogy nem okozhat problémát. Amiben nem vagyok biztos, azokat egyesével tiltom (nem törlöm!), hagyva időt, hogy kiderüljön, hogy okoz e vagy sem valamilyen gondot. Másrészt a tiltásokkal törlésekkel várni kell legalább néhány hónapot, hogy legyen elég tapasztalat, infó a neten. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest