- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
inflator #6099 üzenetére
Nem lehet mindent letiltani, csak azt amit felajánl. Emellett ki kell venni a pipát is és adatot-gyorsitótárat is kell törölni. A kényszerleállitásokat ne alkalmazd. Csak olyan dolgokat tilts le amire biztosan nincs szükséged. Ha gondolod esetleg néha csinálhatsz a recovery menüben wipe cache ujra particionálást.
@kékes: van pár(de ritka) dolog ami a Novából hiányzik de a sok plusz kárpótol.Érdemes bíbelődni vele + menteni is lehet. A Nova talán az egyetlen ami sd-re is ment root nélkül kk-n és lollin is.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Black Phone #6087 üzenetére
Szerintem vacakul fog üveg kinézni egy Samsung Galaxy S6 Edge kijelzőn!
Már a note 4 nél is az él lekerekítése miatt nehéz elfogadhatóan kinéző 'üvegfóliát' találni.Vagy eláll ha túl lóg,vagy pedig a hasznos kijelző látszatát rontja mert kisebb !
Fólia a megoldás szerintem.
De ez csak egy vélemény! -
fogtunder
nagyúr
a rendszer igazából semmit nem fejlődött az elmúlt 2-3 évben, még mindig minimálisak a beállítási lehetőségek, logikátlan a felépítése sok helyen, az ikonerdőt pár éve le kellett volna már cserélni, a gyári prediktív magyar nyelven nevetséges, a 3rd party billentyűzet támogatás közel sem tökéletes (ezt mondjuk lehet a swiftkey rontotta el), fel kell rakni az iTunest a gépemre, úgy nagyjából ennyi
-
Kékes525
félisten
válasz
#67656192 #6088 üzenetére
Használtam, nem rossz, csak az ikonjai nem tetszettek. Most ezt használom: THEME Dark S6/Edge (Beta), sima sötét wallpaperrel. Talán egy picit szebb.
-
Black Phone
senior tag
szerintetek ez milyen lehet? Köszi
fólia s6 edge -
törölt tag
válasz
csabicska #6077 üzenetére
Számoljak el neked?
Hogy miért?
1: Mert s2,s3,s4,s5,Note4,Alpha,Note4,2dbAlpha után ez sem maradhatott ki.
2: Mert tettszik,és volt rá pénzem.
3
icsit a hobbim is.
4:Mert szeretem a Samsungot mint márkát.
5:Mert az s3 kamerája után csalódás volt az s4-é ami után az s5-é megváltás lett volna ha nincs démonka. Közben persze ott volt a Note4 a kiváló kamerájával, de a méretét nem tudtam megszokni igy egy darabig Alpháztam(Megtartottam mert egy bitang erő kis ékszer), de közben vártam az s6-ot aminek a megvásárlásával eddig kívártam, rajtatok tesztelve(elejétől követem a topikot).
6: Mert idegbeteg leszek attól ha valami szar, lassú és ezt nekem valónak tartom mint az összes elődjét .
7:Mert ez kell nekem és ezt teljesen egyedül el tudom dönteni.
Való igaz, hogy nem játtszok, facebookozok vele, de szinte csak ezen netezek, napi 150 email-em van 4 fiókkal kapcsolatot tartok az irodával(pdf+foto küldés) Rengeteget fotózok és telefonálok.
Ezért vettem meg. Na és Te?
@kasya
-
Kékes525
félisten
Szerintem az lenne a legjobb, ha a háttérfolyamatok (az összes futó folyamatra, az előre és utólag telepítettekre gondolok) felhasználó függő lenne. A rendszer megtanulná (beállítható idő alatt), hogy ki mit és mennyit használ, prioritási sorrendet készítene és az szerint futtatná alapból és tartaná bent a memóriában. Ez személyre szabva a legoptimálisabb lenne.
Nagyon sok olyan folyamat fut teljesen feleslegesen, amit nem használok. Sok kicsi sokra megy. Különösen fontos lenne azoknál, akik nagyon sok utólag telepített apk-kat használ, mert ezeket nem olyan prioritással kezeli a rendszer, mint az előre telepítettekét. Ilyenkor már érezhetően lassulhat a rendszer. -
Kasya
nagyúr
válasz
proly01 #6072 üzenetére
Igen, vissza. Egy Odinos ujrahuzassal mindent megoldasz.
(#6077) csabicska: valakinek ez jon be. Ez mar szerintem is tulzas, mivel a tiltottak harmadat napi szinten hasznalom, raadasul olyan bongeszot hasznal ami nem fut a hatterben. De ha jol tudom, a multitaskingot a Fejlesztoi opciok kozt is kilehet kapcsolni...
Ettol fuggetlenul nem hiszem hogy gyorsulna a telefon, vagy jelentosen jobb lenne az aksi ideje. -
Kékes525
félisten
Mivel nézted át? Az alkalmazáskezelőben nem látni a futó folyamatok döntő többségét. Nézd meg egy jó programmal Smart Task Manager Pro, System Tuner, Greenify *ha a rendszeralkalmazások fagyasztását is engedélyezed) vagy menj az alkalmazáskezelő "Mind" részébe és nézz rá egyenként az ott lévő alkalmazásokra. Nagyon soknál láthatod, hogy felajánlja a kényszerleállítás lehetőségét, ami azt jelenti, hogy a háttérben fut. Ezek eszik az erőforrásokat, sokszor teljesen feleslegesen, mert a felhasználó soha, vagy csak nagyon ritkán használja őket. Sajnos nincs a rendszer optimalizálva.
-
törölt tag
válasz
csabicska #6077 üzenetére
Én egyet értek vele. Én is irtottam.
Pl. Tudom, hogy soha az életben nem fogok könyvet
olvasni telefonon, mert van erre céleszközöm, akkor miért
hagyjam neki, hogy lezabáljon X MB memóriát a készülékről?
Inkább felszabadítom azt az erőforrást, és használom olyanra,
amire én akarom, nem amire a Samsung gondolja, hogy akarom.
Hiszen pont azért vettünk ilyen készüléket, mert ki akarjuk használni
maximálisan az erőforrásait. De ha csomó felesleges program fut,
és lassítja a gépet, akkor jó esetben max a gép 60-70%-át tudod csak
kihasználni. Ez a logikája. -
annak a függvénye is, hogy milyen e-mail fiók kerül beállításra, valamelyiknél felkínálja/engedi, másnál meg nem.
note 4-en is azon görcsölök (5.0.1), hogy a gmail egy ideje nem engedi, de a t-email például igen, egy adott nap összes levele is kijelölhető, vagy egy pöttyintéssel a létező összes levél törlésének a lehetőségét is feldobja.. -
poli27
veterán
A gyári email kliensben mi a fenéért nem lehet kijelölni törlésre egyszerre az összes emailt? Jól megoldották a 4.4.2 ben még lehetett.... Egyesével kell mindig kijelölgetni!
-
proly01
őstag
Ha rootolom ping pong rootal utána vissza tudom állítani úgy hogy hivatalosnak mutassa az eszköz státuszát és jöjjön OTA-án a frissítés?
-
törölt tag
Na, pár töltési ciklus után, kipucolva nem olyan rossz ez. A kezdeti gyors merülés után elégedett vagyok. Soha nem vártam el egyetlen egy telefontól sem, hogy 2,3,4 napot tudjon,egy nap most már simán megy a többi nekem nem fontos. Számomra kielégítő az üzemidő, nincs térerő dobálás, a WiFi kifejezetten erős, kiváló a kamera. Csúszik a telefon a kezembe ezért egyenlőre tokban van, de egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy a tok és a gg4 hátlap között megragadt por nem karcolja jobban össz mintha tok nélkül hotdanám. Egyenlőre a leejtéstől féltem(pedig van rá biztosítás), a tok talán ettől valamennyire védi. Remélem, hogy a lebutitott szoftver később javulni fog, a multitaszkinggal együtt (bár ez nem olyan zavaró).
A kezdeti döbbenethez képest mára teljesen elégedett vagyok. Sajnos a kedvenc Dolphinomat kukázni kellet, most Operázok. -
beji
tag
válasz
Szellem. #6068 üzenetére
Kb 3-4 hét a megérkezése.Képet hiába teszek fel mert annyira tökéletesen sikerült felraknom " véletlen"hogy max a kamera meg a szenzorok körvonalánál lehetne látni hogy van rajta fólia!Lejönni vagy felválni abszolút nem fog szerintem mert olyan volt felrakásnál mint ha sík üvegre raktam volna és simán feltapadt nem kellett gyömöszölni.Az érdekessége hogy van egy bizonyos szaga a fóliának de szerintem majd ki jön belőle."Nem szagolgatni kell!"Sokkal tapadósabb a készülék és strapának tünik -
-
Gold_fish
tag
Van valaki errefelé, aki jártas az S6 szerelésében?
Volt egy kijelzőcserém. Minden kerek, leszámítva azt, hogy a kijelző felső sarkai enyhén benyomhatóak, és az a kijelző széle egészen az oldalsó gombokig mozdul vele együtt. Nem vészes, de nem igazán elfogadható. Érdekes, hogy a kijelző egyébként szépen fekszik a helyén, és nem mozog máshol. A felső rész is középen teljesen fix. Mintha a felső sarkoknál valami alapozás hiányozna. Nem kezdtem el hevítgetni, nyomkodni, nyúzni, feltételezem, hogy ezzel házilag nem tudok mit tenni. De gondoltam megkérdezem, hátha mégis.
Remélem ezt ismételt kijelzőcsere nélkül meg lehet majd javítani, mert az új kijelzőm egyszerűen gorgeous.
-
SonyNex7
senior tag
Ezzel ugyanígy vagyok én is,és még a sok bug mellett azt is egyre rosszabbul viselem hogy mennyi mindent nem tud a nagy iphone(nem is fog mert tegnap bejelentették a semmit),rengeteg fel lehet sorolni,amiket nehéz megbocsátani azért az árért. Akit érdekel privátban elmondom.
Az eleje óta olvasom a topikot,remélem a frissítés hozzá majd várt dolgokat,mert ha igen tuti ez volt az első és az utolsó iPhone-om. -
beji
tag
http://www.aliexpress.com/item/2set-front-and-back-TPU-material-curved-edge-screen-protector-for-Samsung-Galaxy-S6-edge-G925F/32343322542.html
Első és hátsó fóliát tartalmaz 2-2 db ,2db törlőkendő
-
tpmportal
tag
Valaki esetleg használja az S6-osát Nokia CK-7W-vel? Az eddigi összes androidos telefonom látta, tudott csatlakozni gond nélkül, és működött is vele, de az S6 bluetooth menüjében egyszerűen nem akar megjelenni. Ott ülök két telefonnal a kezemben, egyik sincs vele párosítva, és az egyiken látszik (egy HOX), az S6-on meg nem jelenik meg.
Ez mitől lehet? Két kocsiban lévő ugyanilyen kihangosítóval is próbáltam, de mintha ott se lenne -
beji
tag
Ma megérkezett S6 Edge kijelzővédő fóliám amit fel is raktam.Ja!Full screen és tökéletesen lefedi az egész kijelzőt!Az ívet is!
Egyébként Aliexpressről rendeltem! -
Dave46
tag
Apróbb, de annál bosszantóbb szoftveres problémák, amik a Jobs-éra alatt nem hiszem, hogy elfogadhatóak lettek volna. De említhetném a borzalmasan bugos OSX-IOS fícsöröket ésatöbbi. Egyszerűen fogynak (számomra) az érvek az ios mellett. Ettől függetlenül jó a rendszer, majd most kiderül, hogy ezt milyennek találom.
-
Kékes525
félisten
Az edgét gyakorlatilag az oldaláért veszik meg. Tehát az egy nagyon lényeges tulajdonsága és kizárólag csak az edgének van. Logikus, hogy arra hivatkoznak. Ha valakinek az nem tetszik akkor ott a sima S6 vagy bármilyen más telefon.
A vezeték nélküli töltés és a szelfikamera valóban nem egy lényegi tulajdonság. -
Dave46
tag
IPhone 6-ról fogok váltani erre, eléggé kíváncsi vagyok. Kicsit tele van a tököm mostanában az ios-szel. Majd jelentkezem a tapasztalatokkal.
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem! itthon van egy s5-ös telo /asszonyé tré mobilos/ én meg a LG optimus 3D-telot cserélnem le s5 re vagy s6 ra/erősen gondolkodok az s6-on/!mennyire bírja az aksija? /folyamatos 4g viber netezés + néha játék a munkahelyen
buszon, itthon meg wifin logás folyamatosan
/megéri az árát?gyerek betegségek vannak?pro kontra?+ mennyire porosodik?víz hamar bejut vagy bírja egy darabig?/ bocsi a hülye kérdésekért de minimum 2-3 évre szoktam telot venni
/
-
mpv
aktív tag
válasz
barnabas22 #6002 üzenetére
Az hogy valamit b*nak a hàlozattal ez alatt mi értett? LTE kontra térerő-hivàsfogadàsi problèmát?
-
inflator
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja van meg az s6. Kérdésem az lenne, hogy mennyire normális a melegedése?
Pl. 10 perc youtube után már a hátlap felső részénél elkezd melegedni.Köszi a válaszokat/tapasztalatokat
-
Kékes525
félisten
Az amelyiknek az Urban a neve
: [link]
Nálam még mindig az új van fenn. Azt tenném a helyedbe, hogy:
1. letörölném a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát,
2. majd telepíteném az Urbán témát, de nem alkalmaznám.
3. Utána törölném az Urbán témát,
4. majd letölteném a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát, megpróbálni a leírás szerint ismét telepíteni az Urbant, ha a THEME Dark S6/Edge (Beta)-t Urbánként ismeri fel (alkalmazását ajánlja fel az Urban témát), akkor csak egyszerűen alkalmaznám a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát. Ha engedi ismét telepíteni az Urbán témát (nem kell alkalmazni!), akkor utána alkalmaznám a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát.
-
Kékes525
félisten
Feltettem THEME Dark S6/Edge (Beta) ezt a témát, de nem egészen úgy kell, ahogy leírták, vagy legalábbis nekem úgy nem ment, egyszerűbb volt. Először töröltem a meglévő Urbán témát, majd letöltöttem ezt és telepítettem, majd ezután amikor a leírás szerint próbáltam volna telepíteni az Urbán témát, a THEME Dark S6/Edge (Beta) -t Urbán témaként ismerhette fel, mert az írta, hogy telepítve van. Tehát itt nem csináltam semmit. Utána alkalmaztam a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát és OK. Elég jó a, de a kerek folder ikonok helyett lehetett volna négyszögletes, de így is jó.
Tehát röviden:
1. Ha telepítve van az Urbán téma akkor törölni kell.
2. Telepítettem a QR-kódjával a THEME Dark S6/Edge (Beta) témát és alkalmaztam.
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #6031 üzenetére
Bovitem, koszi!
-
lukoz
aktív tag
Illetve a facebook képeim sem jelennek meg a galériában külön mappában, ahogyan s5-nél
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok esetleg, hogy az S tervezőnél vagy a facebook-nál hol kell beállítáni, hogy a facebook események megjelenjenek az s tervezőben?
S5-nél az első belépésnél rákérdezett, de itt nem :-(
köszönöm :-) -
-
poli27
veterán
Nah a párom fehér készüléke után beléptem én is a klubba egy Türkiz 64gb os változattal
S4 et váltott le
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #6027 üzenetére
Ilyen nekem is volt még anno a Sony Z3-al.
-
Most kicsit rám ijesztett a telóm, azt hittem mehet a szervizbe.
Látom, hogy villog rajta zölden az értesítési LED, de nem tudtam felébreszteni. Hiába nyomtam bármit, tettem töltőre, se kép, se hang. Kigugliztam a soft resetet (hangerő fel plusz bekapcs. gomb), de semmi. Felmentem a Find my mobile-ra, próbáltam megcsörgetni, illetve feloldani a képernyőzárat, de egyik sem sikerült. Végül találtam egy másik oldal, miszerint hangerő le + power gomb a soft-reset, na ezzel már sikerült újraindítanom. Halleluja!
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Raadasul most talaltam egy uj jatekot, ami ugy eszi a telefont, mintha Doom3-at futtatna... Siman megeszi a napi 3 toltest
-
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #6020 üzenetére
Én most 3-nál tartok.
Vége az ismerkedési nyomogatásoknak....
-
válasz
Kékes525 #6019 üzenetére
Ígéretes, mármint ami az üzemidőre vonatkozik. "Mindez egyébként részben a Doze nevű szoftveres újításnak köszönhető, ami egyfajta alvó állapotba teszi a mobilt, amikor az használaton kívül van." -ha ez igaz, nekem meglesz a 4 napos üzemidőm is két töltés között.
csabicska: Nem elérthető, nem tölthető. -
pohár
félisten
Edigitalban Samsung cuccokat akcióznak, az S6/S6 Edge-re épp 20 hónapos 0%-os THM van, a gyári tokokra pedig 20% árengedmény a PJCXW8 kuponkóddal (ugyanez tableteknél is)
-
Kasya
nagyúr
Olyan aprosagokat kapunk, amik mar a kiadaskor kellettek volna...remelem ennel melyebb valtozasok is lesznek. Itt mondta a Sammobile, hogy a ram hiba meg fennall.
En mar kezdek arra gondolni amugy, hogy ez olyan eset lesz mint az Nvidia 970 4GB ramja
Mas:
Hamarosan elerheto lesz a Material Design tema a Theme store-ba.
-
Kasya
nagyúr
Na, XDA-n mar egy Dán srac szivja a fogat, mert visszadobtak a szervizbol a keszuleket root miatt. CF-root-ot hasznalt es ugrott a Knox.
-
pohár
félisten
válasz
MultiDoodad #6010 üzenetére
- kameramodul random, vagy ez, vagy az, de különbség szinte nincs is köztük, ezen kár rágódni vásárlás előtt
- a vezeték nélküli töltő csak a Vodás előrendelőknek járt egy akció keretében, szóval nem jár hozzá gyárilag
- nekem nincs S6-om, így ebben nem tudok segíteni, de a topikot olvasva nem sok melegedés lépett fel, kivéve ugye mikor első alkalommal telepít és konfigurál minden programot, akkor megtekeri rendesen a gépet az Android
- az akksi körülbelül azt hozza bejáratás után, mint az S5 -
Kasya
nagyúr
Nekem eleg. Zenet streamelek, videot nem nezek, ha igen YT only. Jatekokat meg nem gyujtogetem, csak az van fent amit jatszok is.
Igen, van mar 5.1.1 elerheto, de nem hivatalos. Keves ilyen "teszt" keszulekes van.
(#6010) MultiDoodad:
- Nem tudja senki se hogy milyen modul lesz benne. Valoszinuleg Sony, de igazabol teljesen mindegy...
- nem jar hozza
- szerintem huvosebb
- kb. mint az S5 -
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok. Most szeretnèk vàltani z3 compactròl s6-ra de előtte lenne pàr kèdèsem hozzátok. A t mobile-nèl szeretnèm megvàsàrolni îgy a kérdésem a következő.
Az ott várolt Samu s6 melyik kamerát tartalmazza??? A sonyét?
Jàr e hozzá gyárilag vezeték nélküli töltő?
Mennyire melegszik egy S5 képést?
Az akkumulátor üzemideje mekkora normál használat mellet?A válaszotokat előre is köszönöm. Szép napot.
-
Dr V
őstag
Ez meg hogy lehet? Van már 5.1.1?
A 32 Gb nektek mennyire elég?
-
Kasya
nagyúr
-
törölt tag
válasz
barnabas22 #5998 üzenetére
Nálam meg hívás után felveszi az ellenfél de egymást nem halljuk(voda). Van, hogy felveszi, egy rövid szösszenet majd elkezd tovább kicsengni, mindezt úgy, hogy közben a telefenon megy a másodperc számláló mintha már beszélgetnénk.
-
barnabas22
tag
Hát mikor frissítették+gyári beállítások visszaállítása volt, csak a következő programokat raktam fel:
VLC lejátszó, Messenger, utorrent, fm radio, töltöttem egy háttérképet, univerzális távirányító program, eredmenyek alkalmazás+pasziánsz candy crush kb. ennyi. Hol jó, hol nem, egyszer fogja magát és mintha befagyna, térerő nem mozdul onnantól csak az segít pl. ha repülő mód ki/be pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest