- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k #16598 üzenetére
nem, ezek a telefonok már nem szerelhetők háznál.
a házhoz megyünk listába már fel sem került végül az s6 - a note 4 az utolsó, de azt sem javítják háznál, hanem a szervizes kiviszi a cserés készüléket, a hibásat/meghibásodottat pedig el, de ott is csak azon készülékeknél, amik regisztrációja 2015. szeptember 30-ig megtörtént, utána már csak a futáros megoldás adott. -
válasz
devil-k #15515 üzenetére
Nekem is úgy tűnik sajnos. Kicsit függő is lettem az utóbbi időkben, most ezért is tartok egy is szünetet..
Kékes525: Érdekes, mert pár napig még aktív maradt a FB a telefonomon (az akku adatok szerint), pedig már nem voltam bejelentkezve. De azóta már eltűnt is a fogyasztók listájáról..
-
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #15505 üzenetére
Ezt csak példaképp tettem be. Amúgy mindenki letudja mérni a telefonján, hogy melyik az ami jobban meríti. Ezért zabálja fel a Facebook az akkumulátorodat
-
Markizmark
addikt
válasz
devil-k #14148 üzenetére
Aki 4500 képet készít egy eseményen, azon segíteni nem tudok.
Szvsz bőven elég a 32GB. Nem rossz a 64, de nincs az a tárhely amit ne lehetne telerakni.
Egy fesztiválon vagy családi eseményen csak nem készül 4500 kép, a nap végén (fesztivált kivéve) wifin fel lehet szépen tölteni mindent és újra van hely.Biztos én csinálom rosszul, de 3 év alatt note 2-n 2300 képet készítettem, meg a franc tudja hány videót. Kompletten 16GB-t foglalnak.
Pedig mindent a telefonnal lőttem, nem a gépemmel. -
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #13660 üzenetére
Leginkább a multitasking megoldását várnánk legjobban, habár mivel elég gyors a telefon ez kevésbé érződik. Amúgy a RAM kezelését javították és úgy tűnik az üzemidő is nőt egy kicsit, továbbá a mozgó háttér ismét működik. Nagyobb változásokat az M fog hozni, ami tavaszra várható.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
devil-k #11472 üzenetére
bocsánat, az S6 fórumba szerettem volna írni, nem az irodalom-nyelvtan fórumba
A nyelvi változás az a jelenség, amelyek során egy nyelv hangtani, alaktani, jelentéstani, mondattani és egyéb jellemzői az idők során módosulnak. Tehát ami most nem létezik az később fog...
-
törölt tag
válasz
devil-k #11184 üzenetére
Ez nem a mult. Addig amig ezzel az adathordozóval találkozom minden nap, rengeteg eszközben és otg vel is ilyenre másolok és ameddig nincs jobb addig ez a jelen.
Nem kötelező használni, de pl az autó fedélzeti kamerájának felvételét ha gyorsan vissza akarom nézni (kivenni az áramtalanitott roncsból és a helyszínen megnézni) akkor arra is jó, meg még egy seregnyi más dologra jó.
Én azt mondom, hogy legyen egy foglalat, aki akarja használja aki nem az nem.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #10050 üzenetére
Így van, mókolás nélkül is kiválóan működik.
Nem csak a jobb működés miatt tiltottam, hanem azért is, mert szeretem mókolni (játék) és kevesebb legyen a látható app, habár a Novával is eltudnám rejteni.
(#10051) Shkiz0: Tudod mitől lehet, mert én nem.
(#10053) Bossi: Jött? Most már nem? Mit csináltál, hogy már nem?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devil-k #9322 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy 1-et előre 3-at hátra...
előnye:
- picit gyorsabbhátránya:
- memóriakezelés ugyanolyan szar, mint volt (felejtsük el, hogy android hiba, más gyártónak sikerült megoldania)
- jobban merül (és itt a hívőket mondom, hogy nem érdekel, ha valakinek jobb, nekem NEM: friss rommal és pár app mellett is érezhetően jobban merül mint 5.0.2 alatt)
- melegszik (főleg töltés mellett, de mobilnet használat közben is érezhető a telefon jobb oldalán)Köszönöm, nem kell javaslat, hogy mit csináljak, mert már mindent csináltam és nem ez ez első androidos telefonom, viszonylag jól értek hozzá.
Megjegyzem, nekem edge van, lehet S6-on tökéletes, bár erősen kétlem,ahogy itt olvasgatom pár ember irányadó véleményét.
Szóval frissítsen csak, max anyázik, mint itt elég sokan...vissza úgy sem mehet 5.0.2-re. Ha ezt tudom, az életben nem teszem fel az 5.1.1-et, de a "hype" meghülyített.
-
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
devil-k #8641 üzenetére
Minden kepem telefonnal keszult, amit Flickr-re feltettem. A kepek ala odairtam hogy melyikkel (ugye az ujak S6, a korabbiak G3 stb...). Viszont mindegyik kep sz adott telefon gyari szoftverevel. Nekem mindig az jon be a legjobban tobb okbol is
Igen, a Snap Cameran belul kell aktivalni a Capi2-t.
(#8644) Rhcspsz01: alap elvaras hogy minden frissites elott erdemes biztonsagi mentest csinalnil. A nagyobb frissites eseten ez jobban igaz. Ha a gyari rendszerre frissitette volna le, nem lett volna gond. A Samsung nem tud a Play alkalmazasok kompatibilitasert felelosseget vallalni...
(#8646) devil-k
-
Remekelek28
őstag
válasz
devil-k #8105 üzenetére
A dolphint használom évek óta,mivel ezt lehet legjobban úgy használni,mint az asztali gépen a chrome-ot.
A chromban pl az asztali nézetet nem jegyzi meg. Illetve új lapot is nehezebb megnyitni.
Ki kelk próbálni a dolphint és rájöttök mennyivel jobb. Csak most vagy 2 frissités óta ugrálgat,ez most nem tetszik. Ezért kérdezném,hogy másnál is igy van ? -
fogtunder
nagyúr
válasz
devil-k #6593 üzenetére
szerintem ez nem egy akkora hiba, a gyakorlati használatot csak elég kis mértékben befolyásolja, mert ettől függetlenül a menüből még mindig lehet kapcsolni. és ettől még ugyanúgy óriási fölénye van a konkurenciához képest hardveresen. elég sok mindent használnak a kollegák az aktuális flagshipek közül, én nem bánom a választást egyáltalán, max egy LG G4 kellene helyette, ha lenne rajta ujjlenyomat olvasó.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
devil-k #6587 üzenetére
én arra próbáltam reflektálni, hogy a management nem lép. valószínűleg már rég léptek, csak időbe telik a hatása. egy szóval se mondtam, hogy OK a dolog, de ott se idióták ülnek, nagyon jól tudják mekkora presztízsveszteség, amit koreaiak amúgy is imádnak. engem is pont ugyanannyira idegesít a dolog, mint bárki mást itt, de a hőbörgéstől se lesz előbb patch.
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #6581 üzenetére
Egyetértek.
A szoftverfejlesztés elvan maradva a hardvertől. Ez a PC-re is igaz. De az tényleg dühítő, hogy ennyi pénzt adunk ki és a Samsung nem lép. Meggyőződésem, hogy a fejlesztők ismerik a javítását (ha máshonnan nem az XDA-ról) de a management nem lép. Ez a bürokrácia.
A Google pedig, olyan mint a Microsoft. A Windowsnak is szinte csak minden második fő verziója jó. -
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #6573 üzenetére
Mire gondolsz? Az a fix, amit a XDA-án csináltak teljesen ártalmatlan, csak visszahelyezi a működő ikonokat. Máshoz nem nyúl. Egy jól működő apk átírása, hogy a multiwindow ikon helyett mást tegyen fel.
(#6578) devil-k: Valóban kevés újítást hoz, ha a cikk igaz. Majd az M az lesz az igazi!
-
Treck
aktív tag
válasz
devil-k #6573 üzenetére
+1
Regen en is ilyen voltam. Mindent meg akartam hegeszteni
Sot, szakmambol kifolyolag, most is megtehetnem... De eleg a sz@rt munkaidoben lapatolni, azon kivuli idoben inkabb massal foglalkozom, a lapatolast meg meghagyom az esetlegesen problemas kutyu fejlesztoinek. Nekik is meg kell elni vmibol
-
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #6268 üzenetére
Nekem is hasonló a tapasztalatom.
Amúgy nálam is megvan a független ROM-on a mobilnetnek az ikonja. Remélem nem tűnik el.
Akinek eltűnt a mobilnet ikonja:
Az nem lehet, hogy a témaváltások tüntették el? Mielőtt gyári visszaállítást csinálna:
1. Vissza az eredeti téma,
2. wipe cache partitio a recoveryből.
Egy próbát megér.
-
törölt tag
válasz
devil-k #6122 üzenetére
Ezek szerint nem voltam elég egyértelmű, nem baj. Nem ismersz, deTe tudod, hogy én nem tudom miért vettem.Értékes tagja vagy a topiknak az már biztosan látszik. Eddig is és eztán is lepucolok minden számomra érdektelen dolgot, főleg ha tudok jobbat vagy nekem megfelelőbbet egyes beépitett alkalmazásoknál,ha ez neked gondot okoz akkor is. Az eredmények magukért beszélnek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
devil-k #5733 üzenetére
A Speedshopban a visszavitt, bemutatora kitett, proba darabokat szoktak csomagolas nelkul, vagy bontott csomagolassal olcsobban adni. Viszont teljesen jol mukodnek.
A toltok, tokok szerintem egesz megerik igy a dolgot.szerk:
Tegnap este feldobtam a Viper4Androidot. Teljesen jol szuperal, erezheto a hangminosegi valtozas is. Eddig fulhallgatoval teszteltem csak. Ma jon a BT.
Illetve feldobtam egy moddolt .xml-t, ami elvileg noveli a hangero kimenetet. Ezt meg tesztelem mama... -
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #5730 üzenetére
Itt láttam meg: [G920F/G925F] Black Amoled Theme V1 [01/06/2015]
-
proly01
őstag
válasz
devil-k #5707 üzenetére
Nem akarok beleszólni de azért a te eseted kicsit más mint mikor egy ember aki 20:02 kor beregel es 21:00 kor megkérdezi azt amit kérdezett 0 hozzászólással és rötön ez neki az első.
Na mind1 igazàból csak nekem is fura ez...
De ha az is van ami és volt smart lock ja az eredeti tulajnak akkor cseszheti a factory resetet is meg az ùj romot is. -
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #5300 üzenetére
Igen ki-be kapcsolgatom a mobil internetet, mert alig használom. A nagyobb forgalmat Wi-Fi-n bonyolítom. Internetezni pedig PC-én szoktam általában, kicsit kényelmesebb.
Minden nem használt funkció nálam ki van kapcsolva az akkumulátor idő érdekében. Alapból a roló menüben csak a hang van bekapcsolva. Persze az energia takarékos módot még be lehetne kapcsolni (de az alapból talán már túlzás lenne)... Az akkumulátor idő növelésének ez az egyik (legegyszerűbb) módja. A PC-nél is a teljesítmény növelése érdekében minden nem használt funkciót, például a biosban tiltani kell.
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #5298 üzenetére
Sokáig tarthatott, míg "észbe kapott", hogy már be van kapcsolva az adatforgalom. Ez is tanulság, utólag bekapcsolva lassabb és legközelebb előre kapcsoljam be.
A küldöttnek kicsit furcsa lesz a sorrend (2 üzenetet küldtem), MMS-nek kellett volna elsőnek érkeznie, de ez már az én egyéni problémám.
-
Kasya
nagyúr
válasz
devil-k #5094 üzenetére
A SuperSU kezeli az alkalmazasok jogait. Ha nincs fent, az azt jelenti hogy barmilyen program hozzaferhet a rendszerfajlokhoz es admin joggal rendelkezik. Igy, a SuperSU erzekeli az ilyen programokat es engedelyt ker, addig nem megy tovabb a progrtam.
Egy masik topikban igy fogalmaztak anno:
SuperSU nelkul a rootolt telefon olyan, mint a koton nelkuli szex! -
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #4974 üzenetére
Miért nem jó, ha nem használom? 18 program, az sok? Ezek kizárt, hogy azonkívül amiért felelnek más dologba beleszólnának. Ezek teljesen egyértelmű feladatokat látnak el, számomra haszontalan alkalmazások. Valószínűleg még legalább 100 lenne, ha lenne időm utána nézni a neten és ha még rootolva lenne a telefon akkor...
-
rwbag2012
tag
válasz
devil-k #4841 üzenetére
Ez egy mindig visszatérő téma sok helyütt. Én azoknak is elfogadom az érveit, akik kevlárba csomagolják a telefonjukat
Viszont én szeretem élvezni a mérnökök sok-sok munkájával kifejlesztett kijelző tulajdonságait. De mondom, teljesen meg tudom érteni a másik álláspontot is.
-
válasz
devil-k #4827 üzenetére
Nem hajtok rá, de eddig majdnem minden Samu telómon cseréltettem kijelzőt. Fél év után megjelennek az első karcok, olyankor jól jön egy új kijelző. Így egyszerűbb dolgom lenne.
A lábtöréses hasonlat nagyon sántít!Pár hónap gipsz egy minimális kártérítésért..
tapaizo: S4-en volt ilyen problémám, alaplapcsere megoldotta. Szerintem próbálj meg egy gyári visszaállítást, mert ez semmiképp sem normális. Estleg próbáld meg ezt a programot mit mutat vele. -
-
-
nVIPER
senior tag
válasz
devil-k #4754 üzenetére
Ezzel arra akartam célozni, hogy érthetetlen 300 ezer forint körüli telefontól ezek a hibák, amiket a forumtársaink bejelentenek, nem pedig arra, hogy másnál nem lehetnek. Vissza garba az összes, én nem kímélném a Samsungot. Ez már nem a 30 ezres kategória, hogy hát akkor jójó,,, ennyiért elmegy....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest