- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locuste
tag
srácok nem lehet valahol kalibrálni a vezeték nélküli töltést, mert elég gyakran megszakad, visszakapcsol, és 1 óra alatt vagy 30%-ot tölt.
ez így oké?
-
Gyula88
tag
válasz
Gold_fish #5370 üzenetére
Te aztán egy peches pacák vagy... Ennyi szervizelés az ismerőseim között összesen nem volt pedig van egy pár csúcs teló a közelben! Arról nem is beszélve hogy a szervizek nagy része azért volt mert elejtette az illető!
De lehet hogy ez az S6 ilyen "szar" lett hogy minden baja előjön! Kiderül idővel... Habár anno így kezdődött a G2 topik is hogy ez a baja meg az a baja aztán lecsendesült ott is minden!
Szerintem valahol normális hogy akadnak olyan készülékek amik átmennek a rostán pedig nem jók, azokat simán vissza kell vinni! -
Ricardo
titán
válasz
rolcsibácsi #5390 üzenetére
Gondolom akinek van egy rózsaszín folt a kijelzőjén az nem tartja ennyire viccesnek.
-
Kékes525
félisten
válasz
rolcsibácsi #5390 üzenetére
Szerintem nincsenek olyan sokan akik visszaviszik. Legtöbbnek a kamera nem tetszik, ha nem Sony, pedig nincs igazán jelentős különbség köztük. A memória problémák azok szoftveresek, nem a hardver a hibás. Az 5.0.2 android illetve a sok háttérben futó bloatware az oka. De ezek nem nagy problémák, illetve valószínűleg orvosolni fogják a következő Firmware-ekben. Még az is lehet, hogy a kamerák közötti különbségek is eltűnnek, mert elképzelhető, hogy a Google először az ismertebb Sony kamerára optimalizálta a rendszert.
-
Kékes525
félisten
válasz
rolcsibácsi #5388 üzenetére
Általános komolyabb hiba nincs. Ritkán persze, mint mindennél, előfordulhatnak komolyabb hibák. Ezeket viszont a garanciában megjavítják, vagy cserélik.
-
rolcsibácsi
őstag
Vki leirja h milyen hibai vannak az s6nak mert en nem tapasztalok egyet semeg a felesegem edge-n sem, el tudom kepzelni hogy vannak mas arnyalatu feherek a kijelzokben, de ha csak annyi akkor megnyugodtam, meg a kamera h sony vagy nem.. Vmi komolyabb?
Meg annyi hogy a szerviz menut nem tudom elerni a *#0*# koddal, azt irja h nincs kapcsolat vagy rossz MMI code, ez azert lehet mert custom rom van a telon? Samsung cuccok le vannak tiltva illetve torolve, lehet h azok valamelyikeben van ez?
-
Kékes525
félisten
Gondolom olvastátok: Az üzemidőre és RAM-fogyasztásra koncentrálhat az Android M
Hisszük, ha látjuk! Pontosabban, ha tapasztaljuk. -
törölt tag
válasz
Ricardo #5385 üzenetére
De, de pont erre vágytam és többet nem is akarok phabletet. Amellett, hogy jelenleg a Note4-et a piac legjobbjának tartom sajnos a mérete gondokat okozott a mindennapokban. Nagyon szép volt a kijelzője,bővithető volt, a kameráját ismeritek, talán az akkutól kicsit többet vártam. Az alphát azzal a céllal vettem, hogy kihúzom vele s6-ig de annyira megtettszett, hogy van itthon belőle 3,vagyis kettő mert az egyik haverom elkunyizta és adott cserébe egy s5-öt. Szóval tele vagyok Samsunggal, mindig is tele voltam de az s6-tal a sok hiba miatt kicsit még várok.
-
-
Kékes525
félisten
Szerintem egy hiba nem lehet normális. Legfeljebb együtt kell élni vele, így kell elfogadni, mert nem zavaró (ez a lényeg!). Valószínűleg a gyártási technológia kis hibája ez. Addig egy hibával sem kell komolyan foglalkozni, amíg nem zavaró. Viszont azért mert nem zavaró, a hiba az hiba marad. Ne legyünk annyira elfogultak az S6-al, mert szeretjük, hogy ne nevezzük azt annak ami.
-
Ricardo
titán
Olvasom a fórumot, és ahogy látom, van bőven hiba az S6 szériával. Egy ilyen árú telefonnál nem kellene, hogy ekkora "hibaarány" legyen.
-
törölt tag
Ennyi hibával nagyon bátor dolog s6-ot sufniból venni. Várok még egy kicsit, hogy mi lesz ebből.
-
beji
tag
Hát én akármit csinálok 66k fölé nem megy antutu-val a pontozás!---S6 edge trémobil---Nem tudom hogy csinálják mikor 70k fölötti pontozást csinál a rendszer!Akksi pedig 100 százalékon töltőn hagyva,újraindítva,ram memória ürítve és ennyi!Fejlesztőibe állítgatás?Nem mint ha zavarná a készülék sebességét csak hát zavar!Csak az enyém ilyen alacsony vagy nem jól csinálom a tesztet?Van valami beállítás hogy a lovak ne fogják magukat vissza?
-
Gold_fish
tag
Én is várni akartam, de szerintem felesleges. Abban az 1-2 hónapban ki fog üldözni a világból ez a rószaszín, ha már javítani kell, akkor minél hamarabb. Ha már ilyen drága telefont vettél, élvezd minél hamarabb. Én három hete a kijelzőn pörgök. Mától tudok örülni is a telefonnak. Akinek nincs ilyen problémája, az lehet, hogy túlzásnak érzi ezt a felhajtást, de sajnos aki egyszer meglátja, állandóan azt bámulja.
-
Gold_fish
tag
válasz
Leonardo91 #5366 üzenetére
Nekem most azt mondták, hogy a gomb lötyögése miatt többen voltak már bent, de a Samsung úgy foglalt állást, hogy nem hiba. Nekem felvették a hibalistára ettől függetlenül a kijelző meg a hátlap mellé.
Ahogy értettem, befogadják a telefont ezzel a gomb hibával önmagában is, mert nem tudhatják, hogy a szerelő mit mond rá. Nem a munkafelvevő minősíti a hibát, ő csak átveszi a telefont. Maximum lebeszél róla, hogy ez kevés lesz ide. Az, hogy lötyög, jelenheti azt, hogy kicsit csattog, ha pöcögtetik
, meg azt is, hogy majdnem lóg. Én csak azért adtam meg hibaként, mert hátha a kijelző csere felé billenti a dolgot, ha nem igazán látják a lila ködöt.
A szereléssel meg úgy voltam, hogy így legalább ellenőrzött kijelzőt kapok. Volt már sajnos nagyon sok szerelésem, S3 kétszer, S4 egyszer. Az S5 meg 3 napos csere, de ott is van burkolat hiba, amit elfogadtam. És mindezt úgy, hogy mindegyik telefon vásárlásakor kértem másikat, amit aztán végülis elvittem. A szerelések után viszont mindig jó volt az eredmény. Én már nem hiszek abban, hogy tudok hibátlant venni, alapvetően mind ipari hulladék. Ez van. Inkább próbálok jót kifogni, aztán ha mégis van hibája (úgyis lesz, kár ezen idegelni), akkor arra ráfekszem, és javíttatom. Az eddig még mindig jó eredményt adott.
-
Blyan
félisten
válasz
Leonardo91 #5366 üzenetére
Mióta lötyög? Nekem egy hetes, de egyelőre merev, mint a cövek.
-
Gold_fish
tag
Én ma a Telemaxnál voltam, és kértem egy kijelző cserét rózsaszín alsó harmad miatt. Délelőtt leadtam, délután elhoztam.
Ez a kijelző nagyon szép, kifogástalan. Semmi rózsaszín, betekintési szög változásakor sem. És jobb a fényerő, tisztább az egész, amint megláttam, előrelépésnek látszott az előzőhöz képest rószaszín folttól függetlenül is. És a home gombom lötyögése is mérsékeltebb lett.
Utóbbi egyébként nem hiba, egy páran voltak vele már szervízben, és a Samsung közölte a szervízzel, hogy ez normális.
A hátlapon volt az üveg alatt a kamera és a Samsung felirat között kb félúton, kb az S betű fölött kissé balra egy dudor a burkolatban. Megemlítettem ezt is, ha már ott vagyok. Kaptam egy új hátlapot, de azon is ott van ez a valami pontosan ugyanott és ugyanúgy. Szóval ha valaki ezen izgatja magát, ne tegye.
A napfénynél látszó keret megvolt a régi kijelzőmön, a mostanin még nem néztem. De szerintem kár vele foglalkozni.
-
caky
csendes tag
Azért kérdezem mert nekem se tökéletes, igaz alig látni nem úgy mint neked az előzőn, de akkor is zavaró.
S5-ömet még nem adtam el, próbából bekapcsoltam na az tökéletes. Nem tudom mit csináljak vele, nincs kedvem cserélgetni 5-6 telefont amikor lehet egy rosszabb lesz a vége. Elég lehangoló egy "csúcskészüléktől". -
Vikooo
addikt
Megtörtént a csere, a fehér is fehérebb
-
Ace882
tag
válasz
bulikavagyok #5346 üzenetére
Bocs ha először nem volt érthető remélem másodszorra márt jól fogalmaztam.
-
belashx
senior tag
Én is jártam így, mikor feltettem a ruszki ODG-t(asszem az volt). Azt nem tudom, megoldott-e, de sokáig nem volt fenn az a firmware.
Neked mi van fent?
Esetleg egy wipe cache-t megpróbálhatsz, hátha, vagy még jobb (csak sok macera újra beállítani) a factory reset(gyári beállítások visszaállítása)
-
-
Ace882
tag
Lehet nem írtam le egyértelműen. Nem töltök se föl se le,nem szinkronizálok semmit sőt a szinkronizálást is kikapcsolom akkor is megállás nélkül megy a kommunikálás. Reggel óta 45perc kijelzőidővel 30%-on van az akksi. Ilyet még nem csinált egyszer sem. Viszont az az érdekes ha megnézem az adatforgalmat nem változik.
-
Ace882
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Reggel óta folyamatosan megy a wifim, akkor is ha minden szinkronizálást letiltok ezáltal kajak merül a telefon. Próbáltam az újraindítást, programokat leállítani de nem oldotta meg. Valakinek esetleg 5lete? Az az érdekes,hogy adatforgalom viszont sehol sem nő -
caky
csendes tag
Már nem az akkuidő a fő bajom sajnos. A háttérben napfényben tényleg látszik a fekete vonal ami egy keret körbe...
de még ezt is benyelem, engem most a legjobban ez a rózsaszín folt idegesít a kijelző alsó 2-2és fél cmén. Igaz nekem elég "észrevehetetlen" nem minden fényviszonynál látni...
-
Vikooo
addikt
Masik telo vakujaval vagy elemlampaval vilagits a fenyerzekelore ezzel elered azt a lux szamot ahol max fole kapcsol a kijelzo (ilyenkor amugy gusztustalanul tulszaturalja a szineket de legalabb lathato marad a tartalom).
De ahogy elottem irjak ez normalis, a rozsaszin, zold foltokra figyelj! -
Kasya
nagyúr
Ez teljesen normalis, minden keszuleknel lathato jelenseg. Nem fogjak cserelni.
Csak automatan, maxra huzott fenyeronel lathato, ahol az automatika a "manualisan allithato maxumim" fele hizza a fenyerot. Ehhez is az kell, hogy nappal, vagy mas igen eros fenyforrassal szemben legyen a telefon/fenyerzekelo szenzor.
(#5327) trixi78: meg anno itt lett megemlitve
-
w333
félisten
válasz
Tiboy86 #5333 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni ... ha foltos lenne apró pici pöttyök (fehér háttérnél) vagy lilás színű (szintén fehér háttérnél) akkor egyértelműen csere !
De csak napsütésben (napfény megvilágítja a kijelző) és kizárólag csak fehér háttérnél látszik emiatt teljesen felesleges aggódni mert ez nem hiba (egyszerűen a nap sugarai átvilágítják a kijelzőt emiatt látod a kijelző hátsó keretét)
-
Tiboy86
tag
Köszi, 80%ban megnyugtattatok. Kb.
-
L.L.
senior tag
válasz
Tiboy86 #5328 üzenetére
Megtaláltam, lentebb tekerve megtalálod a mintát amit látsz.
Több készüléket megnéztem már, mind ilyen. Az a baj, ha vissza is viszed csak verőfényes napsütésben tedd, és hívd ki a "levegőre" a szervizest, különben nem tudod produkálni a jelenséget.
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Ránéznétek kérlek a telefonotokra közvetlen napfényben? Ma észrevettem fehér háttéren halvány szürke függőleges vonalat. Aggódom, hogy mi lehet. Találtam neten hasonló képet, így nem kell szöszölnöm a sajátommal, hogy lefotózzam
Ez egy galaxy S4-et ábrázol, de a vonal hasonló. A fehér háttér Google playen vagy facebook messengeren konkrét személyre kattintva elég hozzá, hogy előjöjjön.Köszi előre is!
-
proly01
őstag
Persze kìmèli csak a 5V/2Asem árt neki (az S4 emnek sem volt semmi baja) és ugyanaz az akku ugyan az a technològia
.Csak mondom hogy nem szeretném a gyárijàval tölteni mert az szerintem nem tesz hosszútávon jót neki viszont az 1A essel megint nem szeretném (mert sokan azért töltik itt azzal mert tovàbb bírja) sz.tem nem.Mivel viszont nem bírja tovàbb és lassan tölt fel 1A el és mellesleg a 2A se árt neki gyorsabban ia tölt ùgy ezért a 2A es S4 töltőt tartom a legmegfelelőbbnek a töltésére. -
proly01
őstag
Az S6 töltője ha jòl tudom 5V/2A és 9V/2A gyorstöltésnél.Csak ugye nem lehet kiiktatni a gyorstöltest.Mint Note 4 nél.Ezért gondoltam hogy 5V 2A el fogom tölteni mindig és akkor tuti kiiktatom.Mert ez az 1A es töltés sz.tem palcebo az S4 et is számtalanszor töltöttem 1A essel (a gyárija ugye 2 ) és semmivel se bìrta tovàbb sőt....
Ezzel ellentétben viszont osztom hogy a 5V/2A határeset de a 9V/2A nem hinném hogy hosszùtávon tùl jót tesz az aksinak -
proly01
őstag
Ha a gyorstöltést ki szeretném iktatni akkor elég egy 5V/2A es töltőfej pl. Egy Note 2 vagy S4 töltőfeje vagy ennek usb kábele is szükséges vagy a kábel lehet az S6 osé is?
-
manokaki
addikt
válasz
Gyula88 #5316 üzenetére
itt pontosabban le van irva HSPDA a H+ felette van a 3G-nek ! Utánna az LTE = 4G !
-
törölt tag
A mobil internetnél a H+ az valahol a 3g és a 4g között van sebességban, igaz?
Egyszer valaki úgy magyarázta, hogy ez amolyan 3 és fél g. -
törölt tag
Bekapcsoláskor az indítási dallamot ti kitudtátok kapcsolni?
-
Kékes525
félisten
válasz
devil-k #5300 üzenetére
Igen ki-be kapcsolgatom a mobil internetet, mert alig használom. A nagyobb forgalmat Wi-Fi-n bonyolítom. Internetezni pedig PC-én szoktam általában, kicsit kényelmesebb.
Minden nem használt funkció nálam ki van kapcsolva az akkumulátor idő érdekében. Alapból a roló menüben csak a hang van bekapcsolva. Persze az energia takarékos módot még be lehetne kapcsolni (de az alapból talán már túlzás lenne)... Az akkumulátor idő növelésének ez az egyik (legegyszerűbb) módja. A PC-nél is a teljesítmény növelése érdekében minden nem használt funkciót, például a biosban tiltani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest