Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy a gyári levelező kliensnél ha megjelenik, hogy van X bejövő e-mailem akkor ha azokat asztali gépen leolvasom akkor a telefonon is úgy mutassa, hogy már el van olvasva és nincs új bejövő üzenetem?
gmail-es sz email címem -
dptrsk
addikt
válasz
kodoboy #3192 üzenetére
Én azt tanácsolom várj pár napot(ha mondjuk holnap se megy hívd fel Őket) a regisztrációval(ha már megtetted töröld és próbáld újra), hogy ha valóban frissen a Samu által forgalomba hozott készülék, akkor bekerüljön a Samu online rendszerébe.
De felhívhatod a Samsungot is s megkérdezheted, hogy mit tegyél, megvan a számla, minden papír s mégse engedi regelni(szerintem a Samu tud segíteni Neked, a T kevésbé tudna segíteni)
-
dptrsk
addikt
-
nfsu17
veterán
most jobb ötletem nincs, mint hogy a wifi sebességét lecsökkenteni valami minimálisra, mondjuk 10kbit/s és ugyan elkezdi letölteni a frissítéseket, de azért 10k-val 1 megabájt letöltése is idő, addig meg van időd eljutni a play-be, kivenni a pipát a frissítés elől, megszakad a letöltés, és nem frissül az app.
mikor elkezdtem belakni az s4-et, hasonlót akartam én is.
először nem adtam meg se gugli fiókot, se wifit, sőt sim kártya se volt benne.
nem is frissült semmi, bár playbe ugye így nem tudtam belépni, kivenni azt a pipát, csak a teló sw frissítését lehetett így kikapcsolni.
mikor betettem a sim-et, akkor meg rögtön felment mobilnetre, tehát ha lett volna gugli acc betéve, akkor már frissült volna. ez sem járható út.
aztán ha beállítom a wifit és megadom a guglit, akkor is frissül.szerintem ha nincs más megoldás, vagy engedni kell frissíteni (először és utoljára), vagy a net sebességét lekorlátozni addig.
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Az hogy lehet, hogy a T-Mobilenál vásárolt készüléket nem a Samsung Magyarország hozta forgalomba??? Regeltem a telefont a samsung.com-on és ezt az üzenetet kaptam a regisztráció végén, így prémium gart és gari hosszabbítást sem tudok érvényesíteni!
Szerintetek?
Köszi
Attila -
Criton
veterán
válasz
rutyika68 #3175 üzenetére
Igen, de ha elvileg az ember csinál egy Factory resetet, és újra megadja a kezdtek elején a google accountját, akkor az eszköz újra automatikusan hozzáadódik, és a pipa automatikusan bent lesz.
(#3178) rutyika68 ez az opció sem játszik, ugyan úgy minden gyári alkalmazást frissít automatikusan rögtön.
-
rutyika68
őstag
Hali!
Gyári visszaállítás után a Beállítás/Fiókok/Mentés és visszaállítás/ Biztonsági mentés+Automatikus visszaállításnál pipa ki, mielőtt belépsz a fiókodba.
-
válasz
rutyika68 #3175 üzenetére
Szia!
Én beállítottam a leírás alapján, de a buzi ugyan úgy lefrissítette az összes alkalmazást!
Az összes telefonom elöl kivettem a listából a pipát és újra belépéssel ellenőriztem.Sehol se volt pipa.
Visszaállítottam a gyári adatokat a telón, végig csináltam a beállításvarázslót és az összes eddig használt programom leszedte a rohadék. -
Criton
veterán
válasz
Szellem. #3128 üzenetére
same problem...
Engem is érdekelne, mert ha a telefon beállításnál az elején megadom a google accountom, és mire végig megyek a beállításokon, és eljutok a főoldalra, már a frissítés felénél van, amit én sem akarok.... A javaslatok, hogy rögtön tiltsuk le a playben a frissítést nem megoldást, mert mire az ember oda eljut, a frissítés majdnem fele tényleg megvan.... -
Tamás88
őstag
Ezt az energiatakarékos mód a Sonynál már ismert megoldás, amit Stamina módnak hívják, és eléggé jótékony hatása van az aksira. A Kamera gyorsítótt illetve a lassított felvétel készítése lehetősége nagyon jó ötlet, ilyet a SGS 4 minibe is berakhatnák, mert hisz ez csak FPS kérése (Gyorsított felvételnél kevés fps-el, a lassítottnál viszont 120fps-el készül)
-
Shoo
senior tag
Hali!
Kiköltözésünk megünneplésére gondoltam meglepem párom egy S5-el, de olyan csábító volt, hogy én se maradhattam ki belőle
Hát csak ámulok és ülök felette és gondolkodom, hogy hogy is kéne belakni. Rendszerint a szokásos tesztprogikat szoktam telepíteni, de nem akarom megalázni vele...
Egyből rendszerfrissítéssel kezdett és 4.4.2 van rajta...Üdv!
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Sony Smartwatch 2-t használ valaki S5-el?
(Olcsón juthatnék egyhez most és érdekelne,hogy problémamentesen megy-e vele) -
Ck.
addikt
válasz
Parallaxis #3162 üzenetére
De vajon mi a helyzet garancia után?
Az mar erdekesebb eset... a kolléga szerintem erre gondolt. -
Parallaxis
addikt
Hát igen. Meg az sem mindegy hogy itt úgy lett megoldva hogy húzógotanod kell.
Hát igen, ezen a téren nagyjából 10 évnyi technológiai különbség van a két készülék között.
Bár arra lennék kíváncsi ha esetleg ez tönkre menne az iPhone-ban akkor mennyiért cserélnék
Semennyiért, a teljes készüléket cserélik ilyenkor.
(Mást nem is tehetnek, mert biztonsági okokból az olvasó kötődik az adott készülékben lévő SOC-hoz, másikkal nem is működik és másik olvasó sem azzal.)illetve hogy utána hogy oldod fel pl a ujjlenyomatos zárat.
Ha adott ideig nem használod a készüléket, vagy ha sokszor eredménytelenül próbálkozol, akkor belépési kódot kér.
-
UFC
aktív tag
válasz
Parallaxis #3159 üzenetére
Hát igen. Meg az sem mindegy hogy itt úgy lett megoldva hogy húzógotanod kell. Így meg könnyebben elhasználódik mint ha csak oda kéne érintened mint az Apple megoldásánál.
Bár arra lennék kíváncsi ha esetleg ez tönkre menne az iPhone-ban akkor mennyiért cserélnék illetve hogy utána hogy oldod fel pl a ujjlenyomatos zárat.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Parallaxis #3159 üzenetére
Akkor gariztatom XD. Ne jöjjenek azzal, hogy természetes használódás, vagy amortizáció. :-o
Amúgy néha idegesít az állandó ujjlenyomatozás, lehet majd ki is kapcsolom a fícsőrt, ha meguntam :-D -
Parallaxis
addikt
válasz
Yogibear974 #3157 üzenetére
Nekem kopik, ill. karcolódik ahogyan húzom, hiszen használom,mint ujjlenyomatolvasóként is
Ezzel az a baj, hogy némi karcosodás után már nem fogja ellátni a funkcióját, mint ujjlenyomat olvasó.
Nem véletlen, hogy a konkurencia zafírral bevont üveget használ erre a célra és nem műanyagot, mint a Samsung. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #3141 üzenetére
Szóval a fagyás végett az addigi adatok szépen el is szálltak, nem küldte át a telóra :-o Bluescreen :-D
-
Intel q8200
senior tag
válasz
maxim01 #3122 üzenetére
Ertesitesi panelra rakhato az iranyito vezerlo. Ott 5 gomb elerheto nekem. Kikapcsolas es bekapcsolasra szolgalo power gomb, hangero fel es le, csatorna fel es le. Az S4-nel volt egy 6. gomb, amivel a taviranyito programba lephettel be, ha nem volt eleg ez az 5 gomb. Vagyis a 6. gombbal egy erintesre feljott a taviranyito program. Ezt nagyon hianyolom, mert ha mondjuk a source gombra lenne szuksegem hirtelen, nem kell menube keresgelni az ikont, hanem csak rabokok a power gomb mellett egy masikra es feljon a program.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
vrgkrisztian #3147 üzenetére
Sorry ha tévedtem.
Nekem az S5 hardverével semmi bajom, az amoled kijelzőt is nagyon szeretem meg a TW-is, pedig sokan utálják, de ez az anyaghasználat nekem már nagyon nem jön be.
Még a hátlapra is azt mondom, hogy szerintem ez eddig a legjobb, de az oldalán az a tömény sok króm utánzat az már fáj. -
Sz.Miki
őstag
Azért ennyire nem kell túlozni, egyáltalán nem megy fikázás. Mellesleg úgy állítod be mint ha a Z2 egy bug halmaz lenne az s5 meg hibátlan csúcskészülék, a fényévekkel jobb kijelentés is erős túlzás.
S5 nél szerinted miért van limitálva 4k felvétel időtartama 5 percre? A z2 is simán visz 5 percet de a 10 is meg van mindenkinek a leállás pedig csak 4K-ra értendő!. A két hangszórós csengés szoftverfrissítéssel javítva lesz.
S5 nél meg ott a recsegő hátlap, karcolódó home gomb, ujjlenyomat érzékelő pontatlansága ami most már le is tilt, ha túl sok a sikertelen próbálkozás,. Két kollégámnak már leesett a töltő nyílást takaró fedél...
Nem fényezem a Z2-őt nekem is volt, de az hogy átjössz ide és így előadod magad az szerintem kicsit túlzó.Az a legfontosabb, hogy elégedett vagy.
-
Pocak89
senior tag
A képernyő zárnál a segélyhívást nem lehet kikapcsolni vhogyan? Vagy pedig tudnátok ajánlani olyan képernyőzár appot amivel lehet vezérelni a power amp-t lezárt állapotban?
-
asprey
tag
Bele olvastam a Z2 topikba (mivel nem rég adtam el) és folyamatosan csak a Samsung S5 fikázása folyik. Pedig szerintemm fény évekkel jobb minta a Z2. Mondom én aki 4 év apple után vettem egy Z2 gyorsan eladtam mert használhatatlan (video lekapcsol túlmelegedés miatt, a két hangszoró csak multimédiánál szol, meg egyéb kisseb bosszantó dolgok) Vettem helyette egy S5 blue és egy Gear2-t. Nagyon megvagyok elégedve velük.
-
Bazijoe73
senior tag
Használ valaki a telóval NFC tagot? Mert én vettem két sony tagot de eggyikkel se csinál semmit se nem érzékeli se irni se olvasni nem lehet. Mit rontok el?
-
Yogibear974
senior tag
Gear fit, fagyott már ki nektek csontra? Nekem ma sikerülr, futás közben, csak a power hosszasan nyomása segített rajta. Rebootingolt
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Handball94 #3137 üzenetére
Vagy bb10.messze jobb mint wp
-
Garsza
veterán
Helló meg todja valaki mondani hogy hogy lehet átállítani az ékezetes karakterek kódolási módját? Vagy valami ilyesmi. Mert nem rég àtàllítottam valamit és azóta sokkal kevesebb karaktert tudok írni egy SMS be mert az ékezetes betűt sokkal töbnek számolja. Szamszung billentyűzetet használok.
-
Handball94
aktív tag
válasz
baloghbalint #3134 üzenetére
Xperia Z2 is Android..ha nem tetszik marad az alma, vagy a WP..
-
tothl
addikt
válasz
baloghbalint #3134 üzenetére
Majd ha irsz valami ertelmeset akkor talan valaszt is kapsz
-
baloghbalint
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy az a telefon kit fog meg és mivel teszi azt ez xperia z2 vel szembem ?
felreértés ne essék imádom a samsungot minden cuccom samsung és izgatottan vártam ezt a telefont de nagyon nagy csalódás ért kapunk egy s4-et komolyabb hardverrel meg vagi hátlappal és az elengedhetetlen pulzusmérő ami egy gagyi valami.(mondom ezt s4 tulajként)de arra kellet rájöjjek hogy az egész android egy szar vagyis csak ezt a samsung customot ismerem de ez brutál használhatatlan fos -
-
Lenne egy nagy gondom, amire még nem jöttem rá:
Amikor először kapcsolom be a telefont, vagy gyári visszaállítást csinálok, akkor ugye a beállításvarázslóban meg kell adnom a google fiók adataimat, stb. Majd ezek után a telefon elkezdi leszedni a beállításokat és a korábban telepített alkalmazásokat, stb.
Hogy lehet az megoldani, hogy amikor megadom a google fiókom adatait, ne kezdjen el letölteni semmit, meg ne töltse be automatikusan a beállításaimat, hanem én magam tudjam ezt megcsinálni. Ergo, nekem csak arra van szükségem, hogy a névjegyzékem letöltse, a programokra, beállításokra nincs szükségem. Magyarul szűz telefont akarok, amikre én kiválasztom az alkalmazások, beállítások, stb. -
-
-
Tegnap este vettem egy S Charger-t a telefonhoz KIT-ben.
Hát, meglepően tetszik a kütyü. Picit vastagabb a hátlaptól a telefon, de abszolút védve van a kamera és nekem nem hátrány. Masszívabb a hátlap, mint a gyári. Semmi recsegés, stb.
Viszont baromi jó a töltése. Ugyan olyan hamar feltölti a telefont, mint ha kábellel töltenél. Nagyon jópofa cucc. -
maxim01
aktív tag
válasz
Intel q8200 #3121 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #3075 üzenetére
Nektek sincs olyan gomb S5-nél, mint ami S4-nél volt ott?
-
Spricccer
tag
Hali
Ma levettem a Spigen tokot az S5-ről.
Kopásnak semmi nyoma 3 hetes használat után. Viszont amit észrevettem, hogy ha a telefonon rajta van a hátlap akkor recseg-ropog... Nélküle nem...A kamera is kattog ha rázom. Ezek a dolgok engem nem zavarnak. Csak gondoltam beszámolok róla..
-
Giorgio1313
aktív tag
-
putyu10
aktív tag
Hali. Most vettem a telot, és gondolom már ezerszer leírtátok de mégis megkérdezem: hogyan küldhetem ki a képét a samu "okos" lcd-re? A topicot már olvasom.
-
csutizs
tag
válasz
kbadam83 #3111 üzenetére
Na jó persze, csak 8 centiről... Tényleg semmi nem volt. Soha nem ejtem el a telefonjaim. És ennyi elég volt neki, mert ott volt pont egy homokszem..
Mindennapi használat során is előfordulhat, ha nincs szerencséje az embernek és kicsit odaütődik valamihez, ami nyomot hagy.
Szerintem aki kényes az ilyesmire, jobb ha felteszi. Én pl. nem bírtam elviselni azt a sérülést. Szerencsém volt, mert más miatt garizták a kijelzőm.Azóta s4 en és s5-ön is van fólia...
-
csutizs
tag
válasz
kbadam83 #3108 üzenetére
Nekem az S4-em anno 8cm-ről kb földön ülve lecsúszott a lábamról és úgy esett, hogy pofával lefelé parkettára. Valami kis homokszem lehetett a földön. Bele is vájódott az üvegbe. Nem tört el a kijelző, csak ott maradt egy kis lepattanás az üvegből.
Ha lett volna rajta fólia semmi nem lett volna.Ha nincs szerencséd meg lehet azért szívni....
-
kbadam83
senior tag
Itt közületek mindenki használ a készüléken fóliát? Én most szedtem le róla és annyira jó így tapizni a kijelzőt, hogy úgy döntöttem erre a készülékre nem rakok.
Remélem nem lesz nagyon gáz a kijelző a minden napi használattól -
csutizs
tag
Gondolkodom, hogy veszek egy s-view covert. Kérdésem azokhoz, akinek van, hogy mennyire vált be? Ha sokat van nyitva, sőt hátrahajtva a flip, akkor egy idő után nincs olyan vele, hogy nem záródik rendesen? S4-nél volt ilyen probléma vele, csak azért kérdezem...
Köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest