Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
'Napot! Azt hol kell beállítani hogy mikor lapozok a menüben, akkor a háttér is "ússzon" egy kicsit? Kb 1 hete váltottam vissza samura G2-ről, (azelőtt s3-am volt) számomra igazi felüdülés, komolyan! Nem rossz kütyü az se, de annyi apró, bár annál idegesítőbb hibája volt -élen a sistergő fülessel- hogy az már fáj.
-
Yogibear974
senior tag
-
asprey
tag
Kész lett, gariban cserélt alkatrészek:
Elvégzett szolgáltatások
Szoftver frissítés
Teszt
Alkatrész csereKiadott alkatrészek
Alkatrész kód:
Megnevezés:
Db:
GH81-12060A
AS-K SVC REWORK KIT
1
GH96-07020A
USB PANEL
1
GH98-32941A
ASSY COVER-IF_4G
1
GH97-15959B
Érintő plexi + előlap + LCD ( fekete ) S5 -
Neeko
tag
Jó kis teló, de a z2 elcsábitòt
-
exelsior1
senior tag
válasz
Yogibear974 #4493 üzenetére
Nekem a hüvelykujjamat 10-ből egyszer ha felismeri
-
[P]laci
senior tag
természetesen: olvasnivaló!
-
RockCNC
őstag
Eredeti vezeték nélküli töltőt jó árban hol rendelhető?
-
-
dAnky
aktív tag
S voice-hoz lehet magyar nyelvet betenni valahogy?
-
Maranello74
aktív tag
válasz
baszenszejj #4470 üzenetére
Vissza jössz te még a mi utcánkba.
#4482 megoldottam a recsegést!
Az akkut körbetekertem két réteg pzs-vel úgy, hogy semmilyen irányban ne tudjon mozogni alul, felül és az érintkezővel szembeni oldalon. Szigorúan csak két réteg és átfedés nélkül. -
Intel q8200
senior tag
Nekem is jo a telefon!
Recseg a hatlap es zorog a kamera... A telefon a zsebemben eletre kel, de ezek azt hiszem tipus hibak.
Es engem a recseges es a kamera nem zavarnak. Az onallo eletet eles viszont megengedhetetlen lenne egy ilyen kategorias telefonnal. Na olyankor legszivesebben kidobnam es vennek ujra egy S4-et. -
bendegruz
őstag
ez a home gomb bug nem akar nyugton hagyni.
hihetetlen,hogy ez csak némely készülékeken jön elö -
tothl
addikt
válasz
Egy het utan tudosits kerlek hogy valt be!
Egyreszt kivancsi vagyok masreszt engem is basztat a bug -
anjani182
őstag
válasz
Egyik barátom is 930-at vett...nem mondom hogy rossz, sőt....de számomra még funkció hiányos az S5-höz képest
-
baszenszejj
csendes tag
Feladtam...Sírba tett ez a home gomb bug. Teljesen elvesztettem a bizalma a készülékbe, a megbízhatóság minden extra futurnál fontosabb és az hogy nem kapcsol be a kijelző ha hívnak vagy arra ébredek hogy ébreszt de nem világít..sok(k)..
Vettem egy 930-as Lumiát, jó, tetszik.
További sok bugmentes napot kívánok a felhasználóknak.
10 éve jöttem a Nokiától és most újra Nokia. :-) -
Byga007
aktív tag
Nfc -n hogy lehet küldeni dolgokat pl egy sony sp re
Azt tudom hogy össze kell érinteni de valamit le akar szedni a playröl de aktiv net melett sem tudja leszedni valami ötlet ?Amugy lassan egy hete hasznàlom és nagyon meg vagyok vele elégedve
-
maxim01
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #4467 üzenetére
+1
-
Garsza
veterán
válasz
szanyi20 #4461 üzenetére
Abból hogy itt mit írnak ne vonyál le messzemenő következtetéseket. Általában olyak írnak akiknek gond van a telóval. Akinek meg nincs vele gond az nem is kér segítséget. És azzal hogy jó nem dicsekszik. Én kb. 2 hónapja használom és semmi gondom vele tökéletesen működik. Vízállóságval sincs gond. Nem kopik a króm keret igaz hogy eredeti szamsung tok van rajta amit a hátlap helyett kell felpantintani. Még soha nem fagyott le a multi tascing is működik. A kamera szép képeket csnál. Egy S3 -ról váltottam erre azt folyamatossan rommolgattam mert sosem volt elég gyors. Ennél még meg sem fordult a fejemben hogy másik romot rakjak rá nekem teljesen jó a gyári. Rootot megcsináltam mert van pár progi amit használok és szüksége van a rootra. Úgy hogy szerintem nyugodtan vedd meg elégedett leszel vele.
-
exelsior1
senior tag
Lehúzósávban el lehet tüntetni az S kereső, gyors kapcs. sort?
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Ma reggel elgondolkoztam, hogy esetleg érdekelne egy S5, majd fogtam magam, feljöttem a fórumra. Átolvastam az utolsó pár oldal kommentet és teljes mértékben elbizonytalanodtam. Mi ez a sok gond? Szoftveres/hardveres, már igazából elvesztem benne. Mindegyiknél lehet számítani ilyenre, vagy milyen arányúak ezek, ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, bosszantóak ezek a dolgok...
-
exelsior1
senior tag
Hali, két koppintásos bekapcsolást meg lehet valahogy oldani a Knox zargatása nélkül?
-
Montana82
újonc
Sziasztok!
Pár napja vagyok egy Galaxy s5 boldog tulaja. Iphon-ról váltottam, teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerintem mindenben jobb mint az almás telefon.
Viszont lenne egy kérdésem. Használtan vettem egy ismerősömtől és az ő email címe van beállítva a telefonba. Hogy tudnám azt kitörölni onnan? Én is beállítottam már az enyémet viszont az övét nem tudom, hogy hol lehet kitörölni.
A válaszokat előre is köszönöm. -
kbadam83
senior tag
Lehet hülye kérdés de szerintetek a Samsung Account alatti automata biztonsági mentés, vagy a Google biztonsági mentés a megbízhatóbb. Alkalmazás adatokat és a telefon adatait ( kivéve képek, videók) szeretném ha mentené automatikusan egy esetleges újra telepítés miatt a jövőben.
-
Ati007
őstag
a gold verziónál a keret is aranyszínű ? vagy csak a hátlap ?
-
sacsabi69
csendes tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de sajna ebben nagyon gyakorlatlan vagyok.
Szóval eddig volt egy S4 minim, és most vettem egy S5-öt. Át szeretném menteni az előző készülék beállításait, névjegyzékét, hívásnaplóját, üzeneteit, stb. Letöltöttem a Samsung Kies 3 nevű programot, és csináltam a miniről egy biztonsági mentést, és ezt próbáltam visszaállítani az S5-re, de ez sajna nem csinál semmit.
Azt kérdezem tőletek, hogy van-e olyan program, vagy módszer, amivel át tudnám menteni a beállításokat ?Előre is köszönöm válaszaitokat !!!
-
maxim01
aktív tag
válasz
Yogibear974 #4450 üzenetére
Telepítsd újra a Fit Managert.
-
Yogibear974
senior tag
Lemerült, ujraindítottam a lépésszámlálót a fiten. Hiába szinkronizálom s-healtal. Nem mennek át az adatok. Akkor számlál, ha a telóróindítom. Mi lehet a probléma?!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Giorgio1313 #4447 üzenetére
sztem nemzetközi és/vagy európai modellekben igen, de majd kiderül még ez...
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Azt tapasztaltam, hogy ha nem közeli képet csinálok, akkor teljesen homàlyos a kép, nem fókuszál. A budai várból, balatonpartról fotózva is nagyon pocsék a kép.. Minden beállítást próbàltam, másik alkalmazást is, ugyanaz. Elég kiborító, nincs 1 hónapos a teló. Közeli és makró képekkel semmi baj nincs. Más is találkozott ilyennel? Gondolom rossz a fókuszmotor és gari lesz.. -
vigyori78
őstag
Én itt szóltam / megkértelek normálisan / neked a te szavaiddal fogalmazva,hogy ne itt trollkodj .
A G750 topikban szerintem szólj te én nem foglalkozom a G750 topikkal mert kicsit sem érdekel / addig mentem oda míg megnézem milyen érdemi hozzászólásaid vannak / én itt szeretnék a saját telefonommal kapcsolatban minden infót megkapni és a tapasztalatokat olvasni és nem a hozzád hasonló hozzászólásokat kerülgetni.
Neked is igazad van ,hogy egy "Samsungfan trollkodik" a G750 topikban de ezzel én nem tudok mit tenni ,hasonló emberek vagytok így gondolom te hamarabb találsz rá megoldást.Részemről ennyi volt mert nem szeretném itt a hozzászólásokat növelni értelmetlen dolgokkal.
Üdv. -
-
[P]laci
senior tag
-
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Valaki próbálta már ezt : Milk Music™
Működik a mi kis hazánkban ?Lecs@ :
Mintha a G750 topikban nem az lenne
Ott mintha ezt írtad volna : " Én már be is fejeztem. Hisz Samsung téma nem ebbe a topikba való. Peace."
" Neked mi a bajod ember ?
Mit csinálsz itt ? Ez szándékos topikrombolás ? "
Az nem az amit te csinálsz ? #4437
Ha nincs érdemi hozzászólásod az S5 -el kapcsolatban akkor inkább ne írj vagy fáradj át ide előre is köszönöm : LINK
-
kbadam83
senior tag
válasz
anjani182 #4434 üzenetére
Akkor én szerintem kihagyom ezt a frissítést. Vagy legalább is várok vele még több tapasztalat lesz. Majd kiderül, hogy mindenkinél jelentkezik e a hívás hang probléma. A RAM fogyatkozás tényleg érdekes dolog. A kijelző behalásról még nem olvastam remélem engem elkerül ez a hiba.
-
anjani182
őstag
Vodás vagyok, ma frissített a telóm. Más lett az ujjlenyomat feloldásnál minden jelzés, zöld pipa ha sikerült. Ezen felül gyorsabb lett, a Beállítások menünél ha legörgetem az aljára nem akad már. Meg még valami biztonsági funkció került bele, ami pl. Vibernél szól hogy kártékony dolgok mehetne a telóra.
Na de!!!, a RAM sajnos már csak 1.67GB, eddig majdnem 1.9 volt. Ez miért van? Terheltem akár 1.45-re is felmegy, kijön egy új Firmware és dobhatjuk ki a telót, mert elfogy a memória???
-
MrTwister
őstag
válasz
Giorgio1313 #4428 üzenetére
Ez pontosan így van!
Fólia ügyben: bementem a helyi mobiloshoz(Top Mobile) 10 perc alatt hibátlanul, szösz és buborékmentesen felrakta a fóliát. 1000 v. 1500 Ft volt, felrakással együtt 2500 ha jól emlékszem. Nem matt mert az torzítja a színeket, hanem fényes egyszerű fólia. Lassan már 3 hónapja fent van de semmi gond nincs vele.(kopp-kopp) -
bendegruz
őstag
-
bendegruz
őstag
válasz
Giorgio1313 #4421 üzenetére
amit a spigen tokhoz küldtek,az elég jó fólia
jobb,mint az eredeti samsung fólia -
Criton
veterán
Na, gyerek kiverte a kezemből a telefont, szerencsésen aszfaltra zuhant, de nem is olyan magasból, és a kereten látszik meg a sérülés, sehol máshol....
-
Lecs@
addikt
válasz
Giorgio1313 #4428 üzenetére
Értem.
-
Giorgio1313
aktív tag
Z2 topik ennél rosszabb vagy olvass bele 1020 topikba. De ezt soha nem értettem. Persze hogy csak a gondokkal meg problémákkal írnak a fórumokba mert megoldást keresnek az emberek. Én pl személy szerint nem akarom olvasni hogy zsinórban 80ember írja hogy "hú de iszonyat király a telóm, imádom"! Erre válasz :" ugye? Hát milyen jó képeket lő már! "...
(igen pl az enyém full hibátlan és soha nem volt bajom vele, mégse tudod olvasni mert nem írtam le, és velem együtt még kB 50en nem tettek így)
Amúgy fólia kérdésre még várom a válaszom -
takric
tag
Más is járt úgy hogy a frissítés óta egyes telefonhívások minősége vagy hangzása megváltozott?
-
Count0
csendes tag
Nekem is előjött ez a home gomb probléma.(nem kapcsol be a kijelző, csak a 2 gomb világítása)
Ha így próbálom feloldani hallom ugyan a hangot, de nem csinál semmit.
Viszont azt vettem észre, hogy ha ilyenkor kicsit megnyomom a teló tetejét és alját, bekapcsol a kijelző.
Esetleg akinél megvan ez a probléma, megpróbálhatná ezt a módszert, mert akkor ez nem szoftveres gond, hanem HW, legalábbis nálam úgy tűnik.
Az enyém nem első szériás sztem. 2014.07.08 -
asprey
tag
válasz
Giorgio1313 #4421 üzenetére
Sziasztok!
Nekem tegnap reggelre teljesen behalt a kijelző! Minden működött, telefon, net, (Gear 2-vel tudtam csak használni)
Előjel csak annyi volt, hogy elkezdett villogni a kijelző mintha az átvezető kábel kicsúszott volna.
Mivel garis bevittem a Pólus Samuba, a srác azt mondta az első szériás modellekre jellemző a hiba.Az enyém 2014 05. havi.
Majd meglátjuk mi lesz belőle Telemax mit mond. -
tothl
addikt
Menjen már a tökömbe a Samsung, megveszem megjelenés napján drágán függetlenül és lassan már a Csurgótel is hamarabb kapja meg a frissítést.....
-
Count0
csendes tag
Sziasztok.
azt szeretném kérdezni, hogy nekem az antutu miért irja a cpu modelnek a quad-core ARMv7(VFPv4 NEON)-t?
Elvileg Qualcomm Snapdragon 801 van benne, nem? Talán az antutu nem ismeri fel rendesen, bár most szedtem le a playről. Nem hiszem, hogy klón mivel a t-től vettem, meg 35342-őt mért a teszt, de érdekes. -
takric
tag
Felraktam a frissítést...elég fura a másik fél hangja mikor beszélek a frissítés óta.
-
Byga007
aktív tag
Hol lehet átállítani dalvikról art-ra ? mert sehol sem találom a kisegítő lehetőségeknél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest